- 16 Aralık 2014
- 1.146
- 1.065
- 133
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #45.101
Say demedi ama kasilmalarla birlikte agrin bir iki saat biyunca surerse ara dedi.ya asiri rahatsiz degilim ama bi agrida var ben en iyisi biraz daha takip edip ariyim.sagol canim cevabin ve ilgin icin.
Çok şükür sağlıklı sıhhatli doğmuş minnoşun. Geçmiş olsun, cup cup emsin tosuncuk olsun.Selam kizlar
Pazar gunu yatis icin hast gittigimizde nstde sancim vardi acil sezaryen oldum
Taha muhammed dunyaya geldi cok sukur Rabbime
Dun evimize geldik
Zor bi sezaryen gecirdim ayrintilari sonra dogumhikâyelerinide paylasirim
Oglusumda bende iyiyiz toparlamaya calisiyorum
Sarilik oldu bbebisim hemen bol bol emziriyorum
Baska dogum varmi bilmiyorum
Olduysa anali babali buyusunler insaallah
Hepinizi opuyoruz teyzeleri
Gözün aydın, Cenab-ı Hak sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Merhaba arkadaşlar.
25 Mayıs doğar diye düşünürken bugünde kızım doğmadı diye yattım ama gece saat 2 de hafif belim ağrıdı, arka arkaya 2 kere wc ye gittim 2 de 1 damla nişanım geldi.
Nişan olduğu bile anlaşılmayacak kadar azdı eşime de gösterdim oda onaylayınca hemen bi duş aldım, annemi aradım, kızım annem ben ve eşim hastaneye gittik.
Nöbetçi doktora nişanım geldi dediğimde nişandan 3 gün sonra bile doğum olur dedi bende durumumu anlatınca muayene etti ve kadın şok oldu maşallah senin gibi hasta ilk kez görüyorum dedi 6 cm. açılman var dedi hemen kendi doktorumu aradılar ve yatışım yapıldı.
Kızım ultrasonda 2500 göründüğü için yenidoğan doktoru ve hemşiresini hazır ettiler.
Ama kızım sabah 7.45 de 2970 gram 50 cm. olarak dünyaya geldi.
Sancım çok olmadı 6 cm. ye kadar hiç hissetmedim bile sonrasında da sancı beni yormadı ama doğumhane olayım biraz zor oldu, ıkınamadım ve bebeğin yüzü tersti onun için biraz dikişim var.
Hepinize dua ettim birazdan tekrar uğramaya çalışırım hepinizi öptüm.
Gozunuz aydin canimMerhaba arkadaşlar.
25 Mayıs doğar diye düşünürken bugünde kızım doğmadı diye yattım ama gece saat 2 de hafif belim ağrıdı, arka arkaya 2 kere wc ye gittim 2 de 1 damla nişanım geldi.
Nişan olduğu bile anlaşılmayacak kadar azdı eşime de gösterdim oda onaylayınca hemen bi duş aldım, annemi aradım, kızım annem ben ve eşim hastaneye gittik.
Nöbetçi doktora nişanım geldi dediğimde nişandan 3 gün sonra bile doğum olur dedi bende durumumu anlatınca muayene etti ve kadın şok oldu maşallah senin gibi hasta ilk kez görüyorum dedi 6 cm. açılman var dedi hemen kendi doktorumu aradılar ve yatışım yapıldı.
Kızım ultrasonda 2500 göründüğü için yenidoğan doktoru ve hemşiresini hazır ettiler.
Ama kızım sabah 7.45 de 2970 gram 50 cm. olarak dünyaya geldi.
Sancım çok olmadı 6 cm. ye kadar hiç hissetmedim bile sonrasında da sancı beni yormadı ama doğumhane olayım biraz zor oldu, ıkınamadım ve bebeğin yüzü tersti onun için biraz dikişim var.
Hepinize dua ettim birazdan tekrar uğramaya çalışırım hepinizi öptüm.
ha maşşalah canım, ben bi mutfak dolabı temizleyip akşama bide naz yapıyorum çok yoruldum die :)çok şükür temizlik bitti bende bittim tuvaleti banyoyu balkonu yıkadım evi süpür sil canım çıktı duşa zor attım kendimi üstümden kamyon geçmiş gibi çok yorgunum çoookkk
Çok şükür canım valla kaç gündür aklımdasın, eşime bile dedim mirac haber vermedi iyi mi ki die, adam şok oldu o kim Dio :)) Allah sana bağışlasın canım, cuk cuk emsin, sen de bi an evvel iyileş inşSelam kizlar
Dun evimize geldik
bende sürekli bakıyorum, demekki idrara karışmıyo görünüyo Allah razı olsun rahatladım valla :) bide dikiş aşırı acır die düşünüyodum, o konuda da rahatlattın beni, Allah da seni rahatlatsın elacık cuk cuk emsin memişi acıtmadan inşşşCanım dikişler acı yapmıyor ama oturup kalkarken dikkat etmek gerekiyor.
Benim nişanım klozete damladı ve ben fark ettim çünkü tetikteydim her wc sonrası kontrol ediyordum.
Hatanede ağrı kesici veriyorlar ev içinde antibiyotik ve parol ama parolu içmeye ihtiyaç bile duymadım şükür.
Birde rivanol su veriyorlar, özel karışım eczaneci hazırladı onu her wc sonrası sürmen gerekiyor.
korkma bacım bak klozete damlasa da görünüyomuş :)Aynen bende korkuyorum valla aynı durumdan :)
canım 39 da dönen bile var, bence senin daha vaktin var sıkıntı yapmaSelam kızlar. Bugün doktora gittim benim oğluşum hala dönmemiş. Doktor bundan sonra dönme ihtimali yüzde 10 dedi.
hayırlı olsun canım sonunda sende oğluşunu aldın kucağına çok şükür darısı başımıza inşallah emzirmeye devam et sarılığın tek çaresi bol bol emzirmek Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım bizde sizi öptükSelam kizlar
Dun evimize geldik
aminnnn...sen hangi kortizonu kullanıyorsun kaç mg. lık?
ben peridnol 40 mg lık kullanıyorum..önceleri kullanmamak için çok mücadele ettim daha kötüye gidince artık vuruldum mecburen yoksa sezaryan sonrası dikişler açılabilir dedi dr...şuan da bile önceki sezaryan bölgemde ağrı oluyor her öksürdüğümde kasılıyorum...
biz neyseki hamileliğin soınundayız genelde tüm ilaçların yan etkisi ilk 3 ay içinde bebeğe etkileşim sağlıyor..önce anne sağlığı diyr dr. anne iyi olursa bebekte iyi olur dedi..bnm kaç gündür psikolojim bozuldu artık..umarım doğuma kadar iyileşiriz. dua edelimm..
aminnnn...sen hangi kortizonu kullanıyorsun kaç mg. lık?
ben peridnol 40 mg lık kullanıyorum..önceleri kullanmamak için çok mücadele ettim daha kötüye gidince artık vuruldum mecburen yoksa sezaryan sonrası dikişler açılabilir dedi dr...şuan da bile önceki sezaryan bölgemde ağrı oluyor her öksürdüğümde kasılıyorum...
biz neyseki hamileliğin soınundayız genelde tüm ilaçların yan etkisi ilk 3 ay içinde bebeğe etkileşim sağlıyor..önce anne sağlığı diyr dr. anne iyi olursa bebekte iyi olur dedi..bnm kaç gündür psikolojim bozuldu artık..umarım doğuma kadar iyileşiriz. dua edelimm..
inanma ya.. doğum zamanı 100 bebekten sadece 4ü ters kalıyo.Selam kızlar. Bugün doktora gittim benim oğluşum hala dönmemiş. Doktor bundan sonra dönme ihtimali yüzde 10 dedi.
Canim Allah anali babali buyutsun insallahSelam kizlar
Dun evimize geldik
canım hemen bozma moralini günlerimiz çok yakın benim kızım da henüz dönmedi doktor 39. haftaya kadar dönebilir dedi son hafta bile dönenler varmış hiç belli olmaz yine de dönmezse de çok takılma bunda da vardır bi hayır canım bizde bekliyoruz dönmesiniSelam kızlar. Bugün doktora gittim benim oğluşum hala dönmemiş. Doktor bundan sonra dönme ihtimali yüzde 10 dedi.
benim ki iğne olduğu için bide adet olarak sayısı az olduğundan azaltarak yada çoğaltarak doz ayarlaması yapılmadıBen de peridnol 16 mglik ilaç kullaniyorum ilk üç gün 5 tane içtim yarından itibaren üç gün 4 tane içeceğim üç günde bir azaltarak 15 günde tamamlanacak inşallah dediğin gibi tez zamanda iyileşiriz
ilacın hamilelikte ki kullanımında ilk üç ay daha riskli diyor onu ben de araştırdım cnm
psikoloji durumuna gelince iki gündür ağlıyorsun b
Bebişin kanala girmiştir canım ultrasonda bakmadı mı dr? Benim oğlan kanala girdiğinden beri ben de aynı şeyleri yaşıyorum da o yüzden dedim. Bundan sonra pek yürümicen, sol yanına yatıp sıksık istirahat edicen. Ben 35ten beri senin gibiyim çok şükür dikkat ede ede bu haftayı gördüm. Sen de dinlencen bundan sonra, yürümedikçe pek sorun yaşamazsın sıkma canınıKizlar merhaba herkese bende suanda 36+4 teyim.dun nst de cok fazla sanci cikti ve muayenede 1 cm acilmam varmis.doktorum agrilarin bir saat biyunca surer ve fazlalasirsa hemen gel dedi.kasigimla vajina arasinda sizlama seklinde agrim var ayaga kalkinca oluyo.sanki vajinamdan bisey cikicak gibi baskidan zor yuruyorum sizidan yatinca geciyo.cuma tekrar nst ye tircem sizce doktoru o zamana kalmadan aramalimiyim ve buarada karnim nerdeyse surekli sert.
Ne yapıyorsunuz kızlar bugün o kadar yoruldum ki eve yürürken baya canım açıDi. Adım. Adım geldim eve. Okuldaki tüm eşyalarımı topladım cuma da ayrılıyorm çok şükür ... pazartesi d nst.icin çağırdı doktorum. Bakalım. Ne diyecek
aklında kalacağına ara konuş düşün düşün kafaya takıyor insan.Kizlar merhaba herkese bende suanda 36+4 teyim.dun nst de cok fazla sanci cikti ve muayenede 1 cm acilmam varmis.doktorum agrilarin bir saat biyunca surer ve fazlalasirsa hemen gel dedi.kasigimla vajina arasinda sizlama seklinde agrim var ayaga kalkinca oluyo.sanki vajinamdan bisey cikicak gibi baskidan zor yuruyorum sizidan yatinca geciyo.cuma tekrar nst ye tircem sizce doktoru o zamana kalmadan aramalimiyim ve buarada karnim nerdeyse surekli sert.
Selam kızlar. Bugün doktora gittim benim oğluşum hala dönmemiş. Doktor bundan sonra dönme ihtimali yüzde 10 dedi.
Valla canım benim. Isim rahat ama ev almasaydik ben gene de gitmedimzdim ise ne yapalım şükür iyi tamam Ladik ohlumlavalla her türlü maş. son döneme kadar işe gidenleri takdir ediyorum. Benim bünyeme hamilelik ağır geldi şubatta fln ücretsiz izne ayrıldım. gidip gelemedim işe..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?