2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Say demedi ama kasilmalarla birlikte agrin bir iki saat biyunca surerse ara dedi.ya asiri rahatsiz degilim ama bi agrida var ben en iyisi biraz daha takip edip ariyim.sagol canim cevabin ve ilgin icin.

Canım ılık bir duş al , sonra güzel bir dinlen bol su iç faydası olur eminim rahatlarsın .. O zaman da geçmezse doktoruna ara

Bütün doğum yapan annelere tebrikler. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Pişiksiz, gazsız, bol bol anne sütü alarak büyüsün yavrucaklar inşaAllah.
Çok şükür sağlıklı sıhhatli doğmuş minnoşun. Geçmiş olsun, cup cup emsin tosuncuk olsun.

Gözün aydın, Cenab-ı Hak sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Gozunuz aydin canim
Allah anali babali buyutsun insallah
Ne guzel aileniz de buyudu masallah size
Darizi bize artik hala bekliyoruz

çok şükür temizlik bitti bende bittim tuvaleti banyoyu balkonu yıkadım evi süpür sil canım çıktı duşa zor attım kendimi üstümden kamyon geçmiş gibi çok yorgunum çoookkk
ha maşşalah canım, ben bi mutfak dolabı temizleyip akşama bide naz yapıyorum çok yoruldum die :)

Çok şükür canım valla kaç gündür aklımdasın, eşime bile dedim mirac haber vermedi iyi mi ki die, adam şok oldu o kim Dio :)) Allah sana bağışlasın canım, cuk cuk emsin, sen de bi an evvel iyileş inş

bende sürekli bakıyorum, demekki idrara karışmıyo görünüyo Allah razı olsun rahatladım valla :) bide dikiş aşırı acır die düşünüyodum, o konuda da rahatlattın beni, Allah da seni rahatlatsın elacık cuk cuk emsin memişi acıtmadan inşşş

Aynen bende korkuyorum valla aynı durumdan :)
korkma bacım bak klozete damlasa da görünüyomuş :)

Selam kızlar. Bugün doktora gittim benim oğluşum hala dönmemiş. Doktor bundan sonra dönme ihtimali yüzde 10 dedi.
canım 39 da dönen bile var, bence senin daha vaktin var sıkıntı yapma

hayırlı olsun canım sonunda sende oğluşunu aldın kucağına çok şükür darısı başımıza inşallah emzirmeye devam et sarılığın tek çaresi bol bol emzirmek Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım bizde sizi öptük

Ben de peridnol 16 mglik ilaç kullaniyorum ilk üç gün 5 tane içtim yarından itibaren üç gün 4 tane içeceğim üç günde bir azaltarak 15 günde tamamlanacak inşallah dediğin gibi tez zamanda iyileşiriz
ilacın hamilelikte ki kullanımında ilk üç ay daha riskli diyor onu ben de araştırdım cnm
psikoloji durumuna gelince iki gündür ağlıyorsun b

Psikoloji durumuna gelince iki gündür ağlıyordum bugün daha iyiyim durumu kabullenmeye başladım yavaştan takdiri ilahi Rabbim şifa versin tez zamanda bize

Canim Allah anali babali buyutsun insallah
Gozunuz aydin
Insallah sariligi da atlatirsiniz hemencecik:)

Selam kızlar. Bugün doktora gittim benim oğluşum hala dönmemiş. Doktor bundan sonra dönme ihtimali yüzde 10 dedi.
canım hemen bozma moralini günlerimiz çok yakın benim kızım da henüz dönmedi doktor 39. haftaya kadar dönebilir dedi son hafta bile dönenler varmış hiç belli olmaz yine de dönmezse de çok takılma bunda da vardır bi hayır canım bizde bekliyoruz dönmesini

benim ki iğne olduğu için bide adet olarak sayısı az olduğundan azaltarak yada çoğaltarak doz ayarlaması yapılmadı
ama tablet olarak sizin ki gibi yapılması gerek..sen yinede besinlerine dikkat et tuz miktarını azalt bu tür ilaçlar ödemde yapar çünki neyse ki biz fazla kullanmıyoruz
doğumun normal mi sezaryan mi olacak
bakarsın doğuma kadar hemen iyileşirsin onbeş gün kullanmaya gerek kalmaz inş..

iyi akşamlar kızlarr doğumlar iyice hızlandı bizim daha çook var valla burda okudukça heyecan yapıyorum aa o da doğum yapmış diye sürekli girip bakmaya çalışıyorum meraktan sanırım en sona kalanlardan biri de ben olcam daha 1 ay var zaten biraz daha dursun büyüsün minik kızımkızlar ben yine başa sardım sanki ya mide yanması bulantısı ve kokulara hassasiyet geri döndü malesef neden böyle oldu anlamadımbide bu perine masajını yazmışsınız da nasıl yapılacağını bilen var mı sadece zeytinyağını sürsek yetmez mi daha benim kızım dönmediği için başlamayı düşünmüyorum ama dönerse aklımda olsun en azından belki faydası olur

Bebişin kanala girmiştir canım ultrasonda bakmadı mı dr? Benim oğlan kanala girdiğinden beri ben de aynı şeyleri yaşıyorum da o yüzden dedim. Bundan sonra pek yürümicen, sol yanına yatıp sıksık istirahat edicen. Ben 35ten beri senin gibiyim çok şükür dikkat ede ede bu haftayı gördüm. Sen de dinlencen bundan sonra, yürümedikçe pek sorun yaşamazsın sıkma canını

Iyi geceler kızlar yatağa uzandim ama adet sancsı. Gibi bcak kesıği gibi kasiklarima ağrı. Girdi bugün de olum hareket ettikçe canım acidı nedendir bilemdim

slm kızlar ben temmuz annesiyim.ya size bir sorum olacak.bebişin kıyafetlerini hangi deterjan ile yıkadınız.dalan roxy almayı düşünüyorum ama onunda çok fazla çeşidi var.lavantalı gül beyaz sabun bahar çiçekleri kokusu.karar veremedim.kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..

valla her türlü maş. son döneme kadar işe gidenleri takdir ediyorum. Benim bünyeme hamilelik ağır geldi şubatta fln ücretsiz izne ayrıldım. gidip gelemedim işe..

aklında kalacağına ara konuş düşün düşün kafaya takıyor insan.

valla her türlü maş. son döneme kadar işe gidenleri takdir ediyorum. Benim bünyeme hamilelik ağır geldi şubatta fln ücretsiz izne ayrıldım. gidip gelemedim işe..
Valla canım benim. Isim rahat ama ev almasaydik ben gene de gitmedimzdim ise ne yapalım şükür iyi tamam Ladik ohlumla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…