2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bebeğinizin hareketleri nasıl kızlar eskisi gibi hissedemiyorum ben sanki sadece sol tarafımda kayma gibi minik tekmeler endişelenmiyorum

bende de arttı peçete vb birşeyler koyuyorum yoksa rahatsız ediyor.

Merhaba arkadaşlar doğum yapan var mı?

Sizler ve bebekleriniz nasılsınız.

Müsait olan bir arkadaşımız özet geçerse çok sevinirim.

Kizlar bsy sorcam, hastane cikislarinizda alt war mi??? Benimkinde yok sasirdim birazz. 10 lu aldik herseyi war diye ama tulum war tek alt yok

Oyyy maşallah 20 bebeğimiz olmuş.

Yap canim yaapp sifa olsun minnoslarimizaa, tarif etmistin sen cok tesekkur ederim Allah razi olsun bitanem
ne demek canım, şifa olsun inş kuzularımıza, bakalım benimkine de yaramış mı yrn göriciiizzz :)

Kizlar nasipse yarin sabah 7 de sezeryana alicak doktorum.bebegim assa inmis dunde nisan geldi ve bugun nst de kasilmslarim cok fazla cikti.insallsh yarin kizima kavusucam Allahin izniyle.
canım hem inmiş hem kasılmaların çokmuş neden sezeryana alınıyor? Ters mi bebek?

Kızlaaarrr benim bebek döndü galiba hissediyorummm :) alt tarafım sert, yukarı yanlarda küçük çıkıntılar oluyo ayacık gibi :)) bide biz 2 aydır eşimle abi kardeş gibiydik :) bgn gaflet ve dalalet içinde ayıp şeyler yaptık, sonra da korktuk çok pişman olduk doktor son 3 haftaya kadar serbest demişti ama biz yine de yapmıyoduk, bgn bi transparan giydim başıma gelmeyen kalmadı :)) inş bi sorun olmaz

Bide son olarak Fatmaana eli otu, diğer adıyla Meryem anaeli otu nası kullanılır? Sıcak suya mı soğuk suya mı konulacak? Yoksa kaynatılacak mı? Suyundan içilecek mi içilmeyecek mi? Herkes başka bişi söylüyo yaa

Maşallah canım sevindim senin adına nazar değmesin size ee anlat bakalım bu nst nasıl bir şey tatlı mi yiyip gideyim pazartesi

Maşallah canım sevindim senin adına nazar değmesin size ee anlat bakalım bu nst nasıl bir şey tatlı mi yiyip gideyim pazartesi
Canim walla ben bsy yiyemedim bulantim wardibu 5. Girisim. Ama onceden cikolata yedigimde cok hareket etmisti. Simdide normal sinirlarda. Bi kucuk cikolata ye, ustune birazda su ic iyi olur. Heyecan yapma. Sen ilk mi girceksin

Canim walla ben bsy yiyemedim bulantim wardibu 5. Girisim. Ama onceden cikolata yedigimde cok hareket etmisti. Simdide normal sinirlarda. Bi kucuk cikolata ye, ustune birazda su ic iyi olur. Heyecan yapma. Sen ilk mi girceksin
Evet Canim ilk defa giricem merak ediyorum heyecanlıyım o yüzden bir de şu gitmisken ultrasona da alır inşallah bebeğimi özledım nasıl ki açaba çatı muayanesi yaptıran arkadaşlarım bu nasıl oluyor neden canımız acıyor. Merak ettim bana da anlatın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…