2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hapinize hayirli pazarlar canlar sizlerle bisi paylasmak istiyorum benim bu nasipse 3. Cu cocugum olucak dogumdan sonra en can slklci sey gogus yarasi cogu annede oluyo olanlar icin eğer ilacla yagla gecmezse ki benim geçmemiş ti silikon gogus uclari var siddetle tavsiye tavsiye ederim en buyuk yardimcim olmustu ben medela nin kini kullandim ve simdide onu kullanicam hastane cantama koydum hemen yanliz silikon uclari alirken eczaneye ozellikle kucuk delikli olmasini soyleyin buyuk delikli olanlatda cocuk zorlana biliyo ama tabiki InsaAllah boyle bir sorun kimse yasamaz yasarsaniz aklinizda bulunsun

Benim BDT 17 Haziran. Doktor 10 hazirana sezeryan günü verdi. Yani normal doğuma 1 hafta kala alıcak. 2. bebeğim benimde.

Dün gece kk da bi saçmalık vardı yahu açılmıyordu. Bir tek bana olmamış anlaşılan kimse yazmadığına göre.
Herkes iyidir umarım.

Herkese günaydın, mutlu pazarlar:) ❤
hiç sorma canım, kızlaar nie sessizsiniz yazdım gitmedi, sonra da hiç açılmadı zaten, ama eksikliğini çok hissettim

canım benim Allah sîze bağışlasın vardır bunda da bi hayır, en azından seni daa fazla zorlamadan sezeryana almış, benim kuzenimi 5 cm açılmayla doğuma aldılar, sonra da taa makata kadar kestiler :/

Slm 36+6 da mecburi sezeryanla 29 mayis sabah 9:30 da bebegimi kucagima aldim.artik evimizdeyiz her sey cok guzel.bugun ayaklandim insallah her sey daha da iyi olacak.darisi bekleyenlerin basina.

hayırlı uğurlu olsun cnm gözün aydın darısı bizlere inşallah niye mecburi oldu sormamda sakınca yok sa kaç kilo doğdu bebiş

Canım gözün aydın , bebişinle sağlıklı , huzurlu günlerin olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…