2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
şaka maka zaman geçiyo sanki kızlar ne dersinizya içimde baya bi sevinç var sanki haftaya doğuracakmışım gibi

Canım bak günlüğümüzde ne yazıyo İnşaAllah biz de bu %88 'in içerisin de oluruz da 2 hafta sonra gelir bebişlerimiiiiizzz

Bebeklerin %88'i tahmini doğum tarihinden önceki iki hafta içinde doğacaktır. ޞu andan itibaren siz ve bebeğiniz için bu aralığın başlamasına 2 hafta kaldı

oleeyyyyyy

Evet canim benimkide zayif. Karin cevresi 10 gunvve basi bi hafta geride. doktorum 1-2hafta gerilik sorun teskil etmez dedi. Bende o yuzden takilmadim. Sende takilma canim. Onemli bsy olsaydi doktorlarimiz mutlaka soylerdi.
Canim benim bebegim baya baya geri sizinkilerin yaninda karin cevresi yapiyla alakali 2 haftadan fazla geri fl olcusu 2bucuk hafta geri kafa olcusu 5 gun falan geri kilosu 3 hafta civari geri ustelik ben 19 kilo almis bulunuyorum ben napayim
Canım benim kızım 36. Haftada 2805grdı bir hafta geri görünüyordu göbek çevresi. Başı tam haftasında, bacakları da 10-15gun ilerdeydi. Doktor herşey normal dedi. Şu an kaç gr oldu bilmiyorum malesef.
o zaman kızlar karın çevresinin organ gelişimiyle bir ilgisi yok demi. sizin doktorlarınızda birsey demediğine göre.benim en son karın çevresi 35. haftalıktı eğer yarın ki kontroldede kilo almadıysa dogumu erkene alırız sanırım.

Merhaba guzel anneler bu gun saat 12:15 te guzel kizimi kucagima almis bulunuyorum 3 kilo 49 cm ve allaha sukur hersey yolunda normal dogum yaptim kizimi emzirdim simdi dinlenmek.istiyorum hepiniz icin dua ettim allah kabul etsin insallah...
Oh gozunuz aydin canim,masallah kizina
Allah anali babali buyutsun insallah
Darisi biz bekleyenlerin basina amin insallah

Merhaba guzel anneler bu gun saat 12:15 te guzel kizimi kucagima almis bulunuyorum 3 kilo 49 cm ve allaha sukur hersey yolunda normal dogum yaptim kizimi emzirdim simdi dinlenmek.istiyorum hepiniz icin dua ettim allah kabul etsin insallah...
Gozun aydin canim kavustun bebegine darisi bizlerin basina insallah :)
Allah anali babali buyutsun canim saglikli uzun omru olsun insallah

Cani
Canim bana doktor.herhangi bir girilikten bahsetmedı doktor karnına bebgin hep. Bakıyor ama bir şey demedi kan akışına baktı kilo alımı için normal dedi takma kafana.kilosunu dedi 2 500 oldumu yeter bizim için dedi. ALLAH hakkimizda hayirlisini eylesin canım ben de.meraktayim bu konu da sağ salık dogsalar da gorsek kuzucuklarimizi

Oy maşşallah hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün cnm insallah darısı bizlere

Ayy maşallah sana yha maşallah ne.kadar güzel. Haberler Şu an bilmiyorum ama.esimle de kavga ettik etkisi de var sanırım çok duygulandim

Merhaba anneler geçmişi okudum birçok doğum yapan annemiz var herkesi tebrik ederim Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah benim bi derdim var 3 gündür karnımda ve kasıklarımda aralıklarla ağrı ve acıma oluyor bıçak kesiği gibi özellikle geceleri yoğunlaşıyor ilçede oturuyorum görev icabı hastahaneye 2 saat uzaklıktayım gitmeli miyim sizce bunlar doğum sancısı mı bugün Ara ara geliyor ama karnımda kasılmadan daha çok acı ve sancı var kızımda çok aşırı hareketli doğum olsa bu kadar hareket eder mi ?

Canim ben de anlamış değilim benim de karnım da arada o bıcak kesihi gibi acı hissediyorum arada da kask ağrısı hissediyorum yarın doktorà gidicem eğer önemli ise sana da haber veririm .. burdan bende. Merak ediyorum

Topiğimizin bir bebişi daha oldu maşaAllah Gözün aydın canım sağlıkla kavuşmuşsun bebeğine veeeee böyle normal doğum yapanları gördükçe, normal doğum isteyen biri olarak daha mutlu oluyorum

Teşekkür ederim biraz daha beklicem çok ağrı olursa gideceğim bende Hastahaneye bide özellikle geceleri olması çok kötü her gece acaba gerçek doğum sancısı mı yola çıkmalı mıyız bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…