2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Yarin bizi haberdar et canim, korkma bsyi yoktur. Sadece doktr minyon diyo onun disinda doktorlar gizlemez soylerler ne oldugunu. Uzme kendini .

Topiğimizin bir bebişi daha oldu maşaAllah Gözün aydın canım sağlıkla kavuşmuşsun bebeğine veeeee böyle normal doğum yapanları gördükçe, normal doğum isteyen biri olarak daha mutlu oluyorum

bende bende baya heveslendim inşallah kolay bi şekilde normal doğum yaparız

Sabah kasilma cok hissettim. Simdi de kasiklara bicak saplanmasi gibi adet agrisi gibi agrilar oluyor durup durup. Sanirim cogu kiside var okuduğum kadariyla.
Ya hepimmiz beraber doguruyoruz yada normal bu acilar

Canim agrin coksa, belki acilman oluyodur bacaklarinida agriyomu sanci? Bide doktora ulasabiliyosan ara soyle. Aklin karismasin . Ilik suyla bi dus al uzan doktru ara. Yarina kadar bekleme

Sabah kasilma cok hissettim. Simdi de kasiklara bicak saplanmasi gibi adet agrisi gibi agrilar oluyor durup durup. Sanirim cogu kiside var okuduğum kadariyla.
Ya hepimmiz beraber doguruyoruz yada normal bu acilar

bende de oluyo galiba başı aşşağıda ittirdiği zaman bi anda sancı giriyo şeyimin tam üstü bıçak batıyo sanki bi anlık oluyo acaba doğum kanalına mı girdiler

İnşaAllah canım yaa Rabbim herkese hayırlı ve kolay doğumlar nasip eder umarım , çünkü sezeryan'dan korkuyorum da bennn

hiç deme ya ilk başta normalden korkuyodum ben hatta ben o kadar yürekli cesaretli değilim diyodum sezeryanı kafaya koymuştum ama şimdi tam tersi Allahım bana kolay bi normal doğum nasip et oğlumun o anını yaşamayı nasip et diye sürekli dua ediyorum bende korkuyorum sezeryandan sonrasını düşündükçe

Benim oğlum da tünel kazmaya calisiyo gibi, anlamadim yani değişik bi şeyler yapiyo asagida. Evet bicak saplanir gibi minik minik sanci da oluyo bi de sunu yasayan var mi bilemiyorum ama kizlar ayiptir söylemesi muhat'in dediği gibi silikon gibi akinti var bende ya biraz igrenc gelicek kimine ama peceteyle uzuyo boyle ama kokusuz ve beyaz, yani iltihaptan değil eminim ama ne bu bilemedim.. Nişan desen o da değil, anlatilan gibi kanli değil çünkü. Hof

Bende de sarımsı akıntı var iltihap mı oldu noldu acaba.

Aynen vallahi bende sezeryan sonrasından korkuyorum , normal doğum yapıp hemen toparlamak bebeğimi kucağıma almak istiyorum prensesime ben bakıp ilgilenmek istiyorum

Bende de sarımsı akıntı var iltihap mı oldu noldu acaba.
Bilemedim ki kuzum ya doğum öncesi akinti artar diyor annem ama bu benimki akinti gibi değil ya biraz daha kivamli olsa katilasicak nerdeyse

Canım doğuma yakın olurmuş bu bahsettiğin akıntı , senin bebişinde zamanı az kaldı zaten bugün yarın doğar inşllh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…