- 2 Nisan 2015
- 269
- 221
- 103
- 39
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #47.021
İslamiyet gibi akla mantığa hitap edeen bir dinimiz var.bence bizde biraz dinimiz gibi akıl ve mantık çerçevesinde düşünelim.kızlar azönce cübbeli ahmet hocayı dinledim çarşamba doğum yapılmazmış kan aldırılmazmış peygamberimizin ve allahın emri böyleymiş benim de haftaya çarşamba serzeryanım var kalbimide bozmak istemiyorum ama siz böyle bişey duydumuzmu hurafemi acaba
Canım dogumu bilmiyorum ama kan aldırılmaması gerekirmiş hadis var. Eyüp peygamber o gün hastalanmış. Ama kalbini bozma duanı et Allaha sığın...kızlar azönce cübbeli ahmet hocayı dinledim çarşamba doğum yapılmazmış kan aldırılmazmış peygamberimizin ve allahın emri böyleymiş benim de haftaya çarşamba serzeryanım var kalbimide bozmak istemiyorum ama siz böyle bişey duydumuzmu hurafemi acaba
Hadi gözün aydın cnm.bebeğin doğum kanalına girmişmiydi ?Ayy hepimizi doğum telaşı sardı, çok şükür bugünümüze
Benim de "mucus plug" denilen şey geldi bugün. Sırt ve bel ağrılarım da 15-20 dk aralıkla yoklamaya devam ediyor. Anlaşılan doğum yakın ama ne zaman ne zaman...belirsizlikk çok fena.
35 ten beri kanalda. Sıkıldı iyice paşam çıkmak için debelenip duruyorHadi gözün aydın cnm.bebeğin doğum kanalına girmişmiydi ?
Annemle konuştum bana kızdı hep senin yüzünden zayıf kaldı kilo almamak için hiç bişe yemedin bak ne oldu çocuk doğacak hala 2600 kilosu doğsa da nasıl bakacan prematüre bebeğe dedi şuan o kadar kötüyüm kü aģlıyorum moralim sıfır ben böyle olsun istermiydim hić ben bu kadar vicdansız kötü bi anne miyim
pofuduk18 cnm çok sevindim çok şükür sende bu stresten kurtuluyosun bi avazda doğuruverirsin inşallh kızlar biz geldik kontrolden ama iyi haberle gelmedik oğlumun kilosu 2600 çıktı haftası da 35+1 görünüyo doktor zayıf kalmış hiç bişe yiyip içmedin mi dedi ben elimden gelenin en iyisini yapıyorum ama olmuyo demekki yarın doppler çekilecek alttan muayene etmedi sonuca göre bakacaz dedi bana da sezeryan yolu görünüyo o kadar moralim bozukk ki kendimi suçluyorum bi taraftan
Canimm uzulme lutfenn. Benimki 36+4te 2500cikmisti. Dr iyi dedi. Biraz zayif olcak ama bsy olmaz cabuk toplar dedi. Sende uzme kendini paşamizda uzulmesin. Boyu nasildi
Moralini bozma canım, benim ilk kızımda da öyle oldu. 3 hafta gelişimi sadece 3 gün ilerledi. Sonrasında gittiğim kontrolde yarın sezeryana alıyoruz dedi doktor. Mecburi sezeryan oldum. 2900 gr doğdu. Sağlık problemi olmadı hiç.Doğduktan sonra büyüyolar zaten. 36+6 da kalmıştı benim kızım en son. 38+6 olması gerekiyodu.
bizimdd karın cevresi küçüktü kilosu iyi bana saçma geldi.bizde on güne yakın gerideyiz bugün kontrolüm var sezeryan günü alıcazkızlar benim kontrolde iyi geçmedi bebeğimin karın çevresi küçük çıkıyor kilosu 2800 çıktı 37+6dayım. boyu 52cm. doktor bunda dolayı perinatologa göstermemi istedi korkuyorum bir sorun yoktur inşallah. suyu iyi dopleride iyi ama niye perinatolog dedi ona kafam takıldı kuzumda sorun yoktur inşallah sağ salim kucağıma alırım inşallah
17sinde mi cnm:) benimde 16sindaaaKizlarr haftaya carsamba sezeryanla alicam kizimi kucagima Allah'in izniyle :)
Boyle bi sacmalik olamazzzz yaaa peygamberimiz zamaninda allahin emriyle dogum yapan olmamaismi carsamba gunu. Nereesinden atiyor bu adam:)kızlar azönce cübbeli ahmet hocayı dinledim çarşamba doğum yapılmazmış kan aldırılmazmış peygamberimizin ve allahın emri böyleymiş benim de haftaya çarşamba serzeryanım var kalbimide bozmak istemiyorum ama siz böyle bişey duydumuzmu hurafemi acaba
Gecer cnm ck skr az kldi senin bnde istyrum artk kafayi ycekmisim yksa eşim ole diooEe kizlar zaman gecmiyor :))
Gelir seninkide canim gununu bekliyordur :)Gecer cnm ck skr az kldi senin bnde istyrum artk kafayi ycekmisim yksa eşim ole dioo
Canım moralini bozma, arkadaşım 2300le doğum yaptı ama ısa süre içinde bebeği oladar güzel toparladı ki.. Vicdan azabı çekecekbişey yok, sen elinden geleni yaptın sadece gece yarıları yemedin, çikolata felan yemedin ki onların bebeğe zaten faydası yok.. Şuandan itibaren bol bol et, kemik suyu, muz, cviz, süt ve süt ürünleri tüket, daha 1 aya yakın zamanın var, 3 kiloyu geçer bile Allah'ın izniyle, ama moralini yüksek tutmaya çalışpofuduk18 cnm çok sevindim çok şükür sende bu stresten kurtuluyosun bi avazda doğuruverirsin inşallh kızlar biz geldik kontrolden ama iyi haberle gelmedik oğlumun kilosu 2600 çıktı haftası da 35+1 görünüyo doktor zayıf kalmış hiç bişe yiyip içmedin mi dedi ben elimden gelenin en iyisini yapıyorum ama olmuyo demekki yarın doppler çekilecek alttan muayene etmedi sonuca göre bakacaz dedi bana da sezeryan yolu görünüyo o kadar moralim bozukk ki kendimi suçluyorum bi taraftan
sanmıyorum canım yaa, bi araştırmak lazımkızlar azönce cübbeli ahmet hocayı dinledim çarşamba doğum yapılmazmış kan aldırılmazmış peygamberimizin ve allahın emri böyleymiş benim de haftaya çarşamba serzeryanım var kalbimide bozmak istemiyorum ama siz böyle bişey duydumuzmu hurafemi acaba
îyiki doğdun tatlım, sevdiklerinle nice nice uzun senelere inş..Kizlaarr bugun benim doguumm gunuummVee 24olduummm. Minnakimda haziran bebegi olcak Allah izin werirse
Canım evdemisin hastanedemi az kaldı kavuşmana ne güzel yaEe kizlar zaman gecmiyor :))
Evdeyim canım sancılarımın biraz sıklaşmasını bir de kocamı bekliyorum :)aslında araba var ama onunla gitmek istiyorum :) sancım çok çok hafif, çok rahatım. Karnım sertleşiyor ara ara :)Canım evdemisin hastanedemi az kaldı kavuşmana ne güzel ya
Aay cok sevindim canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bizi haberdar et gelismelerden. Bende yarin sabah gidicem bakalim ne diycek doktor bugun karnim acayip sertlesio ilk defa bugun oluyor. Cikip yuruyus yapayim diyorum ama tek basima cikmaya da korkuyorum.Evdeyim canım sancılarımın biraz sıklaşmasını bir de kocamı bekliyorum :)aslında araba var ama onunla gitmek istiyorum :) sancım çok çok hafif, çok rahatım. Karnım sertleşiyor ara ara :)
sancıların ne durumda şuanda karnın sertleşiyorsa yaren hanım provalara başlamış demektir, yeni doğum yapan bir arkadaşım sancı anlarında sertleşir bebek demişti:)Evdeyim canım sancılarımın biraz sıklaşmasını bir de kocamı bekliyorum :)aslında araba var ama onunla gitmek istiyorum :) sancım çok çok hafif, çok rahatım. Karnım sertleşiyor ara ara :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?