2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
İslamiyet gibi akla mantığa hitap edeen bir dinimiz var.bence bizde biraz dinimiz gibi akıl ve mantık çerçevesinde düşünelim.

Canım dogumu bilmiyorum ama kan aldırılmaması gerekirmiş hadis var. Eyüp peygamber o gün hastalanmış. Ama kalbini bozma duanı et Allaha sığın...

Hadi gözün aydın cnm.bebeğin doğum kanalına girmişmiydi ?

Hadi gözün aydın cnm.bebeğin doğum kanalına girmişmiydi ?
35 ten beri kanalda. Sıkıldı iyice paşam çıkmak için debelenip duruyorPazartesi 1 cm açılmam vardı. 4 gündür bel ağrılarımı hisseder olmuştum iyice, herhalde bu sancılar açılmamı arttırdı.

Hiç canını sıkma, dr 37. Haftadan sonra kilo önemli değil gelişimini tamamlaması önemli dedi bana. Arkadaşım doğum yaptı 38. Haftada ultrason 3kg gösteriyomuş bebek 2,5 kilo doğdu ve maşallah çok da sağlıklı. 10 günde toparlamış.

Bu arada doğum yapanlara hayırlı olsun, eli kulağında olanlara sağlıklı doğumlar. Bizde 39 olduk 37de döndü hala kanala girmemiş. oğlumun keyfi yerinde

Canimm uzulme lutfenn. Benimki 36+4te 2500cikmisti. Dr iyi dedi. Biraz zayif olcak ama bsy olmaz cabuk toplar dedi. Sende uzme kendini paşamizda uzulmesin. Boyu nasildi

kızlar benim kontrolde iyi geçmedi bebeğimin karın çevresi küçük çıkıyor kilosu 2800 çıktı 37+6dayım. boyu 52cm. doktor bunda dolayı perinatologa göstermemi istedi korkuyorum bir sorun yoktur inşallah. suyu iyi dopleride iyi ama niye perinatolog dedi ona kafam takıldı kuzumda sorun yoktur inşallah sağ salim kucağıma alırım inşallah

bizim de yarın sabah 9 da kontrolümüz var inşallah iyi haberler alırız geçen hafta sadece 60 gr. almıştı. ama sorun yok haftasıyla uyumlu demişti doktor

bizimdd karın cevresi küçüktü kilosu iyi bana saçma geldi.bizde on güne yakın gerideyiz bugün kontrolüm var sezeryan günü alıcaz

Boyle bi sacmalik olamazzzz yaaa peygamberimiz zamaninda allahin emriyle dogum yapan olmamaismi carsamba gunu. Nereesinden atiyor bu adam:)

Canım moralini bozma, arkadaşım 2300le doğum yaptı ama ısa süre içinde bebeği oladar güzel toparladı ki.. Vicdan azabı çekecekbişey yok, sen elinden geleni yaptın sadece gece yarıları yemedin, çikolata felan yemedin ki onların bebeğe zaten faydası yok.. Şuandan itibaren bol bol et, kemik suyu, muz, cviz, süt ve süt ürünleri tüket, daha 1 aya yakın zamanın var, 3 kiloyu geçer bile Allah'ın izniyle, ama moralini yüksek tutmaya çalış
sanmıyorum canım yaa, bi araştırmak lazım

Kizlaarr bugun benim doguumm gunuummVee 24olduummm. Minnakimda haziran bebegi olcak Allah izin werirse
îyiki doğdun tatlım, sevdiklerinle nice nice uzun senelere inş..

Canım evdemisin hastanedemi az kaldı kavuşmana ne güzel ya
Evdeyim canım sancılarımın biraz sıklaşmasını bir de kocamı bekliyorum :)aslında araba var ama onunla gitmek istiyorum :) sancım çok çok hafif, çok rahatım. Karnım sertleşiyor ara ara :)

Evdeyim canım sancılarımın biraz sıklaşmasını bir de kocamı bekliyorum :)aslında araba var ama onunla gitmek istiyorum :) sancım çok çok hafif, çok rahatım. Karnım sertleşiyor ara ara :)
Aay cok sevindim canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bizi haberdar et gelismelerden. Bende yarin sabah gidicem bakalim ne diycek doktor bugun karnim acayip sertlesio ilk defa bugun oluyor. Cikip yuruyus yapayim diyorum ama tek basima cikmaya da korkuyorum.

sancıların ne durumda şuanda karnın sertleşiyorsa yaren hanım provalara başlamış demektir, yeni doğum yapan bir arkadaşım sancı anlarında sertleşir bebek demişti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…