2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Canım ne zaman vericeklermis suni sancıyı , inşaallah en az ağrısız sancısız bir şekilde kucağına alırsın kızını dualarımdasın

Canım ne zaman vericeklermis suni sancıyı , inşaallah en az ağrısız sancısız bir şekilde kucağına alırsın kızını dualarımdasın
Aksama yatis yapicaz canim benim aksam baslarlar heralde vermeye :) allah razi olsun canim benim :)

Bende çatlamayım diye güreşçi gibi sık sık yağlanıyorum bu sefer de karnım tüy doldu, inş doğumdan sonra dökülür
Canim hurma ve maydanoz diyolar ama bilemiycem. Bi de kocani kandirmak:))) ise yariyormus
Ben kandırdım hiç de bi işe yaramadı :)
Kızlar kızlar. Benim kızım yola çıkmış geliyormuş :) 1-2 cm açıklığım varmış akşama yatış yapacağız hastaneye :)
Aayyhadi hayırlısıyla bi avazda kurtul canım.. Bikaç gün önce sen perş doğurcan demiştim hatırlıyosan
Bu arada su an hissettiğim sancı adet ağrısının aynısı diyebilirim kızlar hafif hafif belimden yokluyor
Sen bizi böyle rahatlat tatlım
maşallah açılman çok iyi, inş hızla devam eder rahat bi doğum yaparsın canım

pofuduk18 cnm çok sevindim çok şükür sende bu stresten kurtuluyosun bi avazda doğuruverirsin inşallh kızlar biz geldik kontrolden ama iyi haberle gelmedik oğlumun kilosu 2600 çıktı haftası da 35+1 görünüyo doktor zayıf kalmış hiç bişe yiyip içmedin mi dedi ben elimden gelenin en iyisini yapıyorum ama olmuyo demekki yarın doppler çekilecek alttan muayene etmedi sonuca göre bakacaz dedi bana da sezeryan yolu görünüyo o kadar moralim bozukk ki kendimi suçluyorum bi taraftan

Öok
Çok teşekkür ederim canım Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canimm uzulme lutfenn. Benimki 36+4te 2500cikmisti. Dr iyi dedi. Biraz zayif olcak ama bsy olmaz cabuk toplar dedi. Sende uzme kendini paşamizda uzulmesin. Boyu nasildi

Allah yardımcın olsun canım kolay bi doğum olsun inşallah. Bu akşam yatış yapcaksan yarın bu saatlerde bebişim kucağında olcak Ne mutlu sana.

Seninle aramızda 10 gün var ve benim 10 gün önce 2700dü bebek.dün kontroldeydik,3100 olmuş.dr.haftasıyla uyumlu dedi.seninki neden öyle dediki

Moralini bozma canım, benim ilk kızımda da öyle oldu. 3 hafta gelişimi sadece 3 gün ilerledi. Sonrasında gittiğim kontrolde yarın sezeryana alıyoruz dedi doktor. Mecburi sezeryan oldum. 2900 gr doğdu. Sağlık problemi olmadı hiç.Doğduktan sonra büyüyolar zaten. 36+6 da kalmıştı benim kızım en son. 38+6 olması gerekiyodu.

kızlar azönce cübbeli ahmet hocayı dinledim çarşamba doğum yapılmazmış kan aldırılmazmış peygamberimizin ve allahın emri böyleymiş benim de haftaya çarşamba serzeryanım var kalbimide bozmak istemiyorum ama siz böyle bişey duydumuzmu hurafemi acaba

Aman canim iyle sey mi olur ben ilk defa duyuyorum. Carsamba hastalaninca napcaz kan veremem ben bugun carsamba mi diyecegiz. Bence kalbini sikma oyle seylerle.

Annemle konuştum bana kızdı hep senin yüzünden zayıf kaldı kilo almamak için hiç bişe yemedin bak ne oldu çocuk doğacak hala 2600 kilosu doğsa da nasıl bakacan prematüre bebeğe dedi şuan o kadar kötüyüm kü aģlıyorum moralim sıfır ben böyle olsun istermiydim hić ben bu kadar vicdansız kötü bi anne miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…