- 10 Nisan 2013
- 361
- 333
- 83
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #47.001
Kizlarr haftaya carsamba sezeryanla alicam kizimi kucagima Allah'in izniyle :)
Nstde sancı çıktı canım, onun üzerine muayene etti doktor 1-2cmde su an dedi. Suni sancı verecekler. Doktor ben olsam yatış yapardım hemen, suniyle destekler doğurturdum seni dedi. Malesef doktorum giremeyecek ama... Haftamı da doldurduğum için riske atmak istemedi kakasını falan yapar çocuk dedi.
Aksama yatis yapicaz canim benim aksam baslarlar heralde vermeye :) allah razi olsun canim benim :)Canım ne zaman vericeklermis suni sancıyı , inşaallah en az ağrısız sancısız bir şekilde kucağına alırsın kızını dualarımdasın
anladım canım bebiş kaç kilo hakkında hayırlısı olsun heyecan varmıBebek biraz küçük normali belki kaldıramaz dedi canım birde suyum azalmış
Hadi gözünaydın canım bir avazda kurtulursun inş rabbim yardımcın olsunKızlar kızlar. Benim kızım yola çıkmış geliyormuş :) 1-2 cm açıklığım varmış akşama yatış yapacağız hastaneye :)
Bende haftaya çarşamba:)Aynı gün doğurucaz demek ki .
Bende çatlamayım diye güreşçi gibi sık sık yağlanıyorum bu sefer de karnım tüy doldu, inş doğumdan sonra dökülürBi uyuyamıyan da benimkızım çok hareketli sürekli kıpraşıyor içimde , birde tekmeleri falan o kadar kuvvetli ki maşaAllah canım yanıyo ve karnım çatlıyor sanırım tatlı tatlı bi kaşınıyor kii
Ben kandırdım hiç de bi işe yaramadı :)Canim hurma ve maydanoz diyolar ama bilemiycem. Bi de kocani kandirmak:))) ise yariyormus
Aayyhadi hayırlısıyla bi avazda kurtul canım.. Bikaç gün önce sen perş doğurcan demiştim hatırlıyosanKızlar kızlar. Benim kızım yola çıkmış geliyormuş :) 1-2 cm açıklığım varmış akşama yatış yapacağız hastaneye :)
Sen bizi böyle rahatlat tatlımBu arada su an hissettiğim sancı adet ağrısının aynısı diyebilirim kızlar hafif hafif belimden yokluyor
maşallah açılman çok iyi, inş hızla devam eder rahat bi doğum yaparsın canımGünaydın kızlar bugün kontrolümüz vardı sabah nst de 3. Tane sancımız çıktı suyum azalmış çatı muayenesi yapıldı 2,5 cm açılmam varmış muayene ye kadar hafif ağrım vardı ama çok şiddetli değildi ne suyum nede nişanım geldi çatı muayenesinde kanamam oldu ama çok korkan kişiler olduğunu biliyorum sakın korkmayın korkulacak hiç birşey yok kendinizi hiç kasmayın tek gereken bu öğlene kadar doktor takip edecek düzenli olarak nst ye bağlayacak ve öğlen sonu normal mi sezeryan mi ona karar verilecek lütfen benim ve kızım için dua edin şimdilik bizden bu kadar
Bende haftaya çarşamba:)
Çok teşekkür ederim canım Allah hepimizin yardımcısı olsunBende çatlamayım diye güreşçi gibi sık sık yağlanıyorum bu sefer de karnım tüy doldu, inş doğumdan sonra dökülür
Ben kandırdım hiç de bi işe yaramadı :)
Aayyhadi hayırlısıyla bi avazda kurtul canım.. Bikaç gün önce sen perş doğurcan demiştim hatırlıyosan
Sen bizi böyle rahatlat tatlım
maşallah açılman çok iyi, inş hızla devam eder rahat bi doğum yaparsın canım
Canimm uzulme lutfenn. Benimki 36+4te 2500cikmisti. Dr iyi dedi. Biraz zayif olcak ama bsy olmaz cabuk toplar dedi. Sende uzme kendini paşamizda uzulmesin. Boyu nasildipofuduk18 cnm çok sevindim çok şükür sende bu stresten kurtuluyosun bi avazda doğuruverirsin inşallh kızlar biz geldik kontrolden ama iyi haberle gelmedik oğlumun kilosu 2600 çıktı haftası da 35+1 görünüyo doktor zayıf kalmış hiç bişe yiyip içmedin mi dedi ben elimden gelenin en iyisini yapıyorum ama olmuyo demekki yarın doppler çekilecek alttan muayene etmedi sonuca göre bakacaz dedi bana da sezeryan yolu görünüyo o kadar moralim bozukk ki kendimi suçluyorum bi taraftan
Allah yardımcın olsun canım kolay bi doğum olsun inşallah. Bu akşam yatış yapcaksan yarın bu saatlerde bebişim kucağında olcakNstde sancı çıktı canım, onun üzerine muayene etti doktor 1-2cmde su an dedi. Suni sancı verecekler. Doktor ben olsam yatış yapardım hemen, suniyle destekler doğurturdum seni dedi. Malesef doktorum giremeyecek ama... Haftamı da doldurduğum için riske atmak istemedi kakasını falan yapar çocuk dedi.
Seninle aramızda 10 gün var ve benim 10 gün önce 2700dü bebek.dün kontroldeydik,3100 olmuş.dr.haftasıyla uyumlu dedi.seninki neden öyle dedikipofuduk18 cnm çok sevindim çok şükür sende bu stresten kurtuluyosun bi avazda doğuruverirsin inşallh kızlar biz geldik kontrolden ama iyi haberle gelmedik oğlumun kilosu 2600 çıktı haftası da 35+1 görünüyo doktor zayıf kalmış hiç bişe yiyip içmedin mi dedi ben elimden gelenin en iyisini yapıyorum ama olmuyo demekki yarın doppler çekilecek alttan muayene etmedi sonuca göre bakacaz dedi bana da sezeryan yolu görünüyo o kadar moralim bozukk ki kendimi suçluyorum bi taraftan
pofuduk18 cnm çok sevindim çok şükür sende bu stresten kurtuluyosun bi avazda doğuruverirsin inşallh kızlar biz geldik kontrolden ama iyi haberle gelmedik oğlumun kilosu 2600 çıktı haftası da 35+1 görünüyo doktor zayıf kalmış hiç bişe yiyip içmedin mi dedi ben elimden gelenin en iyisini yapıyorum ama olmuyo demekki yarın doppler çekilecek alttan muayene etmedi sonuca göre bakacaz dedi bana da sezeryan yolu görünüyo o kadar moralim bozukk ki kendimi suçluyorum bi taraftan
Canimm uzulme lutfenn. Benimki 36+4te 2500cikmisti. Dr iyi dedi. Biraz zayif olcak ama bsy olmaz cabuk toplar dedi. Sende uzme kendini paşamizda uzulmesin. Boyu nasildi
Aman canim iyle sey mi olur ben ilk defa duyuyorum. Carsamba hastalaninca napcaz kan veremem ben bugun carsamba mi diyecegiz. Bence kalbini sikma oyle seylerle.kızlar azönce cübbeli ahmet hocayı dinledim çarşamba doğum yapılmazmış kan aldırılmazmış peygamberimizin ve allahın emri böyleymiş benim de haftaya çarşamba serzeryanım var kalbimide bozmak istemiyorum ama siz böyle bişey duydumuzmu hurafemi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?