2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
İndirdimmm çok iyi yaa saol canım

canımm üzme kendini diyet falan yapmadın dimi bazı bebeklerin son haftalarda gelişimi yavaşlıyormuş önemli olan sağlıklı olması canım hem genelde ultrason ölçümleri gerçek kiloyla aynı olmuyor sıkma canını hayırlısı olsun bende hep normal istedim bebek dönmüyor sezeryana doğru gidiyoruz ne yapalım sağlıkla dünyaya gelsinler

bana da 3 kilo doğar dedi ne bileyim cnm ya en azından 2800 falan olmuştur diye düşündüm bide yarın doppler çekilecek acaba onda mı bişe var bilmiyorum ama bi sorun olsa geçen aya kadar da olurdu hep uyumlu kilosu yerinde gidiyodu bilmiyorum bu ay ne olduysa

yok cnm hiç diyet yapmadım sadece tatlıdan hamurişinden aburcubur dan uzak durdum o kadar onlar da göze battı sanki bunları yemediğim için zayıf kalmış gibi ben suçlu oldum

Bu arada su an hissettiğim sancı adet ağrısının aynısı diyebilirim kızlar hafif hafif belimden yokluyor

Ayni seyleri sali gunundn beri ben de hissediyorum ama bir atraksiyon yok hala dun sirrieyvan sineknisirigi gibi birseyler hissetmis o da oluyor mu, kolayca kavus insaallah kzina sancisini cekmek bile guzeldir dimi

Kizlaaaar cok sevindim adiniza. insaallah bir avazda sag salim alin kucaginiza. Bu sanci nasil bisey yaa ?

3 gundur adet sancim var belime bacagima dizime vuruyor ve her vurusta vajinama baski oluyor. Ama iki uc saatte bir oluyordu bugun. Bir saate. Dustu sanci ama dun kontrolde hersey normal dedi nst ye bile almadi .

pofikidikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sayfaya girdim ve senin mesajını gördüm.

yok cnm hiç diyet yapmadım sadece tatlıdan hamurişinden aburcubur dan uzak durdum o kadar onlar da göze battı sanki bunları yemediğim için zayıf kalmış gibi ben suçlu oldum
onlar zaten sağlıklı şeyler değil ki canım kendini suçlama yumurta,kaşar peyniri,süt,yoğurt,ceviz,et bunları hergün tüketmeye çalış bunun dışında muz pekmez fındık badem kuru incir balık bunları tüketmeye çalış proteinden zengin beslenmeyi dene tabi bi rahatsızlığın yoksa bide yemekten sonra yarım saat sol tarafına yatmak bebeğin beslenmesini kolaylaştırıyormuşbalık yağı hapı kullanıyor muydun bu arada?

bende kasık değil sadece bel ağrısı olmuştu.

Allah sağlıkla kolaylıkla doğum yapmanı nasip etsin.

Allahın izniyle bir şey çıkmaz canım merak etme içini ferah tut sen

kızlar bebeklerinizin kilosuna takılmayın lütfen.

ilk kızım 2,310 ikinci kızım ise 2,970 gram doğdu çok şükür ikisi de sağlıklı.

ilk kızım 7,5 yaşına girdi yaşıtlarından uzun bile.

ve doğumdan 3 saat önceki ultrason ölçümünde 2,500 çıktı kilosu onun için doğuma normal çocuk doktoru yerine yeni doğan yoğun bakım alanında uzman dr çağırdılar.

Ama kızım doktorları da şaşırtarak 2970 gram 50 cm doğdu.

Değişik canım duş falan aldım şimdi yavaş yavaş hazırlanacağım :)heyecandan daha çok telaş var içimde yani anlatamayacağım hissettiğim şeyi :)

Valla canım biz bile heyecanlıyız sizin adınıza , senin bu hallerin gayet normal boşver son günün hamileliğin bitiyor şükürler olsun kızını kucağına alacaksın saatler sonra

canımmm tebrik ederim sağlıkla büyüt yavrunu.

canım tebrik ederim sağlıkla büyüt yavrunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…