- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #47.061
İndirdimmm çok iyi yaaKızlar bir program var telefona indirilen kasılma sayacı süper bişeye benziyor bence faydası olur, google play store den ücretsiz isteyen indirebilir, programın adı: my contractions tracker /// bir tane daha var contraction timer . Dilerseniz yükleyin kızçeler, tabi telefona yükleniyor..
canımm üzme kendini diyet falan yapmadın dimi bazı bebeklerin son haftalarda gelişimi yavaşlıyormuş önemli olan sağlıklı olması canım hem genelde ultrason ölçümleri gerçek kiloyla aynı olmuyor sıkma canını hayırlısı olsun bende hep normal istedim bebek dönmüyor sezeryana doğru gidiyoruz ne yapalım sağlıkla dünyaya gelsinlerpofuduk18 cnm çok sevindim çok şükür sende bu stresten kurtuluyosun bi avazda doğuruverirsin inşallh kızlar biz geldik kontrolden ama iyi haberle gelmedik oğlumun kilosu 2600 çıktı haftası da 35+1 görünüyo doktor zayıf kalmış hiç bişe yiyip içmedin mi dedi ben elimden gelenin en iyisini yapıyorum ama olmuyo demekki yarın doppler çekilecek alttan muayene etmedi sonuca göre bakacaz dedi bana da sezeryan yolu görünüyo o kadar moralim bozukk ki kendimi suçluyorum bi taraftan
İndirdimmm çok iyi yaasaol canım
Canım üzme kendini yaa bizim bebekler aynı kiloda gidiyor hep , bende 10 gün önce gittiğimde 2. 400 ' dü , yarin kontrolüm var benimki de ancak 2600 olmuştur . Doktoruma söyledim zayıf değil mi dedim nasıl ki her insanın kilosu bir olmuyorsa bebeklerin de öyle yapısı bir olmuyor önemli olan sağlıklı bir bebek olması ortalama 3 kg doğar ve buda bebek için iyi bir kilo dedi , sende sıkma canını tamam mı
canımm üzme kendini diyet falan yapmadın dimi bazı bebeklerin son haftalarda gelişimi yavaşlıyormuş önemli olan sağlıklı olması canım hem genelde ultrason ölçümleri gerçek kiloyla aynı olmuyor sıkma canını hayırlısı olsun bende hep normal istedim bebek dönmüyor sezeryana doğru gidiyoruz ne yapalım sağlıkla dünyaya gelsinler
yani yaşın kutlu olsun tatlım bebeğin eşin ve sevdiklerinle geçireceğin güzel günlerin olsun nice senelereeeeeeee...Kizlaarr bugun benim doguumm gunuummVee 24olduummm. Minnakimda haziran bebegi olcak Allah izin werirse
Değişik canımCanım napıyosun heyecan durumun nasıl
Sancim artık düzenli geliyor kızlar... 5 ila 8 dakikada bir.. 30 saniye sürüyor henüz.. 1 e ulassin hastaneye gideceğiz inşaAllah..
Allahim hepinizin dualarından razı olsun...
Herkese kolay dogumlar nasip etsin Rabbim...
Bu arada su an hissettiğim sancı adet ağrısının aynısı diyebilirim kızlar hafif hafif belimden yokluyor
Ayni seyleri sali gunundn beri ben de hissediyorum ama bir atraksiyon yok haladun sirrieyvan sineknisirigi gibi birseyler hissetmis o da oluyor mu, kolayca kavus insaallah kzina sancisini cekmek bile guzeldir dimi
Değişik canımduş falan aldım şimdi yavaş yavaş hazırlanacağım :)heyecandan daha çok telaş var içimde yani anlatamayacağım hissettiğim şeyi :)
onlar zaten sağlıklı şeyler değil ki canım kendini suçlama yumurta,kaşar peyniri,süt,yoğurt,ceviz,et bunları hergün tüketmeye çalış bunun dışında muz pekmez fındık badem kuru incir balık bunları tüketmeye çalış proteinden zengin beslenmeyi dene tabi bi rahatsızlığın yoksa bide yemekten sonra yarım saat sol tarafına yatmak bebeğin beslenmesini kolaylaştırıyormuşyok cnm hiç diyet yapmadım sadece tatlıdan hamurişinden aburcubur dan uzak durdum o kadar onlar da göze battı sanki bunları yemediğim için zayıf kalmış gibi ben suçlu oldum
İndirdimmm çok iyi yaasaol canım
Sertleşme var işte bende de canım aşağı doğru bastırıyordu kızım ama durdu şuan kasıklarımın ortasında hafif bi ağrı var baskı hissi çok azcık da belde ağrım var hepsi dayanılamayacak kadar değil ama henüz devamında nolur bilemiyorum :)
bana da 3 kilo doğar dedi ne bileyim cnm ya en azından 2800 falan olmuştur diye düşündüm bide yarın doppler çekilecek acaba onda mı bişe var bilmiyorum ama bi sorun olsa geçen aya kadar da olurdu hep uyumlu kilosu yerinde gidiyodu bilmiyorum bu ay ne olduysa
Değişik canımduş falan aldım şimdi yavaş yavaş hazırlanacağım :)heyecandan daha çok telaş var içimde yani anlatamayacağım hissettiğim şeyi :)
bir avazda kurtulursun inşallah canımKızlar kızlar. Benim kızım yola çıkmış geliyormuş :) 1-2 cm açıklığım varmış akşama yatış yapacağız hastaneye :)
Kizlar ben 03.06.15 te saat 18.14 te spinal sezeryan ile ogluma kavustum.suni sancida acilmam olmadi 2 gun sanciyi bosa cektim ama snucu mukemmel oldu 3800 kg 52 cm bebegime kavustum sutum pek gelmedi insallah en kisa zamanda o da gelir.
Darisi sizlerin basina annelik mukemmel bir duygu :)))
Amin canimm insallahh :)
Ya ilk gun zor geciyor. Ilk kalkip yurumesi zorladi beni cok. Ama o kadarda olur artik yani, kolay degil evlat sahibi olmak :)
Evvett bi bakmissin kucaginda valla :)
Amin amin insallahh Allah sizlere ve bebek bekleyen herkese saglikla bebeklerine kavusmayi nasip etsinn :*
Spinall canimm :) Allah razi olsun darisi basina :)
Canimm onemli olan panik yapmaman. Inan hersey bi anda olup bitiyor zaten. Sen sonuca bak bebisine kavusucaksin. Dogdugunda ilk sen gorceksin dunyalara bedell :*
amin insallah tesekkur ederim canimm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?