2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar karnım hep çok yukardaydı benim, şimdi aşağı indi hissediyorum, bide ara ara vajinamda sancı oluyo iğne batması gibi, ama bikaç saniye sonra geçiyo, acaba yerleşmeye mi çalışıyo? :/ ya bide doğuruyomuşum birden :)

Oyy çok fena bi sancı girdi belime, karnıma aynı anda. Kitlenip kaldım.
Tam 1 saat önce bunun daha hafifini hissetmiştim.

benimde dün aynısı oldu sanki bıçak giriyo gibi bacagıma vurdu agrısı neden olur acaba ?

Kizlaarr bugun benim doguumm gunuummVee 24olduummm. Minnakimda haziran bebegi olcak Allah izin werirse
Doğum günün kutlu olsun cnm.kızlar sezeryan günü aldım 12 haziran sabahı.38+3 haftalıkken.sizler kaç haftalıkken olacaksınız ya da olduniz.bizim ki sekiz gun fala geride.erken bir tarih mi sezeryan için?

kızlar meraba, bugun gittik kontrole 3300olmus oglum,asagı ınmıs ama pek onemli degil dedi dogum ıcın ınmesıne guvenme dedı , doguramıcam bu gıdısle yalancı sancılarım oluyodu soyledım, gercek olan dogum sancıları kesılmez dedı, cok mutsuzum 11ınde gel bı belırtı olmazsa 18ıne kadar beklıcez dedı sonra sunı sancı vercekmış41 ın sonuna kadar nası dayancam yaaaa

Önemli değil derken? Doğurmaman için bir engel mi var?hem daha 1 haftası var endişe etmeyin bence

Off off belim kopuyor ama ne su var ne kan kasiklardada yok ağrı ne olacak boyle biz gelmekten vazgectik. Sanırım yahu iyice daraldim

Doğum günün kutlu olsun cnm.kızlar sezeryan günü aldım 12 haziran sabahı.38+3 haftalıkken.sizler kaç haftalıkken olacaksınız ya da olduniz.bizim ki sekiz gun fala geride.erken bir tarih mi sezeryan için?
Canim ben de 38 arti 6 da olacam insa llah bebek kucuk diye bekletiyor benim doktor bence normal seninki bana gec gibi geldi ama doktor yat dedi eger sikinti gorursek degistiririz tarihi dedi

peki sancı olduğunda karnın sertleşiyor mu,?

Benim 39+0 a verdi gün. 10 haziranda olucam.Bana da geç gibi geliyo benim tarih 5 ine istedim biraz daha dursun dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…