2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kontrolden geldim hersey yolunda görünüyor.
Çatı muayenesi oldum, çığlık kıyamet, cok canım yandı. Çok dar dedi doktorum.

O normal doğum olsun istiyor, ama riskinide söyledi çünkü bebeğin başı 2 hafta önde.
Normal doğum sırasında olmazsa sezeryane dönülür falan dedi.

Son karar benim, ve ben sezeryanda karar kıldım sanırım, riske atmak istemiyorum,
eğer sezeryana dönülürse aynı anda iki ağrı cekmek istemiyorum.
Haftaya perşembe son kararı vercez, 15-20si arası alırız sezeryan istersen dedi tabi o zamana kadar sancın falan gelmezse diyede ekledi.

O kadarmı kötüydü ya çığlık kıyamet çok korktum şuan ya

bütün hepsini yiyorum sürekli alışkanlık soluma dönüp yatıyorum balık hapı yağı kullanmıyorum doktorum hiç vermedi

O kadarmı kötüydü ya çığlık kıyamet çok korktum şuan ya

Canım benim ağrı esiğim çok düşüktür zaten, ilşikide bile hep yanar canım 2 yıllık evli olmamam ragmen.
Benim için berbat bi deneyimdi bu.
Ama sen kendini kasma, çok rahat geçti diyenlerde var burda, belki seninki de rahat geçer.

işte sorun bu benimde ilişkide canım çok yanar .. Allah yardımcımız olsun inşallah rahat geçer diyelim..

bütün hepsini yiyorum sürekli alışkanlık soluma dönüp yatıyorum balık hapı yağı kullanmıyorum doktorum hiç vermedi
bende o hapı endokrine kadın doğuma ve dahiliyeye sordum çok da önemli değil ceviz balık yeşil yapraklı sebze ve tahıl tüket dediler çok önemli değilmiş kendini üzme canım sen üzülürsen bebeğin de üzülür beslenmene daha çok dikkat et inşallah bebişin kilo alır

kızlar bugun 5 gunluk oldu oglusum devamli emmek istiyo sonrada uyuyor :) sağlık ocaginda kontrolu vardı. eşim götürdü topugundan kan almışlar d vitamini yazmışlar 15 gunluk olunca verecekmsiz dogum yapan aradaslari tebrik ediyorum.
bekleyen butun hamilelere kolay dogumlar diliyorum. Allah yardimciniz olsun.

Cnm. Gunlerimiz ayni. Boyu kilosu ne kadar

Canım hangisini indirdin sen , bide nasıl kullanicaz indirdim ama bilmiyorum
canım o arkadaşın dediğinin ilkini indirdim, sadece başlayınca start bitince stop, bide sancı düzeyini soruyo stop dedikten sonra, o da yukarıdan aşağı doğru az dan en şiddetliye doğru

Ben balık yağını aldım ama doktorum hiç gerek yok yerine ceviz yesen yeter dedi, önemli bişi deil yani çok da..
işte sorun bu benimde ilişkide canım çok yanar .. Allah yardımcımız olsun inşallah rahat geçer diyelim..
benim deeeee (

Ben balik yagi istememe ragmen soktorum vermedi. O dogal bisey degil sonuçta dedi. Onun yerine balik ceviz tuketmen yeterli dedi

çok sağol cnm iyi dileklerin için inşallah öyle olur dah çok dikkat edecem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…