2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
sancıların ne durumda şuanda karnın sertleşiyorsa yaren hanım provalara başlamış demektir, yeni doğum yapan bir arkadaşım sancı anlarında sertleşir bebek demişti:)
Sertleşme var işte bende de canım aşağı doğru bastırıyordu kızım ama durdu şuan kasıklarımın ortasında hafif bi ağrı var baskı hissi çok azcık da belde ağrım var hepsi dayanılamayacak kadar değil ama henüz devamında nolur bilemiyorum :)

Insallah canim, peki doktoruna sordun mu neden perinatologa gidiyorum diye? Kendi baktigi ultrason kac boyutluymus? Kilosu iyinwe boyu cok guzel masallah. Karin cevresi ne kadar kucukmus kac hafta?

Boyu 48 yada 49 cm dedi galiba hiç dinleyemedim öyle duyunca
Canim boyu cok guzel masallah kilosuda guzel geldi bana, nezamana cagirdi peki? Bide boyle olasilik olabiliyor doktorlar neden ayda bir cagiriyor sinir oluyorum bu duruma ben her hafta gitseydin yada iki haftada bir hangi haftada almadigini bilirdin, sebebini dusunurdun sen yada tedbir alinirdi. Bu arada annenin dediklerini cok dusunme canim onun cani sikilmistr biraz ama takma kafana. benim annemde neler soyluyo sen orda yemiyosun kilo alcam diye cocugun sagligiylami oynuyon dedi en son yuzume kapatti teli, halbuki diyorum ben 40kilo almaya raziyim ama annem genckizligimdaki gibi zayif kalmak istedigimi, buyuzden benim yemedigimi dusunuyo,inandiramiyom kendimi. Beslenme onerisinde bulundu mu doktorun canim?

Insallah canim bennimm cook tesekkurlerr

inşaallah en kısa zamanda kolaylıkla alırsın yavrunu kucağına Allah yardımcın olsun; bazen diyorum Allah'ım bir insan sancı çekmeyi bu kadar mı ister ya hepimiz bu hallerdeyiz

56 kilodan 80i gördüm hesaplamıyorum 10 kilo alıp üzülenlere sinir oluyorum bu yüzden :)
Sen hic belli etmiyosun ama canim benim ilk hamileligim gibi senin dogumda 10 kilon direk gidecek cunku su toplamissin kalani da hizlica gider benim bu sefer sisligim de yok su toplamadi fazla o yuzden aldigim 20 ye yakin kilo zor gidecege benziyo doguma kadar en az 2 daha eklenir pofffff

çok sağol cnm inşallah dediğin gibi toparlar kendini

Ne kadar krem falan sürsem de , çatladı yaaa senin tüyler de dökülür canım merak etme

yarın doppler çekilecek sabah gidecem doktor sonuca göre hareket edecez dedi evet haklısın geçen ay gittim boyu kilosu haftasıyla uyumlu 1 hafta da önde gidiyodu niye böyle oldu anlamadım boyu iyide kilosu az bide haftasıın geri çıkması moralimi çok bozuyor

Kendini suclama kuzum ben dunyayi yedim yine olmadi yapilari demek boyle olcak hem benimki 2290 di daha yenilerde boyu da 33 haftadaydi ben napiym yavrum uzulme doktor 2bucugu gecmesi yeterli dedi dogunca aldircaz biz kilolari merak etme

Canım üzme kendini yaa bizim bebekler aynı kiloda gidiyor hep , bende 10 gün önce gittiğimde 2. 400 ' dü , yarin kontrolüm var benimki de ancak 2600 olmuştur . Doktoruma söyledim zayıf değil mi dedim nasıl ki her insanın kilosu bir olmuyorsa bebeklerin de öyle yapısı bir olmuyor önemli olan sağlıklı bir bebek olması ortalama 3 kg doğar ve buda bebek için iyi bir kilo dedi , sende sıkma canını tamam mı

Ben anlamiyorum benim doktor mu sikintili ortalama 3 hafta kucuk benim bebegim ama doktor perinatologa falan yollamadi gelisimi durursa sikinti dedi benimki yavas gelisiyor o yuzden 39 hafta bitmeye yakin sezeryana alcak bekleyebildigi kadar beklesin ne kadar kalirsa o kadar iyi dedi

Kızlar bir program var telefona indirilen kasılma sayacı süper bişeye benziyor bence faydası olur, google play store den ücretsiz isteyen indirebilir, programın adı: my contractions tracker /// bir tane daha var contraction timer . Dilerseniz yükleyin kızçeler, tabi telefona yükleniyor..

peki normal doğum olursa ne olcak doğumu mu ertelicez çok saçma ben daha önce hiç böyle bişi duymadım sende inanma canım öyle bişey olsa perşembe günü hiç bebek doğmazdı herşeyin bi zamanı var rabbim ne zaman uygun görürse bebekler o zaman gelir ölümün zamanı nasıl belliyse doğumun da zamanı var bence sezeryan dışında tabidünde kan tahlili yaptırdım bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…