- 6 Ocak 2014
- 735
- 655
- 83
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #47.041
İyiki doğdun nice mutlu senelere.evladın ailen ile güzel sağlıklı yıllar.Kizlaarr bugun benim doguumm gunuummVee 24olduummm. Minnakimda haziran bebegi olcak Allah izin werirse
Sertleşme var işte bende de canım aşağı doğru bastırıyordu kızım ama durdu şuan kasıklarımın ortasında hafif bi ağrı var baskı hissi çok azcık da belde ağrım var hepsi dayanılamayacak kadar değil ama henüz devamında nolur bilemiyorum :)sancıların ne durumda şuanda karnın sertleşiyorsa yaren hanım provalara başlamış demektir, yeni doğum yapan bir arkadaşım sancı anlarında sertleşir bebek demişti:)
Insallah canim, peki doktoruna sordun mu neden perinatologa gidiyorum diye? Kendi baktigi ultrason kac boyutluymus? Kilosu iyinwe boyu cok guzel masallah. Karin cevresi ne kadar kucukmus kac hafta?kızlar benim kontrolde iyi geçmedi bebeğimin karın çevresi küçük çıkıyor kilosu 2800 çıktı 37+6dayım. boyu 52cm. doktor bunda dolayı perinatologa göstermemi istedi korkuyorum bir sorun yoktur inşallah. suyu iyi dopleride iyi ama niye perinatolog dedi ona kafam takıldı kuzumda sorun yoktur inşallah sağ salim kucağıma alırım inşallah
Canim boyu cok guzel masallahBoyu 48 yada 49 cm dedi galiba hiç dinleyemedim öyle duyunca
Insallah canim bennimm cook tesekkurlerrCanım moralini bozma, arkadaşım 2300le doğum yaptı ama ısa süre içinde bebeği oladar güzel toparladı ki.. Vicdan azabı çekecekbişey yok, sen elinden geleni yaptın sadece gece yarıları yemedin, çikolata felan yemedin ki onların bebeğe zaten faydası yok.. Şuandan itibaren bol bol et, kemik suyu, muz, cviz, süt ve süt ürünleri tüket, daha 1 aya yakın zamanın var, 3 kiloyu geçer bile Allah'ın izniyle, ama moralini yüksek tutmaya çalış
sanmıyorum canım yaa, bi araştırmak lazım
îyiki doğdun tatlım, sevdiklerinle nice nice uzun senelere inş..
inşaallah en kısa zamanda kolaylıkla alırsın yavrunu kucağına Allah yardımcın olsun; bazen diyorum Allah'ım bir insan sancı çekmeyi bu kadar mı ister ya hepimiz bu hallerdeyizSertleşme var işte bende de canım aşağı doğru bastırıyordu kızım ama durdu şuan kasıklarımın ortasında hafif bi ağrı var baskı hissi çok azcık da belde ağrım var hepsi dayanılamayacak kadar değil ama henüz devamında nolur bilemiyorum :)
Cok tesekkurler canim beniim.,İyiki doğdun nice mutlu senelere.evladın ailen ile güzel sağlıklı yıllar.
Sen hic belli etmiyosun ama canim benim ilk hamileligim gibi senin dogumda 10 kilon direk gidecek cunku su toplamissin kalani da hizlica gider benim bu sefer sisligim de yok su toplamadi fazla o yuzden aldigim 20 ye yakin kilo zor gidecege benziyo doguma kadar en az 2 daha eklenir pofffff56 kilodan 80i gördüm hesaplamıyorum 10 kilo alıp üzülenlere sinir oluyorum bu yüzden :)
Kizlaarr bugun benim doguumm gunuummVee 24olduummm. Minnakimda haziran bebegi olcak Allah izin werirse
Ben demiştim peşmbe yada cuma diye Allahım kolaylıkla kucagına almayı nasip etain inşKızlar kızlar. Benim kızım yola çıkmış geliyormuş :) 1-2 cm açıklığım varmış akşama yatış yapacağız hastaneye :)
Canım moralini bozma, arkadaşım 2300le doğum yaptı ama ısa süre içinde bebeği oladar güzel toparladı ki.. Vicdan azabı çekecekbişey yok, sen elinden geleni yaptın sadece gece yarıları yemedin, çikolata felan yemedin ki onların bebeğe zaten faydası yok.. Şuandan itibaren bol bol et, kemik suyu, muz, cviz, süt ve süt ürünleri tüket, daha 1 aya yakın zamanın var, 3 kiloyu geçer bile Allah'ın izniyle, ama moralini yüksek tutmaya çalış
sanmıyorum canım yaa, bi araştırmak lazım
îyiki doğdun tatlım, sevdiklerinle nice nice uzun senelere inş..
Bende çatlamayım diye güreşçi gibi sık sık yağlanıyorum bu sefer de karnım tüy doldu, inş doğumdan sonra dökülür
Ben kandırdım hiç de bi işe yaramadı :)
Aayyhadi hayırlısıyla bi avazda kurtul canım.. Bikaç gün önce sen perş doğurcan demiştim hatırlıyosan
Sen bizi böyle rahatlat tatlım
maşallah açılman çok iyi, inş hızla devam eder rahat bi doğum yaparsın canım
Canim boyu cok guzel masallahkilosuda guzel geldi bana, nezamana cagirdi peki? Bide boyle olasilik olabiliyor doktorlar neden ayda bir cagiriyor sinir oluyorum bu duruma ben her hafta gitseydin yada iki haftada bir hangi haftada almadigini bilirdin, sebebini dusunurdun sen yada tedbir alinirdi. Bu arada annenin dediklerini cok dusunme canim onun cani sikilmistr biraz ama takma kafana. benim annemde neler soyluyo sen orda yemiyosun kilo alcam diye cocugun sagligiylami oynuyon dedi en son yuzume kapatti teli, halbuki diyorum ben 40kilo almaya raziyim ama annem genckizligimdaki gibi zayif kalmak istedigimi, buyuzden benim yemedigimi dusunuyo,inandiramiyom kendimi . Beslenme onerisinde bulundu mu doktorun canim?
Kendini suclama kuzum ben dunyayi yedim yine olmadi yapilari demek boyle olcak hem benimki 2290 di daha yenilerde boyu da 33 haftadaydi ben napiym yavrum uzulme doktor 2bucugu gecmesi yeterli dedi dogunca aldircaz biz kilolari merak etmepofuduk18 cnm çok sevindim çok şükür sende bu stresten kurtuluyosun bi avazda doğuruverirsin inşallh kızlar biz geldik kontrolden ama iyi haberle gelmedik oğlumun kilosu 2600 çıktı haftası da 35+1 görünüyo doktor zayıf kalmış hiç bişe yiyip içmedin mi dedi ben elimden gelenin en iyisini yapıyorum ama olmuyo demekki yarın doppler çekilecek alttan muayene etmedi sonuca göre bakacaz dedi bana da sezeryan yolu görünüyo o kadar moralim bozukk ki kendimi suçluyorum bi taraftan
pofuduk18 cnm çok sevindim çok şükür sende bu stresten kurtuluyosun bi avazda doğuruverirsin inşallh kızlar biz geldik kontrolden ama iyi haberle gelmedik oğlumun kilosu 2600 çıktı haftası da 35+1 görünüyo doktor zayıf kalmış hiç bişe yiyip içmedin mi dedi ben elimden gelenin en iyisini yapıyorum ama olmuyo demekki yarın doppler çekilecek alttan muayene etmedi sonuca göre bakacaz dedi bana da sezeryan yolu görünüyo o kadar moralim bozukk ki kendimi suçluyorum bi taraftan
Ee kizlar zaman gecmiyor :))
Ben anlamiyorum benim doktor mu sikintili ortalama 3 hafta kucuk benim bebegim ama doktor perinatologa falan yollamadi gelisimi durursa sikinti dedi benimki yavas gelisiyor o yuzden 39 hafta bitmeye yakin sezeryana alcak bekleyebildigi kadar beklesin ne kadar kalirsa o kadar iyi dedikızlar benim kontrolde iyi geçmedi bebeğimin karın çevresi küçük çıkıyor kilosu 2800 çıktı 37+6dayım. boyu 52cm. doktor bunda dolayı perinatologa göstermemi istedi korkuyorum bir sorun yoktur inşallah. suyu iyi dopleride iyi ama niye perinatolog dedi ona kafam takıldı kuzumda sorun yoktur inşallah sağ salim kucağıma alırım inşallah
peki normal doğum olursa ne olcak doğumu mu ertelicez çok saçma ben daha önce hiç böyle bişi duymadım sende inanma canım öyle bişey olsa perşembe günü hiç bebek doğmazdı herşeyin bi zamanı var rabbim ne zaman uygun görürse bebekler o zaman gelir ölümün zamanı nasıl belliyse doğumun da zamanı var bence sezeryan dışında tabikızlar azönce cübbeli ahmet hocayı dinledim çarşamba doğum yapılmazmış kan aldırılmazmış peygamberimizin ve allahın emri böyleymiş benim de haftaya çarşamba serzeryanım var kalbimide bozmak istemiyorum ama siz böyle bişey duydumuzmu hurafemi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?