2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bizimdd karın cevresi küçüktü kilosu iyi bana saçma geldi.bizde on güne yakın gerideyiz bugün kontrolüm var sezeryan günü alıcaz

karın çevresinden direk kilosu etkileniyormuş canım tahmini kiloyu karın çevresi ölçümü veriyormuş. Sezeryan günüm benim de 11 Haziran. Salı günü son kontrole gitcem.

Insallah canim, peki doktoruna sordun mu neden perinatologa gidiyorum diye? Kendi baktigi ultrason kac boyutluymus? Kilosu iyinwe boyu cok guzel masallah. Karin cevresi ne kadar kucukmus kac hafta?

canım bugün kendi gösterdi perinatoloğa oda direk beynine baktı Allahıma şükürler olsun bir sorun yok dedi. Karın çevresi 2 hafta kadar küçük canım. 35+3 felan çıkıyor ama ben 37+6 dayım.

canım ben çok korktum 2 saati geçiremedim perinatolog hastaneye gelene kadar. Sadece beynine baktı Allahıma şükürler olsun sorun çıkmadı. 35+3 çıkıyor karın çevresi ama ben 37+6 yım.
38+6 da yani haftaya bugün Allahın izniyle kuzumu kucağıma alacağım. Benimki de bekleyebildiği kadar beklesin istiyor. 1 haftada 70gr felan aldı bu sefer. Bakaılm bu son haftada ne kadar alacak? Hayırlısıyla bi kucağımıza alsak.

Insallah cabuk toplar bebeklerimiz canim. Benimde kontrolum cumartesi

bende bebek şekeri malzemelerini birmaxdan aldım. 2-3 güne geldi

merhaba kızlar geçmişi okumadan önce yazayım. 15:30 da randevum vardı yeni geldim eve.
bebiş 3900 olmuş 55.65 cm boy. kafası 103 mm olmuş dedi.
normal doğum planlıyoruz ama 10 cm üstü kafa risk olup sezeryan oluyor. dr um bolca yürü kafası sıkışsın tepe kemikler üst üste gelsin ki çıkabilsin dedi.
geçen hastam 4400 çocuğu 2. ıkınmada doğurdu dedi.
salı gününe randevu al dedi.

yani yapılacaklar listesinde bol yürü ve zeytinyağı masajı var.
bende de hafif igne batması ısırık gb hisler var çok hafif alıştırma kasılmaların başlamış dedi.

çocuk kanala girmiş mi fln dedim. kanala girse doğar dedi. sanırım burda söylenen kanala girdi lafı doğum şeklini aldı için kullanılıyor. benimkide sağa sola sırt dayamayı bırakıp göbeği ortaladı doğum şeklini almış. ama gene yine yüzünü gördük. aynı baba yani doğmasına gerek yok anlamak için

şimdi geçmişi okuyayım :)

Canım epidural normal doğum olucak benim Allahın izniyle 1 tane pijama takımı bide alt üst eşofman koydum bu kadar yeterli olur diye düşündüm , bebiş içinde 2 tane 10 ' lu takım bıraktım senin bıraktıklarında gayet iyi canım fazladan bırakmana gerek yok daha

daha 20 günün var cnm. son dönem çok kg alıyor. bnm yumurta süte alerjim vardı. son ay diye yemeye başladım. haftada 250 gr aldı. günde 2 yumurta 1 muz süt yoğurt ye. bir de burada konuşulan gb ilikli kemik et ürünü olabilir. son ayın zaten yemeğine dikkat edersen toparlar bence. plezentandan kaynaklı değilse sorun.

Benim de yarın kontrolüm vardı canım ama gidemicez sanırım , eşim izin alamadı iş yerinden pazartesi' ye kalır büyük bi ihtimal

kız ben dr uma kanala girmiş mi diyince benle dalga geçti. kanala girse durmaz doğar dedi. doğum pozisyonuna girmiş. seninki de doğum pozisyonundadır

Canim gecmis olsun saglikla alacaz insallah bebislerimizi minyon olsunlar napalim saglikli olsunlar da

yükledim bir tane hazır bulunsun. bnm de iğne batmalarım ince ince saniyelik vuruyor. bugün çok gezdim ondan sanırım

oy oy oy maşallah canımm baya iri bi bebek, Doğan'a kadar 4 ü geçer, Allah kolay doğumlar versin inş sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…