- 6 Ocak 2014
- 735
- 655
- 83
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #47.141
Cok tesekkurler canim beniim.,insallahh. Buarada hastane cantamiz haziir
bizimdd karın cevresi küçüktü kilosu iyi bana saçma geldi.bizde on güne yakın gerideyiz bugün kontrolüm var sezeryan günü alıcaz
Insallah canim, peki doktoruna sordun mu neden perinatologa gidiyorum diye? Kendi baktigi ultrason kac boyutluymus? Kilosu iyinwe boyu cok guzel masallah. Karin cevresi ne kadar kucukmus kac hafta?
Ben anlamiyorum benim doktor mu sikintili ortalama 3 hafta kucuk benim bebegim ama doktor perinatologa falan yollamadi gelisimi durursa sikinti dedi benimki yavas gelisiyor o yuzden 39 hafta bitmeye yakin sezeryana alcak bekleyebildigi kadar beklesin ne kadar kalirsa o kadar iyi dedi
Insallah cabuk toplar bebeklerimiz canim. Benimde kontrolum cumartesiyarın doppler çekilecek sabah gidecem doktor sonuca göre hareket edecez dedi evet haklısın geçen ay gittim boyu kilosu haftasıyla uyumlu 1 hafta da önde gidiyodu niye böyle oldu anlamadım boyu iyide kilosu az bide haftasıın geri çıkması moralimi çok bozuyor
Dogum gunun kutlu olsun canimKizlaarr bugun benim doguumm gunuummVee 24olduummm. Minnakimda haziran bebegi olcak Allah izin werirse
bende bebek şekeri malzemelerini birmaxdan aldım. 2-3 güne geldikızlar bizimde yarın akşama kontrolümüz var bakalım ne durumda prensesim döndü mü acaba çok merak ediyorumbugün de babamız nöbetçi evde kızımla yalnızız daha bebişimin hediyeliklerini yapcam bebek şekerini kendim yapmayı düşünüyorum birmaxtan alışveriş yapan varmı kargo kaç günde geliyor kızlar bide hacışeriften çikolata almayı düşünüyorum ama hala ismi kesin olmadığı için sipariş veremedim benden daha tembel olan varmı acaba yaa
Insallah cabuk toplar bebeklerimiz canim. Benimde kontrolum cumartesi
bende bi kaç gün önce hazırladım canım ne olur ne olmaz diye korktum artık en tembel biz çıktık sanırımcanım bişey sorcam kendine ve bebeğe kaç takım kıyafet koydun ben kendime 2 gecelik 1 sabahlıklı pijama koydum bebişe de 2 tane 10lu 1 de 5li takım koydum yeter mi acaba sezeryan olma ihtimalim de var 2 gün kalırım diye düşündüm
daha 20 günün var cnm. son dönem çok kg alıyor. bnm yumurta süte alerjim vardı. son ay diye yemeye başladım. haftada 250 gr aldı. günde 2 yumurta 1 muz süt yoğurt ye. bir de burada konuşulan gb ilikli kemik et ürünü olabilir. son ayın zaten yemeğine dikkat edersen toparlar bence. plezentandan kaynaklı değilse sorun.Annemle konuştum bana kızdı hep senin yüzünden zayıf kaldı kilo almamak için hiç bişe yemedin bak ne oldu çocuk doğacak hala 2600 kilosu doğsa da nasıl bakacan prematüre bebeğe dedi şuan o kadar kötüyüm kü aģlıyorum moralim sıfır ben böyle olsun istermiydim hić ben bu kadar vicdansız kötü bi anne miyim
kızlar bizimde yarın akşama kontrolümüz var bakalım ne durumda prensesim döndü mü acaba çok merak ediyorumbugün de babamız nöbetçi evde kızımla yalnızız daha bebişimin hediyeliklerini yapcam bebek şekerini kendim yapmayı düşünüyorum birmaxtan alışveriş yapan varmı kargo kaç günde geliyor kızlar bide hacışeriften çikolata almayı düşünüyorum ama hala ismi kesin olmadığı için sipariş veremedim benden daha tembel olan varmı acaba yaa
35 ten beri kanalda. Sıkıldı iyice paşam çıkmak için debelenip duruyorPazartesi 1 cm açılmam vardı. 4 gündür bel ağrılarımı hisseder olmuştum iyice, herhalde bu sancılar açılmamı arttırdı.
Canim gecmis olsun saglikla alacaz insallah bebislerimizi minyon olsunlar napalim saglikli olsunlar dakarın çevresinden direk kilosu etkileniyormuş canım tahmini kiloyu karın çevresi ölçümü veriyormuş. Sezeryan günüm benim de 11 Haziran. Salı günü son kontrole gitcem.
canım bugün kendi gösterdi perinatoloğa oda direk beynine baktı Allahıma şükürler olsun bir sorun yok dedi. Karın çevresi 2 hafta kadar küçük canım. 35+3 felan çıkıyor ama ben 37+6 dayım.
canım ben çok korktum 2 saati geçiremedim perinatolog hastaneye gelene kadar. Sadece beynine baktı Allahıma şükürler olsun sorun çıkmadı. 35+3 çıkıyor karın çevresi ama ben 37+6 yım.
38+6 da yani haftaya bugün Allahın izniyle kuzumu kucağıma alacağım. Benimki de bekleyebildiği kadar beklesin istiyor. 1 haftada 70gr felan aldı bu sefer. Bakaılm bu son haftada ne kadar alacak? Hayırlısıyla bi kucağımıza alsak.
Çooookk sıkılıyorum keşke yatmasaydım......[/QUOTE
Canım en kisa zamanda kavuşacaksın inşaallah kızına bunlar son saatler , sıkıntı yapma böyle düşünyaren' in doğmasına saatler var artık
Cook tesekkur ederim caniimmDogum gunun kutlu olsun canim
Ailenle sevdiklerinle nice senelere
bebeğini kucağına almana saatler kaldı, ayy çok heycanlıÇooookk sıkılıyorum keşke yatmasaydım......
insallah canim, son zamanlarimiz bide insan geriliyo dr zayif falan diyinceAmin cnm inşallah dün eşime içimde bi sıkıntı var nefes alamıyorum dedim hatta buraya da yazdım baksana bu çıkacakmış inşallah sende güzel haberler alırsın
Kızlar bir program var telefona indirilen kasılma sayacı süper bişeye benziyor bence faydası olur, google play store den ücretsiz isteyen indirebilir, programın adı: my contractions tracker /// bir tane daha var contraction timer . Dilerseniz yükleyin kızçeler, tabi telefona yükleniyor..
oy oy oy maşallah canımm baya iri bi bebek, Doğan'a kadar 4 ü geçer, Allah kolay doğumlar versin inş sağlıklamerhaba kızlar geçmişi okumadan önce yazayım. 15:30 da randevum vardı yeni geldim eve.
bebiş 3900 olmuş 55.65 cm boy. kafası 103 mm olmuş dedi.
normal doğum planlıyoruz ama 10 cm üstü kafa risk olup sezeryan oluyor. dr um bolca yürü kafası sıkışsın tepe kemikler üst üste gelsin ki çıkabilsin dedi.
geçen hastam 4400 çocuğu 2. ıkınmada doğurdu dedi.
salı gününe randevu al dedi.
yani yapılacaklar listesinde bol yürü ve zeytinyağı masajı var.
bende de hafif igne batması ısırık gb hisler var çok hafif alıştırma kasılmaların başlamış dedi.
çocuk kanala girmiş mi fln dedim. kanala girse doğar dedi. sanırım burda söylenen kanala girdi lafı doğum şeklini aldı için kullanılıyor. benimkide sağa sola sırt dayamayı bırakıp göbeği ortaladı doğum şeklini almış. ama gene yine yüzünü gördük. aynı baba yani doğmasına gerek yok anlamak için
şimdi geçmişi okuyayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?