2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benim 39+0 a verdi gün. 10 haziranda olucam.Bana da geç gibi geliyo benim tarih 5 ine istedim biraz daha dursun dedi.
Benimki de erken gibi geliyor ultrasonda zaten sekiz gün gerideyiz.ayrıca zayifizda.ultrasona göre mi alıyorlar sata göre mi? Ultrasona goreyse 37+3te almış olacak??????

Benimki de erken gibi geliyor ultrasonda zaten sekiz gün gerideyiz.ayrıca zayifizda.ultrasona göre mi alıyorlar sata göre mi? Ultrasona goreyse 37+3te almış olacak??????

Benim sata göre 5 gün öndeydi hep. Ultrasona göre alıyo benimki. Ama benim 2. sezeryan olucak.

bilmiyom ki canım, 2 gün önce ebe doğum kanalına girmeye çalışıyo dedi, elle yoklayarak nası anladıysa :)
ben 10 gündür gitmiyorum doktora devlet olduğu için hiç bişey demiyolar ama neden böle oluyo anlaamdım hareketleri de azaldı karnımı tasımakta cok zorlanmaya basladım şu iki gündür bi agırlık çöktü bana

Bende bugün ütüledim canım kıyafetleri , yerleştirdim dolabına emziğini , biberonu'nu ve emzik saklama kutusu falan herseyi kaynattım yerlerine koydum hastane çantamız hazır sayılır bizim de
bende bi kaç gün önce hazırladım canım ne olur ne olmaz diye korktum artık en tembel biz çıktık sanırımcanım bişey sorcam kendine ve bebeğe kaç takım kıyafet koydun ben kendime 2 gecelik 1 sabahlıklı pijama koydum bebişe de 2 tane 10lu 1 de 5li takım koydum yeter mi acaba sezeryan olma ihtimalim de var 2 gün kalırım diye düşündüm

kızlar bizimde yarın akşama kontrolümüz var bakalım ne durumda prensesim döndü mü acaba çok merak ediyorum bugün de babamız nöbetçi evde kızımla yalnızız daha bebişimin hediyeliklerini yapcam bebek şekerini kendim yapmayı düşünüyorum birmaxtan alışveriş yapan varmı kargo kaç günde geliyor kızlarbide hacışeriften çikolata almayı düşünüyorum ama hala ismi kesin olmadığı için sipariş veremedim benden daha tembel olan varmı acaba yaa

Kızlar yatış yaptık fakat sancı falan vermiyorlar bekliyorum öyle hafif sancım var

Açılman kaç cm canım.

Bana da bu kızımda sancı vermediler.

Gittiğimde sancısız 6 cm. idi.

Boş serum verdiler sadece.

Saat 4 gibi 6 cm. idi 7,45 de kızım doğdu kendi sancımla.

Açılman kaç cm canım.

Bana da bu kızımda sancı vermediler.

Gittiğimde sancısız 6 cm. idi.

Boş serum verdiler sadece.

Saat 4 gibi 6 cm. idi 7,45 de kızım doğdu kendi sancımla.
2-3cmdi canım saat 19.00da hafif hafif vuruyor sancı belime doğru. Sabahki doktorum yok maalesef. Geçen sefer geldiğim vd ultrasona gerek yok diyen doktor nobetciymiş şansıma. O da daha hiç gelmedi kontrole. Hemşireler geliyor. Serum falan da vermediler bana kan aldılar sadece bekliyorum

Allah yardımcın olsun canım hayırlısıyla sağlıkla kavuşacaksın kızına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…