2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım bide gecelik koy istersen dikiş falan olursa pijama giymek biraz zor oluyormuş diğerleri de yeter büyük ihtimalle

O kadarmı kötüydü ya çığlık kıyamet çok korktum şuan ya
korkma yaw tamamen stres ve kasmayla ilgilidir. kastığı için ilişkiye hiç giremeyen de var.

ztn doğum öncesi gelen sıvılar doğuma hazırlıyormuş. yapısı bile değişiyor doğuma hazırlanıyor. çatı muayenesinden korkan sigil fln veya bir hastalık olsa ne yapacak. bildiğim çatala çıkarıp aletle açıp dişçi gb içeride işlem yapıyorlarmış

Benim de yarın kontrolüm vardı canım ama gidemicez sanırım , eşim izin alamadı iş yerinden pazartesi' ye kalır büyük bi ihtimal
hayırlısı olsun canım biraz daha büyür bebişin işte bakalım bizi yarından sonra kaç güne bir çağırcak bide bebiş döndüyse çatı muayenesi de yapabilir sanırım

oyy maşallah size tosuncuk yaane yedin ne içtin bize de söyle de bizimkilere de kilo aldıralım biraz4400 müü hay maşallah ben hiç sanmıyorum 3,5 geçse ona dua etcem neyse bakalım yarın öğrencez kaç kg olmuş minik sıpamm

benim de 2-3 gündür doğum pozisyonunda. dr yürü dedi tabi tembel ben anca kontrolden kontrole geziyorum. valla oturduğum yerden zor kalkacak gb yorulmuşum. iğne batması var ama çok az az. arada bi hoplatıyor diğer randevum salı günü

Merhaba bayanlar hastane odası süsleyecek misiniz ne hazirliklar yaptınız çikolata falan hazırlattiniz mi

Bkc saattr krnm srekli tas gbi gcmedi. Belmde ck agriyoo yalanci belrtilermii oyle igne batmasi falan yokk

Oyy çok fena bi sancı girdi belime, karnıma aynı anda. Kitlenip kaldım.
Tam 1 saat önce bunun daha hafifini hissetmiştim.

benimde dün aynısı oldu sanki bıçak giriyo gibi bacagıma vurdu agrısı neden olur acaba ?

ay güleceğim sancısı gelenleri gördükçe bize de bulaşıyor sanırım

OTE="seyma2009, post: 41204400, member: 633637"]Canım sen nasılsın, merak ettim seni, pek yazmıyorsun.. Kontrollerin nasıl gidiyor, normal mi yapacaksın?[/QUOTE]
İyiyim cok şükür. Normal istiyorum ama çatı muayenesi çok canım i yaktı. Doktor epidural normal yapalim diyor ben kararsız kaldım, yan etkileri fazla

[QUO="derinsuuu, post: 41204844, member: 492338"]Selam cnm ben dahaa beklemedeyım bugun kontrol var. Gecen hafta doktroum ıkı hafta içinde doğmazsa normal doğum şansı kalmayacak kafası iri demişti. Bu hafta da olmazsa haftaya için sezeryan gunu alıcaz belkı bu gunden alırız. Ben artık beklemek istemıyorum saglıkla gelsın oğlum. 3 yıldan berı beklıyorum buyuk aşkımı sende durumlar nasıl??[/QUOTE]
Yat erKen ggelmesin demişti doktorum hatta Arda bey 37 de gelir demişti ama 39 a girdim tik yok.Kizim herkesi şaşırttı. Yalniz epidural ya da spinal mi olacaksın sen? Ben kararsız kaldım yan etkileri nden korkuyorum. Arda bey genelde normal doğumdan yana biliyorum ben

dr diğer hastam 4400 ü 2. ıkınmada doğurdu diyince çok pis gaza geldim ben de doğuracağım inş
baştan beri sola yattım. çiğ badem, ceviz, omega 3, kaşar, son dönem kalsiyum sandoz a başladım. magnezyum baştan beri var. bir de normalde alerjim bar diye yemediğim süt yoğurt ve günde 2 yumurta son ay yedim. demir hapı ztn fiks.
tabi dr un dediği çocuğun genetiği esas. tipi aynı babası suratı. şişko değil uzun boylu dedi. kemiği iriymiş sanırım. doğunca göreceğiz merak ediyorum ölçüleri ne kdr tutacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…