- 27 Eylül 2014
- 1.005
- 797
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #47.161
canım bide gecelik koy istersen dikiş falan olursa pijama giymek biraz zor oluyormuş diğerleri de yeter büyük ihtimalleCanım epidural normal doğum olucak benim Allahın izniyle1 tane pijama takımı bide alt üst eşofman koydum bu kadar yeterli olur diye düşündüm , bebiş içinde 2 tane 10 ' lu takım bıraktım senin bıraktıklarında gayet iyi canım fazladan bırakmana gerek yok daha
Kontrolden geldim hersey yolunda görünüyor.
Çatı muayenesi oldum, çığlık kıyamet, cok canım yandı.Çok dar dedi doktorum.
O normal doğum olsun istiyor, ama riskinide söyledi çünkü bebeğin başı 2 hafta önde.
Normal doğum sırasında olmazsa sezeryane dönülür falan dedi.
Son karar benim, ve ben sezeryanda karar kıldım sanırım, riske atmak istemiyorum,
eğer sezeryana dönülürse aynı anda iki ağrı cekmek istemiyorum.
Haftaya perşembe son kararı vercez, 15-20si arası alırız sezeryan istersen dedi tabi o zamana kadar sancın falan gelmezse diyede ekledi.
korkma yaw tamamen stres ve kasmayla ilgilidir. kastığı için ilişkiye hiç giremeyen de var.O kadarmı kötüydü ya çığlık kıyamet çok korktum şuan ya
hayırlısı olsun canım biraz daha büyür bebişin işte bakalım bizi yarından sonra kaç güne bir çağırcak bide bebiş döndüyse çatı muayenesi de yapabilir sanırımBenim de yarın kontrolüm vardı canım ama gidemicez sanırım , eşim izin alamadı iş yerindenpazartesi' ye kalır büyük bi ihtimal
oyy maşallah size tosuncuk yaamerhaba kızlar geçmişi okumadan önce yazayım. 15:30 da randevum vardı yeni geldim eve.
bebiş 3900 olmuş 55.65 cm boy. kafası 103 mm olmuş dedi.
normal doğum planlıyoruz ama 10 cm üstü kafa risk olup sezeryan oluyor. dr um bolca yürü kafası sıkışsın tepe kemikler üst üste gelsin ki çıkabilsin dedi.
geçen hastam 4400 çocuğu 2. ıkınmada doğurdu dedi.
salı gününe randevu al dedi.
yani yapılacaklar listesinde bol yürü ve zeytinyağı masajı var.
bende de hafif igne batması ısırık gb hisler var çok hafif alıştırma kasılmaların başlamış dedi.
çocuk kanala girmiş mi fln dedim. kanala girse doğar dedi. sanırım burda söylenen kanala girdi lafı doğum şeklini aldı için kullanılıyor. benimkide sağa sola sırt dayamayı bırakıp göbeği ortaladı doğum şeklini almış. ama gene yine yüzünü gördük. aynı baba yani doğmasına gerek yok anlamak için
şimdi geçmişi okuyayım :)
hay maşaALLAH doğuran doğurana :) sıra bizede gelir mi acaba yaa
Kızlar karnım hep çok yukardaydı benim, şimdi aşağı indi hissediyorum, bide ara ara vajinamda sancı oluyo iğne batması gibi, ama bikaç saniye sonra geçiyo, acaba yerleşmeye mi çalışıyo? :/ ya bide doğuruyomuşum birden :)
Seninki de mi geriden cnm.senin kac haftalik alinacakSata gore canim ona bakarsan benimki 33 ila 34 haftalik gorunuyo kuzum
Benimde ikinci sezeryan.ikincisinde Daha fazla mi bekletiyorlarBenim sata göre 5 gün öndeydi hep. Ultrasona göre alıyo benimki. Ama benim 2. sezeryan olucak.
Bkc saattr krnm srekli tas gbi gcmedi. Belmde ck agriyoo yalanci belrtilermii oyle igne batmasi falan yokk
Oyy çok fena bi sancı girdi belime, karnıma aynı anda. Kitlenip kaldım.
Tam 1 saat önce bunun daha hafifini hissetmiştim.
benimde dün aynısı oldu sanki bıçak giriyo gibi bacagıma vurdu agrısı neden olur acaba ?
Bana da erken gibi geldigi icin sorma geregi duydumSat.a gore 39.hafta canim. Ben sat.la ultrason uyumlu. Ama seninki sanki erken gibi geldi bana
Kızlar yatış yaptık fakat sancı falan vermiyorlar bekliyorum öyle hafif sancım var
Masaallah canim benimkide 2900 49 cm .
Yani sertlesme mi bilmiyorum bi tarafi sisip kisa sure oyle kaliyo. Tek tarafli gibi
Doğum çantamın yanında hazır süsler bir tek çikoltaları koyacağız onları da kendim hazırlamıştım.balon kapı süsü yaptım sadece.Merhaba bayanlar hastane odası süsleyecek misiniz ne hazirliklar yaptınız çikolata falan hazırlattiniz mi
Çooookk sıkılıyorum keşke yatmasaydım......
oy oy oy maşallah canımm baya iri bi bebek, Doğan'a kadar 4 ü geçer, Allah kolay doğumlar versin inş sağlıkla
oyy maşallah size tosuncuk yaane yedin ne içtin bize de söyle de bizimkilere de kilo aldıralım biraz 4400 müü hay maşallah ben hiç sanmıyorum 3,5 geçse ona dua etcem neyse bakalım yarın öğrencez kaç kg olmuş minik sıpamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?