2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba bayanlar hastane odası süsleyecek misiniz ne hazirliklar yaptınız çikolata falan hazırlattiniz mi

ben o olaya hiç girmedim ya kendim nasıl doğuracağım derdindeyim. gzl bir çikolata alınır gelen olursa ikram ederim. ilk dönem ztn bebekle başbaşa kalayım kimse gelmesin istiyorum

o tek tarafa toplanma bende çocuğun poposunu ittirmesiydi.

Valla cnm neyin ne oldunu bilmiyozki kimisi adet sancisi oldu dogumum basladi diyor kimusi kasigimda baskiyi hissettim dogum basladi diyor. Biz toplanma saniyoruz kimisi hayir o kasulma diyor. Ne yasamam gerekiyo ne olmasi gerekiyo anlamadim valla ama adet sancim hat safhalarda

farklı yaşanıyor demek. ama bnm çocuk sağa sola popo çok ittiriyordu hareketlerinden tepkisinden belli ztn popo olduğu bende. ultrasondaykende oldu popoydu ondan biliyorum. son zaman ayakta yorulunca karnım gaz olmuş gb sertleşip geriliyor kasılma onun gb olacak diye düşünüyorum. dr um adet ağrısı gb başlayacak dedi.

Gunaydin kizlar
Bu gun de tik yok bende
Kasilma disinda hic bi sey hissetmiyorum
Sanci,bel agrisi falan
E artik 3 gun kaldi ama hic doguracak gibi degilim yaa
Kendi sancimla dogurmak istiyorum yoksa 8inde hasteneye yatisim yapilacak suni sanci denenecek
Bu arada sanciyi bu kadar arzulayacagim aklima gelmezdi
Hakkimizda hayirlisi olur insallah saglikla bebisimi bi kucagima alsaydim

İnşallah alırsın canım bak bizim kız 1gun kala çıktı yola :)

Günaydın kızlar hayırlı cumalar uykum kaçtı erkenden uyandım yatakta zaman geçiriyorum bugün annemle görümcem gelecek temizlik yapacaklar onlar burdayken bende hastaneye gidecem inşallah kötü bişe yoktur kızlar hep korkum gelişimi durmuş alalım demesi daha çok küçük benim kuzum dua edin kızlar bana olur mu

Cnm birden alalim demez benimde on gun icinde alacagina vermis 50 gr. Biraz karbonhidratta ye artik dedi. Bebek biraz yaglansin dedi zaten 4 kilo doguramicamuza gore artik biraz onlarin yaglanmasi icin beslenmeliyiz. Bende seker tansiyon yuzunden cok kistim bazi seyleri. Birazda buranin etkisinde kaliyor insan . pirinc pilavi bal kaymak tahin besler bebegi dedi dr. Bilgin olsun

Ins güzel haberlerle gelirsin cnm icini ferah tut bebislerimiz buyudu artik

günaydın canım
Bizim de 9 da randevumuz var bugün içim sıkılıyo kötü birşey duymaktan korkuyorum hayırlı haberlerle döneriz inşallah

Gunaydiiiiinnnn ,
pofuduk18 canim sana ozellikle yazmiyorum ama takip ediyorum arkadaslara yazdiklarini falan, ve heyecanla bekliyorum dogum haberini.. İnsaallah kolay bi dogum olucak kasma kendini hep iyi seyler dusun, zaten bebegin dogdugu anda tum acilarin bitiveriyomus bunu dogum yapan herkes soyluyo, laf olsun diye degil yani
bi de bisey sorucam, sen devlette mi dogum yapicaksin? Hatirlayamadim da bi an..
Biz de bugun doktora gidicez canlar.. Bakalim ne diycekler..
Dun gece yine sacma sapan ruyalar gordum gunum gectigi icin (Allah korusun) sıkıntıya giriyomus kordon falan dolaniyomus guya
Bi de esimin yengesi gelmisti dun oyle tam bir felaket tellalidir kendisi, hep kotu seyler anlatir, kendi sezeryan yapti uc tane bana da o yolu mu acmaya calisiyo nedir
ilk dogumunu anlatti korkuttu beni ben de bilmeden etkilenmisim ruyama girdi hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…