- 19 Ocak 2010
- 1.735
- 1.316
- 333
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #47.181
Merhaba bayanlar hastane odası süsleyecek misiniz ne hazirliklar yaptınız çikolata falan hazırlattiniz mi
o tek tarafa toplanma bende çocuğun poposunu ittirmesiydi.
farklı yaşanıyor demek. ama bnm çocuk sağa sola popo çok ittiriyordu hareketlerinden tepkisinden belli ztn popo olduğu bende. ultrasondaykende oldu popoydu ondan biliyorum. son zaman ayakta yorulunca karnım gaz olmuş gb sertleşip geriliyor kasılma onun gb olacak diye düşünüyorum. dr um adet ağrısı gb başlayacak dedi.Valla cnm neyin ne oldunu bilmiyozki kimisi adet sancisi oldu dogumum basladi diyor kimusi kasigimda baskiyi hissettim dogum basladi diyor. Biz toplanma saniyoruz kimisi hayir o kasulma diyor. Ne yasamam gerekiyo ne olmasi gerekiyo anlamadim valla ama adet sancim hat safhalarda
Daha doğuramadım canım sancılarım 60-70arası şu an hemşire bişey yok dedi ama yatınca çok sancım oluyor yuruyorum hep. Ama dayanılmayacak gibi değil belirteyim onu da.
İnşallah alırsın canım bak bizim kız 1gun kala çıktı yola :)Gunaydin kizlar
Bu gun de tik yok bende
Kasilma disinda hic bi sey hissetmiyorum
Sanci,bel agrisi falan
E artik 3 gun kaldi ama hic doguracak gibi degilim yaa
Kendi sancimla dogurmak istiyorum yoksa 8inde hasteneye yatisim yapilacak suni sanci denenecek
Bu arada sanciyi bu kadar arzulayacagim aklima gelmezdi
Hakkimizda hayirlisi olur insallah saglikla bebisimi bi kucagima alsaydim
Daha doğuramadım canım sancılarım 60-70arası şu an hemşire bişey yok dedi ama yatınca çok sancım oluyor yuruyorum hep. Ama dayanılmayacak gibi değil belirteyim onu da.
Günaydın kızlar hayırlı cumalar uykum kaçtı erkenden uyandım yatakta zaman geçiriyorum bugün annemle görümcem gelecek temizlik yapacaklar onlar burdayken bende hastaneye gidecem inşallah kötü bişe yoktur kızlar hep korkum gelişimi durmuş alalım demesi daha çok küçük benim kuzum dua edin kızlar bana olur mu
Tesekkur edrum canim artik buraya girmek bi sureligine zor okcak benim icin oglumka ilgilenmek cok guzel :)canımmm tebrik ederim sağlıkla büyüt yavrunu.
Canimm son durumun nasil oyimisin ne hissediyorsunnnn. Kizin gelmedi halaa heraldeeeİnşallah alırsın canım bak bizim kız 1gun kala çıktı yola :)
Ins güzel haberlerle gelirsin cnm icini ferah tut bebislerimiz buyudu artikGünaydın kızlar hayırlı cumalar uykum kaçtı erkenden uyandım yatakta zaman geçiriyorum bugün annemle görümcem gelecek temizlik yapacaklar onlar burdayken bende hastaneye gidecem inşallah kötü bişe yoktur kızlar hep korkum gelişimi durmuş alalım demesi daha çok küçük benim kuzum dua edin kızlar bana olur mu
Bu sabah bakmadılar canım dun aksam 7de 2-3 cmdi. Amin canım çok sağol.Pofudukcum Rabbim bi avazda kurtarsın inş açıklığın kaç cm oldu
Yok canım kızım hala içerde çıkmıyor :)Canimm son durumun nasil oyimisin ne hissediyorsunnnn. Kizin gelmedi halaa heraldeee
günaydın canımGünaydın kızlar hayırlı cumalar uykum kaçtı erkenden uyandım yatakta zaman geçiriyorum bugün annemle görümcem gelecek temizlik yapacaklar onlar burdayken bende hastaneye gidecem inşallah kötü bişe yoktur kızlar hep korkum gelişimi durmuş alalım demesi daha çok küçük benim kuzum dua edin kızlar bana olur mu
38 arti 6 da aliriz dedi tabi bi aksilik olmazsa suyum falan azalmazsa bakalimSeninki de mi geriden cnm.senin kac haftalik alinacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?