- 17 Temmuz 2013
- 1.651
- 614
- 128
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #47.201
[QUO="derinsuuu, post: 41204844, member: 492338"]
Yat erKen ggelmesin demişti doktorum hatta Arda bey 37 de gelir demişti ama 39 a girdim tik yok.Kizim herkesi şaşırttı. Yalniz epidural ya da spinal mi olacaksın sen? Ben kararsız kaldım yan etkileri nden korkuyorum. Arda bey genelde normal doğumdan yana biliyorum ben
Şekerin hala devam ediyomu bende diyet yaptım ama son zamanlarsa yiyorum artık dayanamıyorum:)Cnm birden alalim demez benimde on gun icinde alacagina vermis 50 gr. Biraz karbonhidratta ye artik dedi. Bebek biraz yaglansin dedi zaten 4 kilo doguramicamuza gore artik biraz onlarin yaglanmasi icin beslenmeliyiz. Bende seker tansiyon yuzunden cok kistim bazi seyleri. Birazda buranin etkisinde kaliyor insan . pirinc pilavi bal kaymak tahin besler bebegi dedi dr. Bilgin olsun
aynen, her sabah bu akşam yürüyelimdiyorum eşime, akşama ayaklarım şişiyo, yerimden kalkasım gelmiyo, doktora gideli 1 hafta oldu , sadece 3 kez yürüdüm ona da yürüyüş denirse 15 er dkbenim de 2-3 gündür doğum pozisyonunda. dr yürü dedi tabi tembel ben anca kontrolden kontrole geziyorum. valla oturduğum yerden zor kalkacak gb yorulmuşum. iğne batması var ama çok az az. arada bi hoplatıyordiğer randevum salı günü
Benimde oluyo ama kasılma deil galiba poposunu sırtını dayıyo gibio tek tarafa toplanma bende çocuğun poposunu ittirmesiydi.
bide herkeste farklı diolar ya bende emin olamıyorum, dün kasıklarımda ağrı vardı ama belim ağrımıyodu, eşim sancı mı bu Dio, bilmiyorum deyince gülüyo biz anlayana kadar doğurmazsın inş dieValla cnm neyin ne oldunu bilmiyozki kimisi adet sancisi oldu dogumum basladi diyor kimusi kasigimda baskiyi hissettim dogum basladi diyor. Biz toplanma saniyoruz kimisi hayir o kasulma diyor. Ne yasamam gerekiyo ne olmasi gerekiyo anlamadim valla ama adet sancim hat safhalarda
inş canım hayırlı haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar hayırlı cumalar uykum kaçtı erkenden uyandım yatakta zaman geçiriyorum bugün annemle görümcem gelecek temizlik yapacaklar onlar burdayken bende hastaneye gidecem inşallah kötü bişe yoktur kızlar hep korkum gelişimi durmuş alalım demesi daha çok küçük benim kuzum dua edin kızlar bana olur mu
Allah Allah suni de mi vermediler :/Bu sabah bakmadılar canım dun aksam 7de 2-3 cmdi. Amin canım çok sağol.
Cnm birden alalim demez benimde on gun icinde alacagina vermis 50 gr. Biraz karbonhidratta ye artik dedi. Bebek biraz yaglansin dedi zaten 4 kilo doguramicamuza gore artik biraz onlarin yaglanmasi icin beslenmeliyiz. Bende seker tansiyon yuzunden cok kistim bazi seyleri. Birazda buranin etkisinde kaliyor insan . pirinc pilavi bal kaymak tahin besler bebegi dedi dr. Bilgin olsun
Yiyin canım ya ben hiç yemekte kısıtlama yapmadim 17kilo aldım doktorum şunu yeme bunu yeme hiç demedi son ay tuzu azalttim o kadar çok şükür bebeğim 3300 du en son bugün kontrolumuz var bakalım kilo almisizdir İnş.tmm cnm çok sağol aynen bende onları kestim yemiyodum demekki onlara ihtiyacı varmış bundan sonra ne var ne yok yicem
Şekerin hala devam ediyomu bende diyet yaptım ama son zamanlarsa yiyorum artık dayanamıyorum:)
aynen, her sabah bu akşam yürüyelimdiyorum eşime, akşama ayaklarım şişiyo, yerimden kalkasım gelmiyo, doktora gideli 1 hafta oldu , sadece 3 kez yürüdüm ona da yürüyüş denirse 15 er dk)
Benimde oluyo ama kasılma deil galiba poposunu sırtını dayıyo gibi
bide herkeste farklı diolar ya bende emin olamıyorum, dün kasıklarımda ağrı vardı ama belim ağrımıyodu, eşim sancı mı bu Dio, bilmiyorum deyince gülüyo biz anlayana kadar doğurmazsın inş die
inş canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Allah Allah suni de mi vermediler :/
Şekerinmi vardıki cnm yemiyoduntmm cnm çok sağol aynen bende onları kestim yemiyodum demekki onlara ihtiyacı varmış bundan sonra ne var ne yok yicem
Seni niye bukadar beklitiyolarki suniyle destekleseler hemen doğuruverirsin.anlayamadım.vardır bir bildikleri heraldeYok canım kızım hala içerde çıkmıyor :)
Bugün 38. Haftama girdiiiimmm :) şafak 20) ama ozamana kalmıcak bence, yani inş )
tmm cnm çok sağol aynen bende onları kestim yemiyodum demekki onlara ihtiyacı varmış bundan sonra ne var ne yok yicem
Yok canım. Sabah da doktor seni niye yatırdılar dedi bana. Şimdi de başka doktor var bi de o bakacakmış. Ultrason çektiler suyu biraz azalmış, idare eder dedi çeken. Muayene edecekler yine açılma için sanırım ondan sonra verirler heralde duruma göre sancı. Bekliyoruz canım.aynen, her sabah bu akşam yürüyelimdiyorum eşime, akşama ayaklarım şişiyo, yerimden kalkasım gelmiyo, doktora gideli 1 hafta oldu , sadece 3 kez yürüdüm ona da yürüyüş denirse 15 er dk)
Benimde oluyo ama kasılma deil galiba poposunu sırtını dayıyo gibi
bide herkeste farklı diolar ya bende emin olamıyorum, dün kasıklarımda ağrı vardı ama belim ağrımıyodu, eşim sancı mı bu Dio, bilmiyorum deyince gülüyo biz anlayana kadar doğurmazsın inş die
inş canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Allah Allah suni de mi vermediler :/
Bende anlayamadım canım. Yatmamı söyleyen doktor yok burada, sabahki doktor da niye yatırdılar seni dedi. Şimdi de başka doktor var ameliyattaymış onu bekliyoruz. Her kafadan farklı ses yani... Yatmamı söyleyen doktor da suniyle hemen doğurturdum seni ben gelebilsem demişti. Bekliyoruz canım. Hafif bel ağrılarıyla. İnşallah açılmam artmıştır. Dua edin bana...Seni niye bukadar beklitiyolarki suniyle destekleseler hemen doğuruverirsin.anlayamadım.vardır bir bildikleri heralde
Allah yardimcin olsun en kisa zamanda yarenine kavusursun insaallah bizlere de dua et olur muYok canım. Sabah da doktor seni niye yatırdılar dedi bana. Şimdi de başka doktor var bi de o bakacakmış. Ultrason çektiler suyu biraz azalmış, idare eder dedi çeken. Muayene edecekler yine açılma için sanırım ondan sonra verirler heralde duruma göre sancı. Bekliyoruz canım.
Aklımdasınız canım benim ediyorum :)Allah yardimcin olsun en kisa zamanda yarenine kavusursun insaallah bizlere de dua et olur mu
Beklemekte cok zor zman cabuk gecsin istiyor insan dun aksam benimm de cok siddetli bel agrim vardi kasilmalarimda oldu ama yine kandirdi annesini bizim kiz nasil gececek bu son gunler boyleAklımdasınız canım benim ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?