2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Cnm ben gun aldım bıle ayın 11 ınde epıdurel sezeryan olucam. Spınal yapmıyoruz dedı anestezı dru. Ben kadıkoy acıbademde olucam. Epıdurel çok daha ustunmuş zaten. Spınalde felç gıbı olup 4-5 saat hıssıyat gıdıyormuş. Yuruyemıyormussun kıpırdayamıyormussun. Ama epıdurelde hepsını yapıyorsun hıssıyat d
Gıtmıyormus sadece acı hıssetmıyormuşsun. Bırde sırta taktıkları epıdurel kateterı sayesınde hastaneden çıkana kadar bellı dozajda azaltarak ağrı kesıcı verıyorlar çok rahat oluyormuşsun. Acıbademde soınal yapılmıyor dedı yapmam dedı andtezı dru. Arda beyı bıraktım ben artık..

Günaydın kızlar pofuduk canım yaa takip ediyorum sürekli bebişini kucağına alki sıra bana gelsin.iyi haberlerini bekliyorum inşallah.günüm doldu benim artık birazdan kontrole gidicem bakim benim yaramaz ne durumda niyeti yokmu halakızlar annem patik örmüş bayıldım.nasıl sizce:)

Ogretmen arkadaslara bisey sorcan. Ay tabi diğer arkadaslara da:) simdi dogum sonrasi okula bisey yollamak istiyorum. Esim kendi okuluna baklava goturecek. Ben ne yollayayım is arkadaslarima. Lokum mu cikolata mi bilemedim.

Şekerin hala devam ediyomu bende diyet yaptım ama son zamanlarsa yiyorum artık dayanamıyorum:)

aynen, her sabah bu akşam yürüyelimdiyorum eşime, akşama ayaklarım şişiyo, yerimden kalkasım gelmiyo, doktora gideli 1 hafta oldu , sadece 3 kez yürüdüm ona da yürüyüş denirse 15 er dk )

o tek tarafa toplanma bende çocuğun poposunu ittirmesiydi.
Benimde oluyo ama kasılma deil galiba poposunu sırtını dayıyo gibi
bide herkeste farklı diolar ya bende emin olamıyorum, dün kasıklarımda ağrı vardı ama belim ağrımıyodu, eşim sancı mı bu Dio, bilmiyorum deyince gülüyo biz anlayana kadar doğurmazsın inş die

inş canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bu sabah bakmadılar canım dun aksam 7de 2-3 cmdi. Amin canım çok sağol.
Allah Allah suni de mi vermediler :/

tmm cnm çok sağol aynen bende onları kestim yemiyodum demekki onlara ihtiyacı varmış bundan sonra ne var ne yok yicem

tmm cnm çok sağol aynen bende onları kestim yemiyodum demekki onlara ihtiyacı varmış bundan sonra ne var ne yok yicem
Yiyin canım ya ben hiç yemekte kısıtlama yapmadim 17kilo aldım doktorum şunu yeme bunu yeme hiç demedi son ay tuzu azalttim o kadar çok şükür bebeğim 3300 du en son bugün kontrolumuz var bakalım kilo almisizdir İnş.

Şekerin hala devam ediyomu bende diyet yaptım ama son zamanlarsa yiyorum artık dayanamıyorum:)

Yok bende dayanamiyorum artik . gecen annem serbetli tatli yapmis sifa Allahtan dedim yaladim yuttum yarasin bebegime:)

Ya sorma canim ya pat diye dogurcaz ortalikta bi yerde :)

Bugün 38. Haftama girdiiiimmm :) şafak 20 ) ama ozamana kalmıcak bence, yani inş )

Bende hep oyle istiyorum 38 den sonra beklemek istemiyirum annem sen 40 i doldurursun diyor . sus agzindan yeller gotursun diyorum . ama kilosu az olunca bu hafta bilemedim

Cnm mart nisan mayis annelerinide takip ettim ben bizim durumda olanlara kismayin demis doktorlar saglikli karbonhidratlar atak yaptiriyomus. Gerekirse lapa seklinde yersin illa yagi tuzu basmana gerek yok. Kepekli undan kek yap kendine sutle ye az sekerli yada pekmezli int.te tarif var

Ultrason da gelişimi güzel döller de iyi suyu da gayet iyi dedi nst te gönderdi simdi ama düz çıkıyo kalp atışları bu ne demek oluyor kızlar

Yok canım. Sabah da doktor seni niye yatırdılar dedi bana. Şimdi de başka doktor var bi de o bakacakmış. Ultrason çektiler suyu biraz azalmış, idare eder dedi çeken. Muayene edecekler yine açılma için sanırım ondan sonra verirler heralde duruma göre sancı. Bekliyoruz canım.

kızlar hayırlı cumalar :) neler olmuş burda yaa ALLAHım yardımcınız olsun bir avazda kurtulursunuz inşaALLAH dün bana noldu biliyonuzmu annemle yaprak basıyoıduk ben ayaga kalktım ara sıra sankı bi baskı hissettim asağıya bişey düşüyomus gibi ve bacagım kasıldı neden böle oldu ki acaba bileniniz varmı ?

Seni niye bukadar beklitiyolarki suniyle destekleseler hemen doğuruverirsin.anlayamadım.vardır bir bildikleri heralde
Bende anlayamadım canım. Yatmamı söyleyen doktor yok burada, sabahki doktor da niye yatırdılar seni dedi. Şimdi de başka doktor var ameliyattaymış onu bekliyoruz. Her kafadan farklı ses yani... Yatmamı söyleyen doktor da suniyle hemen doğurturdum seni ben gelebilsem demişti. Bekliyoruz canım. Hafif bel ağrılarıyla. İnşallah açılmam artmıştır. Dua edin bana...

Allah yardimcin olsun en kisa zamanda yarenine kavusursun insaallah bizlere de dua et olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…