- 23 Temmuz 2014
- 1.356
- 1.859
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #47.221
İnşallah artmıştır açılman biran önce gelsin kuzucun.hastanede beklemek sinir bozucu çok biliyorum ama az daha sabret canım.canın sıkıldıkça yaz burayaBende anlayamadım canım. Yatmamı söyleyen doktor yok burada, sabahki doktor da niye yatırdılar seni dedi. Şimdi de başka doktor var ameliyattaymış onu bekliyoruz. Her kafadan farklı ses yani... Yatmamı söyleyen doktor da suniyle hemen doğurturdum seni ben gelebilsem demişti. Bekliyoruz canım. Hafif bel ağrılarıyla. İnşallah açılmam artmıştır. Dua edin bana...
Bende anlayamadım canım. Yatmamı söyleyen doktor yok burada, sabahki doktor da niye yatırdılar seni dedi. Şimdi de başka doktor var ameliyattaymış onu bekliyoruz. Her kafadan farklı ses yani... Yatmamı söyleyen doktor da suniyle hemen doğurturdum seni ben gelebilsem demişti. Bekliyoruz canım. Hafif bel ağrılarıyla. İnşallah açılmam artmıştır. Dua edin bana...
İnşallah canım benim, Allah razı olsun. :) çok sıkıldım evet.İnş tez artar acilman da hem meleğin gelisi cabuk olur hem o muayenelerin ne kadar azolsa o kadar rahat:-( ben oyleydim.odaya ebe yada baskasi gelince muayene odasina goturcekler diye odum kopuyordu.cmtsi 12.30 dan pazar sabah 5 e kadar 4 cm oldu bende de acilma.bunaliyor insan orda bekle bekle.ki ben yalnzdim odada yalniz derken annem kaynvaldem eşim yanmdaydi sürekli ziyaretçiler geldi gitti.bide yalniz biraktiklari hastanelerde olsam o kadar saat napardm bilmem
Allah yardimcin olsun en hayirli saglikli zamanda kavustursjn sizi de ins
Bana da Tolga bey epidural dedi.Benim sigortaCnm ben gun aldım bıle ayın 11 ınde epıdurel sezeryan olucam. Spınal yapmıyoruz dedı anestezı dru. Ben kadıkoy acıbademde olucam. Epıdurel çok daha ustunmuş zaten. Spınalde felç gıbı olup 4-5 saat hıssıyat gıdıyormuş. Yuruyemıyormussun kıpırdayamıyormussun. Ama epıdurelde hepsını yapıyorsun hıssıyat d
Gıtmıyormus sadece acı hıssetmıyormuşsun. Bırde sırta taktıkları epıdurel kateterı sayesınde hastaneden çıkana kadar bellı dozajda azaltarak ağrı kesıcı verıyorlar çok rahat oluyormuşsun. Acıbademde soınal yapılmıyor dedı yapmam dedı andtezı dru. Arda beyı bıraktım ben artık..
Odada yalnızım Allahtan yanımdaki kadını aldılar doğumhaneye annemle oturuyoruz. Oda da güzel tv banyo vs var. Ama işte doktorlar sıkıntı biraz. İnşallah bu yeni doktor doğurtur beni bi an önce.İnşallah artmıştır açılman biran önce gelsin kuzucun.hastanede beklemek sinir bozucu çok biliyorum ama az daha sabret canım.canın sıkıldıkça yaz buraya
Canım çok sakin ol, olumlu düşün. Sen sıkıntı stres yaparsan, bebek strese girdi diye de hemen sezaryene alıyorlar. Normal doğumu çok istiyorsun bol bol dua et, gerekirse 3 gün beklerim de.Odada yalnızım Allahtan yanımdaki kadını aldılar doğumhaneye annemle oturuyoruz. Oda da güzel tv banyo vs var. Ama işte doktorlar sıkıntı biraz. İnşallah bu yeni doktor doğurtur beni bi an önce.
Tırnağını kendileri kesmeleri iyi imiş, her hastane ilgilenmez sanırım. Kızımda iki haftalıkken, hareketli bir bebek olduğundan yüzünü, gözünü, etrafını çiziyor diye tırnaklarını kesmiştim. Bir tanesini çok kesmişimHerkese merhaba. Buraya ilk defa yazıyorum ama neredeyse hepinizi çok iyi tanıyorum. Hamileliğimin başından beri forumu takip ediyorum. Ben de 16 Haziran'da sezeryan olacağım Allah kısmet ederse. Normal doğumdan korktuğum için ben tercih ettim ama bundan da çok korkuyorumBakalım inşallah her şey yolunda gider.
2 gün önce gittiğim doktor kontrolünde hastane çantamıza ne koymalıyım, eksik bir şey var mı diye baş hemşireyle konuştum. Belki sizlere de yardımcı olurum diye paylaşmak istedim. Başhemşire bana gecelik yerine 2 takım pijama getirmemi tavsiye etti. Çünkü gecelik bel kısmında toplanıyor ve zaten ameliyatlı olduğunuz için düzeltemiyoruz, anneye çok sıkıntı veriyor dedi. Tabii normal pijama değilde beli göğüse kadar olan lohusa pijamasını önerdi. Bu arada benim hastanem artık sezeryan doğum yapanları 1 gece yatırıyormuş. Çünkü normal doğumdan hiç bir farkı kalmadı dedi doktorum. Aynı anda ayağa kalkıp yürümeye başlıyorsunuz, bu nedenle bir sağlık sorununuz olmazsa ertesi gün taburcu ederim dedi. Bunun dışında kişisel bakım ürünleri (saç fırçası, makyaj malzemesi vs.), göğüs kremi, göğüs pedi, emzirme sütyeni, emzirme atleti koymamı önerdi. Bebek için de iç zıbın koymamızı çünkü giydirmediklerini onun dışında 3-4 adet alttan çıtçıtlı badi ve zıbın, bebek bezi, pişik önleyici krem (pişik kremi değil pişik önleyici krem olduğunu özellikle belirtti) 2-3 adet battaniye, çorap, eldiven, şapka getirmemi söyledi. Biberon veya emzik koymana gerek yok dedi. Bebeğin midesi ilk doğduğunda bilye kadarmış, bir kaç damla süt yeterli olacaktır dedi. Eğer hiç süt gelmezse zaten kan şekerini ölçüyoruz ve o zaman biz şırıngayla mama veriyoruz dedi. Son olarak bir de tırnak makası getirmemizi istedi ilk tırnaklarını biz keseriz sizin için daha iyi olur dedi. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Başka bir şey hatırlarsam yine yazarım. Doğum yapmış anneleri tebrik ediyorum, kalan herkese de hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum:) Hoşçakalın.
Insallah canim benimİnşallah alırsın canım bak bizim kız 1gun kala çıktı yola :)
Bende anlayamadım canım. Yatmamı söyleyen doktor yok burada, sabahki doktor da niye yatırdılar seni dedi. Şimdi de başka doktor var ameliyattaymış onu bekliyoruz. Her kafadan farklı ses yani... Yatmamı söyleyen doktor da suniyle hemen doğurturdum seni ben gelebilsem demişti. Bekliyoruz canım. Hafif bel ağrılarıyla. İnşallah açılmam artmıştır. Dua edin bana...
Insallah canim benim
Odada yalnızım Allahtan yanımdaki kadını aldılar doğumhaneye annemle oturuyoruz. Oda da güzel tv banyo vs var. Ama işte doktorlar sıkıntı biraz. İnşallah bu yeni doktor doğurtur beni bi an önce.
Canim naptin sen bi gelisme varmi bugunmu kontrolun. ben gittim sabah ne sanci var ne acilmaSeni niye bukadar beklitiyolarki suniyle destekleseler hemen doğuruverirsin.anlayamadım.vardır bir bildikleri heralde
canım rabbim.hayırlı bi doğum.nasip etsin hepimize orada olman en.azından daha iyi umarım tez zaman da kavusursun bebeğine. Meryem ana eli otunu almamış miydin açılmada faydasi olduğunu ark söylemişti.Bende anlayamadım canım. Yatmamı söyleyen doktor yok burada, sabahki doktor da niye yatırdılar seni dedi. Şimdi de başka doktor var ameliyattaymış onu bekliyoruz. Her kafadan farklı ses yani... Yatmamı söyleyen doktor da suniyle hemen doğurturdum seni ben gelebilsem demişti. Bekliyoruz canım. Hafif bel ağrılarıyla. İnşallah açılmam artmıştır. Dua edin bana...
Neden çıkarmış peki idrarrda şeker? Senin kaç haftalikgi çıktığında? kadın doğum uzmanı mi normal dedi? Allah razi olsun senden ya.yarın sabahah kaç vericem stres olmuştum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?