2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ay inşallah bu gece suyum falan gelir bişey olur da doğurum
Hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz. Benim de cuma günüm doluyo ama benim kız da seninki gibi nazlı olcak hiç bi belirti yok daha gelmicek gibi geliyo hakkımızda hayırlısı olsun önce sen sağlıcakla kavuş kızına sonra sıra bize gelsin :)

Çok canım sıkılıyor kızlar böh deseler ağlıyorum. Doğurdun mu ne zaman doğacak diyenlerden bıktım. Eşim beni anlamıyor. Konuşamıyorum kimseyle. Çok fenayım çok
Aynen ben de çok daraldım işten izin alalı tam 1 ay oldu.iş ile ilgili arayanlar soruyor annemin dostları komşular.bugün arayanlar kızımız oy kullandı mı diye espri yapıyorlar.gerçi bugün doğum yapsaydım seçim için dua edecektimannemde dalga geçiyor doğurda belediyeden anons ettirelim diyor.

pofuduk18 sende biraz benim gibi devlet hastanesine gitmenin mağduriyetini yaşıyosun gibi ama merak etme zamanı geldiğinde en iyi şekilde doğacaktır sonsuza kadar kalamaz ya :)

Nişanım geldi sonunda, oh be :) az kaldı doğuma. Hafif adet sancısına benzer bir ağrı var şu anda. Bekliyoruz bakalım :))

Hadi bakalım canım gözün aydın hayırlı olsun, tez zamanda kavuşursun inşaallah bebeğine kaç haftalık bu arada altta yazmıyor daa

M mehtapmhtp88 canim bebegin dogmus sukur bugunlere ins.en yakin zamnda cikar kuvezden.cok erken diildi aslinda neden kuveze grdiniz ?
Sekeri cok dusuktu doğduğunda. Sekerli su veriliyor serumla besleniyor kurban olduğumun minicik elini delmisler serum icin bi de solunumda ufak sikintilari var. Dün emzirmek icinn yanina aldilar 5dk.ligina. allahim bu nasil bir duygudur onu kucagima alisim.... emmeyi beceremedi minigim. Ufak alistirmalar yapti ins bugun emer annesini. Şimdilik bizden bukadar kizlar. Dua esin lütfen. Bu arada kizim 2760gr.olarak dünyaya geldi.

günaydın anneleeer

Nişanım geldi sonunda, oh be :) az kaldı doğuma. Hafif adet sancısına benzer bir ağrı var şu anda. Bekliyoruz bakalım :))

çok beklemeyiz inş. rüyamda bebeğimi kaybetmişim annem söyleniyor sonra dank ediyor doğurmadım ki bn hala içimde diyorum

doguran herkesi tebrik ediyorum kizlar masallah gun gun sayi artiyor darisi bizlere olsun insallah bi perine masajina baktim ben ama yapamayacakmisim gibi geldi

40 haftam doldu bebek niye gelmiyor, suni sancı ile gelsin de daha hızlı olsun ya da normal doğumdan korkuyorum sezeryanla olsun bitsin diyenlere bu videoyu izlemelerini tavsiye ediyorum.
doğal doğuma hazırlık pozisyonlarını da gzl anlatmış.

korkmak yok öncelikle doğal epiduralli doğuruyormuş vucud

Günaydınlar.
10dk da bir sancım oluyor. Hayırlısı bakalım devamı gelicekmi

oh mis. peki süresi ne kdr. bana çok kısa kısa vurduğu için dün uzın sürse nasıl oluyor merak ediyorum. hep iğne batması adet ağrısı gb mi yoksa ileri aşamada değişiyor mu his

doguran herkesi tebrik ediyorum kizlar masallah gun gun sayi artiyor darisi bizlere olsun insallah bi perine masajina baktim ben ama yapamayacakmisim gibi geldi
Evet bu göbekle çok zor anlatılan gb on dk yapmak. bn oldupuolduğu kdr gün içinde aklıma geldikçe yapıyorum. hiç toktan iyidir. ztn doğdu doğacak

maşallah sana kız ne cesaretlisin ya ayrıca bebeğine de maşallah tosuncukhadi bakalım inşallah normal yoldan hayırlı bi doğum yaparsın 4 kg a kadar normal yaptırıyorlar diye biliyorum ama bazen ultrason ölçüleri gerçek kiloyla tutmuyor ya az ya fazla çıkıyor

inşallah normal doğar canım. nasip tabi gene normal denip sezeryana giren çok. sezeryan konuşup normal doğuran da. nasip gibi birşey bu doğum.
gönül normal olmasından yana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…