2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım doktorum şimdiden rapor veremeyeceğinin sinyallerini veriyor :/ hayırlısı bakalım, oğlumun adı eymen, hayırlı ve şanslı demek, şansıyla gelir inş Rabbim kapılar açar
başka doktorlarda şansını denersin canım özeldeyse doktorun devlettekilerden istersinamin canım inşallah adıyla yaşasın prensin güzel isim bende beğeniyorum eymen ismini cinsiyeti belli değilken düşünmüştüm hatta

inşallah normal doğar canım. nasip tabi gene normal denip sezeryana giren çok. sezeryan konuşup normal doğuran da. nasip gibi birşey bu doğum.
gönül normal olmasından yana
inşallah normal doğum olurr canım ama sen yine de her ihtimali düşün normal diye şartlandırma kendini ben başından beri normal yapcam diye diye gezdim ama bebek dönmedi bu haftadan sonra da döner mi bilmiyorum o yüzden şimdi sezeryandan çok korkuyorum dediğin gibi nasip belki son anda dönüp beni şaşırtır yaramaz kızım

günaydın kızlar bizim bugün işte son günümüz yarın raporumu almaya gidicem raporu görmeden de inanmıcam artık izne ayrıldığıma8 de işte olmam lazımdı ama çok yağmur yağıyor eşim gelip götürcek beni onu bekliyorum bu sene hiç yaz gelmicek sanırım bu arada S Survive ve 010712 kızlar Allah yardımcınız olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz

çabucak gelir evine annesi sen hiç üzme kendini :) kilosu da iyi. benim de cuma günü olucak. 2700 civarı doğar dedi doktorum. 4 gün önce 2500 civarında şu anda dedi. bakalım ne olcak cuma günü belki de benim bebeğim de küvöze girecek. 700 gr bebekler bile yaşıyo canım bizim kuzularımız da iyi olucaklar inş

Ay canım. Benim yha Rabbim yar ve yardimciniz olsun hemencecik iyilessin. Bol.bol. emsin. Annesini Rabbim.ne güzel vermiş bize.bu annelik duygusunu.

Belki girmez canim ya kuvoze zayif diye mi girecek dedin benimki seninkinden de zayif cunku dr 2bucugu gecince sorun olmaz dedi

oh mis. peki süresi ne kdr. bana çok kısa kısa vurduğu için dün uzın sürse nasıl oluyor merak ediyorum. hep iğne batması adet ağrısı gb mi yoksa ileri aşamada değişiyor mu his
Belimde yanma hissi gibi bi his kasıklarıma doğru geçiyor ve karnım kasılıp taş gibi oluyor canım. Benim 1 dk sürüyor.

dr dedi ztn kafa yola girmezse sezeryana geçiş yapabiliriz onu söyleyeyim de son anda değişiklik olursa moralini bozma dedi. ona da hazırla kendini dedi. tabi bn başta iriyse sezeryan mı olur dediğimde bile son ana kdr sezeryan düşünme ben sana normal doğum düşünüyorum dedi. hayırlısı bakalım

dopum anında bile dönebiliyor çocuk diye duyuyorum. hatta doğum pozisyonu alan çocuk bile dönüp ters dönebiliyor. sancı etkisiyle döner belki.

Belimde yanma hissi gibi bi his kasıklarıma doğru geçiyor ve karnım kasılıp taş gibi oluyor canım. Benim 1 dk sürüyor.
o karın kasılması sırasında ani batmalar gb zıplatan ağrı olmuyorsa bnm de de karın kasılmam oluyor. ama rahimdeki batma gb çok ağrı olmuyor. batma olup karnım sertleşiyor taş gb sonra rahatlıyor. kız yoksa bnm de mi büyük sancılarım oluyor ara ara. anlamadan doğurmayayım evde

diyorumki bugun ALLAH korusunda bebğimi görmek istiyorum devlete gittigm için cok bekliyorum aksam acilden bakılsam hareketleri az diye kanala girmişmi kilosu nasıl öğrenebilirmiyim

diyorumki bugun ALLAH korusunda bebğimi görmek istiyorum devlete gittigm için cok bekliyorum aksam acilden bakılsam hareketleri az diye kanala girmişmi kilosu nasıl öğrenebilirmiyim
hareketi azsa ztn direk acile git. acil duruma giriyor direk nst ye bağlayıp kontrol ederler

walla benimki ütü konusundaçok titizdi, anamı ağlatırdı bi ara ben ağırlaşınca kendi yapmaya başladı şükür 2 aydır o yapıyo :)

40 haftam doldu bebek niye gelmiyor, suni sancı ile gelsin de daha hızlı olsun ya da normal doğumdan korkuyorum sezeryanla olsun bitsin diyenlere bu videoyu izlemelerini tavsiye ediyorum.
walla süpermiş bi rahatlama geldi bana :)

canım Allah tez zamanda sana kavuştursun yavrunu

doğal doğuma hazırlık pozisyonlarını da gzl anlatmış.

korkmak yok öncelikle doğal epiduralli doğuruyormuş vucud
canım ben bulamadım eklermisin linkini

ultrasonla bakmayabilirler, hareketsiz deyince direk nst ye alırlar die düşünüyorum

Zıplatan bi ağrı değil canım tam aksine tatlı hafif bi ağrı. Ben bu ağrıyla nstde 90ı görmemiş olsam doğum sancısı olduğuna inanmazdım. Ben de çok şiddetli saplanan bişeydir doğum sancısı sanıyordum önceden. Bi de bi ileri aşamasında bebeğin başının vajinayı bastırıp çıkmaya çalıştığını hissediyorsun.
Böyle şeyler hissediyorsan belki açılman oluyordur yavaş yavaş. Bi baktır istersen açılmana.

sevindim bak o zaman dün yürürken de bol bol karın kasılmam oldu o zaman. bugün evde koşu bandında tempolu yürüyeyim tetiklesin iyice. öyle olduğunda bende sayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…