- 13 Ekim 2014
- 148
- 85
- 23
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #47.801
peki devlet ya bilmiyorum şimdi dogum kanalına girip girmediğinide sölerlermi kilosuyla 15 gün oldu gideli en sonhareketi azsa ztn direk acile git. acil duruma giriyor direk nst ye bağlayıp kontrol ederler
bende öyle yaparlar diye düşünüyorumhareketi azsa ztn direk acile git. acil duruma giriyor direk nst ye bağlayıp kontrol ederler
Gunaydin kiizlaarr, dogum yapicak olanlara Allah yardim etsinn. @nehirbaran canim senin bugun muydu kontrolun??
Mesajini Goruncee yazayım dedim canim.. elbette gitgide acisi artiyor sancılar siklastikca suresi uzadikca seviye de tavan yapıyor :)oh mis. peki süresi ne kdr. bana çok kısa kısa vurduğu için dün uzın sürse nasıl oluyor merak ediyorum. hep iğne batması adet ağrısı gb mi yoksa ileri aşamada değişiyor mu his
solunum sadece kiloyla alakalı olmuyo canım. bazen 4 kiloluk çocuklar bile yenidoğan yoğunbakıma yatabiliyor. ben bi ihtimal diye düşünüyorum.Belki girmez canim ya kuvoze zayif diye mi girecek dedin benimki seninkinden de zayif cunku dr 2bucugu gecince sorun olmaz dedi
Ben oncedende yaptirdim catima baktilar ama ozaman bsy hissetmedim. Dogumda vucut hazirliyo kendini bi sekilde tabiki cokcok daha agriliymis ama bilmiyorum aklim duygularim karmakarisik8 gunde 200 gr almis 2700 kilosu boyu 49 cm. Ama ben onu bile dusunmuyorum simdi zayif aslinda. Dr artik kiloyla ilgili bsy soylemedi kostu doguma
Canim sen kendin mi istedin sezeryani. Genel anesteziyle mi olcaksincanım benim ki de 37+6 da 2820kg dı bizimkiler de böyle doğacak sağlıklı olsunlar da doğunca kilo alsınlar dert etme perşembe sezeryanım var benim geçen hafta 70gr almıştı anca 2900 olur perşembeye kadar herhalde
Evet bu göbekle çok zor anlatılan gb on dk yapmak. bn oldupuolduğu kdr gün içinde aklıma geldikçe yapıyorum. hiç toktan iyidir. ztn doğdu doğacak
Caniim hadi guzel haberlerini bekliyoruum. Bakalim prensesimiz nasik, cati muayenen nasil gecicekEvet canım saat 3 ' tegeldikten sonra yazarım buraya , bakalım doktor amcamız ne diycek
ayyy hadi hayırlısı ALLAHım yardımcın olsun bizi haberdar et mutlaka dualarımız seninle canımKızlar tekrar yatışım yapıldı serum alıyorum şu an. Tekrar nstye giricem. Sonra suni sancı olmazsa sezeryan...
Kızlar tekrar yatışım yapıldı serum alıyorum şu an. Tekrar nstye giricem. Sonra suni sancı olmazsa sezeryan...
Hadi Allah yardimcin olsun guzelim hayirli haberlerini aliriz insallahKızlar tekrar yatışım yapıldı serum alıyorum şu an. Tekrar nstye giricem. Sonra suni sancı olmazsa sezeryan...
ayyy hadi hayırlısı ALLAHım yardımcın olsun bizi haberdar et mutlaka dualarımız seninle canım
Allah yardimcin olsun canim seni takip ediyorum kac gundur yazamasamda ayetelkursi oku bol bol bugun kucagina alirsin insallah hayirlisiyla
Hadi Allah yardimcin olsun guzelim hayirli haberlerini aliriz insallah
Canim sen kendin mi istedin sezeryani. Genel anesteziyle mi olcaksin
Bu sefer bebişinle çıkıcaksın ordan cnm hayırlısıyla inşallah allah yardımcın olsunKızlar tekrar yatışım yapıldı serum alıyorum şu an. Tekrar nstye giricem. Sonra suni sancı olmazsa sezeryan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?