2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ya kızlar bide dün geceden beri sırtıma bıcak batıyo gibi oluyo 1 dakka bile sürmeden geciyo ama neden oluyo bilemedim acaba üşüttüm mü ?

Günaydın annişler.doğum yapanların gözü aydın.biz bekleyenlerede allah yardım etsinben hala beklemedeyim dua edin nolur perşembeye kadar sancım olmazsa sezeryan yapıcaklar.ben normal yollardan doğsun istiyorum yavrumun.insan sancım gelsin diye bukadar dua edermi.ben ediyorum

oh mis. peki süresi ne kdr. bana çok kısa kısa vurduğu için dün uzın sürse nasıl oluyor merak ediyorum. hep iğne batması adet ağrısı gb mi yoksa ileri aşamada değişiyor mu his
Mesajini Goruncee yazayım dedim canim.. elbette gitgide acisi artiyor sancılar siklastikca suresi uzadikca seviye de tavan yapıyor :)

Belki girmez canim ya kuvoze zayif diye mi girecek dedin benimki seninkinden de zayif cunku dr 2bucugu gecince sorun olmaz dedi
solunum sadece kiloyla alakalı olmuyo canım. bazen 4 kiloluk çocuklar bile yenidoğan yoğunbakıma yatabiliyor. ben bi ihtimal diye düşünüyorum.

canım benim ki de 37+6 da 2820kg dı bizimkiler de böyle doğacak sağlıklı olsunlar da doğunca kilo alsınlar dert etme perşembe sezeryanım var benim geçen hafta 70gr almıştı anca 2900 olur perşembeye kadar herhalde

Canim sen kendin mi istedin sezeryani. Genel anesteziyle mi olcaksin

ayyy hadi hayırlısı ALLAHım yardımcın olsun bizi haberdar et mutlaka dualarımız seninle canım

Allah yardimcin olsun canim seni takip ediyorum kac gundur yazamasamda ayetelkursi oku bol bol bugun kucagina alirsin insallah hayirlisiyla

Hadi Allah yardimcin olsun guzelim hayirli haberlerini aliriz insallah

Allah razı olsun kızlar. Haberdar ederim sizi.

Canim sen kendin mi istedin sezeryani. Genel anesteziyle mi olcaksin

doktorumun önerisi canım clexane (kan sulandırıcı) kullandığım için ve çatı darlığından. Yine clexane kullandığım için spinal olamayacağımı söyledi genel anestezi olacak 38+6 da perşembe günü. Normal doğum bu sürede başlasa da bir şekilde yavaşlatırız zaten ilk doğum çabuk olmaz dedi iğneyi yeni vurduysan çünkü kanama riski olma ihtimaline karşı belli bir süre bekletiriz felan dedi. Yarın da son kontrolüm olacak. Sende durum ne?

Selamlar, ben de hastanedeyim muayenelerim yapildi bebek iyi ama 40 hafta 5 gunluk olmusuz, plasenta bisey olmaya baslamis dedi ama anlamadim ne oldugunu, 2cm aciklik var sanci var dogum baslamis ama ilk dogum oldugu icin 18 saat de surebilir 8 saat de dediler.. Simdi nst deyim bakalim sonucu uzmana gosterip suni vericeklermis
Dua edin benim icin..
pofuduk18 rabbkm yardimcin olsun canim..
Gecmisi okuyamadim ama en azindan bi haber veriyim dedim canlar..rabbim biliyo ya icimi, isim isim olmasa da forum olarak aklimda ve dualarimdasiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…