2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
selam kızlar,

ancak yazabiliyorum beklenen dogum tarihim 23 haziran iken ogluşum dayanamadı zaten 34cu haftadan itibaren erken dogum riskim vardı ve oglum 37+6 08 haziran tarihinde dünyaya geldi cok istememe rağmen ve sancım acılmam (8cm) olmasına rağmen bebegim yan durdugu icin sezeryanla dünyaya getirdim tabi bu beni başta cok üzdü cünkü aşırı sezeryan karşıtı bir insandım demek büyük konuşmamak lazımmış.
sütüm cok geç geldi ve suan cok az geliorbebeğim emiyor tek gögsümü diğer gögsümü alamıyor ucu yok ne yaptıysam olmadı pompa aldom sagmak icin yara oldu süt gelmedi velhasıl tek gögsümden günde en fazla 45cc süt geliyor bunun icin ne yapabilirim ?

merhaba milet sancim vardi az bisey esimi cagirdim hastaneye gittik sanci 50ciktii onrmsizmis eve geldm okdrda umitlenmstim yaa :-( doktor sancin var ama az dedi :-(
canım bugün bende gittim nst ye benimde 50 çıktı dr 23 ü dedi birlikte doğurcaz bence bizz ☺

geçmiş olsun canmm gözünnz aydın allah analı babalı büyütsün.

Kızlar yarın doğumum var dualarinizi bekliyorum :)
hadi hayırlısı canm allah yardımcın olsunn..

Kizlaar iyi aksamlar. Yarin 08:30da sezaryene giricem Allah izin verirse. Dualarinizi eksik etmeyin lutfen
Allah sanada yardımcı olsun canm hayırlısıyla bebişini al kucağına...

canmm gözün aydınn.. bak benim arkadaşmda sezeryanla yeni doğum yaptı oda senin gibi tek göğsünü vermek zorunda kalmıştı diğerininn ucu tıkanmış artık sütde dolduğu için göğüs ucu içine gitmişdii. O sıcak banyo suyununn içine göğsünü sokmuş ucuyla oynamış sıkmış bayaa öylee açılmış ucuu he bide hafif şekilde kürdanın ucuylaa fazla bastırmadan ucunu açmaya çalısıp sıcak suya sokmuş öyle açılmış bi dene derim

İnternetdede yaz istersen tıkalı meme ucu diyee çıkarr ne yapabileceğinn

canım keşke benimde öyle olsa ama benim hiç uc yok naptıysam cıkmadı sağdım pompa ile uc cıksın die catladı kenarı daha cok doguştan yani uc gelmiyo yinede süt gelsin istiyorum yani bu gidişle süt varsada geri gidicek tek gögüsle doyuramamki napcam bilmiorum zaten erken dogdu ve kilosu düşük oldugu icin mecburen mama verdi doktor bari anne sütünden mahrum kalmasın dedim allahtn diğer gögsümden gelior ama yeterli değil 2 gögsümdende gelirse mamayı yavaştan bırakabilirim şuan ac kalacağı icin bırakamıorum

Insallah bitanem cok sagol. Suan okadar karisikki duygularim anlatmasi zorrinsallah hersey iyi olur oturup kalkip bunu diliyorum kendim icin ve tum hamile anneler icin insallah cabuk toparlarimda haber weririm size

Insallah canim cok tesekkur ederim

anladm canmm ama senin içinde kötü bi durum çünkü içi süt doluncaa ısıtma tutarr senii bide allah korusun irin tutabilir bu yüzden hi dr git derim ben....

Biliyomusun benimde kendi göğusüm dışında üç tane daha göğus ucu var ikisinden süt geliyoo. Aksesuar meme ucu deniliyo amaa süt bezeleri var içinde tam koltukaltıma nenk geliyoo. Kızmda doğum yapıncaa kolumu kıbırtadamıyodum agrıdan ama sonra kendisi söndü

Ya kızlar ben ayağm şişmedi diyodum yaa dün bi baktmm ayağm balon gibi olmuş ama ćok sıkıntı yapmıyo bendee

Herhangi bişe yapmadın değilmi sadece emzirip 10 kilo verdin bende 2 günde 4 kilo vermisim umarım hemen gider şu kilolar hamileyken pek bilmiyodum ama şimdi aldıgım kilolar kabak gibi ortada:)

daha bgn andım seni maşşalah ne güzel, paşamızın sünneti de hayırlı mübarek olsun inş.. Adını kerem mi koydunuz? Ya canım bende bgn doktora gittim çatı muayenem iyi geçti, doktor bu bebek burdan doğar merak etme dedi, 4 kilo olmuş doğum kanalına da girmiş ama doğumda sıkıntı çıkarırsasezeryana döneriz dedi, en korktuğum şey ikisini birden yaşayıp çifte kavrulmuş acı çekmek :/ seni hatırladım çıktım 40 dk tempolu yürüyüş yaptım :) ananas Kivi yedim daha da büyümeden doğsun diye.. Acaba sancım vs yokken Meryem ana eli otumu da suya koysam mı açılmam başlar mı kiiii :))

doğum yapan arkadaşlar bebeğiniz günde kaç defa kaka yapıyor..biz yaklaşık 5 defa yapıyor sulu şeklinde ishal olduğunu düşünmüştüm netten baktım normal yazıyor dr kontrolunde ise sorduğumda kusma var mı dedi yok ama yınede ishal mi diye terddüt ediyorum sanırım yenidoğanda normal..anne sütü emenlerde..
doğumdan 5 gün sonra kadın doğum kontolunde kiloma baktım eski kilomdan 1 kilo fazlayım..

Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına almışsın meleğini , sana da çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…