- 19 Ocak 2010
- 1.735
- 1.316
- 333
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #50.001
meryem ana otu çok gzl içiliyor ya ben bayağı içtim. hatta daha içerdim ama bitki suyun içinde kalsın die devam etmedim.canım ben ananeme koydurdum ılık koymuşlar içiliyo falan diyenler vardı ama ben içemedim
Naz sen normal doğum mu yaptin?
canım bugün bende gittim nst ye benimde 50 çıktı dr 23 ü dedi birlikte doğurcaz bence bizz ☺merhaba milet sancim vardi az bisey esimi cagirdim hastaneye gittik sanci 50ciktii onrmsizmis eve geldm okdrda umitlenmstim yaa :-( doktor sancin var ama az dedi :-(
geçmiş olsun canmm gözünnz aydın allah analı babalı büyütsün.Merhaba kizlar bende anne oldum minik prensesimiz sabah 9.40 da aramıza katildi 3.300 gram dogdu melegimameliyat cok iyi gecti spinal ile oldum tavsiye ederim kizlar uyusuklugum bikac saate gecti su anda sancim var yürümek de zor ama gercekten herseye deger umarim onu da atlaticaz emzirmekte baya zorlandim dikislerim oldugu icin yatarak emzirmek zor biraz yavas yavas gececek hepsi gercekten tarifi olmayan bi duygu dogumu bekleyen herkesin rabbim yardimcisi olsun insallah hepinizi öptük kizimla yine yazmaya calisirim bi haber vereyim dedim
hadi hayırlısı canm allah yardımcın olsunn..Kızlar yarın doğumum var dualarinizi bekliyorum :)
Allah sanada yardımcı olsun canm hayırlısıyla bebişini al kucağına...Kizlaar iyi aksamlar. Yarin 08:30da sezaryene giricem Allah izin verirse. Dualarinizi eksik etmeyin lutfen
canmm gözün aydınn.. bak benim arkadaşmda sezeryanla yeni doğum yaptı oda senin gibi tek göğsünü vermek zorunda kalmıştı diğerininn ucu tıkanmış artık sütde dolduğu için göğüs ucu içine gitmişdii. O sıcak banyo suyununn içine göğsünü sokmuş ucuyla oynamış sıkmış bayaa öylee açılmış ucuu he bide hafif şekilde kürdanın ucuylaa fazla bastırmadan ucunu açmaya çalısıp sıcak suya sokmuş öyle açılmış bi dene derimselam kızlar,
ancak yazabiliyorum beklenen dogum tarihim 23 haziran iken ogluşum dayanamadı zaten 34cu haftadan itibaren erken dogum riskim vardı ve oglum 37+6 08 haziran tarihinde dünyaya geldi cok istememe rağmen ve sancım acılmam (8cm) olmasına rağmen bebegim yan durdugu icin sezeryanla dünyaya getirdim tabi bu beni başta cok üzdü cünkü aşırı sezeryan karşıtı bir insandım demek büyük konuşmamak lazımmış.
sütüm cok geç geldi ve suan cok az geliorbebeğim emiyor tek gögsümü diğer gögsümü alamıyor ucu yok ne yaptıysam olmadı pompa aldom sagmak icin yara oldu süt gelmedi velhasıl tek gögsümden günde en fazla 45cc süt geliyor bunun icin ne yapabilirim ?
İnternetdede yaz istersen tıkalı meme ucu diyee çıkarr ne yapabileceğinnselam kızlar,
ancak yazabiliyorum beklenen dogum tarihim 23 haziran iken ogluşum dayanamadı zaten 34cu haftadan itibaren erken dogum riskim vardı ve oglum 37+6 08 haziran tarihinde dünyaya geldi cok istememe rağmen ve sancım acılmam (8cm) olmasına rağmen bebegim yan durdugu icin sezeryanla dünyaya getirdim tabi bu beni başta cok üzdü cünkü aşırı sezeryan karşıtı bir insandım demek büyük konuşmamak lazımmış.
sütüm cok geç geldi ve suan cok az geliorbebeğim emiyor tek gögsümü diğer gögsümü alamıyor ucu yok ne yaptıysam olmadı pompa aldom sagmak icin yara oldu süt gelmedi velhasıl tek gögsümden günde en fazla 45cc süt geliyor bunun icin ne yapabilirim ?
canım bugün bende gittim nst ye benimde 50 çıktı dr 23 ü dedi birlikte doğurcaz bence bizz ☺
geçmiş olsun canmm gözünnz aydın allah analı babalı büyütsün.
hadi hayırlısı canm allah yardımcın olsunn..
Allah sanada yardımcı olsun canm hayırlısıyla bebişini al kucağına...
canmm gözün aydınn.. bak benim arkadaşmda sezeryanla yeni doğum yaptı oda senin gibi tek göğsünü vermek zorunda kalmıştı diğerininn ucu tıkanmış artık sütde dolduğu için göğüs ucu içine gitmişdii. O sıcak banyo suyununn içine göğsünü sokmuş ucuyla oynamış sıkmış bayaa öylee açılmış ucuu he bide hafif şekilde kürdanın ucuylaa fazla bastırmadan ucunu açmaya çalısıp sıcak suya sokmuş öyle açılmış bi dene derim
Insallah bitanem cok sagol. Suan okadar karisikki duygularim anlatmasi zorrCanııım çok zor bi imtihan ama şükür ki atlattınız zor günleri, Allah size bağışlamış çok şükür..
Benim çatı müsaitmiş doktor öyle dedi, ama son dk çıkamazsa sezeryana çeviricez dedi .. Hayırlısı napalım, sağlıkla sıhhatle olsun da
Allah yardımcın olsun canım inş ne olduğunu bile anlayamadan kucağına alırsın paşanı, iyi haberlerini bekliyoruz inş
Insallah canim cok tesekkur ederimcanım bugün bende gittim nst ye benimde 50 çıktı dr 23 ü dedi birlikte doğurcaz bence bizz ☺
geçmiş olsun canmm gözünnz aydın allah analı babalı büyütsün.
hadi hayırlısı canm allah yardımcın olsunn..
Allah sanada yardımcı olsun canm hayırlısıyla bebişini al kucağına...
canmm gözün aydınn.. bak benim arkadaşmda sezeryanla yeni doğum yaptı oda senin gibi tek göğsünü vermek zorunda kalmıştı diğerininn ucu tıkanmış artık sütde dolduğu için göğüs ucu içine gitmişdii. O sıcak banyo suyununn içine göğsünü sokmuş ucuyla oynamış sıkmış bayaa öylee açılmış ucuu he bide hafif şekilde kürdanın ucuylaa fazla bastırmadan ucunu açmaya çalısıp sıcak suya sokmuş öyle açılmış bi dene derim
anladm canmm ama senin içinde kötü bi durum çünkü içi süt doluncaa ısıtma tutarr senii bide allah korusun irin tutabilir bu yüzden hi dr git derim ben....canım keşke benimde öyle olsa ama benim hiç uc yok naptıysam cıkmadı sağdım pompa ile uc cıksın die catladı kenarı daha cok doguştan yani uc gelmiyo yinede süt gelsin istiyorum yani bu gidişle süt varsada geri gidicek tek gögüsle doyuramamki napcam bilmiorum zaten erken dogdu ve kilosu düşük oldugu icin mecburen mama verdi doktor bari anne sütünden mahrum kalmasın dedim allahtn diğer gögsümden gelior ama yeterli değil 2 gögsümdende gelirse mamayı yavaştan bırakabilirim şuan ac kalacağı icin bırakamıorum
Haydi bakalım allah yardımcın olsun canımKizlaar iyi aksamlar. Yarin 08:30da sezaryene giricem Allah izin verirse. Dualarinizi eksik etmeyin lutfen
girmeyeli 70 sf birikmiş yaval yavaş okuyayım.
çok kişi doğurmuştur. forum hamilelik danışmasından bebek bakımına dönmüştür yavaştan.
bugün haftası bebeğimin. isme anca karar verdim.
gaz sorunumuz şükür geçti. sünneti oldu. göbişi düştü.
emzirip duruyorum. doktor süt içeceği vermişti 3 gün. ne yesem iyi gelir ve beni de şişirmez diye düşünmelerdeyim.
bu arada 25 kg ile doğuma girdim. eve geldiğimde 5 kg fln gitti gitmediydi. haftasında 10 kg gitmiş.
bu hızla kg gitmeye devam edecek mi yoksa artık yavaşlar mı bilemiyorum.
kuyruk sokumundaki kemik ağrım hala geçmedi. başka sıkıntım yok şükğrşükür
yok cnm yapmadım. hatta süt için annem tatlı tıkıp durdu.Herhangi bişe yapmadın değilmi sadece emzirip 10 kilo verdin bende 2 günde 4 kilo vermisim umarım hemen gider şu kilolar hamileyken pek bilmiyodum ama şimdi aldıgım kilolar kabak gibi ortada:)
Maşallah darisi başimiza:)anca geçmiş okuyorum :) çok geç kalmamıştır inş. cevap. normal doğum yaptım. şükür çok rahat geçti bnm. hatta daha da iyi geçebilirdi ama ilk doğum sonuçta nasıl fln derken acemilik oldu
daha bgn andım senigirmeyeli 70 sf birikmiş yaval yavaş okuyayım.
çok kişi doğurmuştur. forum hamilelik danışmasından bebek bakımına dönmüştür yavaştan.
bugün haftası bebeğimin. isme anca karar verdim.
gaz sorunumuz şükür geçti. sünneti oldu. göbişi düştü.
emzirip duruyorum. doktor süt içeceği vermişti 3 gün. ne yesem iyi gelir ve beni de şişirmez diye düşünmelerdeyim.
bu arada 25 kg ile doğuma girdim. eve geldiğimde 5 kg fln gitti gitmediydi. haftasında 10 kg gitmiş.
bu hızla kg gitmeye devam edecek mi yoksa artık yavaşlar mı bilemiyorum.
kuyruk sokumundaki kemik ağrım hala geçmedi. başka sıkıntım yok şükğrşükür
Cok tesekkurler canim beniimHaydi bakalım allah yardımcın olsun canım
Merhaba kizlar bende anne oldum minik prensesimiz sabah 9.40 da aramıza katildi 3.300 gram dogdu melegimameliyat cok iyi gecti spinal ile oldum tavsiye ederim kizlar uyusuklugum bikac saate gecti su anda sancim var yürümek de zor ama gercekten herseye deger umarim onu da atlaticaz emzirmekte baya zorlandim dikislerim oldugu icin yatarak emzirmek zor biraz yavas yavas gececek hepsi gercekten tarifi olmayan bi duygu dogumu bekleyen herkesin rabbim yardimcisi olsun insallah hepinizi öptük kizimla yine yazmaya calisirim bi haber vereyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?