2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
günde 5-6 kez rahat değiştiriyorum bende aynen bizimde sulu.sadece süt içiyor ki sulu olması normal bence rahat ol.ne kadar çok emerse o kadar çok kirletiyor.

Ayni seyi dusunuyoruz sali gunku kontrole kadar m.ana otunu kaynatsammi diye dusunuyorum.

Canım ben de senin gibi sütü sağıp veriyorum memeye de tutuyorum sen biberonla mı veriyorsun sagdigin sütü

Kızlar gece 2.30 da suyum geldi.. Onun öncesinde ufak ufak kasılmalarım oluyodu tahmin etmiştim doğumun başlayabileceğini ama hafif sancı diye ciddiye almamıştım.. Bişeyler yemek için mutfaktaydım kustum sonra bütün yediklerimi.. Kusarken suyum geldi çişimi yaptım sandım kokladım kokusu yoktu oradan şüphelendim hemen duş alıp çıktık evden.. Yolda kanlı akıntı geldi ve hastaneye adım atar atmaz suyum iyice ve biraz kanlı gelmeye başladı.. Doğum başlayınca bulantı oluyor haberiniz olsun.. Hala hastanedeyim şu an açılmam 6 cm.. Kimseyi korkutmak istemem ama ben hayatımda böyle sancı görmedim.. Dayanamadım ve epidural anestezi istedim şuan çok rahatım yatıyorum ve açılma bekliyorum, şunu baştan yapsalardı nolurdu diyorum ama açılma belli seviyeye ulaşmadan yapılmıyomuş onu bekledik zaten.. Merak ettikleriniz varsa cevaplayabilirim.. Umarım son anda bi aksilik çıkmazsa sezeryana falan girmem..

Hayirli doğumlar nasil bi sanci adet sancisi gibi mi Allah yardimcin olsun

Kiz bebek anneleri alt temizliğini nasil yapiyorsunuz pamuk ve suyla mi yoksa unibabay islak mendiliyle mi hangisi?

Kiz bebek anneleri alt temizliğini nasil yapiyorsunuz pamuk ve suyla mi yoksa unibabay islak mendiliyle mi hangisi?
Islak mendili zorunlu olmadikca kullanma canim kiz ya da erkek farketmez temiz su pamukla yap en sagliklisi ne kdr paraben icermiyo deseler de kimyasali var sonucta

Allah yardımcın olsun canım, güzel haberlerini bekliyoruz

bn adet ağrısı gb düzenli ağrı grlincr koydum. hastaneye yatarkrn içtim. haşlanmış mısır gb kokusu tadı brn çok sevdim.
doğar sadece. o doğum anı sakin ol. doğru ıkınmayı şiddetli ağrı grlmeden sor dene. ben masa da denedim doğru ıkınmayı öğrenmeden çıktı çocuk. z. yağı sür wc ye gittikçe girilecek heryere. az daha düzgün ıkınsam dkiş bile olmayacaktı. ztn toplam 4 dkiş ama hiç olmasa ne gzl di

Ya kızlar ben ayağm şişmedi diyodum yaa dün bi baktmm ayağm balon gibi olmuş ama ćok sıkıntı yapmıyo bendee
benim de son haftaya kadar şişmemişti. son hafta ayaklarım şişti. doğuma 3-4 gece kala akşamları koltukt uyuyakalmaya başladım. doğumdan sonra ise ayak daha da şişti bacaklarım bile şişti. dün bebeğimin haftası doldu ayaklar bacaklar indi.

Herhangi bişe yapmadın değilmi sadece emzirip 10 kilo verdin bende 2 günde 4 kilo vermisim umarım hemen gider şu kilolar hamileyken pek bilmiyodum ama şimdi aldıgım kilolar kabak gibi ortada:)
bir fgünde 500 gr daha gitmiş.
rahmin toparlanmasını bekliyorum bn. dr sarma dedi. toparlandı ama hala var göbiş. 40 günde toplayacak dedi dr sabırla bekliyorum

bu arada evet cnm kerem e karar verdim dün. abiminnuğramasını bekliyorum haftasınu kulağına okuması için.

Arkadaşlar 40+4 oldum hala bişey yok:/ benim gibi olan var mı günü geçmiş?kendiliğinden başlar inşallah hayırlısıyla
ben varmm takvim kapandgı icin bir hafta erteledimm.

hayırlı doğumlar nasip etsin allah canm allah kolaylık versinn o sancıyı iyi biliyorumm duvarduvarları yumrukluyodum bennn

Gunaydin teyzoslar , biz boyle
maşaallah bebişinee..

ben varmm takvim kapandgı icin bir hafta erteledimm.

hayırlı doğumlar nasip etsin allah canm allah kolaylık versinn o sancıyı iyi biliyorumm duvarduvarları yumrukluyodum bennn

maşaallah bebişinee..
Ya kizlar nasil bi sanci adet sancisi gibi mi gaz sancisi gibi mi kramp mi giriio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…