- 16 Aralık 2014
- 1.146
- 1.065
- 133
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #50.021
Kizlaar iyi aksamlar. Yarin 08:30da sezaryene giricem Allah izin verirse. Dualarinizi eksik etmeyin lutfen
günde 5-6 kez rahat değiştiriyorum bende aynen bizimde sulu.sadece süt içiyor ki sulu olması normal bence rahat ol.ne kadar çok emerse o kadar çok kirletiyor.doğum yapan arkadaşlar bebeğiniz günde kaç defa kaka yapıyor..biz yaklaşık 5 defa yapıyor sulu şeklinde ishal olduğunu düşünmüştüm netten baktım normal yazıyor dr kontrolunde ise sorduğumda kusma var mı dedi yok ama yınede ishal mi diye terddüt ediyorum sanırım yenidoğanda normal..anne sütü emenlerde..
doğumdan 5 gün sonra kadın doğum kontolunde kiloma baktım eski kilomdan 1 kilo fazlayım..
daha bgn andım senimaşşalah ne güzel, paşamızın sünneti de hayırlı mübarek olsun inş.. Adını kerem mi koydunuz? Ya canım bende bgn doktora gittim çatı muayenem iyi geçti, doktor bu bebek burdan doğar merak etme dedi, 4 kilo olmuş doğum kanalına da girmiş ama doğumda sıkıntı çıkarırsasezeryana döneriz dedi, en korktuğum şey ikisini birden yaşayıp çifte kavrulmuş acı çekmek :/ seni hatırladım çıktım 40 dk tempolu yürüyüş yaptım :) ananas Kivi yedim daha da büyümeden doğsun diye.. Acaba sancım vs yokken Meryem ana eli otumu da suya koysam mı açılmam başlar mı kiiii :))
Bizim de tam bir hafta oldu bugün.sabah sağlık ocağına gittik topuk kanı verdik.150 gr almış 1cm uzamış çıktı.
İştahı çok yerinde maşallah fakat sağıp veriyor arada memeye tutuyorum ama.göğüs ucum çıkmıyor tutamıyor bebeğim.yalandan da olsa tutuyorum yine de sıkılsa da bekletiuorum.uzaklaşmasın hissetsin diye.
Benim dikişşlerim halen sızlıyor.yat diyorlar ama yatamıyorumda.
Hayirli doğumlar nasil bi sanci adet sancisi gibi mi Allah yardimcin olsunKızlar gece 2.30 da suyum geldi.. Onun öncesinde ufak ufak kasılmalarım oluyodu tahmin etmiştim doğumun başlayabileceğini ama hafif sancı diye ciddiye almamıştım.. Bişeyler yemek için mutfaktaydım kustum sonra bütün yediklerimi.. Kusarken suyum geldi çişimi yaptım sandım kokladım kokusu yoktu oradan şüphelendim hemen duş alıp çıktık evden.. Yolda kanlı akıntı geldi ve hastaneye adım atar atmaz suyum iyice ve biraz kanlı gelmeye başladı.. Doğum başlayınca bulantı oluyor haberiniz olsun.. Hala hastanedeyim şu an açılmam 6 cm.. Kimseyi korkutmak istemem ama ben hayatımda böyle sancı görmedim.. Dayanamadım ve epidural anestezi istedim şuan çok rahatım yatıyorum ve açılma bekliyorum, şunu baştan yapsalardı nolurdu diyorum ama açılma belli seviyeye ulaşmadan yapılmıyomuş onu bekledik zaten.. Merak ettikleriniz varsa cevaplayabilirim.. Umarım son anda bi aksilik çıkmazsa sezeryana falan girmem..
Islak mendili zorunlu olmadikca kullanma canim kiz ya da erkek farketmez temiz su pamukla yap en sagliklisi ne kdr paraben icermiyo deseler de kimyasali var sonuctaKiz bebek anneleri alt temizliğini nasil yapiyorsunuz pamuk ve suyla mi yoksa unibabay islak mendiliyle mi hangisi?
Tamam canim sağolIslak mendili zorunlu olmadikca kullanma canim kiz ya da erkek farketmez temiz su pamukla yap en sagliklisi ne kdr paraben icermiyo deseler de kimyasali var sonucta
Masallah subhanallahGunaydin teyzoslar , biz boyle
Allah yardımcın olsun canım, güzel haberlerini bekliyoruzKızlar gece 2.30 da suyum geldi.. Onun öncesinde ufak ufak kasılmalarım oluyodu tahmin etmiştim doğumun başlayabileceğini ama hafif sancı diye ciddiye almamıştım.. Bişeyler yemek için mutfaktaydım kustum sonra bütün yediklerimi.. Kusarken suyum geldi çişimi yaptım sandım kokladım kokusu yoktu oradan şüphelendim hemen duş alıp çıktık evden.. Yolda kanlı akıntı geldi ve hastaneye adım atar atmaz suyum iyice ve biraz kanlı gelmeye başladı.. Doğum başlayınca bulantı oluyor haberiniz olsun.. Hala hastanedeyim şu an açılmam 6 cm.. Kimseyi korkutmak istemem ama ben hayatımda böyle sancı görmedim.. Dayanamadım ve epidural anestezi istedim şuan çok rahatım yatıyorum ve açılma bekliyorum, şunu baştan yapsalardı nolurdu diyorum ama açılma belli seviyeye ulaşmadan yapılmıyomuş onu bekledik zaten.. Merak ettikleriniz varsa cevaplayabilirim.. Umarım son anda bi aksilik çıkmazsa sezeryana falan girmem..
bn adet ağrısı gb düzenli ağrı grlincr koydum. hastaneye yatarkrn içtim. haşlanmış mısır gb kokusu tadı brn çok sevdim.daha bgn andım senimaşşalah ne güzel, paşamızın sünneti de hayırlı mübarek olsun inş.. Adını kerem mi koydunuz? Ya canım bende bgn doktora gittim çatı muayenem iyi geçti, doktor bu bebek burdan doğar merak etme dedi, 4 kilo olmuş doğum kanalına da girmiş ama doğumda sıkıntı çıkarırsasezeryana döneriz dedi, en korktuğum şey ikisini birden yaşayıp çifte kavrulmuş acı çekmek :/ seni hatırladım çıktım 40 dk tempolu yürüyüş yaptım :) ananas Kivi yedim daha da büyümeden doğsun diye.. Acaba sancım vs yokken Meryem ana eli otumu da suya koysam mı açılmam başlar mı kiiii :))
benim de son haftaya kadar şişmemişti. son hafta ayaklarım şişti. doğuma 3-4 gece kala akşamları koltukt uyuyakalmaya başladım. doğumdan sonra ise ayak daha da şişti bacaklarım bile şişti. dün bebeğimin haftası doldu ayaklar bacaklar indi.Ya kızlar ben ayağm şişmedi diyodum yaa dün bi baktmm ayağm balon gibi olmuş ama ćok sıkıntı yapmıyo bendee
bir fgünde 500 gr daha gitmiş.Herhangi bişe yapmadın değilmi sadece emzirip 10 kilo verdin bende 2 günde 4 kilo vermisim umarım hemen gider şu kilolar hamileyken pek bilmiyodum ama şimdi aldıgım kilolar kabak gibi ortada:)
bu arada evet cnm kerem e karar verdim dün. abiminnuğramasını bekliyorum haftasınu kulağına okuması için.daha bgn andım senimaşşalah ne güzel, paşamızın sünneti de hayırlı mübarek olsun inş.. Adını kerem mi koydunuz? Ya canım bende bgn doktora gittim çatı muayenem iyi geçti, doktor bu bebek burdan doğar merak etme dedi, 4 kilo olmuş doğum kanalına da girmiş ama doğumda sıkıntı çıkarırsasezeryana döneriz dedi, en korktuğum şey ikisini birden yaşayıp çifte kavrulmuş acı çekmek :/ seni hatırladım çıktım 40 dk tempolu yürüyüş yaptım :) ananas Kivi yedim daha da büyümeden doğsun diye.. Acaba sancım vs yokken Meryem ana eli otumu da suya koysam mı açılmam başlar mı kiiii :))
ben varmm takvim kapandgı icin bir hafta erteledimm.Arkadaşlar 40+4 oldum hala bişey yok:/ benim gibi olan var mı günü geçmiş?kendiliğinden başlar inşallah hayırlısıyla
hayırlı doğumlar nasip etsin allah canm allah kolaylık versinn o sancıyı iyi biliyorumm duvarduvarları yumrukluyodum bennnKızlar gece 2.30 da suyum geldi.. Onun öncesinde ufak ufak kasılmalarım oluyodu tahmin etmiştim doğumun başlayabileceğini ama hafif sancı diye ciddiye almamıştım.. Bişeyler yemek için mutfaktaydım kustum sonra bütün yediklerimi.. Kusarken suyum geldi çişimi yaptım sandım kokladım kokusu yoktu oradan şüphelendim hemen duş alıp çıktık evden.. Yolda kanlı akıntı geldi ve hastaneye adım atar atmaz suyum iyice ve biraz kanlı gelmeye başladı.. Doğum başlayınca bulantı oluyor haberiniz olsun.. Hala hastanedeyim şu an açılmam 6 cm.. Kimseyi korkutmak istemem ama ben hayatımda böyle sancı görmedim.. Dayanamadım ve epidural anestezi istedim şuan çok rahatım yatıyorum ve açılma bekliyorum, şunu baştan yapsalardı nolurdu diyorum ama açılma belli seviyeye ulaşmadan yapılmıyomuş onu bekledik zaten.. Merak ettikleriniz varsa cevaplayabilirim.. Umarım son anda bi aksilik çıkmazsa sezeryana falan girmem..
maşaallah bebişinee..Gunaydin teyzoslar , biz boyle
Bilgisi olan yok mu:/kızlar özel hastanelerde doğum için fiş kesiliyor mu nasıl işliyor süreç bilgisi olan var mı? doğumdan önce bir kez daha gitsem mi kararsızım bu muayne ücretinden dolayı. detaylı bilgisi olan var mı?
Ya kizlar nasil bi sanci adet sancisi gibi mi gaz sancisi gibi mi kramp mi giriioben varmm takvim kapandgı icin bir hafta erteledimm.
hayırlı doğumlar nasip etsin allah canm allah kolaylık versinn o sancıyı iyi biliyorumm duvarduvarları yumrukluyodum bennn
maşaallah bebişinee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?