2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
nasılsın canım , nasıl oldun :) ?

hazır kızım uyuyor geleyim bir bakayım annelerimiz ne durumda dedim :)

Çok şükür iyim cnm sen nasılsın aslında çok canım sıkkın sarılığımız yükselmiş doymuyomuş oğlum bende doyuyor sanıyordum göğsüm şişti acayip ağrıyo dokunamıyorum sağamıyorum oğlum alamıyor o memeyi şişlikten ağzında tutamıyo diğeriyle doymuyomuş 200 gr vermiş doktorumuz mama hazırlayıp verdi gerçekten de açmış yavrum bu şekilde yapacaksın önce emzirip sonra sağıp biberonla vereceksin dedi bende bugün makina aldım sağdım rahatladım biraz şişliği indi hafiften çok zormuş göğüs ağrısı pazartesi tekrardan gidecem inşalllah kilo almıstır

kolay bir doğumun olmuş inşallah darisi başimiza ben içmesem olmaz mi.sadece suya koysam açildi mi peki seninki?zeytinyağiyla karnini falan mi ovdun?
karnımı herşeyle ovdum ama grne de çatladı. z. yağı ile perine masajı bahsettiğim. doğumda gerilecek yerlere sürdüm wc ye gittikçe.
ben otun içilmesi taraftarıyım ztn tadı gzl. bir dr tetiklediği hormonlar birşeyler vardır.

ah canım canını sıkma , yeni anneyiz tecrübeli değiliz daha anlamamış olman normal gayet ..

inşaAllah bu yöntem işe yarar canım , süt birden geliyor bebişler küçük olunca bpşaltamıyor, haliyle böyle sorunlar oluyor..
geçecek annesi inşaAllah sen merak etme ...

biz iyiyiz şükür... arada gaz problemi oluyor ...

artık yavaşlar kilo vermen canım ama gidiyor...
benim bebeğim 14 gününü doldurdu bugün , toplam 12 kilo almıştım -8 olmak üzere :)

az kg alınca daha çabuk dönüş oluyordur. 25 almıştım ben biraz daha hızlı şekilde gider diye hayal ediyorum.

kuyruksokumu kemik ağrın var mı. ben o ağrıyı geçiremedim. çocukla uğraşırken de dinlenen yeri gene incitiyorum.

aynen bu durumdayız bizde :))

bez yetişmiyor maaşAllah , aman yetişmesin... kabızlıktan iyidir diyorum ...
bizim oğlan popişi açınca kıyameti koparıyor. yoksa bez değil derdim ama kakalı kalsın istemiyorum.
düşün bayanlar olarak ped bile eziyet. çocuğa acıyorum.
yıkanabilir bez aldım kullanıyordum ama sünnet yüzünden ilaçladığımdan şu ara normaz bez kullanıyorum. popişi pişik olacak terlicek diye üzülüyorum.

gider canım illaki gider, sende dikkat edersen hiç bir şey kalmaz inşaAllah :)

benim hiç ağırmadı oram tatlım... ben ilk zamanlar dikişimin üzerine oturamadığım için hep sol tarafa dönük oturdum , sonrası feci bir bel ağrısı oldu..ama o da geçti şükür , daha düşmedi dikişlerim ama artık oturabiliyorum çok şükür...

bu arada dikişlere bakma cesareti gösterdim :)
meğer diş dikişim 4 müş :))
iç bilmiyorum...
birde canım iç dikişin var mı , yoksa bile o iplikler nasıl düşüyor bilgin var mı :) ? hani iç olunca... tam hayal edemedim..

pişik olmasın diye sık değiştirmek gerek biliyorsun ilk zamanlar çok fazla çiş kaka yapıyorlar...
sonra rahatlayacağız inşaAllah...

neden ağlıyor oğlun altı açılınca , sünnet oldu diye mi ?

azcık büyüsünler bu dert kalmayacak inşaAllah :)

Aynen pişik olmadindan korkuyorum islak mendille mustela pişik kremi almayi düşünüyorum sebamed almiştim ama

kizlar hic bir dogum belortisi yok bende bi enerji dusuklugu var sanki dogurmaya gitsem ikinacak halim yok gibi daha da bekletmez insallah pasam artik cok ozlddim bir an once gelsin istiyorum hayirlisiyla. kizlar bu arada dogum yapar yapmaz emzirmeden once kuru soganin suyuyla gogsunuzu silerseniz yara olmaz diyorlar. ve bebeginize asiti kacirilmis bir cay kasigi soda yani maden suyu icirirseniz gazsiz olurmus cevremde cok duydum denemekte fayda var

Onu bende duydum da bebek kokusundan hoşlanmayip emmezse ya soğan sonuçta

Bugün saat 11 de kızım doğdu.. 55 cm, kilosu 3700.. Dikişlerim var ve şuan acı veren tek şey onlar, belimde de ufak sancılar var. Kızım doğarken kakasını yapıp yuttuğu için benden uzakta bi hastanede yoğun bakımda gozetim altında.. Kucağıma 5 saniye alabildim sonra goturduler.. Kucağım boş kaldım hastanede hepinizin yardımcısı olsun Allah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…