- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #50.061
nasılsın canım , nasıl oldun :) ?
hazır kızım uyuyor geleyim bir bakayım annelerimiz ne durumda dedim :)
karnımı herşeyle ovdum ama grne de çatladı. z. yağı ile perine masajı bahsettiğim. doğumda gerilecek yerlere sürdüm wc ye gittikçe.kolay bir doğumun olmuş inşallah darisi başimiza ben içmesem olmaz mi.sadece suya koysam açildi mi peki seninki?zeytinyağiyla karnini falan mi ovdun?
ah canım canını sıkma , yeni anneyiz tecrübeli değiliz daha anlamamış olman normal gayet ..Çok şükür iyim cnm sen nasılsın aslında çok canım sıkkın sarılığımız yükselmiş doymuyomuş oğlum bende doyuyor sanıyordum göğsüm şişti acayip ağrıyo dokunamıyorum sağamıyorum oğlum alamıyor o memeyi şişlikten ağzında tutamıyo diğeriyle doymuyomuş 200 gr vermişdoktorumuz mama hazırlayıp verdi gerçekten de açmış yavrum bu şekilde yapacaksın önce emzirip sonra sağıp biberonla vereceksin dedi bende bugün makina aldım sağdım rahatladım biraz şişliği indi hafiften çok zormuş göğüs ağrısı pazartesi tekrardan gidecem inşalllah kilo almıstır
artık yavaşlar kilo vermen canım ama gidiyor...
benim bebeğim 14 gününü doldurdu bugün , toplam 12 kilo almıştım -8 olmak üzere :)
bizim oğlan popişi açınca kıyameti koparıyor. yoksa bez değil derdim ama kakalı kalsın istemiyorum.aynen bu durumdayız bizde :))
bez yetişmiyor maaşAllah , aman yetişmesin... kabızlıktan iyidir diyorum ...
gider canım illaki gider, sende dikkat edersen hiç bir şey kalmaz inşaAllah :)az kg alınca daha çabuk dönüş oluyordur. 25 almıştım ben biraz daha hızlı şekilde gider diye hayal ediyorum.
kuyruksokumu kemik ağrın var mı. ben o ağrıyı geçiremedim. çocukla uğraşırken de dinlenen yeri gene incitiyorum.
pişik olmasın diye sık değiştirmek gerek biliyorsun ilk zamanlar çok fazla çiş kaka yapıyorlar...bizim oğlan popişi açınca kıyameti koparıyor. yoksa bez değil derdim ama kakalı kalsın istemiyorum.
düşün bayanlar olarak ped bile eziyet. çocuğa acıyorum.
yıkanabilir bez aldım kullanıyordum ama sünnet yüzünden ilaçladığımdan şu ara normaz bez kullanıyorum. popişi pişik olacak terlicek diye üzülüyorum.
Ben de öyle yapmayi planliyordum ama kiz bebekler için pamuk kullanmak daha iyi diye duydum ya da en azindan mendili islatip silsek pişik olmamalari içinCanim ben unibaby yenidogan islak pamuk mendille yapuyorum
Aynen pişik olmadindan korkuyorum islak mendille mustela pişik kremi almayi düşünüyorum sebamed almiştim amailk gün hastanedeyken ben düşük tansiyon ve kansızlık sebebiyle ayağa kalkamadım , kayınvalidem altını aldı kızımın... unibaby ıslak mendili kullandı ve kızım o gece hemen pişik oldu... sonra ben ayaklandım ve pamuk su ile temizleyip desitin sürdüm hemen geçirdi ,o gündür hep aynı yöntemi uyguluyorum , bir problemimiz yok şükür...
silerken dış dudakları açtırıp içini silmeyi unutma kuzum :)
İnşallah:)hiç benzemiyordu benimkisi adet sancısına :)
herkesin ağrı eşiği farklı olurmuş , ama benimkisi de çok kuvvetliydi...hayatımda karşılaşmadığım türden... fakat hepsi geçip gidiyor bebiş çıkınca o yüzden gözünü korkutma :)
Sezaryen mi dedi ne dedi suni mi vercek yoksa??Bende dün doktora gittim bugün günümüz doldu Çarşambaya kadar bekleyeceğiz dedi dr 3400 gr olmuş bebiş sonra ne yapacağımıza karar veririz dedi bakalım inşallah güzellikle gelir kızımız
Tamam ben de sürüyümkarnımı herşeyle ovdum ama grne de çatladı. z. yağı ile perine masajı bahsettiğim. doğumda gerilecek yerlere sürdüm wc ye gittikçe.
ben otun içilmesi taraftarıyım ztn tadı gzl. bir dr tetiklediği hormonlar birşeyler vardır.
Onu bende duydum da bebek kokusundan hoşlanmayip emmezse ya soğan sonuçtakizlar hic bir dogum belortisi yok bende bi enerji dusuklugu var sanki dogurmaya gitsem ikinacak halim yok gibi daha da bekletmez insallah pasam artik cok ozlddim bir an once gelsin istiyorum hayirlisiyla. kizlar bu arada dogum yapar yapmaz emzirmeden once kuru soganin suyuyla gogsunuzu silerseniz yara olmaz diyorlar. ve bebeginize asiti kacirilmis bir cay kasigi soda yani maden suyu icirirseniz gazsiz olurmus cevremde cok duydum denemekte fayda var
Evet biberon ile veriyorum.bende arada yine de memeye tutuyorum.çok sinir oluyor ama yapacak birşey yok.Canım ben de senin gibi sütü sağıp veriyorum memeye de tutuyorum sen biberonla mı veriyorsun sagdigin sütü
Adet sancısına benziyo.. Aşağıya doğru bi batma hissi geliyo böyle.. Anlaşılmıcak gibi değil zaten,insan hissediyoHayirli doğumlar nasil bi sanci adet sancisi gibi mi Allah yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?