2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
39+4 de doğdu.. İnş canım sağol hastanede kucağı boş kalmak çok kotu

Kizlar sagip neyle veriyosunuz kasiklami biberonlami

Cnm ben philipsin pompasını kullanıuoeum onun biberonu var onunla veriyorum öncesinde ve sonrasında meme veriyorum şimdilik farketmiyo her ikisini de alıyor doktorumuz biberonla ver seni bırakmaz korma dedi bende onunla veriyorum

Kizlaaarr merhabbaa cumartesi gunu yani 20 haziran saat 08:53 te guzel yawrum dunyaya gozlerini acti Rabb im e binlerce kez sukurler olsun genel anesteziyle sezeryan oldum. Agrim cok fazlaydi ama Elhamdulillah simdi iyiyim bi gaz problemim war daha cikaramdim. Sutumde henuz gelmedi. Annelik cok degisik bi duyguymus Allah isteyen herkese nasip etsinn. Sizlerde kisa zamanda yawrunuzu kucaklariniza alirsiniz insallah canlarim. S skelebeks canimm anca firsat buldum. Minik kusum uyurken yazayim dedim

Normal doğum dikişleri ne zaman geçer ki kızlar ? Oturamıyorum,kalkamıyorum acısından uyanıyorum bazen de nolur çabuk geçsinnn

Tebrikler kelebek allah analı babalı büyümeyi basip etsin inşallah.

Hayirli olsun tebrikler canim:)

Merhaba kızlar düzenli kasılmalarım sancılarım ve 3 cm açıklığımla hala geziyorum. Perşembe günü de nişanım geldi. Ama sancılarım sıklaşmıyor. Bebek hala gelmiyor. Ne kadar inatçı çıktı benim kız. Vuruyorum poposuna çık ordan diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…