2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Canım Allah yardımcın olsun sağ salim kucağına alırsın inşaAllah bebeğini

Hayırlı olsun silikon göpüs uçları var benm bebeğim fe 37 de 14 mayısta geldi ve Benim sütüm doğumdan 2 ay önce gelmeye başlamıştı ama ani sezeryana alındım bebeğime 5 tur kordon dolanmış hareket etmeyince son anda farkettim tek başıma hastaneye gittim eşim son anda yetişti Velhasıl bunlardan ötürü göğüs ucum gitti bana göre ucum vardı ama içe göçtü o yüzden silikon uç kullandım

Sütünü sağıp veren varmı aranızda kızlar ben bugün başladım sağmaya zorla uyandırıp verdim bir öğünde kaç cc icmesi gerekiyo
Bende sağıp veriyorum ilk günler günde 4-5 posta rahat 40cc içiyordu iki gündür her öğünde 60cc içiyor bnde çok içiyor.diye dün ebeye sordum çok içmesi iyi hiçbir sakınca yok dedi istedikçe doyana kadar ver dedi.

Kızlar ben dogurdum. Bebisim 3200 gr 50 cm doğdu.
gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün

canım çok geçmiş olsun inşaallah en kısa zamanda bebisini kucağına geri alırsınn.. kaç haftalık doğduki kakasını yutmuş canımm

Sütünü sağıp veren varmı aranızda kızlar ben bugün başladım sağmaya zorla uyandırıp verdim bir öğünde kaç cc icmesi gerekiyo

Benim oğlumda da sarılık oldu uykuya daldığı için düzgün ememedi sagip verdim bu sayede atlattık sarılığı hala sagiyorum gerçi memede sinirleniyor artık. İlk zamanlar 30-40 cc içer heralde sonra midesi büyüdükçe miktarı arttırırsın

Aslında sabır ile beklemek lazım ama şuan hep aç ağlıyor yetiştiremiyorum mecburen sağarak veriyorum.mama vermektense kendi sütümü stok yapıp veriyorum.

Aynen cnm benim oğlumu anlatıyorsun sanki aynı şeyleri yaşıyoruz ben de içim rahat veriyorum en azından bi şekilde anne sütü alıyor diye seviniyorum

Canım bilirim o şişme ağrısını.ilk doğumda olmuştu benim acemilik oluyor biraz.sana tavsiyem sürekli sıcak kompleks yap yani bez ısıt ütüyle koy göğüslerine.sıcak banyo ve masaj çok önemli.boş durdukça göğsünü arkadan öne doğru sürekli masaj yap.özellikle sertleşen beze olan yerlere.en çok oralar acır göğüs kenarları yani.acımasına bakma ilk çok acı verir masaj yapmak ama 2 3 günde faydasını görürsün.hemen yumuşar.bebişinde daha rahat emip doyar inşallah:)

Allah yardim etsin canim niye yiyolar kakalarini doğum uzun mu sürdü?

ilk gün hastanede hemşireler oğluma büyük insan gb gazlı dediler. bn o ldr sert vuramıyorum hemşire ilaç verip gazınjı çıkarıyordu. eve gelince rezene içmeye başladım şükür kesildi. sütte yapıyormuş. bn tadını da seviyorum.

bnm toplam dört şükür hissetmedim bile. makata doğru gitmemiş. parmağın bir boğumu kdr yer var yok. dr kendi düşer bir haftada dedi.
kuyruk sokumu için de normal doğum ve iri bebek normal dedi ama normalde ağrımasa da otur kalk zorlanması çok engelliyor beni

tutucu bir bebek sanırım. doğduğundan beri aynı. soy popoyu aç kapatana kdr kıyameti koparıyor.

pipiye ilacı kestik bugün. kurusun dedi dr yara için pzt fln yıkarım artık inş.
bu arada pzt göbeğine baktıracağım. düştğündeki resmi ve bugünkü resmi ekleyeyim. dr baktır dedi yakında bir yere. açık kaldıysa yakıyorlarmış

Eklentiler

• IMG_20150619_114725.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_20150620_150034.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 93
Hmm ilginçmis... Baktir bakalim canim... 5.günü düştü bizimde bugun 15.gun arada ufak kan geliyor ama bakalim.. gecmezse sorarım bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…