2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ahh ahhh bana teklif etseler keske hemen kabul ederim takvimim bile silindi ben hala doguramadim

Suni sanciya baslandi 4 saat oldu tik yok. Bebegin kalp atislari dusuyor. Her an sezeryan olabilirim. Suni sanci adet sancisindan biraz daha siddetli. Ama dayanilmiycak gibi degil.

Suni sanciya baslandi 4 saat oldu tik yok. Bebegin kalp atislari dusuyor. Her an sezeryan olabilirim. Suni sanci adet sancisindan biraz daha siddetli. Ama dayanilmiycak gibi degil.
İnş açilma olur bir an önce canim bebeğine kavu§ursun bir an önce açilma nasil gidio?öyle şiddetli bi sanci mi aralikli mi gelio

Allah yardimcin olsun canim insallah cabucak acilman olur da bir an once evladina kavusirsun

Suni sancida 120 leri görüp 1 dk aralıklarla geldiğinde bana epidural takın dedim.ama hala dayaniyordum. Ben pişman değilim belki sanci almasaydim sütum gelmezdi
120lerde dayanilmycak derecedemi sancin vardi ben dun gttm sancim 100lerdeydi hic bjsi hissetmedjm

4 saatte tatli tatli gelio ne güzel:)açilman kaç oldu?hadi inş hemen açilir senin yerine ben heyecan yapiom burda

Allah yardimcin olsun canim insallah cabucak acilman olur da bir an once evladina kavusirsun

Bi fitil koydular yarim saat once acilma olsun diye ama 1 cm de kaldi acilmiyo. Sanci arada bir vuruyo hafifyen disimi sikicak gibi oluyom geciyo hala tatli bi sanci

Ama acilma olacak kadar siddetlenmiyormus nst de. Dr. Oyle diyor. Bu sanciyla acilma olmaz diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…