2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar dün gece lohusalık sıtması tuttu beni bi üşüme bi türlü ısınamadım çok kötüydü sizdede oldumu bide evde çok bunaldım dışarı çıkıp gezmek istiyorum ama havalar kötü gidiyo siz nezaman çıkarttınız üç tane çocuk olunca zorlanırmıyım

Ben sanci manci hissetmiyorum acilmada yok bebegin kalp atisi dusuyo dr. Riske atma deyip duruyo sanirim sezeryani kabul edicem

Kızlar mrb bende de hiç sancı cikmio.dün çatı muayenesi oldum 2 cm açılma var ama sancı yok.bu gidişle suni sanciyla doğurcam

Canim hiç açilma yoksa suni işe yarar miki sanci aralikli mi gelio nasi bi sanci?
Hiç bilmiyorum canım yarar mı yaramaz mı sancı da böyle aralıklı geliyor karnın taş gibi oluyor ve adet sancısından daha şiddetli bi ağrı hissediyorsun. Suni sancı biraz daha şiddetli gibi geldi bana ama normal sancıyı pek yaşamadım sanırım o yüzden de olabilir.

Kızlar mrb bende de hiç sancı cikmio.dün çatı muayenesi oldum 2 cm açılma var ama sancı yok.bu gidişle suni sanciyla doğurcam
bnde acilma olsa hemen isticem suni ama hic acilma yok yarim santim bile yok yaa gunum gecti takvim bile silindi gelmeye niyeti yok bizimkinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…