2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar bide 7 kilo verdim 61 kiloyum ama çakıldım kaldım gitmiyo ya daha 11 kilo fazlalığım var ay böyle mi kalacam yoksa
az kg aldıysan az vermen normaldir.
ben 60 la hamile kaldım. 85 le doğuma girdim. doğumdan eve gelince 80 dim. haftasına şişlerim indi 75 "tim. sonrasında normal döneme girdim sanırım. 20 günlük bugün bebiş 13 günde anca 72 ye inmişim yani 3 kg vermişim. hala 12 kg fazlam var
ama ek gıdaya geçene kdr yani 6 ayı bitene kdr normale dönerim diye düşünüyorum. süt gider diye yemek seçemiyorum. ayda 1 kg vermek normalmiş çok kg alındıysa ayda 2 kg. fazlası sütü etkiler falan yazıyor.

Hep aynı benimde uç yok süt sağıyorum yetmiyor mama takviye.büyüsünler de ne yapalım illa süt diye aç bırakacak halimiz yok sıkıp kendimizi stres yapmayalım.uyku ve dinlenme sütte çok etkili ama bunlarda bende yok.

Kızlar bgn 9. gün ve göbeğimiz düştü şükür göbek düşünce ne kadar süre daha pansumana devam ettiniz? Bide açık gibi duruyo banyo yaptırmak için beklesek mi?
dr a göster gümüş nitratla kurutuyorlarmış. sağlık ocağı bana kapanır dedi hastaneye gitmedim ama sonra kanama oldu. hastaneye gittim k vitamini iğnesi yaptılar.

Ben evolvia almıştım kabıx yaptı doktor bebelac tavsiye etti bugün başladık.

Kızlar bu arada çalışan arkadaşlar raporlarınızı kontrol ettrin benim çalışabilir raporumu hast sisteme girmemiş sıkıntı yaşadım iki gün uğraştım.
Ayrıca 300tl devletin yeni çıkarttığı çocuk parası için aile ve sosyal hizmet.müdürlüğüne bebeğin ve sizin kimliğiniz ile.gidin kayıt yaptırın 5 dk lık iş.sisteme.bilgi.giriliyor o kadar.

Biz bugün yarı kırk yaptık arkadaşlar.epey dolaştık ama kızımız sıcaktan bunaldı.banyo yapıp çıkmıştık iki kez.üzerini değiştirdim ama gelince yine yıkadım.

Evet canım dikişler geliyor ben peçetede gördüm kurularken düşmüş. Aynada da kontrol et canım ara ara :) klozete de dusmustu benim dikişlerden mesela belki düşüp de görmemiş olabilirsin. :)
sağol canım benim hiç elime falan gelmedi sanırım klozete düştü hep :) aynada baktım düşmüştü benimkiler de

Senin normal oldu ya gobek cabuk gider . bende bi bebek daha var sanki:)

Ben 1 buçuk saatte bi emziriyorum zaten daha ne kadar sık emzirecem ki kaç çıkmıstı bebeginde zaten sapsarı oluyo suratı anlarsın

Gozbebegi sari. Cilltte biraz belli oluyo

L
Valla iyi kilolar vermisiniz kiLsr bben.5.kilo anca verdim cocuk o.ka seysey cikti benden o ka kilo.verdim kalca gibek hersey yerli yerinde duruyor masallh göbeği gidenler ne yapti ki

15 günlük olduk ama hala göbek düşmedi niye bu kadar uzun sürdü anlamıyorum
Canım benim kızın göbeği 20 günlükken düştü.kimisi geç düşüyor.1 3 hafta arası diyolar zaten.1 hafta daha bekle düşmezse doktora söylersin.

Kızlarrrrr oğlum sabaha kadar anamızı ağlattı. Gaz sancısı çekti sürekli ağladı sadece göğsümde sustu, sabah 6 da beşiğine zor koyduk şimdi bide annem yanımda, o yokken bide çalışmaya başlayınca napıcammmm

Yaptirmanda sakinca olmaz guzelce gazli bezle kurutursun gobegini bizim doktorumuz gobegi dusmeden yikamaya baslatti 3 gune bir yika demisti
Biz bi kere yıkadık hastaneden gelince, sonra kanayınca panik olduk bidaha yıkamadık
dr a göster gümüş nitratla kurutuyorlarmış. sağlık ocağı bana kapanır dedi hastaneye gitmedim ama sonra kanama oldu. hastaneye gittim k vitamini iğnesi yaptılar.
dün düştü bi iki gün bekleyeyim bakalım belki kendi kapanır

sağol canım benim hiç elime falan gelmedi sanırım klozete düştü hep :) aynada baktım düşmüştü benimkiler de
senin de düşeceği Zamana Yakın sancın oldu mu canım sirrieyvan gibi?? Bide kaçıncı gün düştü?

L

Valla iyi kilolar vermisiniz kiLsr bben.5.kilo anca verdim cocuk o.ka seysey cikti benden o ka kilo.verdim kalca gibek hersey yerli yerinde duruyor masallh göbeği gidenler ne yapti ki

25 kilo aldim ama ben. Gobege bi care lazim evet. 6 aylik gibi duruyo.

Asıl vermesi zor olan kalçalar napcam bilmiyorum. İştahım da açıldı tatlı istiyor hep canım

Bende tatlici oldum . meyve kesmiyo hic

Kızlar bende aynı durumdan muzdaribim sürekli sağarakta sütüm azalırmı diye çok korkuyodum geçenlerde aventin göğüs ucunu aldım onunla emzirebiliyorum çok şükür bi deneyin isterseniz
Nasıl bu gögus ucu canım eşim almıs aventin kelebek gogus ucu diye geciyo cok buyuktu ama onu da tutmadı bnm kızım. Senn aldıgın hangisinden

bnmki gaz sancısı olunca meme fln görmüyor. oturarakta değil ayakta gaz çıkarıp dolanınca susuyor.
bu arada 21 günlük oldu tv ye bakıyor die tv açmak istemiyorum.

25 kilo aldim ama ben. Gobege bi care lazim evet. 6 aylik gibi duruyo.

Bende tatlici oldum . meyve kesmiyo hic

dr bana oo göbek rahim dedi. 40 günde toparlar ovala dedi. 40 gün sarma da ileride rahim sarkması idrar kaçırma vs oluyor dedi. ilk zamanki kdr dril ama hala göbek bolca var bende de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…