2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım 3 günlük kontrolde 9 çıkmıştı bir hafta sonra tekrar kontrole gittik 17 çıktı .Bebegindaha 13 gunluk.

Cok gecmis olsun gecsin gitsin inssallah bizde bugun saglik ocagina gidicez dun gece sapsari kesildi gozbebekleri bakalim ne olacak sonuc

belki cevap veren olmuştur ama , benim de öyleydi... özellikle kaynaşırken daha çok ağrım oldu benim...
ağrıdan bir iki gün sonra sırasıyla düşmeye başladı dikişlerim..
bugün 27.gün dış dikişlerim düştü..ağrı kalmadı

İç dikişlerim düşmeye başlayacak çünkü onlar sızlıyor şimdi :)

ah canım...bir kere normal yaptın mı gerisi gelir..

ıkınmamak da gerekiyor dikişler için haliyle kendini rahat hissedemiyorsun ondan çıkamıyorsundur canım..
ama uzun uzun otur ıkınma fakat uyar poponu inşaAllah kendiliğinden gelecektir..

Cok gecmis olsun gecsin gitsin inssallah bizde bugun saglik ocagina gidicez dun gece sapsari kesildi gozbebekleri bakalim ne olacak sonuc
Canım bol bol emzir, uzun süre uyutma uyandır emzir bunun tek çaresi bu
canım 27 gün üstüne oturamadın mı yani dikişler düşene kadar? Ben 15 gğnlükken 3 saatlik bi yolculuğa çıkmam lazım :/ bide düşmeye yakın iplerin eline değiyomuydu taharetlenirken?

inş Canım yaa

Gecmid olsun cnm
Karbonatli suyla temizle
Gogus kremi sur uzerine strechle sar, yumusak kalsin. Biraz rahatlatir umarim

Gaz sancilarimiz basladi 16. Gunde
Cok kotu agriyo agliyorum artik, pedi actigimda hep kan. Karbonatli su yapmistim, gecmedi yine biraktim onu yapmayi kanayan yeri cok yakti

Kizlar oğlum bir haftalık oldu sütum yetmiyor ayrica göğüs ucum olmadığı icin sagip veriyorum günde iki kere de bebelac Mama veriyorum biberonla. Biberona alisip hepten birakir diye korkuyorum. Ne yapabilirim yardim edin lutfen çok mutsuzum

Haklısın canım dun bende farkettim babasına kızdım gerildim, o da ağlıyordu daha çok ağladı. Dedesi alınca sustu. Bendeki gerginliği aldı o da. Hissediyorlar bence de gerildiğimizi.

Ahh aynı dert bende de var o kadar uzgunum ki bebegim memeyi tutmuyo bibeeona alisti surekli sutumu sagarak veriyorum Allahtqn sutum var ama boyle nereye kadar dayanir bilmiyorum. Sen devamli emzirmeye calis unutmasin memeyi ben oyle yapiyorum emmese de tutturmaya calosiyorum her aciktiginda sonra biberonu veriyorum

Hepinize selam 9 aylık yol arkadaslarım,
Biz bugün 13 günlük olduk şükür, zaman su misali...

Sanırım hemen hemen herkes doğum yaptı, bomboş buralar, oysa bi zamanlar oku oku bitiremiyordum
Zamanla bebeklerimizle ilgili seyleri konuşmaya baslarız burdan azcık büyüsünler rahatlayalımda

Hepimiz sağlıkla büyütelim inşallah kuzularımızı

Arkadaslar merhaba, size bir uyarim olacak... Benim bebegim 18 gunluk... Surekli memede durmak istiyoedu ve bu beni cok yormustu, o yuzden 2 gun emzik vereyim dedim, cok da degil, toplasam yarim saat, bir saat emmistir... Sonra farkettimki mememi ememiyor, ememeyincede deliriyordu, oncesinde cokur cokur emiyordu.. Cogu yerde okumustum, emzik emme karmasasi yaratir diye.. Biz bunu yasadik, tabi herkeste olacak diye bisey yok ama uyarayim dedim... Emzigi vermekten vazgectim, 2. gun tekrar eskisi gibi emmeye basladi..

2 saatte bir emziriyom bazen 3 saat ama daha mi sik emzirmeliyim

Kizlar benimde bir gogus ucum yok aventin gogus ucunu alin biraz emince gogus ucu firliyor disari aparati cikarip gogsumu veriyorum tutuyor . yara oluncada o aparati kullaniyorum aciyi azaltiyo ucu dinlendiriyo .

Ay kızlar bende zorlanıyorum büyük abdeste çıkarken. Ve çıktıktan sonra dikiş yerlerim sızlıyor. Düştü tüm dikişlerim aslında ama tam iyileşmedi belki de.

Kızım da emzik yaptı beni 2-3 saattir durup durup emiyor :/

Cok kotu agriyo agliyorum artik, pedi actigimda hep kan. Karbonatli su yapmistim, gecmedi yine biraktim onu yapmayi kanayan yeri cok yakti
canım ped hava almasını engelliyormuş, ben avent in göğüs kalkanını kullanıyorum memnunum, ağrım ve küçük yaralarım var ama dayanılmıcak gibi deil

Kızlar bende aynı durumdan muzdaribim sürekli sağarakta sütüm azalırmı diye çok korkuyodum geçenlerde aventin göğüs ucunu aldım onunla emzirebiliyorum çok şükür bi deneyin isterseniz

Haklısın canım dun bende farkettim babasına kızdım gerildim, o da ağlıyordu daha çok ağladı. Dedesi alınca sustu. Bendeki gerginliği aldı o da. Hissediyorlar bence de gerildiğimizi.

yok kavga edicem adamla edemiyorum hamileyim die kendi kendimi sakinleştirmeyi öğrenmiştim hala devam yani. çocuk insanı nasıl şekillendiriyor :)

Slm kizlarr nasilsiniz yazamiyorim ohlumla ugrasmaktan herkes.nasil bebislerinz nasil hberlerinizi bekliuorum biz iyiyiz kizlar yanliz 5 gun hastane de yattik cokl zor gunlerdi benim icin geceleri beb3gimden ayrilyordum gobek bagindan koku geliyor du goturdum hemen enfeksiyon kapmış yavrum. Simdi de uyanikken heo kızarıpkızarıp aglamakliyiz gazini usten alttan cikarrtigi hald3 yetmiyor sanirim ..18 gunluk olduk bile.......
dikişler im de iyi sîzî var sadece. Ama vajinamin ici cok kasiniyor iyilesmekten mi yoksa ilntihap mi kapti anlamdim. Siz3 yqzmayi da ozLemisim kader arkideslerim fırsat buldukca yazicam size siizde yazin bana ama tatli anneler

Kızlar oğlumun dili dudağı pamukçuk oldu ne yapabilirim karbonatlı suyla siliyorum her emzirmeden sonra su veriyorum ama bi türlü geçmedi sarılığı da p.tesi 13 tü bugün 14 geldi doktor gerek yok bida kan almaya düser demisti hala düşmedi sürekli emziriyom sütüm de yarıyor diye düsünüyorum 3 günde 300 gr almış bu sarılık kafama çok takılıyo bugün mamaya da başladım aptamil marka aldım sizler ne kullanıyosunuz

Kızlar bide 7 kilo verdim 61 kiloyum ama çakıldım kaldım gitmiyo ya daha 11 kilo fazlalığım var ay böyle mi kalacam yoksa

canım beyaz ışığı kapatmadan uyutmayı dene bir de sarılık için
Ben mama olarak sma veriyorum günde 1 kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…