- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #50.961
Canım 3 günlük kontrolde 9 çıkmıştı bir hafta sonra tekrar kontrole gittik 17 çıktı .Bebegindaha 13 gunluk.
belki cevap veren olmuştur ama , benim de öyleydi... özellikle kaynaşırken daha çok ağrım oldu benim...Normal doğum kesi dikişlerim halen düşmedi gerçi ama size sorum ayakta iken çok yoğun ağrı hissediyor musunuz?
ben ayakta duramıyorum acaba dikişlerim henüz düşmedi ondan mı? yoksa hep mi böyle ağrıyacak diye korkuyorum.
ah canım...bir kere normal yaptın mı gerisi gelir..Kızlar ben doğum yapalı bgn 8 gün oldu, 1 kere lavman sayesinde tuvalete çıkabildim bidaha da çıkamadım, dün öldüm karın ağrısından, her gün çorba ve komposto içiyorum, doktorun verdiği tozu da içiyorum ama hala tuvalete çıkamıyorum, gece eşimi eczaneye gönderip yine lavman aldırdım. Onla çıktım. Nolcak benim bu Halimlavmana alışmak da çok kötüymüş
Canım bol bol emzir, uzun süre uyutma uyandır emzir bunun tek çaresi buCok gecmis olsun gecsin gitsin inssallah bizde bugun saglik ocagina gidicez dun gece sapsari kesildi gozbebekleri bakalim ne olacak sonuc
canım 27 gün üstüne oturamadın mı yani dikişler düşene kadar? Ben 15 gğnlükken 3 saatlik bi yolculuğa çıkmam lazım :/ bide düşmeye yakın iplerin eline değiyomuydu taharetlenirken?belki cevap veren olmuştur ama , benim de öyleydi... özellikle kaynaşırken daha çok ağrım oldu benim...
ağrıdan bir iki gün sonra sırasıyla düşmeye başladı dikişlerim..
bugün 27.gün dış dikişlerim düştü..ağrı kalmadı
İç dikişlerim düşmeye başlayacak çünkü onlar sızlıyor şimdi :)
inş Canım yaaah canım...bir kere normal yaptın mı gerisi gelir..
ıkınmamak da gerekiyor dikişler için haliyle kendini rahat hissedemiyorsun ondan çıkamıyorsundur canım..
ama uzun uzun otur ıkınma fakat uyar poponu inşaAllah kendiliğinden gelecektir..
Cok kotu agriyo agliyorum artik, pedi actigimda hep kan. Karbonatli su yapmistim, gecmedi yine biraktim onu yapmayi kanayan yeri cok yaktiGecmid olsun cnm
Karbonatli suyla temizle
Gogus kremi sur uzerine strechle sar, yumusak kalsin. Biraz rahatlatir umarim
Gaz sancilarimiz basladi16. Gunde
Haklısın canım dun bende farkettim babasına kızdım gerildim, o da ağlıyordu daha çok ağladı. Dedesi alınca sustu. Bendeki gerginliği aldı o da. Hissediyorlar bence de gerildiğimizi.gaz ilacı kullandın mı? bizimki de gazlı bebek ama şükür öyle saatlerce ağlamıyor. hatta konuş gezdir susuyor. rezene çayı içmeye çalışıyorum bir de sürekli gaz çıkarma. ama bu akşam bi sakinleşmedi illa tutup konuşacan öyle susuyordu dayanamadım verdim gaz ilacı.
sallamak istemiyoruz ama eşim tutturdu ver ayağımda sallayayım diye. 30 sn sürmedi susmayınca ver die aldım. koluma yatırdım konuşurken ben uyudu hemen.
ağlarken sukuneti korumak çok zor. biz gerilince daha da huysuzlanıyor gibi hissediyorum
Ahh aynı dert bende de var o kadar uzgunum ki bebegim memeyi tutmuyo bibeeona alisti surekli sutumu sagarak veriyorum Allahtqn sutum var ama boyle nereye kadar dayanir bilmiyorum. Sen devamli emzirmeye calis unutmasin memeyi ben oyle yapiyorum emmese de tutturmaya calosiyorum her aciktiginda sonra biberonu veriyorumKizlar oğlum bir haftalık oldu sütum yetmiyor ayrica göğüs ucum olmadığı icin sagip veriyorum günde iki kere de bebelac Mama veriyorum biberonla. Biberona alisip hepten birakir diye korkuyorum. Ne yapabilirim yardim edin lutfen çok mutsuzum
Canım bol bol emzir, uzun süre uyutma uyandır emzir bunun tek çaresi bu
canım 27 gün üstüne oturamadın mı yani dikişler düşene kadar? Ben 15 gğnlükken 3 saatlik bi yolculuğa çıkmam lazım :/ bide düşmeye yakın iplerin eline değiyomuydu taharetlenirken?
inş Canım yaa
Kizlar oğlum bir haftalık oldu sütum yetmiyor ayrica göğüs ucum olmadığı icin sagip veriyorum günde iki kere de bebelac Mama veriyorum biberonla. Biberona alisip hepten birakir diye korkuyorum. Ne yapabilirim yardim edin lutfen çok mutsuzum
Ahh aynı dert bende de var o kadar uzgunum ki bebegim memeyi tutmuyo bibeeona alisti surekli sutumu sagarak veriyorum Allahtqn sutum var ama boyle nereye kadar dayanir bilmiyorum. Sen devamli emzirmeye calis unutmasin memeyi ben oyle yapiyorum emmese de tutturmaya calosiyorum her aciktiginda sonra biberonu veriyorum
canım ped hava almasını engelliyormuş, ben avent in göğüs kalkanını kullanıyorum memnunum, ağrım ve küçük yaralarım var ama dayanılmıcak gibi deilCok kotu agriyo agliyorum artik, pedi actigimda hep kan. Karbonatli su yapmistim, gecmedi yine biraktim onu yapmayi kanayan yeri cok yakti
2 saatte bir emziriyom bazen 3 saat ama daha mi sik emzirmeliyim
Canım geceleri 2 yi geçirme ama gündüz her fırsatta hatta saat başı emzir. Bizim sarılık 5 ten 12 ye çıktı, 15 olursa hastaneye yatcaktı, şükür eme eme 8 e düşürdük
Kizlar oğlum bir haftalık oldu sütum yetmiyor ayrica göğüs ucum olmadığı icin sagip veriyorum günde iki kere de bebelac Mama veriyorum biberonla. Biberona alisip hepten birakir diye korkuyorum. Ne yapabilirim yardim edin lutfen çok mutsuzum
Kızlar bende aynı durumdan muzdaribim sürekli sağarakta sütüm azalırmı diye çok korkuyodum geçenlerde aventin göğüs ucunu aldım onunla emzirebiliyorum çok şükür bi deneyin istersenizAhh aynı dert bende de var o kadar uzgunum ki bebegim memeyi tutmuyo bibeeona alisti surekli sutumu sagarak veriyorum Allahtqn sutum var ama boyle nereye kadar dayanir bilmiyorum. Sen devamli emzirmeye calis unutmasin memeyi ben oyle yapiyorum emmese de tutturmaya calosiyorum her aciktiginda sonra biberonu veriyorum
Haklısın canım dun bende farkettim babasına kızdım gerildim, o da ağlıyordu daha çok ağladı. Dedesi alınca sustu. Bendeki gerginliği aldı o da. Hissediyorlar bence de gerildiğimizi.
canım beyaz ışığı kapatmadan uyutmayı dene bir de sarılık içinKızlar oğlumun dili dudağı pamukçuk oldu ne yapabilirim karbonatlı suyla siliyorum her emzirmeden sonra su veriyorum ama bi türlü geçmedi sarılığı da p.tesi 13 tü bugün 14 geldi doktor gerek yok bida kan almaya düser demisti hala düşmedi sürekli emziriyom sütüm de yarıyor diye düsünüyorum 3 günde 300 gr almış bu sarılık kafama çok takılıyo bugün mamaya da başladım aptamil marka aldım sizler ne kullanıyosunuz
Hahayok kavga edicem adamla edemiyorumhamileyim die kendi kendimi sakinleştirmeyi öğrenmiştim hala devam yani. çocuk insanı nasıl şekillendiriyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?