- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #50.981
Kızlar oğlumun dili dudağı pamukçuk oldu ne yapabilirim karbonatlı suyla siliyorum her emzirmeden sonra su veriyorum ama bi türlü geçmedi sarılığı da p.tesi 13 tü bugün 14 geldi doktor gerek yok bida kan almaya düser demisti hala düşmedi sürekli emziriyom sütüm de yarıyor diye düsünüyorum 3 günde 300 gr almış bu sarılık kafama çok takılıyo bugün mamaya da başladım aptamil marka aldım sizler ne kullanıyosunuz
Kızlar bide 7 kilo verdim 61 kiloyum ama çakıldım kaldım gitmiyo ya daha 11 kilo fazlalığım var ay böyle mi kalacam yoksa
Ay bende veremedim daha doğru düzgün kilo 10 kg falan gitti ama en az bi 10 kg daha gitmesi gerekBu sarilik benide cok endiselendiriyo kontrolde pzt gunu bugun saglik ocagindaki hemsire emzir bol bol dedi. Kaka ile atarmis sariligi. Onu yapiyoz zaten . ama seviyesi kac ilerlermi ilerlerse nasil anlarim ne zaman acile gitmem gerek.kestiremiyorum.
Bende 8 kg vermisim ama daha 17 kg vermem lazim:))
Cnm kaç saatte ne kadar geliyor sütun? Benimde yetmiyor 3saatte 50cc geliyor.bi öğün mama bi öğün süt veriyorum.2 haftalığı bizdeKizlar oğlum bir haftalık oldu sütum yetmiyor ayrica göğüs ucum olmadığı icin sagip veriyorum günde iki kere de bebelac Mama veriyorum biberonla. Biberona alisip hepten birakir diye korkuyorum. Ne yapabilirim yardim edin lutfen çok mutsuzum
canım beyaz ışığı kapatmadan uyutmayı dene bir de sarılık için
Ben mama olarak sma veriyorum günde 1 kere
Bu sarilik benide cok endiselendiriyo kontrolde pzt gunu bugun saglik ocagindaki hemsire emzir bol bol dedi. Kaka ile atarmis sariligi. Onu yapiyoz zaten . ama seviyesi kac ilerlermi ilerlerse nasil anlarim ne zaman acile gitmem gerek.kestiremiyorum.
Bende 8 kg vermisim ama daha 17 kg vermem lazim:))
Kızlar bgn 9. gün ve göbeğimiz düştü şükürgöbek düşünce ne kadar süre daha pansumana devam ettiniz? Bide açık gibi duruyo banyo yaptırmak için beklesek mi?
Tam oturamadim canim..ama ilk günler gbi değil.. oturmaya başlıyorsun yavaş yavaş...Canım bol bol emzir, uzun süre uyutma uyandır emzir bunun tek çaresi bu
canım 27 gün üstüne oturamadın mı yani dikişler düşene kadar? Ben 15 gğnlükken 3 saatlik bi yolculuğa çıkmam lazım :/ bide düşmeye yakın iplerin eline değiyomuydu taharetlenirken?
inş Canım yaa
bi yerde tetiklediğini okumuştum biz beyazla değiştirdik canımKizlar yatak odasinda sari gece lambasi var sariligi tetiklermiki bilen varmi
Spreyi sabah akşam sıkıp, bezi de göbeğin altından bağlıyorsun demi ?15 günlük olduk ama hala göbek düşmedi niye bu kadar uzun sürdü anlamıyorum
ay hadi inş canımTam oturamadim canim..ama ilk günler gbi değil.. oturmaya başlıyorsun yavaş yavaş...
Bide 20 .gün civarı başlamıştı dökülmeye dikisler o zaman artık oturabiliyordum rahatlıkla olmasa da.. 27 de hepsi düştü ama kaynasma agrisini baya hissettim ben ertesi gün hafifliyor sonra dikiş düşüyordu rahatlıyordum, az sabır canim..geçecek illa ki..:)
Evet ilk zaman hiç elime gelmiyordu bu yakında duseceginin işareti hiç merak etme :)
Canım renginden anlıyor doktorlar. Biz gittiğimizde rengine bakıp sarılığı başlamış demişti doktor bakar bakmaz. Sonra seviyesini görmek için test istedi. O yüzden gerek görmemiştir doktorunuz. Aman daha iyi. 3kere aldılar benim kızımdan çok ağladı yavrum kıyamamherkesin doktoru sarılık testi yaptırdı mı..bizim dr gerek görmedi 22. günümüz şuan sorun görmüyorum ama yinede kan tahlili olsamıydı acaba ilk çocuğumda kan testi yapmışlardı..dr sordu ilk çocukta var mı diye yok diyince bu bebeğimde yaptırma gereği duyulmadı.
Canim gobegimiz 18.gun düştü. Hicbisey surmuyirduk doktora gittik. Oksijenli su sur desi eczaneden aldik. Bi kere surduk düstüDoğduğundan beri beyaz ışıkta yatırıyom hiç ışıgı kapatmıyorum kan uyuşmazlığım var acaba ondan mı oluyo bugün 15 günlük oldu ama hala göbeği düşmedi onunda huzursuzluğu var benimde canım sıkılıyo kafaya takıyòrum hep
Bizde de.kan uyusmazligi var canım onla.alakali olduğunu düşünmüyorum bizim 4. Günde düştü benim abimin 27. Gününde düşmüşDoğduğundan beri beyaz ışıkta yatırıyom hiç ışıgı kapatmıyorum kan uyuşmazlığım var acaba ondan mı oluyo bugün 15 günlük oldu ama hala göbeği düşmedi onunda huzursuzluğu var benimde canım sıkılıyo kafaya takıyòrum hep
Hic kafaya takma bizim 18 gun aksami dustu hafif oynat korkma hissetmiyolarmis bizim doktor patir kutur cevirip temizliyodu kan pihtilarini bana boyle temizle demisti bakiminida guzel yap babusol spreyle15 günlük olduk ama hala göbek düşmedi niye bu kadar uzun sürdü anlamıyorum
Yaptirmanda sakinca olmaz guzelce gazli bezle kurutursun gobegini bizim doktorumuz gobegi dusmeden yikamaya baslatti 3 gune bir yika demistiKızlar bgn 9. gün ve göbeğimiz düştü şükürgöbek düşünce ne kadar süre daha pansumana devam ettiniz? Bide açık gibi duruyo banyo yaptırmak için beklesek mi?
Kızlar oğlumun dili dudağı pamukçuk oldu ne yapabilirim karbonatlı suyla siliyorum her emzirmeden sonra su veriyorum ama bi türlü geçmedi sarılığı da p.tesi 13 tü bugün 14 geldi doktor gerek yok bida kan almaya düser demisti hala düşmedi sürekli emziriyom sütüm de yarıyor diye düsünüyorum 3 günde 300 gr almış bu sarılık kafama çok takılıyo bugün mamaya da başladım aptamil marka aldım sizler ne kullanıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?