2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Kızlar bide 7 kilo verdim 61 kiloyum ama çakıldım kaldım gitmiyo ya daha 11 kilo fazlalığım var ay böyle mi kalacam yoksa

Bu sarilik benide cok endiselendiriyo kontrolde pzt gunu bugun saglik ocagindaki hemsire emzir bol bol dedi. Kaka ile atarmis sariligi. Onu yapiyoz zaten . ama seviyesi kac ilerlermi ilerlerse nasil anlarim ne zaman acile gitmem gerek.kestiremiyorum.

Bende 8 kg vermisim ama daha 17 kg vermem lazim:))

Kizlar yatak odasinda sari gece lambasi var sariligi tetiklermiki bilen varmi

Ay bende veremedim daha doğru düzgün kilo 10 kg falan gitti ama en az bi 10 kg daha gitmesi gerek bi de benim kalçalarım buyumuş eski pantolonlarım çıkmıyor bacaklarımdan yukarı karnım kalmadı da üst bacak ve basenler fena...

Kızlar bgn 9. gün ve göbeğimiz düştü şükür göbek düşünce ne kadar süre daha pansumana devam ettiniz? Bide açık gibi duruyo banyo yaptırmak için beklesek mi?

Cnm kaç saatte ne kadar geliyor sütun? Benimde yetmiyor 3saatte 50cc geliyor.bi öğün mama bi öğün süt veriyorum.2 haftalığı bizde

canım beyaz ışığı kapatmadan uyutmayı dene bir de sarılık için
Ben mama olarak sma veriyorum günde 1 kere

Doğduğundan beri beyaz ışıkta yatırıyom hiç ışıgı kapatmıyorum kan uyuşmazlığım var acaba ondan mı oluyo bugün 15 günlük oldu ama hala göbeği düşmedi onunda huzursuzluğu var benimde canım sıkılıyo kafaya takıyòrum hep

Ben 1 buçuk saatte bi emziriyorum zaten daha ne kadar sık emzirecem ki kaç çıkmıstı bebeginde zaten sapsarı oluyo suratı anlarsın

Tam oturamadim canim..ama ilk günler gbi değil.. oturmaya başlıyorsun yavaş yavaş...
Bide 20 .gün civarı başlamıştı dökülmeye dikisler o zaman artık oturabiliyordum rahatlıkla olmasa da.. 27 de hepsi düştü ama kaynasma agrisini baya hissettim ben ertesi gün hafifliyor sonra dikiş düşüyordu rahatlıyordum, az sabır canim..geçecek illa ki..:)

Evet ilk zaman hiç elime gelmiyordu bu yakında duseceginin işareti hiç merak etme :)

herwood canim benim bebis de beni emzik yapti resmen. Gunduzden sikayrtci degilimde geceleri dedigin gibiydi uyuyamiyordum. Careyi kundaktq buldum. Meger ellerinden korkarlarmis da uyanirlarmis. Kollarini siki bacaklar gevsek olmak kaydıyla ince bi kumasla kundak yaptim. Cokkkkk sukur o gunden beri sadece emmeye kalkiyor. Bende uyuyorum oda. Mutlaka kundak deneyin kizlarrrrrrrrrr.

Kizlar yatak odasinda sari gece lambasi var sariligi tetiklermiki bilen varmi
bi yerde tetiklediğini okumuştum biz beyazla değiştirdik canım

15 günlük olduk ama hala göbek düşmedi niye bu kadar uzun sürdü anlamıyorum
Spreyi sabah akşam sıkıp, bezi de göbeğin altından bağlıyorsun demi ?
ay hadi inş canım kanamam azaldı baya, bende ped koymadan yattım dün gece, sürtünme olmadığından mı bilmiyorum ama bgn dikişlerimin acısı azaldı şükür

herkesin doktoru sarılık testi yaptırdı mı..bizim dr gerek görmedi 22. günümüz şuan sorun görmüyorum ama yinede kan tahlili olsamıydı acaba ilk çocuğumda kan testi yapmışlardı..dr sordu ilk çocukta var mı diye yok diyince bu bebeğimde yaptırma gereği duyulmadı.

Canım renginden anlıyor doktorlar. Biz gittiğimizde rengine bakıp sarılığı başlamış demişti doktor bakar bakmaz. Sonra seviyesini görmek için test istedi. O yüzden gerek görmemiştir doktorunuz. Aman daha iyi. 3kere aldılar benim kızımdan çok ağladı yavrum kıyamam

Canim gobegimiz 18.gun düştü. Hicbisey surmuyirduk doktora gittik. Oksijenli su sur desi eczaneden aldik. Bi kere surduk düstü

Bizde de.kan uyusmazligi var canım onla.alakali olduğunu düşünmüyorum bizim 4. Günde düştü benim abimin 27. Gününde düşmüş

Kızlar bgn 9. gün ve göbeğimiz düştü şükür göbek düşünce ne kadar süre daha pansumana devam ettiniz? Bide açık gibi duruyo banyo yaptırmak için beklesek mi?
Yaptirmanda sakinca olmaz guzelce gazli bezle kurutursun gobegini bizim doktorumuz gobegi dusmeden yikamaya baslatti 3 gune bir yika demisti

biizmkininde göz beyazı biraz sararıyor sonra geçiyor sonra gene sararıyor. dr 4 günlükken kan almadan sarılık var ama az demişti. bu kdr sarılık haberi okuyunca telaşlandım. şekerli su diyorlar. ben de içtiğim bir bardak rezeneye 4 şeker attım. 2-3 yemek kaşığı kadar şırıngayla verdim. heö gaz hem uyku hem sarılık için. bir faydası olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…