2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar bugün doktora kontrole gittim 16. Günümüz, dikişlerim düşmeye başlamış, kalanları da doktorum aldı. İç dikişlerim zamanla kendi ericekmiş.. Pansumana gerek yok artık dedi, rahim toparlanmış seneye 2. Yi yap dedi, şakası bile zor geldi :))

Kızlar pamukçuk için tavsiyeniz varmı? Karbonatı araştırdım ama pek içime sinmedi.dildeki mukoza yapısını bozuyormuş

geçmiş olsun cnm. en önemlisi moralini bozma süt için çok önemli. bol su iç süt yaoan çaylar iç. süt çok dolarsa elle sağarsın. ben dün denemek için sağdım başta gelmese de ılık duş al gelmeye başlayınca devamı geliyor. az diyon ama bakıyon 40-60 cc dolmuş.

Selam kızlar bugün doktora gittik doktora sutumun az olduğunu söyledim lactamil ve medpamid yazmış. Medpamid migde ilacı değil mi ?

banada herşeyi yiiyip alıştırmak mantıklı geliyor.kimyon içmek iyi geliyormuş bu tür yemeklerden sonra.annelik zor iş kısaca

Kızlar sol gögsüm tas gibi süt fıskırıyo sağ dan da geliyo ama yumusak oglum sag tarafı emerken ıkınıyo ağlıyo kıpkırmızı oluyo digerini emerken hic bise yok ne yapıcam fikri olan varmı

Kızlar bugün bebişi yıkadım sonrasında bayağı uyudu uyandırmalı mıydım?siz bebişleri en fazla kaç saat uykuda tutuyorsunuz

Bende banyo yapınca emziroyorum 2 saat falan uyuyor bedeni rahatlıyo ya ondan bide serin yer bulinca öyle yatıyo önceleri 1 buçuk satte bi emziriyodum geceleri alarm kuruyodum sarılığî artmasın diye simdi kendi acıkınca altı pis olunca kendi kendine uyanıyo

1 aylik aşısını yaptıran arkadaşlar bebeginize sonra ne zaman banyo yaptırdınız annem 3 gün yaptırılmazdı bizim zamanımızda diyor

Birinci ay asisinda hemen banyo yaptira bilirsin 2 ay asisinda 3 gun banyo yaptirmayacaksin saglik ocagindaki hemsire soyledi..

Kizlar bengun uykuya dalamiyo ya sizker ne durumdasiniz sizde iki saat uyuyo ama ikina ikina basindan ayrilamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…