- 19 Ocak 2010
- 1.735
- 1.316
- 333
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #51.421
emerken ağlaması bende ya süt azalınca diğerine geçince susuyor veya gazı gelinceKızlar sol gögsüm tas gibi süt fıskırıyo sağ dan da geliyo ama yumusak oglum sag tarafı emerken ıkınıyo ağlıyo kıpkırmızı oluyo digerini emerken hic bise yok ne yapıcam fikri olan varmı
Bilmiyorum ki canım bende internetten okudum öyle. Bazen benimki de yapıyor gaz çıkartırken.daha emerken veya gaz çıkartırken de kusuyor benimki
Çok haklısın canım. İnsanın yanında birinin olması büyük avantaj. Ama çocuğunu istediğin şekilde büyütememek, sürekli öyle yap böyle yap diyen birilerinin olması da çok hoş değil. Benim kvalidemler yanımda genelde. Şükür çok karışmıyorlar,yardımcı oluyorlar. İlk başlarda bende çok bocaladım. Neredeyse pişman olmaya kadar geldi lohusalık depresyonuyla birlikte epey duygusal çöküntü yaşadım. Çok şükür atlattım.Hanimlar asagi yukari ayni sorunlari yasiyoruz hepimiz:) gaz sorunu, emerken kaka ve gaz sanci yaptigi icin bebegin memeyi saga sola cekistirip kivranmasi, bi gun uyusa bi gun uyumamasi.bazilariniz ailesinin arkadaslarinin yanindadir belki.ben teksastayim.ve hava kararmaya baslayinca benim de ruhum kararmaya basliyor.buyuk korkular, endiseler.aslinda yasadiklarimiz olagan seyler.ama hem acemi olmak, hem de cevreden destek gorememek insanin psikolojisini bozuyor.bebegim iki uc gundur aksamlari kaka ve gaz cikaramadigi icin kivraniyor.bu sefer sutu de emmiyor.ayni seyi yasayan varsa tavsiyem, sancisi varken emzirmeyin.ben sansliyim emzige alisti bizimki.bi sekilde karnini isitip uyutmaya calisiyorum.ve ne yapsam da en az 1 saat aglayacak biliyorum.ama uyuduktan sonra biraz daha rahat oluyor emzirmesi.bir de sancilanacagini hissettigim zaman hemen masaj yapiyorum karnina zeytinyagiyla.en azindan bir iki pirt yapiyor.tatli anneler, eminim etrafinizda surekli sizi ikaz eden, size akil verenler var.ve bu cok sinir bozucu bir durum.takmayin..bebginizi en iyi siz anlayacaksiniz.henuz 1 aylik bile degil benimki.bugun 25. Gun ve birkac adim ilerledik biz simdiden oglusumla.artik buyudugunu, bakislarinin degistigini hissediyorum.isin bu kismini atlamayalim.dort gozle bekledigimiz yavrularimiz kabusumuz olmasin.bunlari yaziyorum cunku en cok ihtiyac duydugum sozler bunlar.birileri bana soylemese de belki size biraz moral olur :)
Canım biz başvurduk aile bakanlığı mı ne oraya başvuruluyormuş. Daha alamadık parayı 25 gün falan oluyorHerkese selam geçmişi okuyamadım bebişler iyidir inşallahhh hepsini ayrı ayrı öpüyorum :* doğum paralarınızı aldınız mı nereden aldınız eşime hastane bi doğum belgesi vermiş ziraat bankasından alacaksınız paranızı demiş :/ sgk'dan alınmıyomuydu bu para ??
Ewet canim, bebek doktorunu aradim bende dun oda ayni seyi soyledi. Sutum war ama cikmiyo hawlu yaptim dus aldim. Anca ilac suruyorum oyle geliyo ilaclida weremiyorum kalkana bosuna dokuluyo bende lavaboya dokuyorum mecburenbugün baktım kg başına 150 cc imiş
Kizlar su gazdan ne zaman kurtulacak kuzucuklar bizde uyku yok dogru durust yatiriyorum 10dakika sonra ikinarak gozlerini aciyo kipkirmizi oluyo ne yapsam bilemiyorum metsil ise yaramadi simdide zinco kullaniyorum bende rezene falan iciyorum emince uzun sure omzumda gazini cikarmaya calisiyorum baskada napilir bilmiyorum caresizlik insani yoruyo siz bulabildinizmi cozum bu arada sicak ve nemde cabasi tabi
Hanimlar asagi yukari ayni sorunlari yasiyoruz hepimiz:) gaz sorunu, emerken kaka ve gaz sanci yaptigi icin bebegin memeyi saga sola cekistirip kivranmasi, bi gun uyusa bi gun uyumamasi.bazilariniz ailesinin arkadaslarinin yanindadir belki.ben teksastayim.ve hava kararmaya baslayinca benim de ruhum kararmaya basliyor.buyuk korkular, endiseler.aslinda yasadiklarimiz olagan seyler.ama hem acemi olmak, hem de cevreden destek gorememek insanin psikolojisini bozuyor.bebegim iki uc gundur aksamlari kaka ve gaz cikaramadigi icin kivraniyor.bu sefer sutu de emmiyor.ayni seyi yasayan varsa tavsiyem, sancisi varken emzirmeyin.ben sansliyim emzige alisti bizimki.bi sekilde karnini isitip uyutmaya calisiyorum.ve ne yapsam da en az 1 saat aglayacak biliyorum.ama uyuduktan sonra biraz daha rahat oluyor emzirmesi.bir de sancilanacagini hissettigim zaman hemen masaj yapiyorum karnina zeytinyagiyla.en azindan bir iki pirt yapiyor.tatli anneler, eminim etrafinizda surekli sizi ikaz eden, size akil verenler var.ve bu cok sinir bozucu bir durum.takmayin..bebginizi en iyi siz anlayacaksiniz.henuz 1 aylik bile degil benimki.bugun 25. Gun ve birkac adim ilerledik biz simdiden oglusumla.artik buyudugunu, bakislarinin degistigini hissediyorum.isin bu kismini atlamayalim.dort gozle bekledigimiz yavrularimiz kabusumuz olmasin.bunlari yaziyorum cunku en cok ihtiyac duydugum sozler bunlar.birileri bana soylemese de belki size biraz moral olur :)
Onu ilk defa duydum canım :) bakın bakalım işe yarayacak mı :)Kizlar tuzlu suyla yikayan oldu mu aranizda? Biz bugun yikadik. Uzun sure uyur rahatlar diyorlar. Bakalim gorucez:)
Canim benimde dun oyleydi bi kac krz tazikli kustu en son uyururken burnuyla karisik geldi doktora girecektim baktim burnuyla karisik gelince gaz falanda cikti herhalde cocuk rahatladi gibi oldu vazgectim bizmkininde civik ve salyali gibi bi kac gundur normalmi usuttukmu bende bilemedimAh kizlar bebeğim dunden beri agliyor.kusuyor. bugun de iki defa agiz dolusu kustu varmi bu durumu yasayan normal midir. Kakasida cok civik. İshal galiba
Canim oncelikleAh kizlar bebeğim dunden beri agliyor.kusuyor. bugun de iki defa agiz dolusu kustu varmi bu durumu yasayan normal midir. Kakasida cok civik. İshal galiba
Canim cok tesekkur ederim deniycem hemenKimyon tanesi yut hergun, senin gazini alir canim bizim biraz rahatlatti
Arkadaslar ikinizede gecmis olsun dun benim kizimda agiz dolusu adeta fiskirtarak kustu elim ayagima karisti aile hekimimiz gazdandir dedi cunku cikarttiktan sonra oyle rahatladiki kesintisiz iki saat kadar uyudu havada cok sicak insan kalin giydiremiyo ince giydirincede acaba usuyomu diyorum .Canim benimde dun oyleydi bi kac krz tazikli kustu en son uyururken burnuyla karisik geldi doktora girecektim baktim burnuyla karisik gelince gaz falanda cikti herhalde cocuk rahatladi gibi oldu vazgectim bizmkininde civik ve salyali gibi bi kac gundur normalmi usuttukmu bende bilemedim
Canim benim kizda dun ogleden beri kakasini yapamiyo yapamadikcada kivraniyo sen nasil yaptiriyosun kakasiniBenim bu kızın kakasından çektiğim nedirbatırdı yine heryeri kendi yapamıyor ben yaptırıyorum da püskürttü her yere
Aglmasi varmi. Dunden beri uyku yuzu görmedik.Canim benimde dun oyleydi bi kac krz tazikli kustu en son uyururken burnuyla karisik geldi doktora girecektim baktim burnuyla karisik gelince gaz falanda cikti herhalde cocuk rahatladi gibi oldu vazgectim bizmkininde civik ve salyali gibi bi kac gundur normalmi usuttukmu bende bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?