2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bizim kız bütün gece uyanmakta değil mıy mıy ses çıkarttı ha uysnacak bekliyorum değil yedirdimkaka yaptı yine aynıdevam gazıda yok.hiç uyumadım ama.

Yok avent soothie türkiyedede var.ben paylaşmıştım hatta.instegramda rastladım birkaçdefa.linkini bulabilirsem paylaşırım buradan:)

Bilmiyorum ki canım bende internetten okudum öyle. Bazen benimki de yapıyor gaz çıkartırken.
bugün dr a gittik kontrole. 28 günlük. 4030 doğmuştu ilk hafta 400 gr vermişti bugün 4850 çıktı. kg alması normal dedi. o yüzden kaka yapmaması da problem değilmiş. bugün 4. günü kakasız. kusması da da sıkıntı yokmuş. 13-15 saat uyumuyo dedim. ne gzl demek hareketli bebek gelişiminde sıkıntı yok o yüzden sorun değil dedi. kalça için randevu aldırttı.
pzt de ilk aşısını yaptırmaya gideceğim.
gazlı bebek desi büyümüş artık gaz ilacına düzenli başla dedi. zaten 2 hafta sonra düzene girer dedi. yani gaz ilacını verip aynı gün sonuç beklemeyecekmişiz.
bu arada ben gene de manuel de olsa gögüs pompası alacağım. hem dışarı çıkarken işime yarar hem de emince kalan sütü sağmayı düşünüyorum. şu ilk süt son süt muhabbetinden dolayı.

Ewet canim, bebek doktorunu aradim bende dun oda ayni seyi soyledi. Sutum war ama cikmiyo hawlu yaptim dus aldim. Anca ilac suruyorum oyle geliyo ilaclida weremiyorum kalkana bosuna dokuluyo bende lavaboya dokuyorum mecburen
dün akşam süt mü az diye tek tatlı kaşığıyla yaptığım rezeneyi 3 tatlı kaşığıyla yaptım. sbh her yer süt olmuş. rezeneyi 2-3 gün düzenli içmeyi denesene günde 3 sefer.

Ah kizlar bebeğim dunden beri agliyor.kusuyor. bugun de iki defa agiz dolusu kustu varmi bu durumu yasayan normal midir. Kakasida cok civik. İshal galiba
bizim bebeğin kakası hep cıvıktı kaç gündür kaka göremesekte. bugün dr a gittik kg alımında problem yoksa kusması sıkıntı değil. yani bizimki bazen peynir gb bazen de içtiğü gb aynen kusuyor.

Suan deli gibi ağlıyor( ne denesem bos..... sadece memede susuyor. Oda emdikce gaz olurmus. ... e zazaten gazdan ağlıyor
(( napcm sasirdim ya
Eger kolikse birkac saat aglayacaktir.sadece kucaginiza alin ve gezerek kulagina pispislayin.emzik ya da meme vermeyin.meme verse niz de bogulurcasina emer zaten.ben de 1 saat kadar kucagimda oyaliyorum.sonra bagirsagi biraz rahatlayinca uyukluyor.o zaman emziriyorum..bir de karnina sicak bez koymak iyi geliyor.

dün akşam süt mü az diye tek tatlı kaşığıyla yaptığım rezeneyi 3 tatlı kaşığıyla yaptım. sbh her yer süt olmuş. rezeneyi 2-3 gün düzenli içmeyi denesene günde 3 sefer.
Sallama gibi olandan mi yoksa aktarlarda satilan dogal olandan mi canim. Ihtiyacim war sut yapici seylere...mama wermek hic istemiyorum cok gazli oldu mama werdim wereli morariyo kendini sikmaktan. Bugun doktora gttik gaz damlasi werdi

Sallama gibi olandan mi yoksa aktarlarda satilan dogal olandan mi canim. Ihtiyacim war sut yapici seylere...mama wermek hic istemiyorum cok gazli oldu mama werdim wereli morariyo kendini sikmaktan. Bugun doktora gttik gaz damlasi werdi
aktardan alınan canım. süte de gaza da iyi geliyormuş. ben arada çocuğa da verdim günde 2 yemek kaşığını geçmeyecek şekilde. ama dr gaz ilacına düzenli başla etkisini ztn 2 hafta sonra göstermeye başlar diyince vermeyi kestim şu an.

bu arada kızlar 4. günüydü bugün kakasız dr sorun yok dese de burda okuduğum gb popişin yanlara masaj yaptım ıslak mendille silerken kaka yaptı. kabız olmamış. bugun çok süt verdim belki sonunda ztn yapacaktı bnm masajıma denk geldi.

iyi akşamlar kızlar bebeğim 22 günlük oldu 8 günlükken göbeği düştü bugün biraz göbeği kanamış banyo yaptırmıştık sanırım onunla alakası yoktur da bugün gazını çıkarırken baya zorlandı sonrasında da birden ağlamaya başladı ondan mı oldu acaba başına böyle bişey gelen var mı doktora götürmeli miyim yoksa kanama devam edersemi götüreyim?görünce çok panik oldum umarım bişey olmaz

dr bana gazı varsa ağlarkende gerilmiş kanamış olabilir dedi. götür acil hemen bakıyor. k vitamini iğnesi yapınca geçiyor hemen.
doğar doğmaz yapılan bir igne kanama olursa gene yapıyorlar.

Canm bnmde bir haftalikken dusmustu gobegi. Daha sonra kanamada degil ama kiyafetlerinde leke gormeye basladim bi turlu kurumadi. Doktora goturdum gazi oldugu icin surekli ıkındıgından gobegi kuruyamamis surekli o yuzden akinti yapmis. Yaktı gobegini bi de k vit. İgnesi yapildi iki gunde gecti

Kizlar yirmidokuz gunluguz iki hafta önce sarılık 8.9 idi bugün 8.3 olmuş.vücudu sarı zaten GGT tahlili de 158 yani olması gerekenin üstünde bi fikri olan var mi? Karaciğer hastalığı mi? Allah için bilgisi olan yazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…