- 6 Ocak 2014
- 735
- 655
- 83
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #51.461
Yok avent soothie türkiyedede var.ben paylaşmıştım hatta.instegramda rastladım birkaçdefa.linkini bulabilirsem paylaşırım buradan:)Benim kızımı anlatmışsın ya sen :)) bende sallıyorum valla ayağımda beşikte korka korka sallıyorum..( bir de wee'nin emziğini hiç sevmedi benimki aventin yeni doğan için olanı alıyor arada çok ısrar edersem.. Aventin soothie diye bi emziği var asıl onu almak lazım anne memesine en çok benzeyen oymuş ama Amerika'dan getirtmek gerekiyor..
bugün dr a gittik kontrole. 28 günlük. 4030 doğmuştu ilk hafta 400 gr vermişti bugün 4850 çıktı. kg alması normal dedi. o yüzden kaka yapmaması da problem değilmiş. bugün 4. günü kakasız. kusması da da sıkıntı yokmuş. 13-15 saat uyumuyo dedim. ne gzl demek hareketli bebek gelişiminde sıkıntı yok o yüzden sorun değil dedi. kalça için randevu aldırttı.Bilmiyorum ki canım bende internetten okudum öyle. Bazen benimki de yapıyor gaz çıkartırken.
dün akşam süt mü az diye tek tatlı kaşığıyla yaptığım rezeneyi 3 tatlı kaşığıyla yaptım. sbh her yer süt olmuş. rezeneyi 2-3 gün düzenli içmeyi denesene günde 3 sefer.Ewet canim, bebek doktorunu aradim bende dun oda ayni seyi soyledi. Sutum war ama cikmiyo hawlu yaptim dus aldim. Anca ilac suruyorum oyle geliyo ilaclida weremiyorum kalkana bosuna dokuluyo bende lavaboya dokuyorum mecburen
bizim bebeğin kakası hep cıvıktı kaç gündür kaka göremesekte. bugün dr a gittik kg alımında problem yoksa kusması sıkıntı değil. yani bizimki bazen peynir gb bazen de içtiğü gb aynen kusuyor.Ah kizlar bebeğim dunden beri agliyor.kusuyor. bugun de iki defa agiz dolusu kustu varmi bu durumu yasayan normal midir. Kakasida cok civik. İshal galiba
Eger kolikse birkac saat aglayacaktir.sadece kucaginiza alin ve gezerek kulagina pispislayin.emzik ya da meme vermeyin.meme verse niz de bogulurcasina emer zaten.ben de 1 saat kadar kucagimda oyaliyorum.sonra bagirsagi biraz rahatlayinca uyukluyor.o zaman emziriyorum..bir de karnina sicak bez koymak iyi geliyor.Suan deli gibi ağlıyor( ne denesem bos..... sadece memede susuyor. Oda emdikce gaz olurmus. ... e zazaten gazdan ağlıyor
(( napcm sasirdim ya
Slm kizlar ben mayis annesiyim kizim 45 gunluk emzik denediysem almadi en son avent soothie aldim onu da almadi oglum da almamisti hic bi emzigi genetik bizde ☺☺☺Kizlar su avent soothie emzikten siparis vericem ben instegramda var nosu baya ilgimi cekti bakalim denicem bi
Sallama gibi olandan mi yoksa aktarlarda satilan dogal olandan mi canim. Ihtiyacim war sut yapici seylere...mama wermek hic istemiyorum cok gazli oldu mama werdim wereli morariyo kendini sikmaktan. Bugun doktora gttik gaz damlasi werdidün akşam süt mü az diye tek tatlı kaşığıyla yaptığım rezeneyi 3 tatlı kaşığıyla yaptım. sbh her yer süt olmuş. rezeneyi 2-3 gün düzenli içmeyi denesene günde 3 sefer.
aktardan alınan canım. süte de gaza da iyi geliyormuş. ben arada çocuğa da verdim günde 2 yemek kaşığını geçmeyecek şekilde. ama dr gaz ilacına düzenli başla etkisini ztn 2 hafta sonra göstermeye başlar diyince vermeyi kestim şu an.Sallama gibi olandan mi yoksa aktarlarda satilan dogal olandan mi canim. Ihtiyacim war sut yapici seylere...mama wermek hic istemiyorum cok gazli oldu mama werdim wereli morariyo kendini sikmaktan. Bugun doktora gttik gaz damlasi werdi
Ee öyle yrtdışına gidip almak daha masraflı olurAvent soothie yurtdışında 3 dolar felanmış, instagramda söylenilen sayfada 30 tl idi :))
Deneyip bizide bilgilendirirmisinKizlar su avent soothie emzikten siparis vericem ben instegramda var nosu baya ilgimi cekti bakalim denicem bi
dr bana gazı varsa ağlarkende gerilmiş kanamış olabilir dedi. götür acil hemen bakıyor. k vitamini iğnesi yapınca geçiyor hemen.iyi akşamlar kızlar bebeğim 22 günlük oldu 8 günlükken göbeği düştü bugün biraz göbeği kanamış banyo yaptırmıştık sanırım onunla alakası yoktur da bugün gazını çıkarırken baya zorlandı sonrasında da birden ağlamaya başladı ondan mı oldu acaba başına böyle bişey gelen var mı doktora götürmeli miyim yoksa kanama devam edersemi götüreyim?görünce çok panik oldum umarım bişey olmaz
Hatta her banyo son durulama suyuna atıyorum bşraz tuz.
Canm bnmde bir haftalikken dusmustu gobegi. Daha sonra kanamada degil ama kiyafetlerinde leke gormeye basladim bi turlu kurumadi. Doktora goturdum gazi oldugu icin surekli ıkındıgından gobegi kuruyamamis surekli o yuzden akinti yapmis. Yaktı gobegini bi de k vit. İgnesi yapildi iki gunde gectiiyi akşamlar kızlar bebeğim 22 günlük oldu 8 günlükken göbeği düştü bugün biraz göbeği kanamış banyo yaptırmıştık sanırım onunla alakası yoktur da bugün gazını çıkarırken baya zorlandı sonrasında da birden ağlamaya başladı ondan mı oldu acaba başına böyle bişey gelen var mı doktora götürmeli miyim yoksa kanama devam edersemi götüreyim?görünce çok panik oldum umarım bişey olmaz
Ben bi yerde 2 adet 30 tl gordum istersen yazarim canimAvent soothie yurtdışında 3 dolar felanmış, instagramda söylenilen sayfada 30 tl idi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?