- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #51.441
Islak mendille silerken masaj yapıyordum bugün kulak çubuğuyla yaptırdım hafiften soktum içeriye sonrasında puskurttu :)Canim benim kizda dun ogleden beri kakasini yapamiyo yapamadikcada kivraniyo sen nasil yaptiriyosun kakasini
wee nın damaklısı cnım bı haftalıkken basladım agzına vermeye smdı alıstı uykuyu onla topluyorEvet canım, hele ki şîmdi mamaya başladığın için daha çok vermelisin, mesela her mamadan sonra 2 çay kaşığı kadar
fazla gelmiş olabilir canım, doktor fazlasını kusar dedi bana. 30 cc ile başla, cuk cuk emer bitirirse anlarsın zaten doymadığını, yavaş yavaş 60 a çıkarırsın
hangi memeyi kabul etti canım?
Canım poposuyla bi uğraş bakalım belki işe yararSuan deli gibi ağlıyor( ne denesem bos..... sadece memede susuyor. Oda emdikce gaz olurmus. ... e zazaten gazdan ağlıyor
(( napcm sasirdim ya
Evet huysuz ya Memeyi verince susuyo ama sasirdim iyice uyumuyoda dogru durustAglmasi varmi. Dunden beri uyku yuzu görmedik.
Canim bisey kullaniyomusun bana zinco verdi doktor kendimde humananin rezen3sini içiyorum birde her emzirdikten sonra en az 15 dk gaz cikarma operasyonu ve her altini actiginda hemen kapatma hafif masaj hareketleri bide delige fazla mudahale etmeden iki bas parmaginda kenarlara hafif hafif bastir çıkartıyor ama isterse gazman gibi gaz cikarsin o gaz bitmiyo ih ih bogazi aciyo resmen soyle durayim bakiyim oynasiyim demiyo bu surec ne kadar surecek acabaEvet huysuz ya Memeyi verince susuyo ama sasirdim iyice uyumuyoda dogru durust
Ahahaaaa benim kızda yaptı onu elim kolum heryerimi batırdı benimdeBenim bu kızın kakasından çektiğim nedirbatırdı yine heryeri kendi yapamıyor ben yaptırıyorum da püskürttü her yere
bizde de durum aynı sürekli memeye yapışk.doymadığından değil sanmıyorum çünki bezini sıklıkla değiştiriyorum..bide sütün fazlasımı bilmiyorum sulu şekilde kusuyor..diğer oğlumda mamayla büyüdü onda da kusma çoktu dr. a götürdük çökelek şekilde kusma var mı diye sormuştu olduğundan ilaç yazdı..bu aylarda bebek reflüsü olabilir..Kizlar bebeginiz ne siklikta emiyor bizimkini en fazla bi saat oyalayabiliyorum memeden cekiyorum tekrar yalaniyor ole elleri agzinda sap sap yaliyo wee nin damakli emzigini denedim almiyor cok emzirmekte gaz yapiyomus ne olcak bole sizlerde de aynimi birde kendi uyumuyo mecbur salliyorum besiginde yada bazen ayagimda uyusada ih ih deliksiz uyumuyo
bizde de durum aynı sürekli memeye yapışk.doymadığından değil sanmıyorum çünki bezini sıklıkla değiştiriyorum..bide sütün fazlasımı bilmiyorum sulu şekilde kusuyor..diğer oğlumda mamayla büyüdü onda da kusma çoktu dr. a götürdük çökelek şekilde kusma var mı diye sormuştu olduğundan ilaç yazdı..bu aylarda bebek reflüsü olabilir..
wee nin emziğini bende aldım damaksız ama anne memesine en uygun damaksız olanmış 1 yaşından sonra damaklı olması gerek ama..ben henuz emzik vermiyorum bakalım nereye kadar dr a soracam..
zeytinyağıyla karnına masaj yapıyorum gaz sancısı için birde sıcak suya oturturuyorum ondan önce zeytinyağlı defne sabunuyla karnını ovalıyorum..aslında halis kimyon yağı bulabilirsek masaj çok iyi gelir ama orjinalini bulmak zor..kimyon yağı karışımı merhem vardı alman markalı henüz almadım ama..Kızla kakasını yapamıyorsa bebişler pofuduğunda dediği gibi masaj yapın poposuna mendille.yada kulak çubuğuna zeytin yağı sürüp hafif hafif içeriye doğru yağlayın yapar hemen kakasını.
arada bizde de oluyor ama sık olursa dr. kontrolunda bende soracam..Canim benimki arada çökelek gibi agzinda geveliyo hatta gitsemmiki bi doktora aklima takildi simdi
Tamam teyzesi tesekkur ederiz bir deniyeyim bakalimIslak mendille silerken masaj yapıyordum bugün kulak çubuğuyla yaptırdım hafiften soktum içeriye sonrasında puskurttu :)
İnşallah işinize yarar :) öpsün onu teyzesii miis kokulu gıdısından hehe :)Tamam teyzesi tesekkur ederiz bir deniyeyim bakalim
HahahAhahaaaa benim kızda yaptı onu elim kolum heryerimi batırdı benimde
Kizlar bebeginiz ne siklikta emiyor bizimkini en fazla bi saat oyalayabiliyorum memeden cekiyorum tekrar yalaniyor ole elleri agzinda sap sap yaliyo wee nin damakli emzigini denedim almiyor cok emzirmekte gaz yapiyomus ne olcak bole sizlerde de aynimi birde kendi uyumuyo mecbur salliyorum besiginde yada bazen ayagimda uyusada ih ih deliksiz uyumuyo
Benim kızımı anlatmışsın ya sen :)) bende sallıyorum valla ayağımda beşikte korka korka sallıyorum..( bir de wee'nin emziğini hiç sevmedi benimki aventin yeni doğan için olanı alıyor arada çok ısrar edersem.. Aventin soothie diye bi emziği var asıl onu almak lazım anne memesine en çok benzeyen oymuş ama Amerika'dan getirtmek gerekiyor..
Bu dediklerini yapayım cnm. Rezeneiçiyorumbu aralar. Bebek de cok agladi nane kaynattim. İşte her emzirmede ga cikarmak zor oluyo yaaa. Uykusu aciliyo ağlıyor yine meme istiyor. Ahh ahh anne olmak cok zor.Canim bisey kullaniyomusun bana zinco verdi doktor kendimde humananin rezen3sini içiyorum birde her emzirdikten sonra en az 15 dk gaz cikarma operasyonu ve her altini actiginda hemen kapatma hafif masaj hareketleri bide delige fazla mudahale etmeden iki bas parmaginda kenarlara hafif hafif bastir çıkartıyor ama isterse gazman gibi gaz cikarsin o gaz bitmiyo ih ih bogazi aciyo resmen soyle durayim bakiyim oynasiyim demiyo bu surec ne kadar surecek acaba
Bu dediklerini yapayım cnm. Rezeneiçiyorumbu aralar. Bebek de cok agladi nane kaynattim. İşte her emzirmede ga cikarmak zor oluyo yaaa. Uykusu aciliyo ağlıyor yine meme istiyor. Ahh ahh anne olmak cok zor.
Bu arada az önce doktora gittik. Bi problemi yok. Ama buyuk ihtimalle ishal baslangici var oda cok gaz yapar dedi. Kaka tahlili istedi.[/QUOTE
Kakasi nasil canim bizimkide bu aralar sumukumsu bide kusuyo bende gitmedim doktora ama bakalim
Hatta her banyo son durulama suyuna atıyorum bşraz tuz.Kizlar tuzlu suyla yikayan oldu mu aranizda? Biz bugun yikadik. Uzun sure uyur rahatlar diyorlar. Bakalim gorucez:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?