- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #52.221
Canim bizim cocuk doktorumuz sicakta olsa klimayi onermiyorum ince giydirin klima icin daha cok kucuk demisti. Yinede sen bilirsinYa kızlar benim size sorum evde klima kullanan varmı.istanbul sıcağı malum ben mecbur açıyorum çünkü evde başka türlü durulmuyor.odada değil ama girişte çalışıyo odaya sadece hafif serinliği geliyor.bebişimin boynunun altı ve kulak arkaları isilikten yara oldu birde klimayı açmassam pişer yavrum.zararı olurmu bebeğime bilemedim
Canim benim kiyamam ben ona haklisin biz kendimizi dusunmuyoruz feda olsun uykusuzluk yorgunluk keske su gazin kesin bir cozumu olsaNeler yapmıyorum ki güzelim uyuduğu saatlerde hep nette arayiştayim derdim uykusuz kalmam yada aglamasina katlanamamak değil derdim kilo almaması ememiyor sancidan sutum fışkırırken ağlayarak emmeyi bırakıyor mamada denedim onuda öyle yaptı icmedi...Allah kolaylik versin hepimize resmen Asker gibi Şafak sayıyorum ...
Canim benim ben mersindeyim sicak arti nemden durulmuyo ben klimayi 28de calistiriyorum ve citcitli badi giydiriyorum sadece uyurken penye battaniye ortuyorum cok sukur simdiye kadar usumedi isilik yuzunden bende klimaya gectim her gunde yikiyorum hem sicaktanda uyuyamiyo bebislerYa kızlar benim size sorum evde klima kullanan varmı.istanbul sıcağı malum ben mecbur açıyorum çünkü evde başka türlü durulmuyor.odada değil ama girişte çalışıyo odaya sadece hafif serinliği geliyor.bebişimin boynunun altı ve kulak arkaları isilikten yara oldu birde klimayı açmassam pişer yavrum.zararı olurmu bebeğime bilemedim
Canım ben İzmir'deyim ve en az İstanbul kadar sıcak. Evim Güneş batana kadar Güneş görüyor. Doktor bana da klimalı ortamda tutma dedi ama isilik OLMASINA dayanamıyorum. Klima ile aynı ortamda durmuyorsan bence sorun yok. Çorabını giydir, kolları bacakları soğursa ince uzun bişeyler giydirebilirsin.klimalı ortamda daha rahat uyuyorlar.Hemşire ebemiz isilik önemli olmamasına dikkat dedi. Yavruşun pişmesinYa kızlar benim size sorum evde klima kullanan varmı.istanbul sıcağı malum ben mecbur açıyorum çünkü evde başka türlü durulmuyor.odada değil ama girişte çalışıyo odaya sadece hafif serinliği geliyor.bebişimin boynunun altı ve kulak arkaları isilikten yara oldu birde klimayı açmassam pişer yavrum.zararı olurmu bebeğime bilemedim
Aferim ona bol bol uyusun kuzum masallah ateside takip et annesi insallah yukselmez bundan sonraBebisim anladi annesinin korktugunu, ilk defa 3.5 saat deliksiz uyudu aksam.sonra emzirdim tekrar uyudu:)
Hanimlar bebegimin kafasi bugun daha sicak.atesi var gibi.popisinden olctum.99.5 , yani 37 bucuk derece.doktor 100.4 u gecerse atesi var demektir dedi.kafasina hafif islatilmis bez koyuyorum.bisey olur mu acaba?bi de kisa kolluyla sort giydirdim
Benimkininde bazen oluyo ama bez dolusu degil tabiki anne sutu aldigi icin oluyo diye biliyorum ben vallaha bez yetismiyo kucuk totosunaArkadaslar bebegi günde 7-8 defa kaka yapan var mı. Bebegim sadece anne sütü alıyor.
Bunu bende merak ediyorum birde ne zaman kullanmaya basliycazKızlar oyun halısı almak istiyorum hangisinden karar veremedim alan var mı?
ellerini ıslatıp bebeginin sacına ve vücuduna sür canım. veya bunu pamuklu bir bezle de yapabilirsin. çok rahatlıyolar. ya da en güzeli günde 2defa dus aldırmak. duş aldırsam da ıslatıyorum arada bir vücudunu.Bebisim anladi annesinin korktugunu, ilk defa 3.5 saat deliksiz uyudu aksam.sonra emzirdim tekrar uyudu:)
Hanimlar bebegimin kafasi bugun daha sicak.atesi var gibi.popisinden olctum.99.5 , yani 37 bucuk derece.doktor 100.4 u gecerse atesi var demektir dedi.kafasina hafif islatilmis bez koyuyorum.bisey olur mu acaba?bi de kisa kolluyla sort giydirdim
canim cok gecmis olsun sen sabir et bu dabir imtihan Rabbim tez zamanda sifasini verir insallah nehir bebegin bol bol ya safi cekelim Allah yardimcin olsun onun sana ihtiyaci var en cok tum yavrular Allaha rmanet dualarimizdasinizKIZLAR MERHABA HEPİNİZE uzun zamandır giremiyorum .. Kötü günler geçiriyorum bebeğimin kabız olması ve çok fazla ağlayıp ıkınması üzerine hastaneye gittik 1 aylıkken röntgen çekildi ve aşırı gaz sancısı denildi lavman yapıldı . Birkaç gün sonra yine kabızlığı ve ağlaması devam etti aldık yine acile gittik bu sefer uzman doktor kan ve idrar tahlili birde ultrason istedi kum falan olabilir diye .. Tahlilleri yaptırdık ultrasonu çektirdiğimiz de öğrendim bebeğimin sağ böbreği yokmuş doktor söyleyince yıkıldım , çok zor günler geçiriyorum o kadar zormuş ki evladınla sınanmak .. O günden beri Araştırma hastanesinde sürekli kontroller tahliller bebeğim mahvoluyor ağlıyor bende dayanamıyorum Yavruma birşey olmasın diye dua ediyorum .. Diğer böbreğinde de genişleme varmış eğer büyüme olursa kaybedermişiz kızımı .. Ayrıntılı ultrasonda doktorum iyi hiçbirşey yok demişti , tesadüfen öğrendik .. Öğrenmeseydik tedavi olamıcak ve Allah korusun.. İçim yanıyor yavruma birşey olacak diye çok korkuyorum Allah herkese acil şifalar versin , güzel kızıma da inşaAllah .. Hepinizden dualarınızı bekliyorum şimdiden Allah razı olsuncimcimesevilay kelebekcik34 S skelebeks pofuduk18 T tombul cilek SirriEyvan
allahim okurken tuylerim diken diken oldu nasil fark etmezler yaa :-( allah bebegine acil sifalar versin bitanem cok uzuldum yaaa :'( tedavilerle iglesir bitanm korkma allahin izniyle birsey olmaz bebegine allah koruyor melekleriKIZLAR MERHABA HEPİNİZE uzun zamandır giremiyorum .. Kötü günler geçiriyorum bebeğimin kabız olması ve çok fazla ağlayıp ıkınması üzerine hastaneye gittik 1 aylıkken röntgen çekildi ve aşırı gaz sancısı denildi lavman yapıldı . Birkaç gün sonra yine kabızlığı ve ağlaması devam etti aldık yine acile gittik bu sefer uzman doktor kan ve idrar tahlili birde ultrason istedi kum falan olabilir diye .. Tahlilleri yaptırdık ultrasonu çektirdiğimiz de öğrendim bebeğimin sağ böbreği yokmuş doktor söyleyince yıkıldım , çok zor günler geçiriyorum o kadar zormuş ki evladınla sınanmak .. O günden beri Araştırma hastanesinde sürekli kontroller tahliller bebeğim mahvoluyor ağlıyor bende dayanamıyorum Yavruma birşey olmasın diye dua ediyorum .. Diğer böbreğinde de genişleme varmış eğer büyüme olursa kaybedermişiz kızımı .. Ayrıntılı ultrasonda doktorum iyi hiçbirşey yok demişti , tesadüfen öğrendik .. Öğrenmeseydik tedavi olamıcak ve Allah korusun.. İçim yanıyor yavruma birşey olacak diye çok korkuyorum Allah herkese acil şifalar versin , güzel kızıma da inşaAllah .. Hepinizden dualarınızı bekliyorum şimdiden Allah razı olsuncimcimesevilay kelebekcik34 S skelebeks pofuduk18 T tombul cilek SirriEyvan
saol canim gotureyim ozaman doktoracanim damlasi var bence doktora gotur annesi ben emzirmelerden sonra su verdim cok az su anda takip ediyorum artarsa damla vericem cok gecmis olsun
Bende tam bununla ilgili konu acacaktim. Bende ayni durumdayim. Ben gogus yaralarimdan dolayi weremedim simdide biraz duzelir gibi oldu wermeye calisiyorum ya afliyo yada uyuyup kaliyo. Sutum kesilcek diye odum kopuyoKizlar benim bebeğim beni hic emmiyor surekli sağarak biberonla veriyorum. Ebe kesinlikle biberon verme gerekirse iki gün ac kalsin seni emsin sutun azalır dedi. Ama oğlum cok agliyor dayanamıyorum sizce ne yapmaliyim. Benimle ayni durumda olan var mi?
Ah canım benim yaa :'( çok üzüldüm. Allah'ım şifasını versin inşallah minik meleğinin. İnsanın dediğin gibi evladıyla sınanması çok zor birşey. Benim ablamın da bobreğinden bi tanesi yokmuş. Epey sonra öğrenmiştik. Diğerinde büyüme olmazsa allahın izniyle hiç bişeycik olmaz kuzuna. İyi düşün, iyi olsun canım benim. Dualarımdasınız.KIZLAR MERHABA HEPİNİZE uzun zamandır giremiyorum .. Kötü günler geçiriyorum bebeğimin kabız olması ve çok fazla ağlayıp ıkınması üzerine hastaneye gittik 1 aylıkken röntgen çekildi ve aşırı gaz sancısı denildi lavman yapıldı . Birkaç gün sonra yine kabızlığı ve ağlaması devam etti aldık yine acile gittik bu sefer uzman doktor kan ve idrar tahlili birde ultrason istedi kum falan olabilir diye .. Tahlilleri yaptırdık ultrasonu çektirdiğimiz de öğrendim bebeğimin sağ böbreği yokmuş doktor söyleyince yıkıldım , çok zor günler geçiriyorum o kadar zormuş ki evladınla sınanmak .. O günden beri Araştırma hastanesinde sürekli kontroller tahliller bebeğim mahvoluyor ağlıyor bende dayanamıyorum Yavruma birşey olmasın diye dua ediyorum .. Diğer böbreğinde de genişleme varmış eğer büyüme olursa kaybedermişiz kızımı .. Ayrıntılı ultrasonda doktorum iyi hiçbirşey yok demişti , tesadüfen öğrendik .. Öğrenmeseydik tedavi olamıcak ve Allah korusun.. İçim yanıyor yavruma birşey olacak diye çok korkuyorum Allah herkese acil şifalar versin , güzel kızıma da inşaAllah .. Hepinizden dualarınızı bekliyorum şimdiden Allah razı olsuncimcimesevilay kelebekcik34 S skelebeks pofuduk18 T tombul cilek SirriEyvan
KIZLAR MERHABA HEPİNİZE uzun zamandır giremiyorum .. Kötü günler geçiriyorum bebeğimin kabız olması ve çok fazla ağlayıp ıkınması üzerine hastaneye gittik 1 aylıkken röntgen çekildi ve aşırı gaz sancısı denildi lavman yapıldı . Birkaç gün sonra yine kabızlığı ve ağlaması devam etti aldık yine acile gittik bu sefer uzman doktor kan ve idrar tahlili birde ultrason istedi kum falan olabilir diye .. Tahlilleri yaptırdık ultrasonu çektirdiğimiz de öğrendim bebeğimin sağ böbreği yokmuş doktor söyleyince yıkıldım , çok zor günler geçiriyorum o kadar zormuş ki evladınla sınanmak .. O günden beri Araştırma hastanesinde sürekli kontroller tahliller bebeğim mahvoluyor ağlıyor bende dayanamıyorum Yavruma birşey olmasın diye dua ediyorum .. Diğer böbreğinde de genişleme varmış eğer büyüme olursa kaybedermişiz kızımı .. Ayrıntılı ultrasonda doktorum iyi hiçbirşey yok demişti , tesadüfen öğrendik .. Öğrenmeseydik tedavi olamıcak ve Allah korusun.. İçim yanıyor yavruma birşey olacak diye çok korkuyorum Allah herkese acil şifalar versin , güzel kızıma da inşaAllah .. Hepinizden dualarınızı bekliyorum şimdiden Allah razı olsuncimcimesevilay kelebekcik34 S skelebeks pofuduk18 T tombul cilek SirriEyvan
benimkide beni hic emiyordu 1 gece sabaha kadar vermek icin ugrastm sabr ettm hic pes etmedim onuda uyutmadm kendimde uyumadm agladi hemde cok agladi gece 11 de basladim sabah ezani okunuyordu tutmaya basladi tuttu dahada brakmadi artik emiyor cok sukurKizlar benim bebeğim beni hic emmiyor surekli sağarak biberonla veriyorum. Ebe kesinlikle biberon verme gerekirse iki gün ac kalsin seni emsin sutun azalır dedi. Ama oğlum cok agliyor dayanamıyorum sizce ne yapmaliyim. Benimle ayni durumda olan var mi?
benimkide beni hic emiyordu 1 gece sabaha kadar vermek icin ugrastm sabr ettm hic pebenimkis etmedim onuda uyutmadm kendimde uyumadm agladi hemde cok agladi gece 11 de basladim sabah ezani okunuyordu tutmaya basladi tuttu dahada brakmadi artik emiyor cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?