2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim bizim cocuk doktorumuz sicakta olsa klimayi onermiyorum ince giydirin klima icin daha cok kucuk demisti. Yinede sen bilirsin

Canim benim kiyamam ben ona haklisin biz kendimizi dusunmuyoruz feda olsun uykusuzluk yorgunluk keske su gazin kesin bir cozumu olsa

Canim benim ben mersindeyim sicak arti nemden durulmuyo ben klimayi 28de calistiriyorum ve citcitli badi giydiriyorum sadece uyurken penye battaniye ortuyorum cok sukur simdiye kadar usumedi isilik yuzunden bende klimaya gectim her gunde yikiyorum hem sicaktanda uyuyamiyo bebisler

Canım ben İzmir'deyim ve en az İstanbul kadar sıcak. Evim Güneş batana kadar Güneş görüyor. Doktor bana da klimalı ortamda tutma dedi ama isilik OLMASINA dayanamıyorum. Klima ile aynı ortamda durmuyorsan bence sorun yok. Çorabını giydir, kolları bacakları soğursa ince uzun bişeyler giydirebilirsin.klimalı ortamda daha rahat uyuyorlar.Hemşire ebemiz isilik önemli olmamasına dikkat dedi. Yavruşun pişmesin

Aferim ona bol bol uyusun kuzum masallah ateside takip et annesi insallah yukselmez bundan sonra

Vallahi bilemedim kızlar yattığı yerde değil girişten odalara dağılıyor soğukluğu.burnunu tıkıyor sadece sabahları onu farkediyorum.açmassamda sıcaktan uyuyamıyor.balalım 11 inde 2.ay kontrolümüz var sorcam doktora.

ellerini ıslatıp bebeginin sacına ve vücuduna sür canım. veya bunu pamuklu bir bezle de yapabilirsin. çok rahatlıyolar. ya da en güzeli günde 2defa dus aldırmak. duş aldırsam da ıslatıyorum arada bir vücudunu.

canim cok gecmis olsun sen sabir et bu dabir imtihan Rabbim tez zamanda sifasini verir insallah nehir bebegin bol bol ya safi cekelim Allah yardimcin olsun onun sana ihtiyaci var en cok tum yavrular Allaha rmanet dualarimizdasiniz

allahim okurken tuylerim diken diken oldu nasil fark etmezler yaa :-( allah bebegine acil sifalar versin bitanem cok uzuldum yaaa :'( tedavilerle iglesir bitanm korkma allahin izniyle birsey olmaz bebegine allah koruyor melekleri

Kizlar benim bebeğim beni hic emmiyor surekli sağarak biberonla veriyorum. Ebe kesinlikle biberon verme gerekirse iki gün ac kalsin seni emsin sutun azalır dedi. Ama oğlum cok agliyor dayanamıyorum sizce ne yapmaliyim. Benimle ayni durumda olan var mi?

Bende tam bununla ilgili konu acacaktim. Bende ayni durumdayim. Ben gogus yaralarimdan dolayi weremedim simdide biraz duzelir gibi oldu wermeye calisiyorum ya afliyo yada uyuyup kaliyo. Sutum kesilcek diye odum kopuyo

Ah canım benim yaa :'( çok üzüldüm. Allah'ım şifasını versin inşallah minik meleğinin. İnsanın dediğin gibi evladıyla sınanması çok zor birşey. Benim ablamın da bobreğinden bi tanesi yokmuş. Epey sonra öğrenmiştik. Diğerinde büyüme olmazsa allahın izniyle hiç bişeycik olmaz kuzuna. İyi düşün, iyi olsun canım benim. Dualarımdasınız.

Cnm ya Allah yardımcın olsun demek bu yuzden uzun zamandır yoksun ranbim şifasını versin insallah biliyorum cok cok zor ama moralini yuksek tut ya hicmi belli olmadı hamileyken nasıl doktormus bu ya bide ayrıntilida görmemis başka doktora görün yine inşallah dedikleri gibi degildir dualarım senin ve kızın için ..

benimkide beni hic emiyordu 1 gece sabaha kadar vermek icin ugrastm sabr ettm hic pes etmedim onuda uyutmadm kendimde uyumadm agladi hemde cok agladi gece 11 de basladim sabah ezani okunuyordu tutmaya basladi tuttu dahada brakmadi artik emiyor cok sukur

Kızlar bugün 37. Günümüz, lekelenmem arttı, kıpkırmızı ve fazla. Neden böyle oldu ki ? Adet gibi çok da deil :/ sizce doktora gitmeme gerek var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…