2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Evet canim biraz agirlik wericem benim goguslerimde hemen dolmuyo hippin cayini iciyorum firsat bulursam erik kompostosu yapicam ama firsat yok

canım bende aldım avent soothie, ama benim oğlan sevmedi öğürüyo sen nası alıştırdın?

canım bende aldım avent soothie, ama benim oğlan sevmedi öğürüyo sen nası alıştırdın?
Benim kızda almadı en başta diliyle ittirip atıyodu.o attı ben verdim yani anlıyacağın alsın istiyorsan biraz sabırlı ve inatçı olman gerek:))suya batırıp dene yada sütünden damlat bakalım.rahat oluyor vallahi.

Ya kizlar benim bebiş tam daliyo yataGina yatoriyorum elleriyle yanaklarini ovuşturuyor kendini uyandirio deli olucam nie böyle yapio b

Canım ben zararını görmedim gazda yapmadı.. Hastanedeki hemşirelerde önermişti hiçbişey yemesem bile sutum oluyo onu içtiğimde.. Yine de sen bilirsin tabi.. Arpa suyu zaten hem senin için de faydalı böbrek iltihaplarına falan faydalı ağrıdığında içiyodum önceleri..

Ya kizlar benim bebiş tam daliyo yataGina yatoriyorum elleriyle yanaklarini ovuşturuyor kendini uyandirio deli olucam nie böyle yapio b

Canım bebişler 2. Aylarına girdikten sonra parmaklarını ellerini en fazla kullanmaya başladıkları dönem , kendi vücudunu tanımaya çalışıyor o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…