- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #52.961
Cnm 6 gun ishal icin cok fazla hemen su kaybediolar. Bence su da ver. Hem bi doktora da danis ins mikrop kapmamaistr. Rengi nasil peki
Gunde kac kere vermeliyim. Sutten sogursa diyede korkuyorum
Evet canim biraz agirlik wericem benim goguslerimde hemen dolmuyo hippin cayini iciyorum firsat bulursam erik kompostosu yapicam ama firsat yokMamayı arttır bence en azından doyar aç kalmasından iyidir ne yapalım bende doymadıgı zamanlarda veriyorum isterimki sadece benim sütümle doysun ama olmassa mecbur mama verecem benim sag gögsümde biraz düzeldi sürekli veriyorum zorla olsada bi kaç saat vermezsem uyursam süt oluyo biraz emince geri boşalıyo gelmiyo amaan takmıyorum kafaya valla napim
Normal bildigimiz siringa mi canim yoksa ayri bsy mi
canım bende aldım avent soothie, ama benim oğlan sevmedi öğürüyoBenimkide tam tersi gündüz sürekli uyumak istiyor.bebekten bebeğe değişiyor demekki.gazdan kıvransada uyuyor yavrum.birde ben emziğe alıştırdım.avent soothie aldı başka almadı.ilk çocuğumda vermemiştim ama bu sefer alıştırdım.kolaylıkmış vallahi.inşallah senin bebişininde uyku düzeni yavaş yavaş düzelir merak etme.
Benim kızda almadı en başta diliyle ittirip atıyodu.o attı ben verdim yani anlıyacağın alsın istiyorsan biraz sabırlı ve inatçı olman gerek:))suya batırıp dene yada sütünden damlat bakalım.rahat oluyor vallahi.canım bende aldım avent soothie, ama benim oğlan sevmedi öğürüyosen nası alıştırdın?
canım bende aldım avent soothie, ama benim oğlan sevmedi öğürüyosen nası alıştırdın?
Yataklarinda zaten sanki elektrik weriyolar. Benimkide oyle uyuyo kucakta yatagina koyuyorum aciyo gozleriniYa kizlar benim bebiş tam daliyo yataGina yatoriyorum elleriyle yanaklarini ovuşturuyor kendini uyandirio deli olucam nie böyle yapio b
Malt icecegindede bira mayasi var bu yuzden sut yapiyo ayni zamanda kiloda yapiyo oldukca. Ama ben malt icecegi almayi dusunuyorum sut icin. Hangi marka dedigin tablet gnc mi canimKızlar Merhaba. Bira mayası tableti süt yapıyor diye okudum kullanan ya da bilgisi olan var mı acaba?
Evet gnc kullanıp kulllanmamakta kararsız kaldı mMalt icecegindede bira mayasi var bu yuzden sut yapiyo ayni zamanda kiloda yapiyo oldukca. Ama ben malt icecegi almayi dusunuyorum sut icin. Hangi marka dedigin tablet gnc mi canim
Canım ben zararını görmedim gazda yapmadı.. Hastanedeki hemşirelerde önermişti hiçbişey yemesem bile sutum oluyo onu içtiğimde.. Yine de sen bilirsin tabi.. Arpa suyu zaten hem senin için de faydalı böbrek iltihaplarına falan faydalı ağrıdığında içiyodum önceleri..
Bi tanidigim cok memnun kaldi sutum kesildi bu hap sayesinde geri geldi dedi ama ben kullanmadim canim bilemiyorum herkeste ayni etki olur muEvet gnc kullanıp kulllanmamakta kararsız kaldı m
Ya kizlar benim bebiş tam daliyo yataGina yatoriyorum elleriyle yanaklarini ovuşturuyor kendini uyandirio deli olucam nie böyle yapio b
Anladim ne yapcas öle bilmiomCanım bebişler 2. Aylarına girdikten sonra parmaklarını ellerini en fazla kullanmaya başladıkları dönem , kendi vücudunu tanımaya çalışıyor o yüzden
Aynen kucakta uyumak istio canima okuyo valla gündüzlerYataklarinda zaten sanki elektrik weriyolar. Benimkide oyle uyuyo kucakta yatagina koyuyorum aciyo gozlerini
canım 5 çeşit aldık hiçbirini almıyo, bi şeffaf bi avent var onu arada kabuk ediyo okadarCanım bende avent aldım kızıma onu almadı , birde wee marka emzik almıştık onu tuttu diğerini sevmedim pek sende dene bi istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?