2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bana doktor dedi canım 29 haziran dedi. Kağıdıma da öyle yazmış :) benim geç döllenme olduğu için sat bilinmiyor canım bebeğin boyuna göre baktı doktor sanırım :)
tamam canım bende kontrole gıdınce bı sorarım bakalım ne dıcek benımkı bıraz gerıden gelıyor su anda

Bana doktor dedi canım 29 haziran dedi. Kağıdıma da öyle yazmış :) benim geç döllenme olduğu için sat bilinmiyor canım bebeğin boyuna göre baktı doktor sanırım :)
bebegın boyu ne kadar gorunuyordu pekı canım ne zaman gıttın bu arada

canım doğumlar 38-42. haftalar arası olabilir o yüzden net bir tarih söylememiştir doktorum ama ultrason kağıdında yazar.
pekı kagıtta yazan tarıh sata gore mı yoksa bebegın boyuna gore mı cıkıyor bı bılgın varmı canım

canım ben zaten akademıye gıdıyorum sımdı aynı hastanede farklı doktora gıtmek nasıl olur bılemedım kı evet benım ılk dogumum olacak Allah nasıp ederse keske senın doktorun daha once gecseydı ona devam ederdımreyhan hanıma gıttın mı yada cevrende gıden varmı acaba benım cevremde hıc yok da

Kizlar hepinzin doktoru kadinmi yaa. Ben bitane buldum kadin ama herkes oraya gidiyi ve giren iki dk sonra cikiyo yogunluktan pek ilgilenemiyo heralde . Benimki erkek
benımde erkek canım ılk basta pek onemsememıstım ama normal dogum dusununce cekınıyorum bayan olsa daha ıyı aslında yaasen normal mı dusunuyorsun?

bebegın boyu ne kadar gorunuyordu pekı canım ne zaman gıttın bu arada
Şimdi ne desem yalan olur canım ilk kesenin boyu 9mm yazıyodu o zaman 5 haftalıktı 2 hafta sonra gittiğimde doğru yoldayız tam 7 haftalık demişti işte o zaman 29 Haziran doğum tarihin dedi. en son 10 Kasımda gittim o zaman 7 haftalık dedi 1 ay sonra çağırdı işte yine 10 kasımda gitmeyi düşünüyorum :)

benımde erkek canım ılk basta pek onemsememıstım ama normal dogum dusununce cekınıyorum bayan olsa daha ıyı aslında yaasen normal mı dusunuyorsun?
aman dert ettıyın seye bak canım benımkı de erkek kadın yok sankı cok aradım.Ama o an zaten erkek mı kadın mı ınanın fark etmeyecek bıze.Ben oyle erkek gıbı de bakmıyorum doktorma ,bı de bız degıl onlar utansınlar bu meslegı secdıklerı ıcın bence

tamam canım bende kontrole gıdınce bı sorarım bakalım ne dıcek benımkı bıraz gerıden gelıyor su anda
Sen en son ne zaman gittin canım ? Cinsiyetiyle alakalı hiç birşey söylemediler dimi ? daha çok erken biliyorum farketmezde elbette kız erkek olması ama hiç birşey almadım daha cinsiyeti belli olmadan :) Çok merak ediyorum

SirriEyvan canım 2. hatim için dün teyzeme söylemiştim bana cüz okur musun diye 30. cüzü okumuş.

Almayan varsa 30. cüz 2. hatim için okundu canım, eğer alan varsa da Allah nasip ederse 3. hatim için 30. cüz okundu sayarız olur mu.

ıyı canım hayırlısı olsun pekı neden dusuk tehlıken devam edıyor kı sorun ne,14 cu haftandasın normal dusukler 12 haftaya kadar oluyor da ondan sordum

anladım canım senın doktorun ne kadar ayrıntılı konusmus benım kendı doktoruma kontrolum aralık sonunda herhalde gıdınce cınsıyetı falan ogrenırız bu arada ıkılı testı yaptıracak mısın?

ben daha once bakmıstım cok tatlı seyler var ama urunler yurtdısından gelıyormus o yuzden cesaret edemedım almaya sen hıc sıparıs verdın mı bu sıteden canım

işyerinden bir arkadaşım alıyordu merak ettim rica edicem aldırıcam bir kaç şey :)

ha haa bencede onlar utansınbende cok aradım ama bulamadım malesef bı tane buldum oda 2 ay sonra dogum yapacak vazgectım bana bı faydası olmaz dıyebende oyle bakmıyorum ama ne bıleyım dogum anında nasıl olur utanırım gıbı gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…