- 27 Eylül 2014
- 1.005
- 797
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #7.441
tamam canım bende kontrole gıdınce bı sorarım bakalım ne dıcek benımkı bıraz gerıden gelıyor su andaBana doktor dedi canım 29 haziran dedi. Kağıdıma da öyle yazmış :) benim geç döllenme olduğu için sat bilinmiyor canım bebeğin boyuna göre baktı doktor sanırım :)
bebegın boyu ne kadar gorunuyordu pekı canım ne zaman gıttın bu aradaBana doktor dedi canım 29 haziran dedi. Kağıdıma da öyle yazmış :) benim geç döllenme olduğu için sat bilinmiyor canım bebeğin boyuna göre baktı doktor sanırım :)
pekı kagıtta yazan tarıh sata gore mı yoksa bebegın boyuna gore mı cıkıyor bı bılgın varmı canımcanım doğumlar 38-42. haftalar arası olabilir o yüzden net bir tarih söylememiştir doktorum ama ultrason kağıdında yazar.
canım ben zaten akademıye gıdıyorum sımdı aynı hastanede farklı doktora gıtmek nasıl olur bılemedım kı evet benım ılk dogumum olacak Allah nasıp ederse keske senın doktorun daha once gecseydı ona devam ederdımmerhaba canım evet kocaeliye gidecektim akademide reyhan hanıma doğal doğum taraftarı bir doktor ama daha önce hiç sezeryan sonrası normal doğum yaptırmamış. bende tavsiye üzerinde düzceye gittim doktor baya rahatlattı beni haziran ayında da kocaeliye geçeceğini söyleyince bende bir daha izmite gitmeye gerek görmedim. inşallah hazirandan sonra izmitte hangi hastanede olursa orda devam edeceğim. bu arada senin ilk doğumun sanırım reyhan arpacıyı tavsiye ederim.
benımde erkek canım ılk basta pek onemsememıstım ama normal dogum dusununce cekınıyorum bayan olsa daha ıyı aslında yaaKizlar hepinzin doktoru kadinmi yaa. Ben bitane buldum kadin ama herkes oraya gidiyi ve giren iki dk sonra cikiyo yogunluktan pek ilgilenemiyo heralde . Benimki erkek
ayyy coook tatlılar alısverıs sıtesı mı bu canım
ben de cok kararsızım daha ıcmedım ama arayıp soracam fırmayıWallahi benim doktorumda kizdi bana eleviti sorunca oyle bir sey asla yok dedi. Elevit en iyisi ona devam ediceksin dedi
ayyy coook tatlılar alısverıs sıtesı mı bu canım
Şimdi ne desem yalan olur canım ilk kesenin boyu 9mm yazıyodu o zaman 5 haftalıktı 2 hafta sonra gittiğimde doğru yoldayız tam 7 haftalık demişti işte o zaman 29 Haziran doğum tarihin dedi. en son 10 Kasımda gittim o zaman 7 haftalık dedi 1 ay sonra çağırdı işte yine 10 kasımda gitmeyi düşünüyorum :)bebegın boyu ne kadar gorunuyordu pekı canım ne zaman gıttın bu arada
aman dert ettıyın seye bak canım benımkı de erkek kadın yok sankı cok aradım.Ama o an zaten erkek mı kadın mı ınanın fark etmeyecek bıze.Ben oyle erkek gıbı de bakmıyorum doktorma ,bı de bız degıl onlar utansınlar bu meslegı secdıklerı ıcın bencebenımde erkek canım ılk basta pek onemsememıstım ama normal dogum dusununce cekınıyorum bayan olsa daha ıyı aslında yaasen normal mı dusunuyorsun?
ben daha once bakmıstım cok tatlı seyler var ama urunler yurtdısından gelıyormus o yuzden cesaret edemedım almaya sen hıc sıparıs verdın mı bu sıteden canımevet canım bakın muhakkak ali expres
Sen en son ne zaman gittin canım ? Cinsiyetiyle alakalı hiç birşey söylemediler dimi ? daha çok erken biliyorum farketmezde elbette kız erkek olması ama hiç birşey almadım daha cinsiyeti belli olmadan :) Çok merak ediyorumtamam canım bende kontrole gıdınce bı sorarım bakalım ne dıcek benımkı bıraz gerıden gelıyor su anda
ıyı canım hayırlısı olsun pekı neden dusuk tehlıken devam edıyor kı sorun ne,14 cu haftandasın normal dusukler 12 haftaya kadar oluyor da ondan sordumMerhaba bayanlar Allah'a şükürler olsun hiçbir sorun çıkmadı ikili teste doktor herşey normalmgidiyor ama düşük tehliken devam ediyor bende havadisler böyle sizler nasılsınız bakim :)migde konusunda bulantılar cok olmamakla beraber yinede son gaz devam ediyor oda beni kötü etkiliyor
anladım canım senın doktorun ne kadar ayrıntılı konusmus benım kendı doktoruma kontrolum aralık sonunda herhalde gıdınce cınsıyetı falan ogrenırız bu arada ıkılı testı yaptıracak mısın?Şimdi ne desem yalan olur canım ilk kesenin boyu 9mm yazıyodu o zaman 5 haftalıktı 2 hafta sonra gittiğimde doğru yoldayız tam 7 haftalık demişti işte o zaman 29 Haziran doğum tarihin dedi. en son 10 Kasımda gittim o zaman 7 haftalık dedi 1 ay sonra çağırdı işte yine 10 kasımda gitmeyi düşünüyorum :)
eğitimvermesi ne güzel araştırayım ben de giderim eğitimlere belkiçok uzun süredir araştırıyorum canım face de pozitif doğum diye sayfasıda var ve hastanedede eğitimler veriyor gebelere .
oldu canım hemen kapıyı acKızlar biriniz gelin benim ütülerimi yapın noluurr hiç canım istemiyor
ben daha once bakmıstım cok tatlı seyler var ama urunler yurtdısından gelıyormus o yuzden cesaret edemedım almaya sen hıc sıparıs verdın mı bu sıteden canım
ha haa bencede onlar utansınaman dert ettıyın seye bak canım benımkı de erkek kadın yok sankı cok aradım.Ama o an zaten erkek mı kadın mı ınanın fark etmeyecek bıze.Ben oyle erkek gıbı de bakmıyorum doktorma ,bı de bız degıl onlar utansınlar bu meslegı secdıklerı ıcın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?