2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

6.haftamdayım..bulantı yok sadece kokular rahatsız ediyor:)aşerme deyince aslında sürekli canımın çektiği birşey var ama söylemeyim şimdi ulaşamayan anneler olur canları çeker:)benim inşallah ilk bebeğim olacak..sağlıkla gelsinde kız erkek başım üstüne:)

Bu bulantılar fena ama yaa
paşamın hamileliğinde böyle şeyler görmemiştim ben hem bulantı hem iş nasıl geçiçek ama yaaa
insallah gecer canim birde eksi elmayi dene cok faydasini gordum ben her bulandigida bir isirik aliyordum koca bir elmayi anca bir gunde bitiriyordum

kızlar hamile olanlar neyiniz olacak hissedin bakalım kız mı erkek mi 2015 yılı kız senesimi olacak erkek senesimi hadi yazın ben kız hissediyorum inşallah :))))
benim bi oğlum var inşallah birde kızım olur ve kızmış gibi geliyor banada rabbim sağlıcakla nasip etsin inşallahh

merhaba arkadaşlar bende daha doktora gitmedim bir yandan bekleyeyim 7. haftada giderim diyorum bir yandanda gitsem mi diyorum kararsız kaldım iyice

keseyi bir görün rahatlayın derim.ikinci sefere kalp atışlarını duymaya gidersiniz inşallah..

Teşekkür ederim evet Bursa dayım.Çekirge doruk ta Evrim Aydın'a gidiyorum.İlk hamileliğimde de ona gitmiştim memnunum ama hastane kalabalık sıra bekleniyor.Siz hangi dr.a gidiyorsunuz?
bende ziya çetine gidiyorum oda doğumunu dorukta yaptırıyormuş gerçekten çok kalabalık hastane ben birkere orda sühendena randevu almıştımda boğulucam zannetim kalabalıktan

amin canim bende kalbinin sesni bir duysam pazartesi insallah tsklr tesellin icin Allahim bebek bekleyen tum hamisleri ve meleklerini korusun ( amin )

kızlar bugün b-hcg sonucumu aldım. 3639 çıktı
Sizce normalmi? son adet 10 eylül

Hmm yani 34.gunde 3639 oluyor sanirim iyidir insallah bende pek bilmiyorum ama benimde son adet 13 eyluldu 12 ekimde hcg 3901 cikti biraz yuksek gibi bircok kisinin degerinden canim sikildi simdi ya bir anormallik yoktur insallah kese gorundu gerci ama baska bisey yoktur insallah

Herkese merhaba bende pazar ogrendim hamile oldugumu,ogrendigimde bhcg 123 mus bugun tekrar test yaptik 298,5 olmus.sizler ogrendiginizde kacti deger ve keseyi ne zaman gordunuz?

Herkese merhaba bende pazar ogrendim hamile oldugumu,ogrendigimde bhcg 123 mus bugun tekrar test yaptik 298,5 olmus.sizler ogrendiginizde kacti deger ve keseyi ne zaman gordunuz?

Hosgeldin canim hayirli olsun sanada ayni gun ogrenmisiz hamileligimizi bende 29.gunmde 3901 di fakat tekrar yaptrmadm ama kese gorundu senin degerinde ikiye katlamis sanirim Allahim kucagina almayi nasip eder insallah saglikla

evet bende 6.haftadayım benimde oğlumda hiç bulantım kokulara karşı hassaslığım hiç olmadı hep tuzlu şeyler yedim ama bunda tam tersi tatlı ve meyve yiyorum sabahları bulantılarım var sağlıklı olsun tabi en önemlisi ama insan oğlu olunca birde kız olsun istiyor ilk kızım olsaydı şimdide oğlum olsun isterdim tabi böyledir Allah herkesin gönlüne göre versin

Merhaba gözünüz aydın ben betahcg yaptırmadım daha doğrusu yaşadığım ilçede ne devlet hastanesi nede sağlık ocağında yapılmıyor. kısmet olursa cumartesi günü doktora gideceğim. değerleriniz gayet iyi geç döllenmede olabilir tabii

Benimde bir oglum var tabiki bir kizim olursa cook sevinirim yinede en onemlisi saglikli olmasi.cevremdeki cogu kisi gecen senenin kiz senesi dolayisiyla bu seneninde erkek senesi oldugunu soyluyor. herseyin hayirlisi

yoktur yoktur gönlünüz ferah tutun

Herkese slm ben aranizda yeniyim ve ilk gebelivim sanirim 5 haftalik kesesi olusmus ama iki gun sonra kalp atisini dinleyecez inal kanamalarim oldu dis gebeliktir korkuttular dua edin ltfn

Benimde bir oglum var tabiki bir kizim olursa cook sevinirim yinede en onemlisi saglikli olmasi.cevremdeki cogu kisi gecen senenin kiz senesi dolayisiyla bu seneninde erkek senesi oldugunu soyluyor. herseyin hayirlisi
ben dayanamadım çin takvimine baktım kız görünüyor kısmet tabii

Herkese slm ben aranizda yeniyim ve ilk gebelivim sanirim 5 haftalik kesesi olusmus ama iki gun sonra kalp atisini dinleyecez inal kanamalarim oldu dis gebeliktir korkuttular dua edin ltfn
aklınıza hiç kötüyü getirmeyin ve olumlu msjlar gnderin bebeğinize. rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin kucağınıza

hoşgeldin ,
benimde 28 aylık bir oğlum var ve bu ikinci hamileliğim
oğlumun hamileliği boyunca bir kere öğürmedim bile ama bunda daha şimdiden bulantı halinde geziyorum,
ama oğlumda da ekşi ve turşu yemiştim dediğin gibi tuzlu şeyler,
bu hamişliktede tuzlu, turşu ekşi yiyorum şimdilik ,
bizde kızımız olsun istiyoruz ama allah sağlıkla sıhhatle bizi kavuştursun da gerisi çok önemli değil..
hayırlı olsun hepimiz için inş.

Hosgeldin canim hayirli olsun sanada ayni gun ogrenmisiz hamileligimizi bende 29.gunmde 3901 di fakat tekrar yaptrmadm ama kese gorundu senin degerinde ikiye katlamis sanirim Allahim kucagina almayi nasip eder insallah saglikla
Masaallah senin baya iyiymis degerler evet ikiye katlanmis ona sevindik.amin insallah hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…