- Konu Sahibi SirriEyvan
-
ne güzel aşermelerin nasıl kaçıncı haftadasın canım kime sorsam kızda var erkekte bu sene :) Sağlıkla kucağına alırısın inşallah benim bir tane oğlum var kız hissediyorum bende inşallah bakalım :)))
insallah gecer canim birde eksi elmayi dene cok faydasini gordum ben her bulandigida bir isirik aliyordum koca bir elmayi anca bir gunde bitiriyordumBu bulantılar fena ama yaa
paşamın hamileliğinde böyle şeyler görmemiştim ben hem bulantı hem iş nasıl geçiçek ama yaaa
benim bi oğlum var inşallah birde kızım olur ve kızmış gibi geliyor banada rabbim sağlıcakla nasip etsin inşallahhkızlar hamile olanlar neyiniz olacak hissedin bakalım kız mı erkek mi 2015 yılı kız senesimi olacak erkek senesimi hadi yazın ben kız hissediyorum inşallah :))))
merhaba arkadaşlar bende daha doktora gitmedim bir yandan bekleyeyim 7. haftada giderim diyorum bir yandanda gitsem mi diyorum kararsız kaldım iyice
bende ziya çetine gidiyorum oda doğumunu dorukta yaptırıyormuş gerçekten çok kalabalık hastane ben birkere orda sühendena randevu almıştımda boğulucam zannetim kalabalıktanTeşekkür ederim evet Bursa dayım.Çekirge doruk ta Evrim Aydın'a gidiyorum.İlk hamileliğimde de ona gitmiştim memnunum ama hastane kalabalık sıra bekleniyor.Siz hangi dr.a gidiyorsunuz?
insallah canim cok tskler tesellin icin boyle yorumlarda bu siteyi daha cokseviyorum bir birimize destek olmak ne guzelsanmiyorum cnm gonlunu ferah tut.
haklısınız aslında cumartesiye kadar sabredeyim en iyisi haftaiçi çalışıyorum iş çıkışıda çok geç olur.keseyi bir görün rahatlayın derim.ikinci sefere kalp atışlarını duymaya gidersiniz inşallah..
amin canim bende kalbinin sesni bir duysam pazartesi insallah tsklr tesellin icin Allahim bebek bekleyen tum hamisleri ve meleklerini korusun ( amin )Bir gun bulandi bir gun bulanmadi diye kokrmayin.
Bebeginizde uzmeyin lutfen :)
Bunlar cok normal ... cook erken bulantilar icin o yuzden bi olup bi olmuyor...
Rht olun.
Ins hepimiz kalplerini pitpit atarken gorcez sonrada allah nasip ederse kucagimiza alcaz.
kızlar bugün b-hcg sonucumu aldım. 3639 çıktı
Sizce normalmi? son adet 10 eylül
Herkese merhaba bende pazar ogrendim hamile oldugumu,ogrendigimde bhcg 123 mus bugun tekrar test yaptik 298,5 olmus.sizler ogrendiginizde kacti deger ve keseyi ne zaman gordunuz?
evet bende 6.haftadayım benimde oğlumda hiç bulantım kokulara karşı hassaslığım hiç olmadı hep tuzlu şeyler yedim ama bunda tam tersi tatlı ve meyve yiyorum sabahları bulantılarım var sağlıklı olsun tabi en önemlisi ama insan oğlu olunca birde kız olsun istiyor ilk kızım olsaydı şimdide oğlum olsun isterdim tabi böyledir Allah herkesin gönlüne göre versin6.haftamdayım..bulantı yok sadece kokular rahatsız ediyor:)aşerme deyince aslında sürekli canımın çektiği birşey var ama söylemeyim şimdi ulaşamayan anneler olur canları çeker:)benim inşallah ilk bebeğim olacak..sağlıkla gelsinde kız erkek başım üstüne:)
Merhaba gözünüz aydın ben betahcg yaptırmadım daha doğrusu yaşadığım ilçede ne devlet hastanesi nede sağlık ocağında yapılmıyor. kısmet olursa cumartesi günü doktora gideceğim. değerleriniz gayet iyi geç döllenmede olabilir tabiiHerkese merhaba bende pazar ogrendim hamile oldugumu,ogrendigimde bhcg 123 mus bugun tekrar test yaptik 298,5 olmus.sizler ogrendiginizde kacti deger ve keseyi ne zaman gordunuz?
yoktur yoktur gönlünüz ferah tutunHmm yani 34.gunde 3639 oluyor sanirim iyidir insallah bende pek bilmiyorum ama benimde son adet 13 eyluldu 12 ekimde hcg 3901 cikti biraz yuksek gibi bircok kisinin degerinden canim sikildi simdi ya bir anormallik yoktur insallah kese gorundu gerci ama baska bisey yoktur insallah
ben dayanamadım çin takvimine baktım kız görünüyor kısmet tabiiBenimde bir oglum var tabiki bir kizim olursa cook sevinirim yinede en onemlisi saglikli olmasi.cevremdeki cogu kisi gecen senenin kiz senesi dolayisiyla bu seneninde erkek senesi oldugunu soyluyor. herseyin hayirlisi
aklınıza hiç kötüyü getirmeyin ve olumlu msjlar gnderin bebeğinize. rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin kucağınızaHerkese slm ben aranizda yeniyim ve ilk gebelivim sanirim 5 haftalik kesesi olusmus ama iki gun sonra kalp atisini dinleyecez inal kanamalarim oldu dis gebeliktir korkuttular dua edin ltfn
kızlar merhaba 2 yaşında bir tane oğlum var :)) bende 2015 haziran annesi olacam rabbimin izniyle bu hafta 6.haftamdayım ilk haftalarda mide bulantılarım oldu oğlumda hiç bulantım olmamıştı hiç bir sıkıntım olmadı tuzlu şeyler çok yerdim bunda tam tersi kokulara karşı hassasım bulantım öğürmelerim var tatlı ve meyvelere düşkünlüğüm var ikinci gebelilkte oluyormu böyle değişiklikler acaba rabbimden hayırlısıysa bir kızım olmasını diliyorum inşallah sağlıklı sıhhatli olsunda haftaya cumartesi dr gidecem miniğimin kalp atışlarını duyacam inşallah Allah herkesin gönlüne göre nasip etsin...
Masaallah senin baya iyiymis degerler evet ikiye katlanmis ona sevindik.amin insallah hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallahHosgeldin canim hayirli olsun sanada ayni gun ogrenmisiz hamileligimizi bende 29.gunmde 3901 di fakat tekrar yaptrmadm ama kese gorundu senin degerinde ikiye katlamis sanirim Allahim kucagina almayi nasip eder insallah saglikla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?