2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

inaşllah canım doktor umutlandırmak istemiyorum falan gibisinden birşey söyledi sevinemedim bile oyüzden hep hala acaba mı diyorum cevremdekilerde umutlanma diyor moralimi bozuyorlar

Canim gecmis olsun arkadasin dedigi gibi bir sorsaydin doktora keske internete her zamanda guvenilmiyor sormadiysan simdi sor bari insallah bisey olmaz ama icini ferah tut Allahimin izniyle birsey olmaz
Amın canım gebelıkte ıcılıyormus arastrdım doktor da gebelık suphem oldugunu bılerek verdı.ben ıcmemek ıcın dırendım
Ama dayanamdım

inaşllah canım doktor umutlandırmak istemiyorum falan gibisinden birşey söyledi sevinemedim bile oyüzden hep hala acaba mı diyorum cevremdekilerde umutlanma diyor moralimi bozuyorlar
canım benim 5.36 çıkınca doktorum yoktu başka dr sordumdum gebelik yok demişti düşün artık ben inansam hissetmesem belkide dikkat etmecektim 5 üzeri hamile kabul ediliyor bazı doktorlar 10 un üzerinde hamilelik kabul ediyor boşuna kendini hırpalama hamilesin 2 gün sonra tekrar yaptır kan testi için rahat etsin ozmaan herkesede kulak asma hisselerine güven ben hissettim içimde biliyorum hissediyorum diyordum hep ve sonuç hamileyim hayırlısı olsun canım :))

sağol canım seninde hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

kızlar hamile olanlar neyiniz olacak hissedin bakalım kız mı erkek mi 2015 yılı kız senesimi olacak erkek senesimi hadi yazın ben kız hissediyorum inşallah :))))

kızlar hamile olanlar neyiniz olacak hissedin bakalım kız mı erkek mi 2015 yılı kız senesimi olacak erkek senesimi hadi yazın ben kız hissediyorum inşallah :))))
Ben erkek ıstıyorum yaa ınsaşlah saglıklı elı ayagı duz erkek olur:)) hayırlısıyla

Canım burda yurtdısındayım hAp iciyorum progestan yok ama bol suu icip dinleniyorum inşallah bişi olmaz..

Ayyyy maşallahh benim ilk gebeligim 3 yıla yakın kendiliginden oldu cok şükür mucize olrak görüyoruz.allahım meleklerimizi korur inşallah..

hayırlı olsun cnm allah kucağına da almayı nasip etsin bursadasın sende sanırım hangi dr a gidiyorsun
Teşekkür ederim evet Bursa dayım.Çekirge doruk ta Evrim Aydın'a gidiyorum.İlk hamileliğimde de ona gitmiştim memnunum ama hastane kalabalık sıra bekleniyor.Siz hangi dr.a gidiyorsunuz?

kızlar bugün b-hcg sonucumu aldım. 3639 çıktı
Sizce normalmi? son adet 10 eylül

Ben erkek ıstıyorum yaa ınsaşlah saglıklı elı ayagı duz erkek olur:)) hayırlısıyla
yumurtlama gününde olduysa erkek olmuştur canım Allah bilir tabikide ama gerçeklik payıda var rabbim gönlüne göre nasip etsin benim bir oğlum var o yüzden kızım olmasını çok diliyorum inşallah bakalım hayırlısı :)

Insallah canım Rabbıö hepımızın gonlune gore versın ınsallah oncelıkle saglıklı olsunlar

Teşekkür ederim evet Bursa dayım.Çekirge doruk ta Evrim Aydın'a gidiyorum.İlk hamileliğimde de ona gitmiştim memnunum ama hastane kalabalık sıra bekleniyor.Siz hangi dr.a gidiyorsunuz?

ben inegöl deyim..ablam çekirge doruk ta fatma hanıma gidiyordu..memnundu aslında istiyorum ama yol sıkıntısı var işte..burdakiler içime sinmiyor

erkek hissediyorum hatta sanki eminim..(inşallah:)
ne güzel aşermelerin nasıl kaçıncı haftadasın canım kime sorsam kızda var erkekte bu sene :) Sağlıkla kucağına alırısın inşallah benim bir tane oğlum var kız hissediyorum bende inşallah bakalım :)))

merhaba arkadaşlar bende daha doktora gitmedim bir yandan bekleyeyim 7. haftada giderim diyorum bir yandanda gitsem mi diyorum kararsız kaldım iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…