2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
fiyatları ne kadar.

Aslına bakarsan ben kendi adıma fikrimi söylemek istiyorum evet çok ama çok güzeller ama bana fazladan masraf gibi geliyor.
fiyatlarını bilmiyorum canım. ama ben kendim boyamayı düşünüyorum o yüzden maliyetine gelecek bana.
bugün resim ekleyesim var hep :) normalde bu çerçevelerin 3 lülerini boyamıştım dekor olarak . arkadaşlarıma gidince de ev hediyesi olarak götürüyorum bebeklerimin odasına da yapmayı düşünüyorum.
bunkar benim yaptıklarım aynalı olarak.

Aslında tekli olan biraz gereksiz oldu ama babamız keyfine pek düşkün, maçlarını oradan izlemek için aldı.

bu resim daha yeni taşındığımızdaydı nişlerdeki objeleri hep değiştirdim. benim odam küçük olunca tv ünitesi koymayalım dedik nişleride eşim kendisi yaptı.

Bir yandan evim sahane izliyir bir yandan agliyrum ya. Rabbim yaratıcım sen bebislerimizi koru

Elinden geliyorsa ne güzel, maşallah. ellerine sağlık.

Banada buyur gel, oturalım. :)

Buda değiştirmeden önceki hali, siyah olanlar.

Kızımın yüzünde biraz karalama yaptım.

Son düzenleme:
çokk beğendim canım ne güzel ferah ferah olmuş güzel günlerde kullanın inşallah. bu hali bile sırıtmamış hiç tv ünitenle uyumlu.

İşte pembe ve turkuaz arasında gittim geldim ama siyaha turkuaz daha uydu gibi geldi.

Daha güzelleri sizlerin olsun canım.

Bir yandan evim sahane izliyir bir yandan agliyrum ya. Rabbim yaratıcım sen bebislerimizi koru
canım benimyaa aminn
Elinden geliyorsa ne güzel, maşallah. ellerine sağlık.

Banada buyur gel, oturalım. :)
inşallah canım belli mi olur bende beklerim sakaryaya
Buda değiştirmeden önceki hali, siyah olanlar.

Kızımın yüzünde biraz karalama yaptım.

maşallahh prensese

bu resim daha yeni taşındığımızdaydı nişlerdeki objeleri hep değiştirdim. benim odam küçük olunca tv ünitesi koymayalım dedik nişleride eşim kendisi yaptı.

Amanınnn sizin eşleriniz ne becerikli öyle, maşallah.

Benim eşimin elinden hiç gemez öyle şeyler, eli kırmaya bozmaya daha yatkın.

Şimdi tekrar baktım da resime gerçekten nişler falan çok güzel olmuş.

Nasıl yaptı ki onları?

Resimdeki yakışıklı da oğlun herhalde maşallah.

Ya arkadaşlar bu halıyla çok mu abest olmuş, odanın halısını evet hafta sonu değiştireceğim ama antre ve mutfak halılarımı da değiştirmeyi düşünüyorum, açık renk alacağım.

Doğuma yakın hepsini birden sersem, yıkatma derdim olmaz, doğumda da temiz olur, kötü mü durmuş 3-4 ay idare etsem.

Amanınnn sizin eşleriniz ne becerikli öyle, maşallah.

Benim eşimin elinden hiç gemez öyle şeyler, eli kırmaya bozmaya daha yatkın.
teşekkür ederiz canım sağolsun eşim yapar böyle şeyleri.

Şimdi tekrar baktım da resime gerçekten nişler falan çok güzel olmuş.

Nasıl yaptı ki onları?

Resimdeki yakışıklı da oğlun herhalde maşallah.
daha inşaat halindeydi canım sıvası yapılmadan önce yerlerini belirledik ve çekiçle kırdı sonra sıvayla ve alçıyla düzelttiler orayı. en sonra koçtaştan ahşap çerçeve kenarı aldık onların çevresine monte etti. en sonda kağıt ve boya ile kapanmış oldu.
evet oda oğlum çok teşekkür ederiz teyzesi.

bence hiçte kötü durmamış canım boşuna kirlenmesin halıların. tv ünitesine falanda gayet uyuyor.

güzel ve şık duruyor.

Biraz daha toparladım kızlar çok şükür iyiyim çok korktum sabah eskisi gibi olacak diye ilk aylar sürekli çıkarıyordum. İyiyim şu an . Alıntı ypamadım geri gidemesi. Kusura bakmayın artık.

Canim yok toplam boyu oleymis fl olcumuyle 7 yi carpinca 12 cikiyor...
Canim sen endise etme bosuna boya gore nette baksan her sayfada boy olculeri farkli yaziliyor,imzana bakarsan ki bence burda yazilan yaklasik boy dogru orda 13.1 sm yaziyor yani 1 sm fark var buyuk bir fark yok endise edilecek bir sey degil yani canim saglikli beslen sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…