2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bence hiçte kötü durmamış canım boşuna kirlenmesin halıların. tv ünitesine falanda gayet uyuyor.

şimdi aklıma geldi valla halıları sonra serme fikri, iyikide gelmiş, mayıs başı gibi sererim tertemiz olur.

Evet ya 20 haftada 4 kilo aldm doktrum cok kizdi. Ben sisman hamile istemyrum dedi.. bu benim ikinci dogumum ilkinde vermstm kilolari bunda dikkat etmem lazim

Hahaha ben dört haftada aldım o dört kiloyu hatta ilk aylar o kadar kilo verdim ki birden 56 dan 65 oldum. :))) doktorum çok kızdı üç haftadır aynı kilodayım bakalım.

Biraz daha toparladım kızlar çok şükür iyiyim çok korktum sabah eskisi gibi olacak diye ilk aylar sürekli çıkarıyordum. İyiyim şu an . Alıntı ypamadım geri gidemesi. Kusura bakmayın artık.
söyle bi baktım da geçmişe miden kotuymus canım. Ben de bugün berbatim kaç kere çıkardım hala da tadım yok noluyor anlamadım

ben 1 aydır bacaktan vuruyorum göbekten daha rahat geliyor bana.

Canim genetik testleriyle anlasiliyor. Ama herkes yaptirmiyor yani senin yaptirmana gerek yok. Benim 1 tane dusugum var o yuzden ben baktirmistim. Diger igne kullanan arkadaslarinda dusugu oldugu icin baktirmislardir.
Hmm anladım Cnm benmi kaçırdım gerekli birşeymi acaba dedim saol

Hahaha ben dört haftada aldım o dört kiloyu hatta ilk aylar o kadar kilo verdim ki birden 56 dan 65 oldum. :))) doktorum çok kızdı üç haftadır aynı kilodayım bakalım.

oy tek ben degilmisim 21. haftadayim 10 kilo almis bulunuyorum
Cok sükür ki belli olmuyor bi göbege gitti sanirim
Ama doguma kadar daha çok var korkuyorum 20 kiloyu geçmesinden

canım haber varmı bebişten gittinmi doktora umarım iyisinizdir ikinizde... aklımız sende bizi habersiz bırakma...

2,5 kilo çok iyi canı 12 kiloda inşallah tamamlarsın
Canım Bepantholun içinde paraben yokmuş ben yararını gördüm bebe yağı bende de var yağ sonuçda diye kullanmıyorum canım bepantol hemen emiyor çünkü
Benimde yeniyıldaki çikolatalr ayyyy onlar abartımonun dışında abartım bride sarmalar oldu ı- okadr ama hzılı alıyorum vücüd olarakda çabucakda veririm bir hafta 3 kilo verdiğim bile oluyordu daha önce

Iste daha yeni gittim . 4 kilo 20. Hafta kilomuz
Babaklım

ne güzel olmus ferah ferah :)
güle güle oturmak kullanmak nasip olsun insallah :)

Çooook sağol canım valla siyahları temizlemekten ömrüm tükenmişti, siyahlar bunlardan güzel duruyordu ama temizliği feciydi, bakalım bu nasıl olacak.

Kızlar ya belim çok kötü ağrıyor bütün gece ağrıdı hala ağrıyor. Bel ağrısının bu kadar erken başlaması normal mi ki?

Ben hiç tatlı da yemiyorum. Hamileliğimden beri tatlı ile küstüm desem yeridir.

Bulantı dönemimde çıkartmaktan 4 kilo vermiştim onları geri aldım üstüne 3,5-4 kilo daha aldım bana kilo aldıran tatlı değil de bulantım tekrar olacak korkusu ile sık sık yediğim yemekler, bende 2-3 gündür dikkat ediyorum.

Kızlar ya belim çok kötü ağrıyor bütün gece ağrıdı hala ağrıyor. Bel ağrısının bu kadar erken başlaması normal mi ki?

Canım dün kontrolde doktorum bel ağrısı başladı mı dedi ara ara dedim normal dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…