- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #14.041
teşekkür ederiz canım.güzel ve şık duruyor.
belki birşey dokunmuştur canım kötüyü getirme hiç aklına.Biraz daha toparladım kızlar çok şükür iyiyim çok korktum sabah eskisi gibi olacak diye ilk aylar sürekli çıkarıyordum. İyiyim şu an . Alıntı ypamadım geri gidemesi. Kusura bakmayın artık.
bence hiçte kötü durmamış canım boşuna kirlenmesin halıların. tv ünitesine falanda gayet uyuyor.
Evet ya 20 haftada 4 kilo aldm doktrum cok kizdi. Ben sisman hamile istemyrum dedi.. bu benim ikinci dogumum ilkinde vermstm kilolari bunda dikkat etmem lazim
söyle bi baktım da geçmişe miden kotuymus canım. Ben de bugün berbatim kaç kere çıkardım hala da tadım yok noluyor anlamadımBiraz daha toparladım kızlar çok şükür iyiyim çok korktum sabah eskisi gibi olacak diye ilk aylar sürekli çıkarıyordum. İyiyim şu an . Alıntı ypamadım geri gidemesi. Kusura bakmayın artık.
söyle bi baktım da geçmişe miden kotuymus canım. Ben de bugün berbatim kaç kere çıkardım hala da tadım yok noluyor anlamadım
Usuttugumu düşünmüyorum canım ya. Hem bulantı var hem bi degisik yanma ekşime şişkinlikGeçmiş olsun, hamilelikten mi yoksa üşüttün falan mı?
Usuttugumu düşünmüyorum canım ya. Hem bulantı var hem bi degisik yanma ekşime şişkinlik
Arkadaslar dün akşam iğnemi vururken göbekten, iğneyi enjekte etmeye başladığım an bebeğimin hareketlerini hissettim baya, sonrasında da biraz devam etti, iki kere de pıt pıt yaptı. Bu ilk defa oldu ama 3 gündür arada dalgalanmalar seklinde tabiri caizzse kelebeğin kanat çırpası şeklinde hareketler hissetmeye başlamıştım zaten. Ama iğne vururken olunca bi tuhaf oldum Hem harika bişeydi hem çok endişe ettim göbekten vurmayı bıraksam mı artık diye?
Bilgisi olan var mı bu konuda?
Amin inşlhhhAmin teyzesi tum kuzularimiz sağlıklı olsun
Hmm anladım Cnm benmi kaçırdım gerekli birşeymi acaba dedim saolCanim genetik testleriyle anlasiliyor. Ama herkes yaptirmiyor yani senin yaptirmana gerek yok. Benim 1 tane dusugum var o yuzden ben baktirmistim. Diger igne kullanan arkadaslarinda dusugu oldugu icin baktirmislardir.
Hahaha ben dört haftada aldım o dört kiloyu hatta ilk aylar o kadar kilo verdim ki birden 56 dan 65 oldum. :))) doktorum çok kızdı üç haftadır aynı kilodayım bakalım.
canım haber varmı bebişten gittinmi doktora umarım iyisinizdir ikinizde... aklımız sende bizi habersiz bırakma...olmuyor artık gucum kalmadı morale falan ,tesekkur edıyorum hepınıze ama bı surelıgıne gırmeyecem kızlar buraya bısey olursa da yazmayacam sızlerın moralınız bozulmasın dıye.Aklınıza geldıkce dua edın bana nolur.
oy tek ben degilmisim 21. haftadayim 10 kilo almis bulunuyorum
Cok sükür ki belli olmuyor bi göbege gitti sanirim
Ama doguma kadar daha çok var korkuyorum 20 kiloyu geçmesinden
2,5 kilo çok iyi canı 12 kiloda inşallah tamamlarsınmerhaba canım kasık ağrısı normal demişti doktorum. magnezyumuda al derim ileriki haftalarda daha çok oluyor çünkü.
bende 18 haftada 2,5 kilo aldım bi 10 kiloyla tamamlasam başkada birşey istemem. oğlumdada 12 kilo almıştım. ama çok zor veriyorum kiloyu o yüzden almak istemiyorum.
canım ben bebe yağı kullanıyorum nemlendiriciye güvenemedim içinde paraben var diye. ovadrilide dayanamadığımda sürüyorum korkuyorum fazla kullanmaktanda ama bepantolü bilmiyorum bacaklarım falan hep yara oldu kaşımaktan çatlamayı saymıyorum bile.
Benimde yeniyıldaki çikolatalr ayyyy onlar abartımonun dışında abartım bride sarmalar oldu ı- okadr ama hzılı alıyorum vücüd olarakda çabucakda veririm bir hafta 3 kilo verdiğim bile oluyordu daha önceben 59 kilo ile hamile kaldım 1.68 boyum. ama tabi kusmam falan olmadı çok şükür, bulantılarımda sadece sabahları oldu o yüzden etkilenmedim hamılelıkten. inşallah hmen veririz hemen dedığım 3- 4 ayda.
hareketsizim cnm ben ya masa başındayım h sonları full gezıyorum da hafta içi yerimden kalkmıyorum desem doğru olur.
bundan sonra daha dikkat edicem ama. ekmeği abartıyorum bazen sulu yemek oldumu bandıra bandıra töbe estafurullah :)) sonra ver elini pişmanlık :))
BabaklımIste daha yeni gittim . 4 kilo 20. Hafta kilomuz
ne güzel olmus ferah ferah :)
güle güle oturmak kullanmak nasip olsun insallah :)
2,5 kilo çok iyi canı 12 kiloda inşallah tamamlarsın
Canım Bepantholun içinde paraben yokmuş ben yararını gördüm bebe yağı bende de var yağ sonuçda diye kullanmıyorum canım bepantol hemen emiyor çünkü
Benimde yeniyıldaki çikolatalr ayyyy onlar abartımonun dışında abartım bride sarmalar oldu ı- okadr ama hzılı alıyorum vücüd olarakda çabucakda veririm bir hafta 3 kilo verdiğim bile oluyordu daha önce
Babaklım
Kızlar ya belim çok kötü ağrıyor bütün gece ağrıdı hala ağrıyor. Bel ağrısının bu kadar erken başlaması normal mi ki?
Kaç kilo ile hamile kaldın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?