- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #14.741
Allah razı olsun canim beniimm...canım yazmayı unuttum. bebişin ismi çok güzel. bizim bir öğrencimiz var adı zülal. güzel hanımefendi bir kız. sanırım ondan dolayı eşimin sıcak baktığı isimlerden. kulağa da hoş geliyor. ismiyle yaşasın minik zülal...
Sağol canım benimcanım göbeğin çok güzel ama ben eşinin sürprizine bayıldımmm. ne kadar ince düşünmüş öyle. çok şanslısın
kesinlikle çok zor maalesef. ömür boyu taşıyacağı isim olacak çünkü. liste yapıyoruz eşimle. beğendiğimiz isimleri anlamlarıyla yazıyoruz. o şekilde karar verelim dedik. ikinizin de içine sinmiş çok güzel...Allah razı olsun canim beniimm...
Bende hayatımda bir tane Zülal tanıdım... Hanfendi, guzel, çalışkan ve çok sevecen bir kızdı...önce ismini sordum ve duyunca bu isim bi harika kesinlikle seçeneklerimin arasında olmalı demiştim...elhamdülillah eşim de bu ismi beğendi...
Sizin minnakin ismi belli degil daha galiba kuzum..en zor aşamalardan biri bu isim mevzuusu..:)
Evet bizde oyle yaptık fakat listede 3 tane isim vardı sadece...eşim hiç isim beğenemedi...beğendikleri ise çok yakınlarımızın isimlerikesinlikle çok zor maalesef. ömür boyu taşıyacağı isim olacak çünkü. liste yapıyoruz eşimle. beğendiğimiz isimleri anlamlarıyla yazıyoruz. o şekilde karar verelim dedik. ikinizin de içine sinmiş çok güzel...
Kızlar doğum parasını araştırdım sadece memurlara veriyorlar. Ssklılar emzirme parası alabiliyormuş 100 tl gibi bişey.
Haklısın canım şimdi bi daha baktım girdiğim site yanlış bilgi vermiş bana demek ki.Hayır canım ssklılar da doğum parası alıyor yanlışın var.
kızlar ben geldım.Atıl bey ıkı kere baktı bebek gostermıyordu kendını bı turlu,cok sukur ıyıymıs,neden yuksek cıktıgını afp ın anlayamadı.Bebişte anormali yok dedı 98%.İkıncı sebeperken dogum ya da gelişim gerılıyı ola bılırmiş.Ben de zaten 18+1 olmam gerekırdi ama 17+4 haftayım.O yuzden bunu takıpe almam gerek 3 hafta sonraya kontrola cagırd.Her swyıne baktı ılk plasenta prevıa dedı sonra kalkıp gezdım bıraz baktı tekrar eş sukur az da olsa kalkmıs bıraz .Kzımız 189 gr,babası ılk kez boyle buyuk gordu,ama kucuk oldugu ıcın adam renglıde bakmadı,onemlı olan bı seyı yok ya dunyalar benım oldu.Aksam cıktık esm yemeye goturdu bızı 6 gunde ılk kez yemek yedım soyleye bılırım.Hepınızı optum dualaınız ıcın eksık olmayın.Artık erken dogumu falan takmamayı dusundum kızım uzmez ınsallah annesını.Hepımız ınsallah saglıkla alırız kucagımıza bebişlerımızı.
Hayır canım ssklılar da doğum parası alıyor yanlışın var.
sag ol canım artık dusunmeyecem baska bı sey ıyı olcak ınsallah bundan sonraOhh harika bi haber bu cnm hadi gozun aydın güzel haber getirecegine inaniyordum maşallah kuzuna :)
canım çok sevindim valla. aklımız sendeydi. eş de çıkmış ne güzel yukarı. inşallah biraz daha çıkar.kızlar ben geldım.Atıl bey ıkı kere baktı bebek gostermıyordu kendını bı turlu,cok sukur ıyıymıs,neden yuksek cıktıgını afp ın anlayamadı.Bebişte anormali yok dedı 98%.İkıncı sebeperken dogum ya da gelişim gerılıyı ola bılırmiş.Ben de zaten 18+1 olmam gerekırdi ama 17+4 haftayım.O yuzden bunu takıpe almam gerek 3 hafta sonraya kontrola cagırd.Her swyıne baktı ılk plasenta prevıa dedı sonra kalkıp gezdım bıraz baktı tekrar eş sukur az da olsa kalkmıs bıraz .Kzımız 189 gr,babası ılk kez boyle buyuk gordu,ama kucuk oldugu ıcın adam renglıde bakmadı,onemlı olan bı seyı yok ya dunyalar benım oldu.Aksam cıktık esm yemeye goturdu bızı 6 gunde ılk kez yemek yedım soyleye bılırım.Hepınızı optum dualaınız ıcın eksık olmayın.Artık erken dogumu falan takmamayı dusundum kızım uzmez ınsallah annesını.Hepımız ınsallah saglıkla alırız kucagımıza bebişlerımızı.
Çok çok çok sevindik...hayırli haberlerle gelmissin çok sukuuurr... Rabbim minik kızınauzun hayirli ömürler versiiin...kızlar ben geldım.Atıl bey ıkı kere baktı bebek gostermıyordu kendını bı turlu,cok sukur ıyıymıs,neden yuksek cıktıgını afp ın anlayamadı.Bebişte anormali yok dedı 98%.İkıncı sebeperken dogum ya da gelişim gerılıyı ola bılırmiş.Ben de zaten 18+1 olmam gerekırdi ama 17+4 haftayım.O yuzden bunu takıpe almam gerek 3 hafta sonraya kontrola cagırd.Her swyıne baktı ılk plasenta prevıa dedı sonra kalkıp gezdım bıraz baktı tekrar eş sukur az da olsa kalkmıs bıraz .Kzımız 189 gr,babası ılk kez boyle buyuk gordu,ama kucuk oldugu ıcın adam renglıde bakmadı,onemlı olan bı seyı yok ya dunyalar benım oldu.Aksam cıktık esm yemeye goturdu bızı 6 gunde ılk kez yemek yedım soyleye bılırım.Hepınızı optum dualaınız ıcın eksık olmayın.Artık erken dogumu falan takmamayı dusundum kızım uzmez ınsallah annesını.Hepımız ınsallah saglıkla alırız kucagımıza bebişlerımızı.
Teşekkür ederim ablacim...
sag ol canım artık dusunmeyecem baska bı sey ıyı olcak ınsallah bundan sonra
kızlar ben geldım.Atıl bey ıkı kere baktı bebek gostermıyordu kendını bı turlu,cok sukur ıyıymıs,neden yuksek cıktıgını afp ın anlayamadı.Bebişte anormali yok dedı 98%.İkıncı sebeperken dogum ya da gelişim gerılıyı ola bılırmiş.Ben de zaten 18+1 olmam gerekırdi ama 17+4 haftayım.O yuzden bunu takıpe almam gerek 3 hafta sonraya kontrola cagırd.Her swyıne baktı ılk plasenta prevıa dedı sonra kalkıp gezdım bıraz baktı tekrar eş sukur az da olsa kalkmıs bıraz .Kzımız 189 gr,babası ılk kez boyle buyuk gordu,ama kucuk oldugu ıcın adam renglıde bakmadı,onemlı olan bı seyı yok ya dunyalar benım oldu.Aksam cıktık esm yemeye goturdu bızı 6 gunde ılk kez yemek yedım soyleye bılırım.Hepınızı optum dualaınız ıcın eksık olmayın.Artık erken dogumu falan takmamayı dusundum kızım uzmez ınsallah annesını.Hepımız ınsallah saglıkla alırız kucagımıza bebişlerımızı.
ayy çook güzel olmuş yaa bende istiyorummm
kaç gündür aklım sende kalmıştı canım çok sevindim sonucun iyi çıkmasına boşuna üzdün kendini de kızını da umarım bebişini sağlıkla kucağına alırsın bundan sonra hiçbir sıkıntı yaşamazsınkızlar ben geldım.Atıl bey ıkı kere baktı bebek gostermıyordu kendını bı turlu,cok sukur ıyıymıs,neden yuksek cıktıgını afp ın anlayamadı.Bebişte anormali yok dedı 98%.İkıncı sebeperken dogum ya da gelişim gerılıyı ola bılırmiş.Ben de zaten 18+1 olmam gerekırdi ama 17+4 haftayım.O yuzden bunu takıpe almam gerek 3 hafta sonraya kontrola cagırd.Her swyıne baktı ılk plasenta prevıa dedı sonra kalkıp gezdım bıraz baktı tekrar eş sukur az da olsa kalkmıs bıraz .Kzımız 189 gr,babası ılk kez boyle buyuk gordu,ama kucuk oldugu ıcın adam renglıde bakmadı,onemlı olan bı seyı yok ya dunyalar benım oldu.Aksam cıktık esm yemeye goturdu bızı 6 gunde ılk kez yemek yedım soyleye bılırım.Hepınızı optum dualaınız ıcın eksık olmayın.Artık erken dogumu falan takmamayı dusundum kızım uzmez ınsallah annesını.Hepımız ınsallah saglıkla alırız kucagımıza bebişlerımızı.
inşallah cnm
Amin canim hakkimizda hayirlisi gercekten ama bu kadar okuduktan sonra insan mesleginin basinda olmak istiyobu en dogal hakkimiz umarim emeklerimizin karsiligini alabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?