2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Allah razı olsun canim beniimm...
Bende hayatımda bir tane Zülal tanıdım... Hanfendi, guzel, çalışkan ve çok sevecen bir kızdı...önce ismini sordum ve duyunca bu isim bi harika kesinlikle seçeneklerimin arasında olmalı demiştim...elhamdülillah eşim de bu ismi beğendi...
Sizin minnakin ismi belli degil daha galiba kuzum..en zor aşamalardan biri bu isim mevzuusu..:)

kesinlikle çok zor maalesef. ömür boyu taşıyacağı isim olacak çünkü. liste yapıyoruz eşimle. beğendiğimiz isimleri anlamlarıyla yazıyoruz. o şekilde karar verelim dedik. ikinizin de içine sinmiş çok güzel...

Evet bizde oyle yaptık fakat listede 3 tane isim vardı sadece...eşim hiç isim beğenemedi...beğendikleri ise çok yakınlarımızın isimleri
Çok zordu... Çok güzel başka bir isim duymazsam en güzeli Zûlal dedi.. bende başka bir isim duyma ihtimalimiz yüzde 1 ihtimalinde dedim eşime :)) cunki bütün kiz isimlerini ona okumuştum kaç kere...
Nasip canim benim... siz de içinize en sineni koyun insaAllaah...çok güzel bir ismi olacagina eminim

kızlar ben geldım .Atıl bey ıkı kere baktı bebek gostermıyordu kendını bı turlu,cok sukur ıyıymıs,neden yuksek cıktıgını afp ın anlayamadı.Bebişte anormali yok dedı 98%.İkıncı sebeperken dogum ya da gelişim gerılıyı ola bılırmiş.Ben de zaten 18+1 olmam gerekırdi ama 17+4 haftayım.O yuzden bunu takıpe almam gerek 3 hafta sonraya kontrola cagırd.Her swyıne baktı ılk plasenta prevıa dedı sonra kalkıp gezdım bıraz baktı tekrar eş sukur az da olsa kalkmıs bıraz .Kzımız 189 gr,babası ılk kez boyle buyuk gordu,ama kucuk oldugu ıcın adam renglıde bakmadı,onemlı olan bı seyı yok ya dunyalar benım oldu.Aksam cıktık esm yemeye goturdu bızı 6 gunde ılk kez yemek yedım soyleye bılırım.Hepınızı optum dualaınız ıcın eksık olmayın.Artık erken dogumu falan takmamayı dusundum kızım uzmez ınsallah annesını.Hepımız ınsallah saglıkla alırız kucagımıza bebişlerımızı.

Ohh harika bi haber bu cnm hadi gozun aydın güzel haber getirecegine inaniyordum maşallah kuzuna :)

canım çok sevindim valla. aklımız sendeydi. eş de çıkmış ne güzel yukarı. inşallah biraz daha çıkar.

Çok çok çok sevindik...hayırli haberlerle gelmissin çok sukuuurr... Rabbim minik kızınauzun hayirli ömürler versiiin...
Sende artık rahat rahat ye yemeklerini...

Düşünme cnm iyi düşün ki herşey daha iyi olsun allahım hic birimizi uzmesin inş yolu yariladikk neredeyse hep güzel haberlerle dönelim ins
sag ol canım artık dusunmeyecem baska bı sey ıyı olcak ınsallah bundan sonra

Canımm çok şükür ben hep emindim zaten bebeğinin iyi olduğuna içim rahattı, ama merakta ediyordum, maşallahh sağlıkla kucağına alacaksın kızını canım inşallahh

J jasminka83 ALLAH a şükürler olsun...
Hayırlı haberine coook sevindim cnm...
Kalbime kotu bisey dogmamisti zaten...
Bundan sonra hicbiseyi kafaya takma artik tmm mi?...
Minik kizinin senin moraline ihtiyaci var

kaç gündür aklım sende kalmıştı canım çok sevindim sonucun iyi çıkmasına boşuna üzdün kendini de kızını da umarım bebişini sağlıkla kucağına alırsın bundan sonra hiçbir sıkıntı yaşamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…