- 22 Ekim 2014
- 592
- 430
- 358
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #14.761
önemli bşy çıkmamasına sevindim canım. inşallah hep böyle güzel haberler alırız.iyi düşünelim iyi olsun herşey.kızlar ben geldım.Atıl bey ıkı kere baktı bebek gostermıyordu kendını bı turlu,cok sukur ıyıymıs,neden yuksek cıktıgını afp ın anlayamadı.Bebişte anormali yok dedı 98%.İkıncı sebeperken dogum ya da gelişim gerılıyı ola bılırmiş.Ben de zaten 18+1 olmam gerekırdi ama 17+4 haftayım.O yuzden bunu takıpe almam gerek 3 hafta sonraya kontrola cagırd.Her swyıne baktı ılk plasenta prevıa dedı sonra kalkıp gezdım bıraz baktı tekrar eş sukur az da olsa kalkmıs bıraz .Kzımız 189 gr,babası ılk kez boyle buyuk gordu,ama kucuk oldugu ıcın adam renglıde bakmadı,onemlı olan bı seyı yok ya dunyalar benım oldu.Aksam cıktık esm yemeye goturdu bızı 6 gunde ılk kez yemek yedım soyleye bılırım.Hepınızı optum dualaınız ıcın eksık olmayın.Artık erken dogumu falan takmamayı dusundum kızım uzmez ınsallah annesını.Hepımız ınsallah saglıkla alırız kucagımıza bebişlerımızı.
canım çook sevindim ya allahım sağsalım kucağına almayı nasip etsinkızlar ben geldım.Atıl bey ıkı kere baktı bebek gostermıyordu kendını bı turlu,cok sukur ıyıymıs,neden yuksek cıktıgını afp ın anlayamadı.Bebişte anormali yok dedı 98%.İkıncı sebeperken dogum ya da gelişim gerılıyı ola bılırmiş.Ben de zaten 18+1 olmam gerekırdi ama 17+4 haftayım.O yuzden bunu takıpe almam gerek 3 hafta sonraya kontrola cagırd.Her swyıne baktı ılk plasenta prevıa dedı sonra kalkıp gezdım bıraz baktı tekrar eş sukur az da olsa kalkmıs bıraz .Kzımız 189 gr,babası ılk kez boyle buyuk gordu,ama kucuk oldugu ıcın adam renglıde bakmadı,onemlı olan bı seyı yok ya dunyalar benım oldu.Aksam cıktık esm yemeye goturdu bızı 6 gunde ılk kez yemek yedım soyleye bılırım.Hepınızı optum dualaınız ıcın eksık olmayın.Artık erken dogumu falan takmamayı dusundum kızım uzmez ınsallah annesını.Hepımız ınsallah saglıkla alırız kucagımıza bebişlerımızı.
Gözünaydın canım böyle güzel haberlerle dönenleri görmek çok güzel. ben de 2 hafta sonra ayrıntılıya giricem inşallah ben de güzel haberlerle dönerim. o anki heyacanımı düşünemiyorum....umarım bundan sonra hepimiz hep gülerek çıkarız doktordan :) :) :)kızlar epey geç kaldım size haber vermek için ama allaha şükür herşey iyi ve yolunda renkli ultrasonda sorun çıkmadı rahatladım kalbim bütün gün hızlı hızlı çarptı bi sorun olursa diye vee kesin kızım olacak inşallah çooooook çoook mutluyummmmm sizinle paylaşmak istedim geç olsada hepinizi öpüyorummmm
benim de boğazlarım kötü olmıştu zencefilli bal yedim ben de.iyi geldi gerçekten.tavsiye ederim canım.Kizlarrrrr yardimm...ben uc dort gundur oksuruyordum kuru bi oksuruk bugun iyice artti hele aksamlari uyutmuyor..annem telde dediki oksururkrn ellerinle karnini tut deyince korktum..doktorumu aradim.bu istenmeyen bisey ama dikakt et gargara yap..bogazini islak tut oksurek surubuda ic daha gecmezse antibiyotik yazalim dedi ;( ben oksurdukce bebek hareket ediyor..bebgim etkilensin istemiyorum boyle bir sey yasayan oldu mu acaba
canım gözün aydın olsun. önümüzdeki yıl gerçekten kız senesi olacakkızlar epey geç kaldım size haber vermek için ama allaha şükür herşey iyi ve yolunda renkli ultrasonda sorun çıkmadı rahatladım kalbim bütün gün hızlı hızlı çarptı bi sorun olursa diye vee kesin kızım olacak inşallah çooooook çoook mutluyummmmm sizinle paylaşmak istedim geç olsada hepinizi öpüyorummmm
Canımmmm çok sevindim bak takma kafaya herşeyi Allahın izniyle her şey yoluna giriyokızlar ben geldım.Atıl bey ıkı kere baktı bebek gostermıyordu kendını bı turlu,cok sukur ıyıymıs,neden yuksek cıktıgını afp ın anlayamadı.Bebişte anormali yok dedı 98%.İkıncı sebeperken dogum ya da gelişim gerılıyı ola bılırmiş.Ben de zaten 18+1 olmam gerekırdi ama 17+4 haftayım.O yuzden bunu takıpe almam gerek 3 hafta sonraya kontrola cagırd.Her swyıne baktı ılk plasenta prevıa dedı sonra kalkıp gezdım bıraz baktı tekrar eş sukur az da olsa kalkmıs bıraz .Kzımız 189 gr,babası ılk kez boyle buyuk gordu,ama kucuk oldugu ıcın adam renglıde bakmadı,onemlı olan bı seyı yok ya dunyalar benım oldu.Aksam cıktık esm yemeye goturdu bızı 6 gunde ılk kez yemek yedım soyleye bılırım.Hepınızı optum dualaınız ıcın eksık olmayın.Artık erken dogumu falan takmamayı dusundum kızım uzmez ınsallah annesını.Hepımız ınsallah saglıkla alırız kucagımıza bebişlerımızı.
Evet canimm ismaile karar verdik yanina mete mi efe mi olsun ona karar veremedik sagol canim fikrin icin sanirim 2. ismi efe koyucaz esimin yogun istegi uzerinecanım sanırım ismail isminde karar kılmışsınız. ismail efe kulağıma daha hoş geldi nedense ama mete ismini de tek başına severim...
Cok gecmis olsun..ya duzenli derken hergun sut mu iciyorsunuz..ben eskidende icemezdim..simdi 3gune bir bir bardak felan..aslinda cok yanlis dimi yogurtla telafisni yapsam ama soguktan onuda canim istemiyorKabus gibi bir geceydi... Çok şükür ki sabah oldu. bu gece başlayan bacak krampları beni mahvetti. ne uykumu aldım ne dinlendim. biri de değil. biri bitiyor biri başlıyor. çığlık çığlığa uyandım iki kez. bu hep böyle devam mı edecek? Aranızda bacak krampları başlayan var mı? kalsiyum ve d vit. çok düzenli kullanıyorum peynir süt yoğurt tüketiyorum. nasıl düzelcem bilmiyorum
Gunaydiiinn canimmmm hepimize musmutlu bi gun olsun insallahkızlar günaydın herkese...
kuzucum dün dışardaydım gelince yemek fln derken uyku zamanı geldi daha yeni görüyorum mesajını hihiBen de dunden firinda tavuk patetes vardiaksama da ciger kavurucam kocis icin
Bu arada yemek yapmayi sevengecee burda degil galiba tatlim nerdesin? yine dokturmustur o
kızlar ben geldım.Atıl bey ıkı kere baktı bebek gostermıyordu kendını bı turlu,cok sukur ıyıymıs,neden yuksek cıktıgını afp ın anlayamadı.Bebişte anormali yok dedı 98%.İkıncı sebeperken dogum ya da gelişim gerılıyı ola bılırmiş.Ben de zaten 18+1 olmam gerekırdi ama 17+4 haftayım.O yuzden bunu takıpe almam gerek 3 hafta sonraya kontrola cagırd.Her swyıne baktı ılk plasenta prevıa dedı sonra kalkıp gezdım bıraz baktı tekrar eş sukur az da olsa kalkmıs bıraz .Kzımız 189 gr,babası ılk kez boyle buyuk gordu,ama kucuk oldugu ıcın adam renglıde bakmadı,onemlı olan bı seyı yok ya dunyalar benım oldu.Aksam cıktık esm yemeye goturdu bızı 6 gunde ılk kez yemek yedım soyleye bılırım.Hepınızı optum dualaınız ıcın eksık olmayın.Artık erken dogumu falan takmamayı dusundum kızım uzmez ınsallah annesını.Hepımız ınsallah saglıkla alırız kucagımıza bebişlerımızı.
benimki de yedirmiyor. eve almıyoruz. köy tavugu alalım diyo onu da ben istemiyorum. aslında bi tane alıp haşlayıp onun suyunu buzluğa atabiliz çorbalar için güzel olur.Benim eşim tavuk yemiyor, yedirmiyor hormonlu hep doğal değil diye olsa en çabuk yemek tavuk patates bende yapardım ne güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?