2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
önemli bşy çıkmamasına sevindim canım. inşallah hep böyle güzel haberler alırız.iyi düşünelim iyi olsun herşey.

kızlar epey geç kaldım size haber vermek için ama allaha şükür herşey iyi ve yolunda renkli ultrasonda sorun çıkmadı rahatladım kalbim bütün gün hızlı hızlı çarptı bi sorun olursa diye vee kesin kızım olacak inşallah çooooook çoook mutluyummmmm sizinle paylaşmak istedim geç olsada hepinizi öpüyorummmm

canım çook sevindim ya allahım sağsalım kucağına almayı nasip etsin

Gözünaydın canım böyle güzel haberlerle dönenleri görmek çok güzel. ben de 2 hafta sonra ayrıntılıya giricem inşallah ben de güzel haberlerle dönerim. o anki heyacanımı düşünemiyorum....umarım bundan sonra hepimiz hep gülerek çıkarız doktordan :) :) :)

benim de boğazlarım kötü olmıştu zencefilli bal yedim ben de.iyi geldi gerçekten.tavsiye ederim canım.

canım gözün aydın olsun. önümüzdeki yıl gerçekten kız senesi olacak

Canımmmm çok sevindim bak takma kafaya herşeyi Allahın izniyle her şey yoluna giriyo ))))

Günaydıııın herkeseee

Bi güne daha başladık, 1 gün daha yaklaştık yavrularımıza kavuşmaya, her sabah böyle diyorum

Bugün kontrolüm var, umarım hersey yolundadır ve güzel haberlerle dönerim, biraz endişeliyim çünkü gece acaip kasık ağrım vardı uzun zamandır bu kadar olmamıştı, inşallah bi sıkıntı yoktur
Şimdi güzel bi kahvaltı yapıp daha fazla oyalanmadan çıkayım, görüşmek üzeree

Kabus gibi bir geceydi... Çok şükür ki sabah oldu. bu gece başlayan bacak krampları beni mahvetti. ne uykumu aldım ne dinlendim. biri de değil. biri bitiyor biri başlıyor. çığlık çığlığa uyandım iki kez. bu hep böyle devam mı edecek? Aranızda bacak krampları başlayan var mı? kalsiyum ve d vit. çok düzenli kullanıyorum peynir süt yoğurt tüketiyorum. nasıl düzelcem bilmiyorum

canım sanırım ismail isminde karar kılmışsınız. ismail efe kulağıma daha hoş geldi nedense ama mete ismini de tek başına severim...
Evet canimm ismaile karar verdik yanina mete mi efe mi olsun ona karar veremedik sagol canim fikrin icin sanirim 2. ismi efe koyucaz esimin yogun istegi uzerine

Cok gecmis olsun..ya duzenli derken hergun sut mu iciyorsunuz..ben eskidende icemezdim..simdi 3gune bir bir bardak felan..aslinda cok yanlis dimi yogurtla telafisni yapsam ama soguktan onuda canim istemiyor

Ben de dunden firinda tavuk patetes vardi aksama da ciger kavurucam kocis icin
Bu arada yemek yapmayi seven gecee burda degil galiba tatlim nerdesin? yine dokturmustur o
kuzucum dün dışardaydım gelince yemek fln derken uyku zamanı geldi daha yeni görüyorum mesajını hihi
bizde dün kuru fasulye, sebzeli bulgur pilavı ve cacık vardı. pilavla fasulyeden azar azar yedim de cacık beni benden aldı çok özlemişim yazdan beri yapmıyodum cacık
bugün karnabahar kızartması, fırında baharatlı patates ve köfte düşünüyorum. bakalım ne olcek.

cnm bu sınavı başarıyla geçtınız artık bişicik olmıcak herşey yolunda çok şükür..
kafana takma hiç bişeyi beslenmene dikkat et cnm bebeğin gelişimi atak yapcak öpüyorumm..

Benim eşim tavuk yemiyor, yedirmiyor hormonlu hep doğal değil diye olsa en çabuk yemek tavuk patates bende yapardım ne güzel.
benimki de yedirmiyor. eve almıyoruz. köy tavugu alalım diyo onu da ben istemiyorum. aslında bi tane alıp haşlayıp onun suyunu buzluğa atabiliz çorbalar için güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…