2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
geçmiş olsun canım benim. ekmek makarna şeker pirinç pilavı reçel tatlı azalt ya da yapabiliyorsan tamamen kes. çok da yüksek değilmiş. doktorunun diyeceği de o. ekmek hamurişi yeme tatlı yeme meyve çok yeme diyecek. o yüzden ben yaptırmayacağım. ailemizde şeker hastası olan da yok. risk grubunda da değilim. yediğime de dikkat ediyorum o yüzden yaptırmak istemiyorum. o glikoz beni bayılacak hale getirirse bebeğimi ne hale sokar diye düşününce yaptırmamaya kadar verdim.

sag olun kızlar bunu da atlattım ya artık o agrılar kramplar hıc bı sey degıl benım ıcın,erken dogum rıskıne bıle endıselenmedımBu bır hafta ıcınde her seyı dıbıne kadar yasadık eşimle acıyı sevıncı,artık boş şeylere uzulmek yok ınsallah her sey guzel olacak hepımız alacagız bebişlerımızı kucagımıza

Kızlar yarin tetanoz aşısı vurulcam var mi aranızda vurulan ? Kolda aağrı yapıyormuş sanırım
ben çarşamba günü aşı oldum. o aksam ağrı yoktu ama dün gittikçe ağrımaya basladı. gece sol tarafa dönemiyorum kolumun üstüne yatamıyorum ve heralde baya ağrıdı ki ağlamışım gece ay of diyerek. baktım eşim sarılmış rüya mı gördün diyo sakinleştirmeye çalışıyo kıyamam birkaç güne geçer diye düşünüyorum.

gu aydin kizlar hep detayli ultrasondan konusulmus ne oluyo hangi haftalarda gidilmeli biz artik subat basi gitcez gec mi olur

magnezyum geçiriyor canım

gelmiş geçmiş olsun kuzucum zaten aklıma hiç kötü birşey gelmemişti. ultrasonda belli olur sağlıklı oldugu diyordum. pekmez ceviz ve protein tüket artık bebeğin de beslensin öpüyorum ikinizi de kocamaannnn

kızlar çok güzel görünüyorsunuz. göbüşler çıktıkça insan nasıl mutlu oluyor yaa
aynen canım ilk başlarda ozekllikle giyinirken cok yagırgıyodum oratada kocaman bir göbek ama şimdi kıyafetlerle guzel duruyor şirin şirin :) biraz daha buyusun bebek fügurlu hamile kıyafetlerimi giycem çok hevesliyim :))

inşallah güzel haberlerle geleceksin canım. ağrıları olan arkadaşlarımız oluyor. canını sıkma o yüzden...

Bacak kapali olsada pipi gozukuyormuymus erkekse cnm?? Bnmki de bacak kapali bi kordon arada. Ama kiz gibi dedi goremediginden. Bnde catliyorum meraktan:)

cnm benımkı erkek mesela tescillendi yani :) ama geçen kontrolde bacak kapalı ve kordon geçiyordu göremedi pipiyi doktorum.
yanı kız diyemez bence bu yuzden göremediyse :)
cnm sende rahım ağzı dikişi var diymi yatıyosun heralde ?

insanın ömründe almaktan mutlu olduğu kilolar sanırım. biraz daha büyüsünler bebiş figürlü kıyafatler giyeriz evet :)) Allah hepimize o günleri görmeyi nasip etsin...

gu aydin kizlar hep detayli ultrasondan konusulmus ne oluyo hangi haftalarda gidilmeli biz artik subat basi gitcez gec mi olur
18-23 haftalar ıcınde gıdılmesı ıdeal canım ,bence o testlerden en onemlısı bu,bebegın parmak sayına,kalp kulakcıklarına kadar her yerıne bakıyorlar,suyun normalmı plasenta durumun kordon sayı hepsı soylenılır

Bende şubat sonu gidicem geç olmaz inş

cnm 17 ile 23 haftalar arası yapılıyor. sende benle aynı günlerdesin diye söylüyorum şubat sonu geç olabilir cnm ya.
bizim şimdi 18 bitiyor 19 a giriyoruz. şubat başı 20 bitecek 21 olucaz , yani şubat sonu kısmetse 24 olucaz, geç olabilir cnm doktorunla bu konuyu bidaha konuş istersen.

sag ol canım esım de kızdı artık bana ıstemıyorum lafını duymuyacam dedı artık.Ben 5 kılo almısım ama gobegım cok az cıktı boyle hamılemı olur dıye azarlıyor benı,acaba şişman kadın mı sevıyor anlamadım kı

ayy sagoasin cnm bilgi verdigin icin gec kalmiyorum o halde . senin durumunada cok sevindim artik iyi bak besle minnigini Allahim hepimizjnkini bagislasin benim bu gunlerde midem yanmaya basladi sac cikiyor olamaz demi

merhaba güzel anneler J jasminka83 gözün aydın canım artık hiç üzülmeyin emi gözünüzden düşen yaş sadece mutluluktan olsun rabbim sağlıcakla kucağına aldığın günleride göstersin inşallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…