2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
çok teşekküler canım verdiğin bilgiler için. sen şanslılardansın ki karşına ilgili bir ebe çıkmış ne güzel bilgilendirmiş seni. inşallah biz de ilgili sağlık personelleriyle karşılaşırız. devlet hastanelerinde pekte rastlanılan durum değildir de bu.
ben de ayın 30 Ekime randevu aldım devlet hastanesinden. o tarihte 6+4 olucak bebiş bakalım ultrasonda net göremezsem özele gidicem görmek için ama tahlilleri devlette yaptırıcam.
Allah hepimizin yardımcısı olsun. sağlıklı bir gebelik süreci ve rahat bir doğum dilerim hepimize

Süpermiş , bende devlete gidiyorum... ayrıntılı kan tahilleri , idrar alındı benden...kalp atışını duymaya geldiğinde sonuçlara bakarız dendi... fakat eğitimden söz edilmedi , umarım bizde de vardır bu eğitim, hoşuma gitti

ha ayrıca adet tarihim son 15 eylüldü burda 23 bazı sitelerde 22 diye hesaplıyor pztsi doktora tam tarihi de sorucam
Canlarim biraz sabir birgun kaldi sabirla bekleyelim amaaaan ne zormus valla zaten hep yatiyorum bi yandan zamanda gecmiyo tabiii yat yat bakalim neler olacak yarin canlarim hepinizden haber bekliyorum bende yazicam gelismeleri ben saglkocagina gidiyorum simdilik sagolsunlar cok ilgililer simdiden hergun kan sulandirici ignem var benim hergun tansiyonumu olcuyorlar falan onu ye bunu yeme falan simdilik cok iyiyiz 5 senedir artik benim bu son sonucimda halay cektik resmen okadariz

Arkadaslar dun tekrar doktora gıttın tahlıllerım yapıldı keseyı bır gun once gormustuj zaten hersey yoluda cok sukur oncekı gebelıgım kalo durması sebebıyle sonlandırılmıstı bu sefer daha temkınlı ılerlıyoruz.corasprın progestan verdı ayrıca vınalac immunitum adında bı vıtanın verdı bu vıtaamın 12 vıtamın 9 mıneral ıcerıyo.

sana da güzel pazarlar merak ettim hangi hastaneye gidiyorsun

Göztepe eğitim-araştırma. Bizim evin yan sokağında olunca ilk aklıma o gelmişti.

Teşekkür ederim. Bana denen şey şimdilik yavaş yavaş eğitimler ama 16. haftadan sonra daha sık çağrılıp, detaylı eğitimler verilecekmiş. Ben ilk kan testini aile hekimliğinde yaptırdığım için orda da dosya açıldı, ordaki ebe ve hemşireler de "biz sizi sık sık arayıp, eğitim ve kontrollere çağıracağız" dediler. İçimden "iyice kara cahil bellediler beni, iki taraflı çapraz eğitime sokacaklar zaar" diye geçirdim Siz ve diğer arkadaşlar için de ileriki haftalarda bilgilendirmeler ve eğitimler başlar diye düşünüyorum. Neticede kedi gibi her 3 ayda bir hamile kalmıyoruz, genel bilgilendirme ve eğitim her anne adayının hakkı olmalı.

İnşallah görür, sağlıklı, güzel haberlerini alırsınız.

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız, kalp atışlarını dinlerken bir yandan.

Amiiin inşaAllah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…