- 27 Ocak 2010
- 734
- 97
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #1.641
ay canımcım hadi bakalım hayırlı olsun tekrardan.Doktor uyumu dedi dün 7 4 tük bide geçen sefer geç döllenme yaşamıştm bu öle değilmiş maşallah bakalım ne olucak
Hayırlı pazarlar arkadaşlar mide bulantısıyla güne başladık hala da devam ediyor
Yesil Elma eksi olani dene bende ise yariyorkızlar bu bulantıya bı care yok mu yanıqaviscon kullananlar var mı aranızda gecenlerde bı dogum semınerıne gıtmıstım doktor mıde bulantısına ıyı geliyor dedi
Cnm bas agrilarin normal... gebelikten dolayi butun organlar faaliyete gecti ins...Arkadaşlar sizler de baş ağrısı oluyor mu?oluyorsa nasıl bir çare buluyorsunuz acaba?
Benimde muhtemel doğum tarihim haziran3 İnşallah.Bende mayıs annesi olabilir miyim acaba
Kizlar eleviti kulanmayin helal degil icinde domuz var Ben yurt disinda bilmeden ilk hamileligimden kullandim ve ozellikle eczane firmayi aradi helal degilmis icinde hayvansal yag varmis yurtdisinda bu konuya yalan soyleyemezler cunku mahkemelik olurlar arastirin istersenizEvet devamindada oyle yaziyordu elevit yerine decavit veriyormus doktorlar
ALLAH razi olsun cnm uyardigin icin...Kizlar eleviti kulanmayin helal degil icinde domuz var Ben yurt disinda bilmeden ilk hamileligimden kullandim ve ozellikle eczane firmayi aradi helal degilmis icinde hayvansal yag varmis yurtdisinda bu konuya yalan soyleyemezler cunku mahkemelik olurlar arastirin isterseniz
Ben ilk hamileligimde bilmeden kullandim eleviti gunaha girdimmi acaba biraz vicdan azabi cekiyorumALLAH razi olsun cnm uyardigin icin...
Sen bilmeden kullanmışsın , ilaç olunca araştırma faaliyetini de düşünmemişsin bu çok normal... o yüzden günaha girmemişsindir Rabbimin izniyle , bundan sonra bir şeyi kullanmadan araştırıp kullanmak böyle sorunlar için önlem olacaktır canım :) Eğer içinde İslam'a göre haram olan bir unsurun bulunduğunu bilip de kullansaydın elbette günah olurdu.. Umarım yardımcı olmuşumdur..Ben ilk hamileligimde bilmeden kullandim eleviti gunaha girdimmi acaba biraz vicdan azabi cekiyorum
Cnm sakin üzülme...Ben ilk hamileligimde bilmeden kullandim eleviti gunaha girdimmi acaba biraz vicdan azabi cekiyorum
Kuzum benim özel sağlık sigortam var medical psrk Göztepe ve kadıköy şifa Ataşehir hastahaneleeine gidiyorum bakalım ücretsiz doğum hakkı var o hastahaneler de çalıştığım kurumun yaptığı anlaşmaya dayalı şimdilik buralara gidiyorumay canımcım hadi bakalım hayırlı olsun tekrardan.
gördüm mayıs annelerindeki mesajını da belki sen de bizden olursun. gerçi öyle diyorum da benimki de 7 mayıs belki ben de nisan olurum kimbilir
doktora nereye gidiyorsun sizin oralarda mı? ben medipole gidiyorum bağcılardaki çok da memnunum ama uzaklığı düşündürüyor napsam napsam diyorum. aranızda fatih civarında doktor ve hastane tavsiyesi olanlara açığım...
ay ne güzel ya kardeşim de bankacı o da her yere gidiyor ücretsiz en iyi hastanelere bizim sağlık sigortamız ne kadar berbat. neyse bu konulara girmeyeyim...Kuzum benim özel sağlık sigortam var medical psrk Göztepe ve kadıköy şifa Ataşehir hastahaneleeine gidiyorum bakalım ücretsiz doğum hakkı var o hastahaneler de çalıştığım kurumun yaptığı anlaşmaya dayalı şimdilik buralara gidiyorum
Bakalım zaman ne göstercek
Geç döllenmedir büyük ihtimalle canım , son adet tarihin neydi ? :)Kızlar ne çok yazmışsınızanaam!
Dün kesemi gördüm nihayet.ferahladım biraz. Karın ultrasonuyla ve sıkışık gitmiştim tabi. Dr dedi ki 4-4,5 haftalıksın.2 hafta sonra gel kalp atışlarnı görelim dedi. Ben nası 4 haftalıgm anlamadım?
Kuzum bebek doğdunkan sonra ilerisi için bebek düşünürsen yapalın sana ben eşime bile yaptırdım SGK pahalı özel deay ne güzel ya kardeşim de bankacı o da her yere gidiyor ücretsiz en iyi hastanelere bizim sağlık sigortamız ne kadar berbat. neyse bu konulara girmeyeyim...
hayırlısı canım oralar iyidir tabii ki medicalpark burda da var ama 90 lira sgklıya muayene. neyse sinirlenmeden susup gidiyorum
hamileyken olmuyo mu? aslında ben istiyordum hamile kalmadan önce ama biraz süpriz oldu bebek biliyosun öyle olunca kaldı.Kuzum bebek doğdunkan sonra ilerisi için bebek düşünürsen yapalın sana ben eşime bile yaptırdım SGK pahalı özel de
MediPol de güzel hastaha ne tahlilleri sağlık ocağında yaptır çok istemesinler
Doğumdan 6 ay yada 1 yıl önce yapılmak gerekiyor sigorta şirketleri bu konuda katı kuralı hamileyken olmuyorhamileyken olmuyo mu? aslında ben istiyordum hamile kalmadan önce ama biraz süpriz oldu bebek biliyosun öyle olunca kaldı.
medipol evet çok güzel fiyatı biraz fazla ama değer bence doğum için düşünüyorum ama kontrole gitmeye zor oluyor, eşim olmadan gidemiyorum. izin almak zorunda kalıyor beni götürmek için. o yüzden buralarda bulsam bi hastane iyi oalcak. bezmialem var o da vakıf ünv. hastanesi ama çok kalabalık içim sıkılıyor orda hem doktorları da ilgisiz
Doğumdan 6 ay yada 1 yıl önce yapılmak gerekiyor sigorta şirketleri bu konuda katı kuralı hamileyken olmuyor
Canım benim gittim yerler de doğum çok pahalı anlamıyorkm neden böle uçuk fiyatlar
hosgeldın doktorunoselamlar ben de inşallah 2015 haziran annesi olacağım bu benim benim ikinci kuzum 33 aylık bir oğlusum var. keseyi gördük fakat kalp atışlarrı haftaya...su an hafif kahverengi lekelenmem var. ilkinde de olmustu..insallah saglıkla gecen ve tamamlanan bir hamilelik olur hepimizin ki
yesil elmanın uzerne tuz bıle vuruyorum yok gecmıyor zayıfladım valla kac gundurYesil Elma eksi olani dene bende ise yariyor
eylül 7 adet son günümdü. ama en az 5-6 haftalık olursa görülmüyor muydu karından? yani daha fazla olmam lazım değil mi? dr.dan çok biliyorum sanki de! töbe töbe bana da ya? ama kafam karıştıGeç döllenmedir büyük ihtimalle canım , son adet tarihin neydi ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?