2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Arkadaşlar sizler de baş ağrısı oluyor mu?oluyorsa nasıl bir çare buluyorsunuz acaba?
Benimde muhtemel doğum tarihim haziran3 İnşallah.Bende mayıs annesi olabilir miyim acaba

Doktor uyumu dedi dün 7 4 tük bide geçen sefer geç döllenme yaşamıştm bu öle değilmiş maşallah bakalım ne olucak
ay canımcım hadi bakalım hayırlı olsun tekrardan.

gördüm mayıs annelerindeki mesajını da belki sen de bizden olursun. gerçi öyle diyorum da benimki de 7 mayıs belki ben de nisan olurum kimbilir

doktora nereye gidiyorsun sizin oralarda mı? ben medipole gidiyorum bağcılardaki çok da memnunum ama uzaklığı düşündürüyor napsam napsam diyorum. aranızda fatih civarında doktor ve hastane tavsiyesi olanlara açığım...

Arkadaşlar sizler de baş ağrısı oluyor mu?oluyorsa nasıl bir çare buluyorsunuz acaba?
Benimde muhtemel doğum tarihim haziran3 İnşallah.Bende mayıs annesi olabilir miyim acaba
Cnm bas agrilarin normal... gebelikten dolayi butun organlar faaliyete gecti ins...
Beyin hepsine calisin diye daha cok kan pompaliyor... :)

Evet devamindada oyle yaziyordu elevit yerine decavit veriyormus doktorlar
Kizlar eleviti kulanmayin helal degil icinde domuz var Ben yurt disinda bilmeden ilk hamileligimden kullandim ve ozellikle eczane firmayi aradi helal degilmis icinde hayvansal yag varmis yurtdisinda bu konuya yalan soyleyemezler cunku mahkemelik olurlar arastirin isterseniz

ALLAH razi olsun cnm uyardigin icin...

Ben ilk hamileligimde bilmeden kullandim eleviti gunaha girdimmi acaba biraz vicdan azabi cekiyorum
Sen bilmeden kullanmışsın , ilaç olunca araştırma faaliyetini de düşünmemişsin bu çok normal... o yüzden günaha girmemişsindir Rabbimin izniyle , bundan sonra bir şeyi kullanmadan araştırıp kullanmak böyle sorunlar için önlem olacaktır canım :) Eğer içinde İslam'a göre haram olan bir unsurun bulunduğunu bilip de kullansaydın elbette günah olurdu.. Umarım yardımcı olmuşumdur..

Ben ilk hamileligimde bilmeden kullandim eleviti gunaha girdimmi acaba biraz vicdan azabi cekiyorum
Cnm sakin üzülme...
Sen Cenabi Hakkin yarattigi yavruya faydali olmasi icin ilac almissin... icerigini bilmedigin icin bir sorun yok... bile bile devam edip icersen o zaman bundan sorumlu olursun...
Farkinda olarak veya olmayarak yaptiklarimiz icin tövbe etmiyormuyuz zaten...
Su an bilmeden icmis olmandan duydugun üzüntü bile senin hem tövbe etmen ham de affedilmene sebep ins...
ALLAH in rahmeti coook büyük :)

Kuzum benim özel sağlık sigortam var medical psrk Göztepe ve kadıköy şifa Ataşehir hastahaneleeine gidiyorum bakalım ücretsiz doğum hakkı var o hastahaneler de çalıştığım kurumun yaptığı anlaşmaya dayalı şimdilik buralara gidiyorum

Bakalım zaman ne göstercek

ay ne güzel ya kardeşim de bankacı o da her yere gidiyor ücretsiz en iyi hastanelere bizim sağlık sigortamız ne kadar berbat. neyse bu konulara girmeyeyim...

hayırlısı canım oralar iyidir tabii ki medicalpark burda da var ama 90 lira sgklıya muayene. neyse sinirlenmeden susup gidiyorum

Kızlar ne çok yazmışsınızanaam!
Dün kesemi gördüm nihayet.ferahladım biraz. Karın ultrasonuyla ve sıkışık gitmiştim tabi. Dr dedi ki 4-4,5 haftalıksın.2 hafta sonra gel kalp atışlarnı görelim dedi. Ben nası 4 haftalıgm anlamadım?

Geç döllenmedir büyük ihtimalle canım , son adet tarihin neydi ? :)

Kuzum bebek doğdunkan sonra ilerisi için bebek düşünürsen yapalın sana ben eşime bile yaptırdım SGK pahalı özel de

MediPol de güzel hastahane tahlilleri sağlık ocağında yaptır çok istemesinler

hamileyken olmuyo mu? aslında ben istiyordum hamile kalmadan önce ama biraz süpriz oldu bebek biliyosun öyle olunca kaldı.

medipol evet çok güzel fiyatı biraz fazla ama değer bence doğum için düşünüyorum ama kontrole gitmeye zor oluyor, eşim olmadan gidemiyorum. izin almak zorunda kalıyor beni götürmek için. o yüzden buralarda bulsam bi hastane iyi oalcak. bezmialem var o da vakıf ünv. hastanesi ama çok kalabalık içim sıkılıyor orda hem doktorları da ilgisiz

Doğumdan 6 ay yada 1 yıl önce yapılmak gerekiyor sigorta şirketleri bu konuda katı kuralı hamileyken olmuyor

Canım benim gittim yerler de doğum çok pahalı anlamıyorkm neden böle uçuk fiyatlar

öyle ya bir de sen doğum fiyatına bakma hastaneden çıkarken onun 2-3 katı fatura geliyor. odanın ücreti kullanılan ilaçlar, yapılan tahliller vs...

medipolde temmuz ayıydı sanırım arkadaşım normal doğuma 3 bin lira vermiş. aslında normal doğum ne kadar diyince 1000 lira mı ne diyorlamış da iki gecelik oda ücreti tahliller falan filan 3 bini bulmuş. ne bileyim bi kez olacak bi şey en azından benim için, doğum ücretinde değilim allah sağlık versin çalışıyoruz kazanıyoruz bir de öyle bir hastane için gözüme çok gelmiyor. işte şu yerinin ters olması olmasa bir de ....

Doğumdan 6 ay yada 1 yıl önce yapılmak gerekiyor sigorta şirketleri bu konuda katı kuralı hamileyken olmuyor

Canım benim gittim yerler de doğum çok pahalı anlamıyorkm neden böle uçuk fiyatlar

hosgeldın doktoruno
Yesil Elma eksi olani dene bende ise yariyor
yesil elmanın uzerne tuz bıle vuruyorum yok gecmıyor zayıfladım valla kac gundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…