2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
oysss maşallah toistcimm bu defa kızçemizin hakkını vermişsin büyümüş maşallahh bebişş
Dimi ama bu sefer bariz bir göbüşle çıktım karşınıza daha da büyücek fena kaşınıyor

Hayatta inanma kuzum senin bir hafta önce eklediğin fotoğraf hala gözümün önünde. Hem de 3 kilo almışsın. Fooğraf eklemeden gözümde seni öyle canlandırmam mümkün değil

ekliyeceğim bana yer verdiler ahahahaha yarın çekerim :)kardeşim adaya gidince ablamın göbeği çıkmış dedi anneme annem dün geldi şok oldu nasıl yaaa felan dedi kadın şaşırdı

canım en son 9du valla bak ama 3 hafta önce haftaya gitcem doktora son kilomu da yazarım. 54le basladım 63 kiloydum simdi 65 66 rahat gelirim kesin. boyum da ne kısaaa ne uzun 1.67

Gecelik çok hoş gerçekten ben de takip edeyim 24. Haftamdayim canım daha çok var yandım ben 5 aya kadar çok kilo almadım ama siMDI gidiyor

canım en son 9du valla bak ama 3 hafta önce haftaya gitcem doktora son kilomu da yazarım. 54le basladım 63 kiloydum simdi 65 66 rahat gelirim kesin. boyum da ne kısaaa ne uzun 1.67
aynıyız hemen hemen demek sen benden zayıftın ahahahaha ben evlenirken 58 kiloydum evlendim kilo almışım vay be

ekliyeceğim bana yer verdiler ahahahaha yarın çekerim :)kardeşim adaya gidince ablamın göbeği çıkmış dedi anneme annem dün geldi şok oldu nasıl yaaa felan dedi kadın şaşırdı
Yarın ekle bir şok da ben yaşayayım ozaman bir haftada çıkmış mı bakalım :)))))

Gecelik çok hoş gerçekten ben de takip edeyim 24. Haftamdayim canım daha çok var yandım ben 5 aya kadar çok kilo almadım ama siMDI gidiyor
Canım 20-24 arası çok aldım şimdi bilmiyorum yavaşladı gibi ama bakalım pzt kntrol var

Yok valla canım bence gayet iyisin maşallah, prenses sağlıklı olsun rahat etsin tabi dünürüm sen damadını düşünürsün de ben gelinimi düşünmez miyim

Allahım ya şunların ciciliğine bak pembiş pembiş, totolarını yiycem ben bu mayıs bebişlerinin, hepsinin cicileri birbirinden güzell, hayırlı olsun dünürüm sağlıklıca kullanmak nasip olur inşallah gelinime

canım senin boy uzunmuş bide olan kilon da doğumda gider bebekle birlikte bak görürsün. evdeki elbiselerni giyersin yeni almana bile gerek kalmaz. hem yeni gelin desinler nolcak yeni olabilrsn ama çocuk doğurdun kolay mıı aaa onu da göz önünde bulundrsnlar kii sende bsy kalmaz doğumdan sonra.

huhuuu kamera öyle gösteriyor şekerim bide senin boyun uzunmus hiç göstermiyosn ama bende öyle uzun boy da yok. 12 kilodan az almadım çatlamasaydım iyiydi kilo veririm de ona çare yok
Kız valla şaka maka sanki bende çatlamaya başladım karnımin alt tarafında iki tane gördüm

Kız valla şaka maka sanki bende çatlamaya başladım karnımin alt tarafında iki tane gördüm
ben daha şimdilik görmedim hiç, kaşıntı da yok Allaha emanet gidiyo şimdilik inş olmaz dicem de böyle almaya devam edersem bünye dayanmaz çatlar kesin :) sık sık nemlendir canım cildin bide kuruysa hele.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…