2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
anladım canım suyunda sıkıntı olduğunu bilmiyordum umarım zamanında hayırla gelir bebeğin..

evet canım muhtemelen erkendir şu an dönme ihtimali yüksektir.

Yerim onları ya poposunu yerim ne tatlı almışsin. O hayvanli altlar çok tatlı.
Teşekkür ettik teyzesi :)

Amanin bu kız kıyafetleri de ne kadar tatlıııı inşallah ikincide bana da nasip olur böyle pempe pembe süslü ciciler almak. meleğimiz güzel günlerde giysin insss canm iyi olmuş değiştrdiğin
İnşallah kuzum, ikinci iki tane olsun senin ikiz kız hihi :)
bu arada halımız da aynıymışşş
Ben sana diyorum zevkler aynı diye :):) Bak halı bile aynıymış :):)

Yerim ben onun pandalı totosunı mıncıklar ısıırırıım oooh geldi kondu beleşten cicilere hepsi çok güzel güle güle kullanın annesi :**
Aynen teyzoşu, çok mutlu olduk biz dün :):) Ben de ısırcam cadının poposunu gelsin de bi hele :)

Eki Görüntüle 1403112 Kızlar bakım top gibi olan karnım yayvanlaşmış 2 haftada bebiş yukarıyı da ittirmiş buralar da benim artık demiş
Kız bebek resmen özerkliğini ilan etmiş, elleşmeyin buralar hep benim diyor, yerim ben o kuzuyuuuu :*

Amin inşallah canım, herşey Yiğite güzel görünmek için :*

Hepsi çok güzel iyi günlerde kullanın inşallah

Çok tatlılar Rabbım gıydırmeyı nasıp eylesin hepimize inşaAllah:)

hepsi çok guzeller canım hayırlısıyla kullansın bebiş :)
Teşekkür ettik teyzoşları minnaklarınızı öpüyorum :*

Kızlarr ve minnak yavrularıı, günaydınnnn :* Dün çok yorgundum yazamadım, arkadaşım normal doğum yaptı bebeği 52 cm 3625 gr doğdu, emziriyor, hem de benim gittiğim hoca doğum yaptırmış :) Çok güzel geçti diyor, bebek nasıl kadife nasıl tatlı nasıl minnak anlatamam, Allah bize de naip eder inşallah, bu arada bebek 38+4 de doğmuş ve kilosu çok iyi :):) erkek bebek de erken doğabiliyomuş yani, tüm tezleri unutuyoruz kızlar bence herkesin bebeği ayrı özelliklere sahip, biz 36. haftada herşeyi hazır edelim bence :)

günaydın canım ne güzel darısı biizm başımıza:)bencede 36.haftada hazır ve nazir bekleyelim

Gule gule buyutsun arkadasin bebegini. Masallah ne kadar iyi kilosu boyu.
36.haftadan sonra hep tetikte olmak lazim gercekten. Sezaryenler 39.haftanin icinde yapiliyor genelde zaten. Sen normal mi istiyorsun?

36.haftaya 2.5 ay kaldi sadece ya cok heyecanli <3

Gunaydin guzeller bu arada.
Bende uykusuzluk basladi
Her gun 4 saat falan uyuyorum gec yatip erken kalkiyorum. Uyurken rahat degilim sanirim

şeker yüklemeye giderken aç gidicez demi canım su içmiyeceğiz demi bide tokluğa da bakılıyor mu yani birşeyler yiyip tekrar şekerli su içicekmiyiz
aç gidelecek canım.bana 100 gr yukleme yapıldı 1er saat arayla 3 kez kan verdim.tokluk kan sekerıne bakılmadı üçünü de aç verdim

bende anlamadım yarın doktorumla görüşücem. açlık şekerim 70 ama tokluk yani glikozu içtikten sonra yapılan çıkmamış.
tokluğa bakılmayabiliyor canım.benim de bakılmadı.hepsini yemek yemeden verdiysen bakılmamıştır.şekeri zaten en bastan açlığı verirken içiyorsun.

günaydın canım ne güzel darısı biizm başımıza:)bencede 36.haftada hazır ve nazir bekleyelim
Aminnnnn :) Aynen herşeyimiz hazır olmalı, bebek çantası, kendi çantamız, ikramlıklar, kocamız :) kişisel hijyenimiz :)

Bayildim gule gule kullansin kizin.Kiz cocuklarinin giyimleri ayri tatli oluyor.
Teşekkür ederiz teyzesi, oğluma güzel kıyafetler bulmuştum ama kızlarınki daha cicişli ):

Amin inşallah :) Kocaman bebekti ya kadife gibiydi teni de :) Bakmaya doyamadım.. 36'dan sonra hep tetikte beklicez artık :) Ben normal istiyorum ama bizim için çok erken bunları konuşmak, ben riskli bir gebelik geçiriyorum erken doğum riskimiz var maalesef, bakalım kısmet :) Ama hep normal doğuracağım doğuyor içime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…