- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
anladım canım suyunda sıkıntı olduğunu bilmiyordum umarım zamanında hayırla gelir bebeğin..Biz böyle birşey konuşmadık doktorumla, bebişin suyuna odaklıyız biz hala, erken doğum riskimiz var, bize şu an uzak biraz bu konuşmalar, inşallah en güzel en sağlıklı yoldan bizimle birlikte olur yavrularımız :)
evet canım muhtemelen erkendir şu an dönme ihtimali yüksektir.Teşekkür ederim canım daha var demekki...
Ben son kontrole gittiğimde bebis ters duruyordu ve ben 15 gun falan oldu kasiklarimda hissediyorum ama bu haftalarda ters olmasının bi anlamı yok bizim için dedi doktor. Bakalım. ...
Göbüş konusunda çok iddaalyız kızımla. Biz bu hafta çooook büyüdük ve de çok kaşınıyoruz daha da büyücez. Bebişe yer lazım malumEki Görüntüle 1403043
Masallah hic hamile gobeyi yok ama fit anne adayiBu da bizim son halimiz
daha almadım cnm magnezyuma yeni başladım ağrılarım geçmesse alıcam doktor öyle dediKullanmaya başladın mı canım. Hergün mü kullaniyosun. Agrilara iyi gelir mi acaba kullansam mı bilemedim. Eskisi vermişti bana doktor degistirdigim için buna sormadan içmeyim diyorum.
İşte bu da kızımın ilk kıyafetleri, oğlum sağolsun hihi Eki Görüntüle 1403104 Eki Görüntüle 1403104 Eki Görüntüle 1403105 Eki Görüntüle 1403105
Bu da bizim son halimiz
Teşekkür ettik teyzesi :)Yerim onları ya poposunu yerim ne tatlı almışsin. O hayvanli altlar çok tatlı.
İnşallah kuzum, ikinci iki tane olsun senin ikiz kız hihi :)Amanin bu kız kıyafetleri de ne kadar tatlıııı inşallah ikincide bana da nasip olur böyle pempe pembe süslü ciciler almak. meleğimiz güzel günlerde giysin insss canm iyi olmuş değiştrdiğin
Ben sana diyorum zevkler aynı diye :):) Bak halı bile aynıymış :):)bu arada halımız da aynıymışşş
Aynen teyzoşu, çok mutlu olduk biz dün :):) Ben de ısırcam cadının poposunu gelsin de bi hele :)Yerim ben onun pandalı totosunı mıncıklar ısıırırıımoooh geldi kondu beleşten cicilere hepsi çok güzel güle güle kullanın annesi :**
Kız bebek resmen özerkliğini ilan etmiş, elleşmeyin buralar hep benim diyor, yerim ben o kuzuyuuuu :*Eki Görüntüle 1403112 Kızlar bakım top gibi olan karnım yayvanlaşmış 2 haftada bebiş yukarıyı da ittirmiş buralar da benim artık demiş
Amin inşallah canım, herşey Yiğite güzel görünmek için :*Yok valla canım bence gayet iyisin maşallah, prenses sağlıklı olsun rahat etsin tabi dünürüm sen damadını düşünürsün de ben gelinimi düşünmez miyim
Allahım ya şunların ciciliğine bak pembiş pembiş, totolarını yiycem ben bu mayıs bebişlerinin, hepsinin cicileri birbirinden güzell, hayırlı olsun dünürüm sağlıklıca kullanmak nasip olur inşallah gelinime
Hepsi çok güzel iyi günlerde kullanın inşallah
Çok tatlılar Rabbım gıydırmeyı nasıp eylesin hepimize inşaAllah:)
Teşekkür ettik teyzoşları minnaklarınızı öpüyorum :*hepsi çok guzeller canım hayırlısıyla kullansın bebiş :)
Kızlarr ve minnak yavrularıı, günaydınnnn :* Dün çok yorgundum yazamadım, arkadaşım normal doğum yaptı bebeği 52 cm 3625 gr doğdu, emziriyor, hem de benim gittiğim hoca doğum yaptırmış :) Çok güzel geçti diyor, bebek nasıl kadife nasıl tatlı nasıl minnak anlatamam, Allah bize de naip eder inşallah, bu arada bebek 38+4 de doğmuş ve kilosu çok iyi :):) erkek bebek de erken doğabiliyomuş yani, tüm tezleri unutuyoruz kızlar bence herkesin bebeği ayrı özelliklere sahip, biz 36. haftada herşeyi hazır edelim bence :)
Bayildim gule gule kullansin kizin.Kiz cocuklarinin giyimleri ayri tatli oluyor.İşte bu da kızımın ilk kıyafetleri, oğlum sağolsun hihi Eki Görüntüle 1403104 Eki Görüntüle 1403104 Eki Görüntüle 1403105 Eki Görüntüle 1403105
Kızlarr ve minnak yavrularıı, günaydınnnn :* Dün çok yorgundum yazamadım, arkadaşım normal doğum yaptı bebeği 52 cm 3625 gr doğdu, emziriyor, hem de benim gittiğim hoca doğum yaptırmış :) Çok güzel geçti diyor, bebek nasıl kadife nasıl tatlı nasıl minnak anlatamam, Allah bize de naip eder inşallah, bu arada bebek 38+4 de doğmuş ve kilosu çok iyi :):) erkek bebek de erken doğabiliyomuş yani, tüm tezleri unutuyoruz kızlar bence herkesin bebeği ayrı özelliklere sahip, biz 36. haftada herşeyi hazır edelim bence :)
aç gidelecek canım.bana 100 gr yukleme yapıldı 1er saat arayla 3 kez kan verdim.tokluk kan sekerıne bakılmadı üçünü de aç verdimşeker yüklemeye giderken aç gidicez demi canım su içmiyeceğiz demi bide tokluğa da bakılıyor mu yani birşeyler yiyip tekrar şekerli su içicekmiyiz
tokluğa bakılmayabiliyor canım.benim de bakılmadı.hepsini yemek yemeden verdiysen bakılmamıştır.şekeri zaten en bastan açlığı verirken içiyorsun.bende anlamadım yarın doktorumla görüşücem. açlık şekerim 70 ama tokluk yani glikozu içtikten sonra yapılan çıkmamış.
aynı benim göbeğimGöbüş konusunda çok iddaalyız kızımla. Biz bu hafta çooook büyüdük ve de çok kaşınıyoruz daha da büyücez. Bebişe yer lazım malumEki Görüntüle 1403043
Ben daha almadım ama NUK için iyi diyorlarkızlar yalancı emzik olarak ne aldınız marka ve ozellık nasıl olmalı
Aminnnnn :) Aynen herşeyimiz hazır olmalı, bebek çantası, kendi çantamız, ikramlıklar, kocamız :) kişisel hijyenimiz :)günaydın canım ne güzel darısı biizm başımıza:)bencede 36.haftada hazır ve nazir bekleyelim
Teşekkür ederiz teyzesi, oğluma güzel kıyafetler bulmuştum ama kızlarınki daha cicişli ):Bayildim gule gule kullansin kizin.Kiz cocuklarinin giyimleri ayri tatli oluyor.
Amin inşallah :) Kocaman bebekti ya kadife gibiydi teni de :) Bakmaya doyamadım.. 36'dan sonra hep tetikte beklicez artık :) Ben normal istiyorum ama bizim için çok erken bunları konuşmak, ben riskli bir gebelik geçiriyorum erken doğum riskimiz var maalesef, bakalım kısmet :) Ama hep normal doğuracağım doğuyor içime :)Gule gule buyutsun arkadasin bebegini. Masallah ne kadar iyi kilosu boyu.
36.haftadan sonra hep tetikte olmak lazim gercekten. Sezaryenler 39.haftanin icinde yapiliyor genelde zaten. Sen normal mi istiyorsun?
36.haftaya 2.5 ay kaldi sadece ya cok heyecanli <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?