Sen kaçıncı haftandasın her gün göresim var valla 1 ay çok zor geçiyor benim için bir de benim ki 2 senelik tedavinin meyvesi asilama ile oldu biraz da korku var ondan hep görsem o kadar iyi
Uykusuzluk için erken değil mi daha bir haftadır 5 den aşağı uyumuyorum nefes darlığı da var bir aydır Bebiş gormuyorum tekmeleri var Allahtan yoksa bir ay zor sabrederdim görmesem de ben burdayım der gibi tekme atınca rahatliyorum pazartesi fetal eko çekileceğiz devlet hastanesi olduğu için göremem Bebişi ama cuma kontrole gidersem orada kavuşuruz oğluşumla Rabbim eksikliklerini göstermesin de her sıkıntı geçer gider
bunun aynisini aldim hayatim ama ablam cok memnun oda kullaniyo ayriyetten dedigim gbi alt acma bezi biberon icin isi gecirmeyen yeri ve kirli bez torbasida war fiyatida gayet uygun
Tamam hayatim haber bekliyorum senden o zaman arastiriyorum bende carsiyada ciktigimda bakmistim fiyatlar ucuk cok ve kisliklar war hala yazlik tarzi olmasi gerekiyo diye dusunuyorum bizimkilerin
Sen kaçıncı haftandasın her gün göresim var valla 1 ay çok zor geçiyor benim için bir de benim ki 2 senelik tedavinin meyvesi asilama ile oldu biraz da korku var ondan hep görsem o kadar iyi
Seni en iyi ben anlarim canim benimde tedaviyle olsu 2yila yakin bizde bu catlatmada tutmasaydi asilama olcakti sukurki bebegim gekdi sonunda cok zor surecti mevlam kimseye yasatmasin
Tamam hayatim haber bekliyorum senden o zaman arastiriyorum bende carsiyada ciktigimda bakmistim fiyatlar ucuk cok ve kisliklar war hala yazlik tarzi olmasi gerekiyo diye dusunuyorum bizimkilerin
canım benim begendigim buydu içi penye ince üstü sabahlık kalın biraz doğumdan sonra üşürüz falan iyi olur diye düşünüyorum birde benim kayınlar falan odaya girerse pek süslü birşey olsun istemiyorum öz dilek süslü güzel seylerde vardı 75 tl onlar baya ince boy uzun olunca bana olmaz diye almadım http://www.birolicgiyim.com/2620,PR-1935.html bu sitede de var aynısı canım
Uykusuzluk için erken değil mi daha bir haftadır 5 den aşağı uyumuyorum nefes darlığı da var bir aydır Bebiş gormuyorum tekmeleri var Allahtan yoksa bir ay zor sabrederdim görmesem de ben burdayım der gibi tekme atınca rahatliyorum pazartesi fetal eko çekileceğiz devlet hastanesi olduğu için göremem Bebişi ama cuma kontrole gidersem orada kavuşuruz oğluşumla Rabbim eksikliklerini göstermesin de her sıkıntı geçer gider
Canım daha erken bence de üç ay var nerdeyse ama ben de hic yatamıyorum. Gün içinde ağrım yok. Yatinca basliyo agrilar parça parça uyuyorum. Doktora soralım gidince. Cuma mi gideceksin. Ben de carsmba gitcem ahh bi kavuşsaydik bir ay olacak benim görmeyeli. Çok özledim.
bunun aynisini aldim hayatim ama ablam cok memnun oda kullaniyo ayriyetten dedigim gbi alt acma bezi biberon icin isi gecirmeyen yeri ve kirli bez torbasida war fiyatida gayet uygun
Canım daha erken bence de üç ay var nerdeyse ama ben de hic yatamıyorum. Gün içinde ağrım yok. Yatinca basliyo agrilar parça parça uyuyorum. Doktora soralım gidince. Cuma mi gideceksin. Ben de carsmba gitcem ahh bi kavuşsaydik bir ay olacak benim görmeyeli. Çok özledim.
Ben cuma gideceğim canım soralim ama erken diyecekler herhalde benimde bel agrisi başlıyor ayakta pek hissetmiyorum dediğin gibi yatinca oluyor birde sağima ve soluma yatinca kasıklarıma doğru tekme yiyorum sirt üstü yatmak zorunda kalıyorum
sagol cnm. benim once ayaklarim ellerim odem yapmaya basladi. 26. hafta gibi de yuzum sisti. doktor tek basina odem zaraeli degil ama idrarda protein ve yuksek tansiyonla birlesirse tehlikeli dedi. hastaneye yatirdi. 24 saat idrar topladilar ve tahlil yaptilar. protein yuksek cikti. tansiyon da yuksek cikinca teshis konulmis oldu. benden tavsiye kesinlikle tuzu azaltin ve tansiyonun cikmasina izin vermeyin. tansiyon iyi giderse bir sorun olmaz