2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ooh miss insalah dediğin gibi olur benimkiler biraz inatci çıktı olmadı cok denedik rahim filmi bile cektirdim asilama ile oldu allah im yüzümüzü güldürdü düşmanı bile vermesin allah

Canım çok sık olmuyorum kabız. Pazartesi günü çok kötü ishal olmuştum çok su kaybettim diye korktum bütün gün haşlanmış patates yedim ve sadece su içtim. Ondan dolayı kabız oldum bugün iki defa çıktım lavaboya ama yine geçmedi reflü doktor gaviscon verdi o da taş catlasa 5 dk rahatlatiyor

Teşekkür ederim canım denerim umarım doğumdan sonra devam etmez

Anladım canım ozaman bebiş sıkıştırıyor yapcak bişey yok Allah yardımcın olsun

Günaydın kızlar benimde bugün moralim çok bozuk şeker yüklemesi için hastaneye geldim tansiyonum 13-9 çıktı doktor çok yüksek olduğunu söyledi tansiyon hapına başladı eğer daha da yükselecek olursa erken doğum olacağını söyledi

Yüksek İhtisas gastronomi(genel cerrahi bölümüne) sabah erken 7-8 gibi giderseniz 1 hafta sonraya endoskopi ve kolonoskopiye gün veriyor.
teşekkür ederim canım. eminsin değil mi? orada endoskopi veya kolonoskopi yaptıran tanıdığın oldumu?

Çok geçmiş olsun , tansiyon çok önemli gerçekten. Takip etmenizi öneririm evde de sık sık.

Merhabalar kızlar,ohh ne güzel yeni göbüş fotoları gelmiş,ne güzel olmuşsunuz öyle :)

damaksız ne demek canım.damak yapısını bozmamak için mi.ben damak yapısı bozulur mu ki diye hiç mi alıştırmasam diyorum emziğe ya.yiğenlerim emziksiz büyüdü.faydası ne oluyor acaba emziğin
Canım şöyle bir durum var zaten her bebek emzik almıyor,mesela ben hiç almamışım..diğer bir konuda faydalı yanları da var,iyice düşünüp öyle karar verilmeli bence,mesela bebek ilk olarak emme refleksiyle doğuyor,bu refleksini güçlendirmesini ve emme ihtiyacını da gidermesini sağladığı için bebekteki güven duygusunu geliştirdiği söyleniyor uzmanlar tarafından,bir de çocuk bir şekilde bu refleksle hareket edecek sen emzik vermesende parmağını ya da tümüyle elini emebiliyor,parmak emme alışkanlığı edinen çocuklarda bu alışkanlığı bıraktırmak emzik bıraktırmaktan daha zor oluyormuş,kimi çocukta anne memesini emzik niyetine kullanmaya başlıyormuş ki bu da anne açısından sıkıntılı bir durum..yani alıştırmamak her ağladığında ağzına vermemek koşuluyla faydalı olduğu söylenebilir..benim araştırmalarımdan çıkan sonuç bu oldu :) tabi bende hala verip vermemekte kararsızımo da ayrı

Ooh miss insalah dediğin gibi olur benimkiler biraz inatci çıktı olmadı cok denedik rahim filmi bile cektirdim asilama ile oldu allah im yüzümüzü güldürdü düşmanı bile vermesin allah
Amin canım Allah kimseye aratmasın.aşılama olduysa zaten hamilelikte sorun olmaz.rahim ağzındaki enzimlerden kaynaklanıyordur hamile kalamama.2.de özellikle normal doğum yaparsan ki yapmasan da 40 kanamasıyla temizlenir inşallah daha çabuk hamile kalabilirsin.tüp bebekten sonra bile kendiliğinden hamile kalanlar var.Allah önce bunları kucağımıza sağlıkla aldırsın da inşallah.kazaya kurban gitme sonrasında aman diyim.

Kızlar ya tuhaf olacak ama kendi nabız sesimi duyuyorum ben çarpıntı gibi normal mi varmı sizde böyle bişey

teşekkür ederim canım. eminsin değil mi? orada endoskopi veya kolonoskopi yaptıran tanıdığın oldumu?
geçen ay eşim yaptırdı gasttrolojinin genel cerrahisi olacak normal gastroloji 1 ay sonraya gün veriyor geçmiş olsun

ben bu emzik, biberon arayışınızı tuhaf bir şekilde izliyorum Türkmenlerin bebeklerin dudakları iyi olsun diye yeni doğan bebeğe emzik verdiklerini biliyorum sizin çabanız ne anlamadım. Aslında hemşireler hiç önermez ilk zamanlar gaz yapar diye

canım geçmiş olsun lütfen rahat ol, hemen de aklına erken doğumu getirme ayağını yükseğe uzat

hamilelerin günlük kalsiyum ihtiyacı 1000mg mıs canım sen tabi yine doktoruna sormadan kullanma benim doktorum verdi magnezyum kullanıyordum önce kalsiyum yazınca onu bıraktırdı ikisini birlikte kullanırsan birbirini nötürler dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…